Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
seln

#40026 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

Kikibombona wrote: Aliiii, vezati ustastvo za Sanju, samo zato sto je Sanja, ne mogu tolerisati. Sanja je kcerka jedne od najvecih zenickih legendi - Alojza Renica. A Alojz je nama sto je Sarajlijama Ivica Osim. Mozes reci da je Sanja nesposobna, mozda se slozim sa tobom, ali ne mozes reci da je ustasa. To ne ide nikako
Citiraj mi gdje sam spomenuo ustastvo i ja cu se samobanirati za sva vremena.

Rekao sam da su joj se probudili geni kameni (cinican naziv za probudjeni osjecaj hrvatstva), jer koristi rijecnik ah tako tipican za turbohrvate, kojima dezavuiraju svakog probosanski orijentiranog Hrvata.
Da je rekla kako je Komsic nesposobna politicar, koji jednim okom gleda prema SDA... pas bio ako bih spomenuo njeno hrvatstvo.
A to sto je ona dijete zenicke legende... nisam znao da je ugled nasljedan. Uvijek sam mislio da si ga svako mora licno zasluziti.
"Ugledna porodica" je postapalica svih nacio-partija sa prostora ex-yu.
Kikibombona

#40027 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

seln wrote:
Kikibombona wrote: Aliiii, vezati ustastvo za Sanju, samo zato sto je Sanja, ne mogu tolerisati. Sanja je kcerka jedne od najvecih zenickih legendi - Alojza Renica. A Alojz je nama sto je Sarajlijama Ivica Osim. Mozes reci da je Sanja nesposobna, mozda se slozim sa tobom, ali ne mozes reci da je ustasa. To ne ide nikako
Citiraj mi gdje sam spomenuo ustastvo i ja cu se samobanirati za sva vremena.

Rekao sam da su joj se probudili geni kameni (cinican naziv za probudjeni osjecaj hrvatstva), jer koristi rijecnik ah tako tipican za turbohrvate, kojima dezavuiraju svakog probosanski orijentiranog Hrvata.
Da je rekla kako je Komsic nesposobna politicar, koji jednim okom gleda prema SDA... pas bio ako bih spomenuo njeno hrvatstvo.
A to sto je ona dijete zenicke legende... nisam znao da je ugled nasljedan. Uvijek sam mislio da si ga svako mora licno zasluziti.
"Ugledna porodica" je postapalica svih nacio-partija sa prostora ex-yu.
Fakat ne razumijem o cemu govoris? Hrvatstvo? Ja volim hrvatatsvo i Hrvate. Hrvatstvo je lijepo i super. Ustastvo, fasizam i sovinizam, vrijedi svakog prezira i odvratnosti.

Ruzno je suditi nekome po imenu. Vidi kakva govna jacaju u Evropi. Ne cini drugome nepravdu. Sutra tebe radi imena mogu karakterizirati kao islmskog ekstremistu, mudzahedina, bijelu al-Kaidu. Sutra mozes biti zrtva probona. I vec si bio zrtva, od cetnika i ustasa. Sutra tvoje dijete, ne daj boze, moze biti zrtva radi imena, vjere ili cega vec.

U BiH se previse sudi po imenu, vazda neka sumnja i sl. Posljedice rata, znam. Ali, treba se suzdrzati od toga, ne govoriti bez jasnih saznanja i dokaza.

Sutra neki majmun, a takvih ne fali u Zenici, moze razbiti glavu Sanji radi sovinisticke histerije. Opasno se igra na emocije i njeno ime.
seln

#40028 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

Kikibombona wrote:
Fakat ne razumijem o cemu govoris? Hrvatstvo? Ja volim hrvatatsvo i Hrvate. Hrvatstvo je lijepo i super. Ustastvo, fasizam i sovinizam, vrijedi svakog prezira i odvratnosti.

Ruzno je suditi nekome po imenu. Vidi kakva govna jacaju u Evropi. Ne cini drugome nepravdu. Sutra tebe radi imena mogu karakterizirati kao islmskog ekstremistu, mudzahedina, bijelu al-Kaidu. Sutra mozes biti zrtva probona. I vec si bio zrtva, od cetnika i ustasa. Sutra tvoje dijete, ne daj boze, moze biti zrtva radi imena, vjere ili cega vec.

U BiH se previse sudi po imenu, vazda neka sumnja i sl. Posljedice rata, znam. Ali, treba se suzdrzati od toga, ne govoriti bez jasnih saznanja i dokaza.

Sutra neki majmun, a takvih ne fali u Zenici, moze razbiti glavu Sanji radi sovinisticke histerije. Opasno se igra na emocije i njeno ime.
Kiki, nisam kritizirao hrvatstvo, vec turbohrvatsvo... citaj kako je napisano, ne impliciraj.
I obrazlozio sam zasto to mislim.
A ako neko sudi po imenu, onda u svakom slucaju gospoda sa one strane musice.
Hakiz

#40029 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Hakiz »

Hajde mi, molim te, objasni šta je to turbohrvatstvo.
NeDirajSirotinju

#40030 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by NeDirajSirotinju »

Kikibombona wrote:
seln wrote:E, moj Kiki...
ti si i do sada valjao, ali ovo vise nije valjanje, vec paranoja.
"Ko napadne jednog Zenicana/Zenicanku, kao da je napao cijelu Zenicu".
Bez obzira sto ja nemam pojma (niti me interesuje) odakle je ta pizda.
O Sanji mozes pricati kao o dobrom i losem politicaru. Ja prvi kazem da je debilski sto je Zeljka nazvala smecem i da treba biti kaznjena. Ja prvi kazem da je njeno znanje limitirano i da je pokazatelj nase tuzne realnosti.

Aliiii, vezati ustastvo za Sanju, samo zato sto je Sanja, ne mogu tolerisati. Sanja je kcerka jedne od najvecih zenickih legendi - Alojza Renica. A Alojz je nama sto je Sarajlijama Ivica Osim. Mozes reci da je Sanja nesposobna, mozda se slozim sa tobom, ali ne mozes reci da je ustasa. To ne ide nikako.

Ja upravo sjedim sa Miroslavom. Hrvat po ocu i majci, katolik, iako psuje plaho Boga i Isusa. I on kaze da je Komsic smece isto kao Covic. Moze li se reci da je on ustasa? Da mu to kazes, imao bi problem sa Murisom, Alenom, Mirsadom, Amirom, Samirom itd. Svi oni znaju ko je i sta je Miroslav. On ima puno pravo reci da je smece svakom politicaru bez obzira na ime. A njemu da neko kaze da je ustasa, bilo bi belaja.
Kada se uvreda Sanje Renić promatra u kontekstu sastajanja Falatara sa isljednicima logora i pokušaja normalizacije i/ili dodvoravanja ustašama, možeš doći do zaključka da članovi Naše stranke imaju problem što se na mjestu člana predsjedništva iz hrvatskog naroda ne nalazi neko ko ima iskustva sa Bošnjacima s druge strane žice.
volta dzontra

#40031 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by volta dzontra »

Kikibombona wrote:
seln wrote:E, moj Kiki...
ti si i do sada valjao, ali ovo vise nije valjanje, vec paranoja.
"Ko napadne jednog Zenicana/Zenicanku, kao da je napao cijelu Zenicu".
Bez obzira sto ja nemam pojma (niti me interesuje) odakle je ta pizda.
O Sanji mozes pricati kao o dobrom i losem politicaru. Ja prvi kazem da je debilski sto je Zeljka nazvala smecem i da treba biti kaznjena. Ja prvi kazem da je njeno znanje limitirano i da je pokazatelj nase tuzne realnosti.

Aliiii, vezati ustastvo za Sanju, samo zato sto je Sanja, ne mogu tolerisati. Sanja je kcerka jedne od najvecih zenickih legendi - Alojza Renica. A Alojz je nama sto je Sarajlijama Ivica Osim. Mozes reci da je Sanja nesposobna, mozda se slozim sa tobom, ali ne mozes reci da je ustasa. To ne ide nikako.

Ja upravo sjedim sa Miroslavom. Hrvat po ocu i majci, katolik, iako psuje plaho Boga i Isusa. I on kaze da je Komsic smece isto kao Covic. Moze li se reci da je on ustasa? Da mu to kazes, imao bi problem sa Murisom, Alenom, Mirsadom, Amirom, Samirom itd. Svi oni znaju ko je i sta je Miroslav. On ima puno pravo reci da je smece svakom politicaru bez obzira na ime. A njemu da neko kaze da je ustasa, bilo bi belaja.

Morato ce Sanja zajedno s Pedjom doviti na Kovacima da se izvuce iz ove neugodne situacije s patrijotima
NeDirajSirotinju

#40032 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Nije ovo prvi put Sanji da vrijeđa, vrijeđala je ona i borce ARBiH prije koju godinu, također na svom fejsbuk profilu.
Kikibombona

#40033 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

seln wrote:Kiki, nisam kritizirao hrvatstvo, vec turbohrvatsvo... citaj kako je napisano, ne impliciraj.
Kakve veze turbohrvatstvo ima sa Sanjom Renic?

Je li Zeljko Komsic Allahov evlija, sta je on, ko je on, da bude tako zasticen?

Moj jaran Kemo kaze da je Zeljko smrad. Je li on turbohrvat? A Kemo je glasao za Zeljka i DF pa se razocarao. I Vedran kaze da je smrad. Glasao i razocarao se.

Mi moramo razbiti sovinisticku matricu sudjenja po imenu. Ovo ne valja nikako. Pedja je cetnik samo radi imena. A ako je Pedja cetnik, onda su svi Srbi cetnici. Malo je vecih Bosanaca medju Srbima od Pedje.
seln

#40034 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

volta dzontra wrote:

Morato ce Sanja zajedno s Pedjom doviti na Kovacima da se izvuce iz ove neugodne situacije s patrijotima
Ne mora... ali bi jamacno morala vlastorucno zadaviti tri Bosnjaka da bi dokazala hrvatstvo.
seln

#40035 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

Kikibombona wrote:
seln wrote:Kiki, nisam kritizirao hrvatstvo, vec turbohrvatsvo... citaj kako je napisano, ne impliciraj.

Moj jaran Kemo kaze da je Zeljko smrad. Je li on turbohrvat? A Kemo je glasao za Zeljka i DF pa se razocarao. I Vedran kaze da je smrad. Glasao i razocarao se.

Mi moramo razbiti sovinisticku matricu sudjenja po imenu. Ovo ne valja nikako. Pedja je cetnik samo radi imena. A ako je Pedja cetnik, onda su svi Srbi cetnici. Malo je vecih Bosanaca medju Srbima od Pedje.
Ja ti opet kazem: citaj, nemoj implicirati.

Evo, da ti pomognem, citiracu sam sebe:
jer koristi rijecnik ah tako tipican za turbohrvate, kojima dezavuiraju svakog probosanski orijentiranog Hrvata.
Je li ona turbohrvat? Mozda nije... ali koristi tipicne izraze koje "certificirani" rabe kada zele uniziti probosnaski orijentrane Hrvate.
Ono sto je napisala, komotno je moglo biti i od Hafisa.
A ovo ostalo sto si napisao.... nidje veze.
Gdje sam ja spomenuo Pedju?
NeDirajSirotinju

#40036 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Radi one ispečene bebe od dva mjeseca u Ahmićima ne bi trebali ni u snu više dozvoliti da bilo ko ima ikakve veze sa politikom odgovornom za to dođe na bilo kakvu funkciju u ovoj državi, a ne na mjesto člana predsjedništva.

Boli me kiki za tvoje jarane i njihova mišljenja o Željku. Željko je pojam i simbol ove države koji se borio protiv ustaša, četnika i Abdićevih balija. Zahvaljujući njemu i hiljadama drugih poput njega imaš mogućnost i priliku da guslaš sa "jaranima".
kmirsad

#40037 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Hakiz wrote:Hajde mi, molim te, objasni šta je to turbohrvatstvo.
Nešto ala turbo folk... hrvati na baterije...muslimani na baterije , srbi na baterije... a bome ima i ostalih na baterije... to su ovi kojima moreš prodat komplet veslih sveski ukoričenih u tvrdi povez Kurana, Biblije, s da oni do kraja života ne saznaju šta im je na najatraktivnijem mjestu u regalu...
Kikibombona

#40038 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

seln wrote:
Kikibombona wrote:

Ja ti opet kazem: citaj, nemoj implicirati.

Evo, da ti pomognem, citiracu sam sebe:
jer koristi rijecnik ah tako tipican za turbohrvate, kojima dezavuiraju svakog probosanski orijentiranog Hrvata.
Je li ona turbohrvat? Mozda nije... ali koristi tipicne izraze koje "certificirani" rabe kada zele uniziti probosnaski orijentrane Hrvate.
Ono sto je napisala, komotno je moglo biti i od Hafisa.
A ovo ostalo sto si napisao.... nidje veze.
Gdje sam ja spomenuo Pedju?
Koje tipicne izraze? Smece? Sanja je rekla da je ZK smece.

Kakve veze rijec 'smece' ima sa turbohrvatstvom ili hrvatstvom uopste?

Ja se slazem sa Hafisom da je ZK smece, ako Hafis tako misli. Ne znam hoce li se on sloziti sa mnom da je dr. Covic takodje smece? Ja mislim da jeste. Nabijem ih jednog i drugog.

I ovaj ZK ce sutra biti ustasetina sa dna kace ako dirne u SDA. On je hinjara i to nece uraditi. Lize po jajima SDA i cuva status patriote i zasticene vrste. Cika Jovo Divjak se odvazio i vec je postao Cica Jovo Divjak. Pedja Kojovic je odavno cetnicki vojvoda.

Srbi i Hrvati moraju biti mirni, uz nogu, lizati jaja SDA, ako ne zele biti cetnici i ustase.
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#40039 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pici »

to su oni sHo kace zastave na svojim villama i stavljaju znacke na rever a narod im bjezi iz zemlje radi za 400km i kopa po kontejerima...
Kikibombona

#40040 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

NeDirajSirotinju wrote:Radi one ispečene bebe od dva mjeseca u Ahmićima ne bi trebali ni u snu više dozvoliti da bilo ko ima ikakve veze sa politikom odgovornom za to dođe na bilo kakvu funkciju u ovoj državi, a ne na mjesto člana predsjedništva.

Boli me kiki za tvoje jarane i njihova mišljenja o Željku. Željko je pojam i simbol ove države koji se borio protiv ustaša, četnika i Abdićevih balija. Zahvaljujući njemu i hiljadama drugih poput njega imaš mogućnost i priliku da guslaš sa "jaranima".
A sta da ti kazem, cetnicko-ustaska Nasa stranka vlada u SA kantonu. Sanja Renic, koja ima tetoviranog Juru Francetica na sisi, a Maksa Luburica na guzi, sjedi u skupstini ZDK.

I, sta cemo sada?

Neka SDA zajedno sa smecem Zeljkom Komsicem ucini nesto po tom pitanju. Predlazem vojni udar.
NeDirajSirotinju

#40041 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Kikibombona wrote: Koje tipicne izraze? Smece? Sanja je rekla da je ZK smece.

Ja se slazem sa Hafisom da je ZK smece, ako Hafis tako misli. Ne znam hoce li se on sloziti sa mnom da je dr. Covic takodje smece? Ja mislim da jeste. Nabijem ih jednog i drugog.

I ovaj ZK ce sutra biti ustasetina sa dna kace ako dirne u SDA. On je hinjara i to nece uraditi. Lize po jajima SDA i cuva status patriote i zasticene vrste. Cika Jovo Divjak se odvazio i vec je postao Cica Jovo Divjak. Pedja Kojovic je odavno cetnicki vojvoda.

Srbi i Hrvati moraju biti mirni, uz nogu, lizati jaja SDA, ako ne zele biti cetnici i ustase.
To nije tačno. Željko Komšić je nanio više političke štete Bakiru Izetbegoviću nego bilo ko od drugih političara kada je u udarnom terminu u emisiji 60 minuta postavio pitanje "Gdje si ti bio u ratu?". I od tad je krenula priča o trezoru, skrivanju i sl. Tad je Fahro bio dobar i poslušan i nije mu padalo na um da na nešto tako pomisli.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#40042 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by KatarinaKosaca »

Dosli smo da su smece i Covic i Kimsic.jednako smece :jbt:
seln

#40043 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

Kikibombona wrote:
Koje tipicne izraze? Smece? Sanja je rekla da je ZK smece.

Sad se bas pravis lud.... nije ni cudo da ti je Forto na avataru.
Pa bujrum, pravi se i dalje lud, ali bez mene.
I postedi me patetike, ziv bio. Eto, ti si veliki zastitinik ugrozenih Srba i Hrvata... :-)
Kikibombona

#40044 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

NeDirajSirotinju wrote:
To nije tačno. Željko Komšić je nanio više političke štete Bakiru Izetbegoviću nego bilo ko od drugih političara kada je u udarnom terminu u emisiji 60 minuta postavio pitanje "Gdje si ti bio u ratu?". I od tad je krenula priča o trezoru, skrivanju i sl. Tad je Fahro bio dobar i poslušan i nije mu padalo na um da na nešto tako pomisli.
Polako druze. Komsic je par puta za milimetar iskocio iz SDA sina i odmah je dobio etikete cetnika i.ustase...

http://magazinplus.eu/fatmir-alispahic- ... a-komsica/
Ostaje nejasno zašto Komšić koketira sa povrijeđenim velikohrvatskim osjećajima, ako ih i sam ne dijeli, jer njegovo biračko tijelo niti je bilo, niti će biti, izvan bošnjačkog geta. Na sličan način naivnim Bošnjacima su se odužili i drugi velikohrvatski zvaničnici, poput predsjednika Josipovića i premijera Milanovića, koji su stali na stranu osuđenih hrvatskih zločinaca. Sada se pokazalo da su svima njima važniji hrvatski zločinci nego bosanski komšiluk.
I da ne zaboravimo da je Komsicev djed zloglasni cetnicki vojvoda Marijan Stanic iz Doboja. Dakle, ima tu materijala da mu se prikaci cetnistvo i ustastvo ako odbije biti SDA vjerni pas.

Ima da ga razapnu Saff, Stav, Faktor i ostali ako ne bude slusao SDA. I Jovan Divjak je postao cetnik, to je opomena Zeljku Komsicu i slicnima.
Kikibombona

#40045 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

KatarinaKosaca wrote:Dosli smo da su smece i Covic i Kimsic.jednako smece :jbt:
A gdje sam rekao da su jednako smece?

Covic je 50 kila smeca, a Komsic 15.5 kila smeca. Vidis da nisu jednaki.
kmirsad

#40046 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Nije svako smeče isto... neko se može reciklirati i pretvariti opet u korisnu sirovinu... a neko, organsko, možes samo dati na fermentaciju... doduše kad struhne dobiješ đubrivo , i staklenički plin... Nešto ko stajnjak, balega...
NeDirajSirotinju

#40047 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Čekaj, što se ljutite zbog četničkoustaških etiketa, a npr. pokušavate da stavite znak jednakosti između izrabljivača logoraša i zlatnog ljiljana, ili isljednika logora i zlatnog ljiljana?
kmirsad

#40048 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

Ko swe ljuti.... boli mene moja kita za obadvojicu...ko što i njih dvojicu boli kita za nas...
Šta će bit s nama na TK... ko je odgovoran što nemamo ono što ima Sarajevo.
Odjebali nas svi, i sad će ovi šohari da nam piju krv na slamku.
Ne serite više o ovoj dvojici...Otvorite sebi temu, a ćmoljo da dođe da pomete off
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#40049 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by dr.gog »

pici wrote:
gogec... sve je to u pet deka i komso i suljagic su mi degutantni postali njiHovim dodvoravanjem bOkiru koji pokusava da ubije i zadnji trzanj neke bosanskohercegovacke opozicije kao sto su Ćirilo i Metodije uradili u svojim torovima... ljudi masovno bjeze iz ove vukojebine, jebo me otac sto nisam pobjego kad su me 95 gurali od dubrovackog do bihackog ratista... ma ne otac jebo me svak... sad sam ja Četnik i Ustasa a ovi bOkirovci su patrujote... jeBem im ja sve od do...selam :bih:
Ma nervoza je postala ...naporna . Realno, sačekati da prođe buka..Onda fino, kako već napisah, presložiti izjave i djela, i na glasanju olovkom razbiti nečiji mjehur od sapunice. Laž se ne isplati na duži politički rok. Kontam nešto Pici, da ostanem ovdje, da budem među onima koji će ugasit svjetlo...ko u filmu..

#wealejkumu
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#40050 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by dr.gog »

NeDirajSirotinju wrote:Čekaj, što se ljutite zbog četničkoustaških etiketa, a npr. pokušavate da stavite znak jednakosti između izrabljivača logoraša i zlatnog ljiljana, ili isljednika logora i zlatnog ljiljana?
Ljute se zbog zbog hipovitaminoze D.
Locked