Milorad Dodik ALL ABOUT

Locked
ultima_palabra

#40026 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

A šta ima običan čovjek od toga što on njih levati?

Jesu li tvoji interesi da jedna interesna grupa poklopi policiju, medije, sudstvo, finansijske tokove jednog entiteta? Ili su ti interesi da živiš kao normalan evropski čovjek sa visokim standardom?
grkgrk

#40027 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by grkgrk »

ultima_palabra wrote:A šta ima običan čovjek od toga što on njih levati?

Jesu li tvoji interesi da jedna interesna grupa poklopi policiju, medije, sudstvo, finansijske tokove jednog entiteta? Ili su ti interesi da živiš kao normalan evropski čovjek sa visokim standardom?
vidis svakom covjeku je interes da zivi lijepo,,,i dal ti mozda ne mislis da bi narod u republici srpskoj bolje zivio da sa nom upravljaju tihic,lagunzija,bosic,ili ivanic,,ma koliko penzija mala bila sad je makar redovna to 2000te nije bio slucaj,plate u rs i federaciju su jednake ma koliko male bile sad su redovne to nije bio slucaj 2000te bar u rs,,ma koliko dodik los bio napravila se bolnica u bn u vrijednosti 100 miliona,rijesen je prevoj preko cemernog,napravili se prvi kilometri autoputa,,,ali ja i dalje mislim da on nije dobar ali ako ga poredim sa ivanicem,bosicem,covicem,ili sa federalnim oliticarima,,ja ne mislim ni tad da je on dobar ali je manje los nego ostali,,
Paranoid

#40028 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Paranoid »

Bravo grkgrk..
Stvarno mi nije jasno kako neko može postojat, a pri tome ne prihvatit preCjednika. Još k'tomu nabijat mu fašizam..cccc. PreCjednik je sve: PC, privreda, nafta, dollar, euro.. Precjednik je za neupućene kralj, afrička šljiva, maestro za mikrofonom, on jednostavno nenaviknute baca u depresiju, nabija im koplekse, tjera ih ili na dernek ili na tuču..Precjednik drugačije ne može, jer kako bi drugačije okarakterisali njegov smisao za humor izgovoren na takav način da svi u studiu popadaju od smijeha, a on ostaje mrtav ladan..svi koji bi da se nadmudruju znaju dobro kroz kakve pripreme moraju proć, jer znaju šta ih čeka..jer preCjednik ih prvo ponudi cigarom, a onda ih sve prebije..ko Murga, samo on lomi protivnike političkim sredstvima..
Imao sam sreću da ga vidim uživo, gromada.. od tada zaista mirno i spokojno radim i šutim.. 8-)
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#40029 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by pici »

Otvoreno pismo Miloradu Dodiku: SNSD se pretvorio u kumovsku i tajkunsku partiju
Tihomir Gligorić, bivši direktor Republičke uprave za geodetske poslove RS-a, uputio je jučer otvoreno pismo predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku, u kojem ga je optužio da je svojim nečinjenjem dozvolio procvat kriminala u ovom entitetu. Uz podsjećanje da je ovo tek zadnje od pisama na koje od Dodika nije dobio odgovor, Gligorić ističe da su stvari o kojima mu je pisao "isuviše ozbiljne da bih preko njih olako prešao i zašutio, jer mi savjest to ne dozvoljava".

Image
Gligorić: Razočarao ga Dodik lično

Unaprijeđeni kriminalci

"Radi se, nije teško pogoditi, o kriminalu, korupciji i nepotizmu koji su dosegli takve razmjere da postaju pitanje opstanka Republike o kojoj stalno pričate, ali i o krupnim strateškim pitanjima koja, takođe, mogu ugroziti njene interese", navodi Gligorić, te Dodika podsjeća da ga je četiri godine na to upozoravao.

- Podnosio sam i krivične prijave protiv tih osoba, u ustanovi kojom sam rukovodio - Geodetskoj upravi pokrenuo sam niz suspenzija, disciplinskih postupaka, krivičnih prijava protiv aktera iz kriminalne mreže po institucijama Republike Srpske. Epilog tih mojih napora je činjenica da ste me Vi lično smijenili sa te pozicije, a da su svi oni na koje sam Vas upozoravao u Upravi zauzeli još bolje pozicije i sad nesmetano i suvereno vladaju, ističe Gligorić.

Jedno od mjesta, tvrdi Gligorić, na kojem se sve te mreže kriminogenih i privatnih interesa neizbježno ukrštaju, i bez koje ne mogu da realizuju svoje, na prevari zasnovano obogaćenje, jeste Geodetska uprava i njena evidencija nekretnina. "Naime, svaka kriminalna aktivnost otimanja i pljačke državne imovine, zemlje, šuma, voda, rudnog bogatstva, građevinskog zemljišta po gradovima, fabrika, hotela, poslovnih prostora, sportskih objekata, mora proći procedure upisa u evidencije Geodetske uprave. Zato je Uprava uvijek bila poseban predmet interesovanja kriminogenih struktura u želji da u njoj nađu svoje uporište", ističe Gligorić.

Šute partijski drugovi

- Gospodine Dodik, jedno od mojih najvećih razočarenja ste Vi lično, ali to ništa manje nisu ni ostali partijski drugovi koji, čast izuzecima, nisu smogli hrabrosti ni da me nazovu. Zar je toliki strah zavladao u SNSD-u da niko ne smije ni da pomisli, a kamoli uradi nešto što "šefu" ne bi bilo po volji? Da li ste takav SNSD željeli? Od najveće i najsnažnije stranke kojoj su prilazili mnogi sa nadom da će sačuvati Republiku i ekonomski je oporaviti, pred očima ogorčenih građana pretvara se u kumovsku, autokratsku, odnarođenu i tajkunsku partiju. Zašto se pišu zakoni za političko-finansijsku oligarhiju, a ne zakoni u funkciji opšteg interesa? Zašto je zastala najveća reforma u oblasti zemljišne administracije kojom bi se kroz javno izlaganje praktično izvršila javna inventura u oblasti nekretnina? Zašto ste u aferama Poljoprivredna škola, Picin park, Autoprevoz, Dom Vranješević dozvolili da pobijedi zemljišna mafija?, zaključuje Gligorić u javnom obraćanju predsjedniku RS-a.
sve je laažžžžž

grkgrk

#40030 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by grkgrk »

Paranoid wrote:Bravo grkgrk..
Stvarno mi nije jasno kako neko može postojat, a pri tome ne prihvatit preCjednika. Još k'tomu nabijat mu fašizam..cccc. PreCjednik je sve: PC, privreda, nafta, dollar, euro.. Precjednik je za neupućene kralj, afrička šljiva, maestro za mikrofonom, on jednostavno nenaviknute baca u depresiju, nabija im koplekse, tjera ih ili na dernek ili na tuču..Precjednik drugačije ne može, jer kako bi drugačije okarakterisali njegov smisao za humor izgovoren na takav način da svi u studiu popadaju od smijeha, a on ostaje mrtav ladan..svi koji bi da se nadmudruju znaju dobro kroz kakve pripreme moraju proć, jer znaju šta ih čeka..jer preCjednik ih prvo ponudi cigarom, a onda ih sve prebije..ko Murga, samo on lomi protivnike političkim sredstvima..
Imao sam sreću da ga vidim uživo, gromada.. od tada zaista mirno i spokojno radim i šutim.. 8-)
to samo o tebi govori koliko si hrabar,,,vidis covjeka od 2 metra i 120 kila i uhseres se...salu na stranu..a sta je alterantiva dodiku,,reci otvoreno,,sta i ko,,reci ime politicara koji ce vise uciniti da svi bolje zivimo,,pusti kraju supljih prica,preCenik ovo preCednik ono,,ja ne glasam ni za koga a voleo bi glasati,reci svoje misljenje za kog bih ja tebo glasati,,
Paranoid

#40031 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Paranoid »

grkgrk wrote:
Paranoid wrote:Bravo grkgrk..
to samo o tebi govori koliko si hrabar,,,vidis covjeka od 2 metra i 120 kila i uhseres se...salu na stranu..a sta je alterantiva dodiku,,reci otvoreno,,sta i ko,,reci ime politicara koji ce vise uciniti da svi bolje zivimo,,pusti kraju supljih prica,preCenik ovo preCednik ono,,ja ne glasam ni za koga a voleo bi glasati,reci svoje misljenje za kog bih ja tebo glasati,,
Čuj za koga...pa za Dodika, jer on precjednik svih srba... niko drugi nije sposoban da uvede red i mir, a poslije dolazi ra'atluk.
grkgrk

#40032 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by grkgrk »

opet odgovaras sa uplakanim glasom..to samo o tebi govori koliko si ustvari histerican i nemocan,,,a za kog ti glasas???poznavajuci tebe sad ces opet bla bla preCednik bla bla nerotkinje,,
Paranoid

#40033 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Paranoid »

grkgrk wrote:opet odgovaras sa uplakanim glasom..to samo o tebi govori koliko si ustvari histerican i nemocan,,,a za kog ti glasas???poznavajuci tebe sad ces opet bla bla preCednik bla bla nerotkinje,,
..u pravu si..ev me uplakan.. čak mi i slova umrljana od suza..jbg..

Nego... da ti reknem, glasat treba za onoga ko caruje, i usput klade valja.. a ko bi to drugi mogao biti osim preCjednika.
jazzer

#40034 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by jazzer »

@ grkgrk

Ovo je ozbiljna tema, idi na drugu ako ti je do zajebancije :)
grkgrk

#40035 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by grkgrk »

jazzer wrote:@ grkgrk

molim ime i prezime poloticara koji je sposobni od dodika,,ime i prezime,,samo nemoj sad izlizane fore,,preCednik ovo preCednik ono.
Danguba

#40036 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Danguba »

grkgrk wrote:

molim ime i prezime poloticara koji je sposobni od dodika,,ime i prezime,,samo nemoj sad izlizane fore,,preCednik ovo preCednik ono.
Najblizi preCedniku je Berluskoni.

:izet:
Paranoid

#40037 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by Paranoid »

Danguba wrote:
grkgrk wrote:

Najblizi preCedniku je Berluskoni.

:izet:
ma joook...

Image

...jedan je preCjednik
zavrzlama

#40038 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

grkgrk wrote:

Nije dodik vise bitan....problem su oni koji istog podrzavaju....ako je zlocinacki i fasisticki SDS opozicija i melem nasparam socijaldemokratskog snsd i dodika..postavlja se pitanje kuda ide srpski narod,a ide putem gdje nema nijedne zdrave i pozitivne opcije za taj narod....sama spoznaja da srbi kao narod shvate da ce BIH opstati i biti njihova drzava je toliki moralni i strateski poraz da ne moze na dobro izaci niti se moze ta krastava zaba progutati..srpski narod jos smatra da je danas vrijeme tranzicije od dejtona ka konacnoj podjeli BIH...

dodik nije nikakav politicar,jer oni koji ga podrzavaju i ne traze politicara ,ekonomistu,stratega ,nego krkana....dodik ne treba srbe ,nego srbi dodika...usporediti dodika sa bilo kojim politicarem u BIH je cista uvreda za svakoig iole razumnog BIH politicara..
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#40039 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

Mi na 1605 strana dokazujemo Guardianovu nadmoć i dominaciju,i onda se pojavi neko ko isto to piše. :-) :-) :-)

To je kao da napišeš da je čovjek ovladao vatrom. :oops:
grkgrk

#40040 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by grkgrk »

prljavi Hare wrote:Mi na 1605 strana dokazujemo Guardianovu nadmoć i dominaciju,i onda se pojavi neko ko isto to piše. :-) :-) :-)

To je kao da napišeš da je čovjek ovladao vatrom. :oops:
meni se cini da ovde na 1605 strana ljudi lijece svoje fustracije jel dodik im je pokvario planove o bosni kakvu su zamisljali,,,jedan je napisao kud ide srpski narod kad bira izmedju fasistickog sds,a i dodika,,,kontra pitanje a postoji li i jedan politicar iz rs da je vama bio dobar,,ne,, ne postoji,,cavic kad je bio presednik rs je bio dobro pljuvan,,ivanic kad je bio ministar inostrani poslova bih,,takodje nije valjo,,,i sta to znaci,,,drugo ovde neko jos napisa srbi ne gledaju ekonomiju pa biraju dodika,,,zanimljivo,prije svega sto plate u rs i federaciju su izjednacene,drugo rs je vlado sds,i cavic,i ivanicev pdp,,,i jel stanje mozda bilo bolje,,ne nije cak je bilo i losije sad se ma koliko vama bilo krivo,grade autoputovi,bolnice od 100 miliona,plate su redovne,,
grkgrk

#40041 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by grkgrk »

Nije dodik vise bitan....problem su oni koji istog podrzavaju....ako je zlocinacki i fasisticki SDS opozicija i melem nasparam socijaldemokratskog snsd i dodika..postavlja se pitanje kuda ide srpski narod,a ide putem gdje nema nijedne zdrave i pozitivne opcije za taj narod....sama spoznaja da srbi kao narod shvate da ce BIH opstati i biti njihova drzava je toliki moralni i strateski poraz da ne moze na dobro izaci niti se moze ta krastava zaba progutati..srpski narod jos smatra da je danas vrijeme tranzicije od dejtona ka konacnoj podjeli BIH,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,i ti sebe sa tim sto si napiso smatras da si zdrava opcija,,,prije svega zbog sopstvene frustracije mijenjas teze,,,,kome je teze prihvatiti srbima sto ce opstati ovakba bih ili ipak mozda vama sto ce ostati OVAKVA bih....mislim da ipak tu krastavu zabu gutate vi jel ovakva bih kakva ostaje to znaci srbima pola bosne a vama cetvrtina bosne,,ti si za kraj napiso.................srpski narod jos smatra da je danas vrijeme tranzicije od dejtona ka konacnoj podjeli ,,,,a ja cu napisati,,bosnjacki narod ne smatra vise da ce se ukiniti nekad rs i da ce bih biti onakva kakvu je oni zamisljaju ..zbog toga i jesu ove 1605 stranice ispisane,,i vi to u sebi znate ali tesko vam je priznati,zato izvoli o pleti po preCedniku i nerotkinjama nekim :mrgreen: :izet:
ultima_palabra

#40042 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by ultima_palabra »

Toliko postova o investicijama, a nisi pomenuo resort u Trebinju niti kosmodrom u Bakincima :oops: Biće da se radi o još jednom plaćeniku iz Budimpešte 8-)
grkgrk

#40043 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by grkgrk »

ultima_palabra wrote:Toliko postova o investicijama, a nisi pomenuo resort u Trebinju niti kosmodrom u Bakincima :oops: Biće da se radi o još jednom plaćeniku iz Budimpešte 8-)
ajd jedno kontra pitanje,,a koji je to bolji politicar u federaciji od dodika,,tihic,lagundzija,silajdzic,radoncic,,
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#40044 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by prljavi Hare »

grkgrk wrote:
ultima_palabra wrote:Toliko postova o investicijama, a nisi pomenuo resort u Trebinju niti kosmodrom u Bakincima :oops: Biće da se radi o još jednom plaćeniku iz Budimpešte 8-)
ajd jedno kontra pitanje,,a koji je to bolji politicar u federaciji od dodika,,tihic,lagundzija,silajdzic,radoncic,,
Ama nije nijedan,naravno.E jesi upro dokazivati očigledno. :-)
zavrzlama

#40045 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

grkgrk wrote:Nije dodik vise bitan....problem su oni koji istog podrzavaju....ako je zlocinacki i fasisticki SDS opozicija i melem nasparam socijaldemokratskog snsd i dodika..postavlja se pitanje kuda ide srpski narod,a ide putem gdje nema nijedne zdrave i pozitivne opcije za taj narod....sama spoznaja da srbi kao narod shvate da ce BIH opstati i biti njihova drzava je toliki moralni i strateski poraz da ne moze na dobro izaci niti se moze ta krastava zaba progutati..srpski narod jos smatra da je danas vrijeme tranzicije od dejtona ka konacnoj podjeli BIH,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,i ti sebe sa tim sto si napiso smatras da si zdrava opcija,,,prije svega zbog sopstvene frustracije mijenjas teze,,,,kome je teze prihvatiti srbima sto ce opstati ovakba bih ili ipak mozda vama sto ce ostati OVAKVA bih....mislim da ipak tu krastavu zabu gutate vi jel ovakva bih kakva ostaje to znaci srbima pola bosne a vama cetvrtina bosne,,ti si za kraj napiso.................srpski narod jos smatra da je danas vrijeme tranzicije od dejtona ka konacnoj podjeli ,,,,a ja cu napisati,,bosnjacki narod ne smatra vise da ce se ukiniti nekad rs i da ce bih biti onakva kakvu je oni zamisljaju ..zbog toga i jesu ove 1605 stranice ispisane,,i vi to u sebi znate ali tesko vam je priznati,zato izvoli o pleti po preCedniku i nerotkinjama nekim :mrgreen: :izet:
:D ...jest tesko naci argument da pobije tvoje tvrdnje...npr....svake godine desetine poziva na referendum o nezavisnosti malog ausvica(zadovoljni srbi sa pola bosne kako kazes),ja jos nisam cuo ni jedan refrendum za ukidanje malog ausvica...eto kome smeta ovo sto imamo...bosnjaci vjeruju u nestajanje malog ausvica i ne traze referendum da se istu ukine....a srbi ne vjeruju u opstanak malog ausvica ,zato i traze referendum o nezavisnosti...kuzis.. :wink:
grkgrk

#40046 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by grkgrk »

zavrzlama wrote:
grkgrk wrote:Nije dodik vise bitan....problem su oni koji istog podrzavaju....ako je zlocinacki i fasisticki SDS opozicija i melem nasparam socijaldemokratskog snsd i dodika..postavlja se pitanje kuda ide srpski narod,a ide putem gdje nema nijedne zdrave i pozitivne opcije za taj narod....sama spoznaja da srbi kao narod shvate da ce BIH opstati i biti njihova drzava je toliki moralni i strateski poraz da ne moze na dobro izaci niti se moze ta krastava zaba progutati..srpski narod jos smatra da je danas vrijeme tranzicije od dejtona ka konacnoj podjeli BIH,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,i ti sebe sa tim sto si napiso smatras da si zdrava opcija,,,prije svega zbog sopstvene frustracije mijenjas teze,,,,kome je teze prihvatiti srbima sto ce opstati ovakba bih ili ipak mozda vama sto ce ostati OVAKVA bih....mislim da ipak tu krastavu zabu gutate vi jel ovakva bih kakva ostaje to znaci srbima pola bosne a vama cetvrtina bosne,,ti si za kraj napiso.................srpski narod jos smatra da je danas vrijeme tranzicije od dejtona ka konacnoj podjeli ,,,,a ja cu napisati,,bosnjacki narod ne smatra vise da ce se ukiniti nekad rs i da ce bih biti onakva kakvu je oni zamisljaju ..zbog toga i jesu ove 1605 stranice ispisane,,i vi to u sebi znate ali tesko vam je priznati,zato izvoli o pleti po preCedniku i nerotkinjama nekim :mrgreen: :izet:
:D ...jest tesko naci argument da pobije tvoje tvrdnje...npr....svake godine desetine poziva na referendum o nezavisnosti malog ausvica(zadovoljni srbi sa pola bosne kako kazes),ja jos nisam cuo ni jedan refrendum za ukidanje malog ausvica...eto kome smeta ovo sto imamo...bosnjaci vjeruju u nestajanje malog ausvica i ne traze referendum da se istu ukine....a srbi ne vjeruju u opstanak malog ausvica ,zato i traze referendum o nezavisnosti...kuzis.. :wink:
hahaha zanimljiv si po tome kako u porazu trazis bilo sta da proglasis pobjedu,, o rs i ukidanju ste trubili od 95 pa sve do dodika,,i ti to dobro znas,,nezavisnost rs niko nije smio ni spomenuti do dolaska dodika,,,prvi je dodik od srpskih politicara na pricu o ukidanju udario kontra pricu o nezavisnoscu i ocigledno uspjesno,,jel nije vise tema ukidanje vec nezavisnost,a to da je dodik uspio ocigledan primjer si ti,,do 2007 god kad ti neko spomene pricu o rs,,ti si trubio kako je pitanje vremena kad ce se to ukiniti,,sad si prezadovoljan sto je uopste u sastavu bih,,ja smatram da je to velika pobjeda dodika i rs,,,ne mislim na tvoje razmisljanje koje je nebitno,vec na razmisljasnje evrope koja stalno sad ponavlja kako je dejton realnost,a sad se sjeti esdauna..a referendum za ukidanje rs se i ne moze desiti,ja ne znam ko bi ga odrzo,,ne moze neko odlucivati u tudje ime,tako da referendum o rs moze sprovesti samo rs,,
vee-jay

#40047 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by vee-jay »

ja mislio ovaj se prijavio na forum 2013 godine :D
zavrzlama

#40048 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by zavrzlama »

grkgrk wrote:
zavrzlama wrote:
hahaha zanimljiv si po tome kako u porazu trazis bilo sta da proglasis pobjedu,, o rs i ukidanju ste trubili od 95 pa sve do dodika,,i ti to dobro znas,,nezavisnost rs niko nije smio ni spomenuti do dolaska dodika,,,prvi je dodik od srpskih politicara na pricu o ukidanju udario kontra pricu o nezavisnoscu i ocigledno uspjesno,,jel nije vise tema ukidanje vec nezavisnost,a to da je dodik uspio ocigledan primjer si ti,,do 2007 god kad ti neko spomene pricu o rs,,ti si trubio kako je pitanje vremena kad ce se to ukiniti,,sad si prezadovoljan sto je uopste u sastavu bih,,ja smatram da je to velika pobjeda dodika i rs,,,ne mislim na tvoje razmisljanje koje je nebitno,vec na razmisljasnje evrope koja stalno sad ponavlja kako je dejton realnost,a sad se sjeti esdauna..a referendum za ukidanje rs se i ne moze desiti,ja ne znam ko bi ga odrzo,
,ne moze neko odlucivati u tudje ime,
tako da referendum o rs moze sprovesti samo rs,,
:D eto dodik odlucuju u tudje ime..bezuspjesno priziva referendum o nezavisnosti :D .
draganbl

#40049 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by draganbl »

vee-jay wrote:ja mislio ovaj se prijavio na forum 2013 godine :D
Na sreću, kratko će se zadržati. Šteta što ne povuče još nekoga sa sobom.
mO k3

#40050 Re: Milorad Dodik ALL ABOUT

Post by mO k3 »

prljavi Hare wrote:
grkgrk wrote:
Ama nije nijedan,naravno.E jesi upro dokazivati očigledno. :-)
:D

Odemo referendummmmmmmm , a nekdan dojde u mrski te'eran na koLenima bre ,veliki Srbin ,predcednik svih Srba sa ove i one strane Drine , pa reče na prethodnom YouTube videu na minuti 19:20 de facto ma koliko se oni trudili da se bosna podijeli ne može bez nas u prevodu dok je Bošnji , biće i Bosne :mrgreen:
Locked