Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
jebaji ga.....valja se opet rupa uhvatiti
Edin prvo poluvrijeme ne da nije dobio lopte nego nisam bio siguran da li igraci uopste znaju da je i on na terenu. I kad neko nesto kaze kako nasi igraci centriraju za plate od 2000 KM.....pa jebo te kako ovi centriraju sa milionima
Drugo poluvrijeme njegov kasican gol i pokazivanje misica i izvanrednog pregleda igre za sta bi se mogao zakleti da prste ima Toti jer ono su njegove lopte i zaista mi je zao sto malo igra.
I da veceras jedna sansa jedan gol!!! 100%
hrasno38 wrote:jebaji ga.....valja se opet rupa uhvatiti
Edin prvo poluvrijeme ne da nije dobio lopte nego nisam bio siguran da li igraci uopste znaju da je i on na terenu. I kad neko nesto kaze kako nasi igraci centriraju za plate od 2000 KM.....pa jebo te kako ovi centriraju sa milionima
Drugo poluvrijeme njegov kasican gol i pokazivanje misica i izvanrednog pregleda igre za sta bi se mogao zakleti da prste ima Toti jer ono su njegove lopte i zaista mi je zao sto malo igra.
I da veceras jedna sansa jedan gol!!! 100%
Fakat, on dijeli lopte na sredini... A niti jednu dobru nije dobio. Nije mi jasno kako onako frljavo centriraju. Valjda fali peroti. On je naingolanu namjestio.
Za sada jedan odlican dribling gdje je bacio dvojicu, jedna odlicna propustena sansa skoro pa 100%-tna i opet bezbroj nikakvih dodavanja i cetarsuteva njegovih suigraca....do sada ni dobar ni los....neka sredina kao i svi ostali u ekipi.
Ipak kada se ponovo pogleda sansa je extra!!! Evo sad i u drugom nema nikakve igre...Perez kad dobije loptu na krilu to je 99% izgubljeno i sto je najgore takva im je igra stalno ali dobijaju....ono sto igraju ne moze zvati lijepim za oko.