Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Locked
seln

#40001 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

kmirsad wrote:Kako li mi se računa ako lajkam Bansijev post u kojem spominje sekundarne sirovine... :? :lol: :lol: :lol:
Bices prvi clan NS izvan sarajevske nahije koji je dobio neku sinekuru. :thumbup:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#40002 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by JoseMujica »

ovi ko fol levati naguziše NS plaho izgleda

pitanje je dal če ova Kurtonalna Vlada doćekati lastavice
Banksy

#40003 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Banksy »

seln wrote:
Banksy wrote:
I naravno sveukupno ozračje fašističke hajke kojom se krenulo na manjinu.
Ako ovo procitaju Kolinda i Plenkovic, najebala si....
Ja bogami mislio da je rijec o konstitutivnom narodu, koji bi rado imao vise prava nego sto ga spada, ali eto...
Veze s vezom. Kao i sve u zadnje vrijeme, uostalom.

Govorim o kosovcu, četniku, kromjedu Peđi, onom što ne voli baklavu.

I prođi me se, živ bio.
pemanapemani

#40004 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pemanapemani »

seln wrote:
Nije mogla.
Cak ni najgluplji Bosnjak vise ne vjeruje u proBiH HDZ-ovce.
To u ovoj postavci stvari nije važno.

Imala bi podršku HDZ i SDA. Mogla bi glumatati da je kozmopolita i zadovoljavati potrebe gena kamenih.
kamberovica polje

#40005 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kamberovica polje »

Šta se objašnjavaš dežurnom forumskom SDA botu i besposličaru? Pametnije bi ti bilo pričat s kamenom ili drvetom.
seln

#40006 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

Banksy wrote:
seln wrote:
Banksy wrote:
I naravno sveukupno ozračje fašističke hajke kojom se krenulo na manjinu.
Ako ovo procitaju Kolinda i Plenkovic, najebala si....
Ja bogami mislio da je rijec o konstitutivnom narodu, koji bi rado imao vise prava nego sto ga spada, ali eto...
Veze s vezom. Kao i sve u zadnje vrijeme, uostalom.

Govorim o kosovcu, četniku, kromjedu Peđi, onom što ne voli baklavu.

I prođi me se, živ bio.
Izvini, nisam zelio da vrijedjam nicija vjerska ubjedjenja.
Roccohljup

#40007 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Roccohljup »

KatarinaKosaca wrote:
Roccohljup wrote:Fakat smo svjedoci jako prljavih i neprimjerenih komunikacija između ovih građanskih stranaka, pogotovo ako se uzme u obzir da su ko biva partneri :-) :-) :-) :-) Umjesto da troše energiju na saradnju i borbu
Jedna od tih "gradjanskih stranaka" je vladala 4 godine. Sa istom mantrom korupcije, "nepismenosti" i bezobrazluka kao SDA. Cak jos krvozednije. Zato pazi kome se stavljas u ulogu odvjetnika
Ne pada mi na pamet da budem niti odvjetnik a niti advokat :lol: bilo kome i bilo kojoj stranci. Ovo je bila (dobronamjerna) kritika svakoj od tih stranaka.
seln

#40008 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

kamberovica polje wrote:Šta se objašnjavaš dežurnom forumskom SDA botu i besposličaru? Pametnije bi ti bilo pričat s kamenom ili drvetom.
A tebi bi bilo pametnije da odes sjediti pred granapom. Ili nemas za pivo?
kmirsad

#40009 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by kmirsad »

seln wrote:
kmirsad wrote:Kako li mi se računa ako lajkam Banksyjev post u kojem spominje sekundarne sirovine... :? :lol: :lol: :lol:
Bices prvi clan NS izvan sarajevske nahije koji je dobio neku sinekuru. :thumbup:
Ne bih bio prvi...Selim, Mirela, Čamđić, Mirjana...
Jedini problem, mene sinekura ne zanima.
Zanima me obnova BH Bloka na TK, veča nagrada mi ne treba.
Last edited by kmirsad on 14/02/2019 15:15, edited 1 time in total.
seln

#40010 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

pemanapemani wrote:
seln wrote:
Nije mogla.

Imala bi podršku HDZ i SDA. Mogla bi glumatati da je kozmopolita i zadovoljavati potrebe gena kamenih.
Ponavljas se, ali argument nije jaci ni za mrvu...
shvati, niko vise ne vjeruje da je neki HDZ-ovac kosmopolita i da voli Bosnu, sve kad bi to rekao pod zakletvom, sa rukom na Bibliji.
pemanapemani

#40011 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pemanapemani »

kamberovica polje wrote:Šta se objašnjavaš dežurnom forumskom SDA botu i besposličaru? Pametnije bi ti bilo pričat s kamenom ili drvetom.
Jebi ga, upadaš kao padobranac. Nije svako ko ne misli kao ti bot SDA.
pemanapemani

#40012 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pemanapemani »

seln wrote:
pemanapemani wrote:
seln wrote:
Nije mogla.

Ponavljas se, ali argument nije jaci ni za mrvu...
shvati, niko vise ne vjeruje da je neki HDZ-ovac kosmopolita i da voli Bosnu, sve kad bi to rekao pod zakletvom, sa rukom na Bibliji.
Pa kad sam napisao da neko vjeruje?

Ti si postavio tezu da su joj proradili geni kameni, pa bi malo da se jebucne, ali da joj ne uđe.

Moja je teza, ako joj je do zadovoljavanja kamenih gena, kao i kozmopolitizma, nema bolje solucije u Zenici od HDZ.

Znači, nije bitno da li joj neko vjeruje ili ne, nego je bitno gdje ona može najbolje zadovoljiti navedene potrebe. Članstvo u NS u Zenici je daleko najdalji put do zadovoljenja tih potreba, ako uopće i postoji taj put.

Da je ona u Mostaru i Livnu članica NS, onda bi se moglo doći do zaključka koji si naveo.
seln

#40013 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

kmirsad wrote:
seln wrote:
kmirsad wrote:Kako li mi se računa ako lajkam Banksyjev post u kojem spominje sekundarne sirovine... :? :lol: :lol: :lol:
Ne bih bio prvi...Selim, Mirela, Čamđić, Mirjana...
Jedini problem, mene sinekura ne zanima.
Zanima me obnova BH Bloka na TK, veča nagrada mi ne treba.
Ma nema od toga nista, cudo bi bilo ako opstanu i u KS.... jednostavno, jebes kucu u kojoj se ne zna cija se melje.

Kad sam napisao da "BH blok" (kako to lijepo i naivno zvuci) nema dovoljno glasova i da je najbolje da odu u opoziciju, neki na forumu su me htjeli strpati u gasnu komoru.
Te 'vaki sam, te 'naki sam, te SDA bot, izdajica, jebeni prljavi dijasporac koji razbija jedinstvo domovine.... a sada upravo suprotno.
Sad su izdajnici oni koji su za ulazak u vlast, te 'vaki su, te 'naki su... ja sam opet SDA bot i uhljeb (i dozivim da me tako zovu forumski proleti),a oni koji su do juce pisali "sa verom u NS, vlast ili smrt", odjednom ni luk jeli ni vlast mirisali.
I sad znas zasto je opozicija jadna. Sa takvim pristalicama i Njemacka bi bila jadna.
kamberovica polje

#40014 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

seln wrote:
Ne bi, valja zaradit platu bez rektalnog alpinizma i davanja guzice lokalnom gazdi iz centrale.
Znam da vama botovima to nije problem, normalan čovjek ipak nema tako jak želudac.
seln

#40015 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

kamberovica polje wrote:
seln wrote:
Ne bi, valja zaradit platu bez rektalnog alpinizma i davanja guzice lokalnom gazdi iz centrale.
Znam da vama botovima to nije problem, normalan čovjek ipak nema tako jak želudac.
Ako ti sebe zoves normalnim, a pises ovakve stvari, halal ti ta "normalnost", eto ti je tamo...
Ne slazes se sa mojim misljenjem i ja sam bot SDA i rektalni alpinista?
E moj nadobudni junosa, jos ti moras pure pojesti...
seln

#40016 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

pemanapemani wrote:

Ti si postavio tezu da su joj proradili geni kameni, pa bi malo da se jebucne, ali da joj ne uđe.

Moja je teza, ako joj je do zadovoljavanja kamenih gena, kao i kozmopolitizma, nema bolje solucije u Zenici od HDZ.

Znači, nije bitno da li joj neko vjeruje ili ne, nego je bitno gdje ona može najbolje zadovoljiti navedene potrebe. Članstvo u NS u Zenici je daleko najdalji put do zadovoljenja tih potreba, ako uopće i postoji taj put.

Da je ona u Mostaru i Livnu članica NS, onda bi se moglo doći do zaključka koji si naveo.
Dalja prepirka ne bi imala svrhe, zato se slozimo da zadrzimo nase misljenje.
Kikibombona

#40017 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

seln wrote:
pemanapemani wrote: Opet kažem, da joj je do hrvatstva u Zenici bila bi član HDZ. To bi joj osiguralo egzistenciju do kraja života.
Opet kazem, ona bi da bud efina, ali da se tu i tamo jebucne.
Znas ono, FGR, kosmopoliti... ali atavisticki zov kamenih gena ponekad dodje po svoje.
Kakvi bolan kameni geni, o cemu ti? :shock:

Sta ti znas o Zenici i porodici Renic, u ovom slucaju Sanji Renic?

Ili se radi o fasistickoj percepciji da je sumnjiv svako ko se ne zove Sabaheta.
starisalko

#40018 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by starisalko »

seln wrote:
pemanapemani wrote:

Kad vec nema konsenzusa
seln

#40019 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

Kikibombona wrote:
Ili se radi o fasistickoj percepciji da je sumnjiv svako ko se ne zove Sabaheta.
Ma kako da ne, ili sto bi Kurdi rekli, how yes no...
Kikibombona

#40020 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

seln wrote:
Kikibombona wrote:
Drzi se ti svoje zabiti iz koje si dosao do Beca. Ili se drzi Beca. O Zenici i Zenicanima nemas blage veze. Neces nama stavljati zvono ako se ne zovemo Ekrem i Sabaheta.
pemanapemani

#40021 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by pemanapemani »

seln wrote:
pemanapemani wrote:

Slažem se.
Pozdrav.
seln

#40022 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

Kikibombona wrote:
seln wrote:
Kikibombona wrote:
Drzi se ti svoje zabiti iz koje si dosao do Beca. Ili se drzi Beca. O Zenici i Zenicanima nemas blage veze. Neces nama stavljati zvono ako se ne zovemo Ekrem i Sabaheta.
E, moj Kiki...
ti si i do sada valjao, ali ovo vise nije valjanje, vec paranoja.
"Ko napadne jednog Zenicana/Zenicanku, kao da je napao cijelu Zenicu".
Bez obzira sto ja nemam pojma (niti me interesuje) odakle je ta pizda.
kamberovica polje

#40023 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

seln wrote: Ako ti sebe zoves normalnim, a pises ovakve stvari, halal ti ta "normalnost", eto ti je tamo...
S obzirom da ti smatraš da su svi ljudi s određenim imenom neprijatelji države i kamenjarski agenti, mislim da je stranački plaćenik najblaža kvalifikacija.
Kikibombona

#40024 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by Kikibombona »

seln wrote:E, moj Kiki...
ti si i do sada valjao, ali ovo vise nije valjanje, vec paranoja.
"Ko napadne jednog Zenicana/Zenicanku, kao da je napao cijelu Zenicu".
Bez obzira sto ja nemam pojma (niti me interesuje) odakle je ta pizda.
O Sanji mozes pricati kao o dobrom i losem politicaru. Ja prvi kazem da je debilski sto je Zeljka nazvala smecem i da treba biti kaznjena. Ja prvi kazem da je njeno znanje limitirano i da je pokazatelj nase tuzne realnosti.

Aliiii, vezati ustastvo za Sanju, samo zato sto je Sanja, ne mogu tolerisati. Sanja je kcerka jedne od najvecih zenickih legendi - Alojza Renica. A Alojz je nama sto je Sarajlijama Ivica Osim. Mozes reci da je Sanja nesposobna, mozda se slozim sa tobom, ali ne mozes reci da je ustasa. To ne ide nikako.

Ja upravo sjedim sa Miroslavom. Hrvat po ocu i majci, katolik, iako psuje plaho Boga i Isusa. I on kaze da je Komsic smece isto kao Covic. Moze li se reci da je on ustasa? Da mu to kazes, imao bi problem sa Murisom, Alenom, Mirsadom, Amirom, Samirom itd. Svi oni znaju ko je i sta je Miroslav. On ima puno pravo reci da je smece svakom politicaru bez obzira na ime. A njemu da neko kaze da je ustasa, bilo bi belaja.
seln

#40025 Re: Naša stranka, sve što ste željeli da pitate a niste imali ko

Post by seln »

kamberovica polje wrote:
seln wrote: Ako ti sebe zoves normalnim, a pises ovakve stvari, halal ti ta "normalnost", eto ti je tamo...
S obzirom da ti smatraš da su svi ljudi s određenim imenom neprijatelji države i kamenjarski agenti, mislim da je stranački plaćenik najblaža kvalifikacija.
I ti si (valjda po sili duznosti) pozvan da stitis Sanju Renic od mene?
Ako pocnemo sa kvalifikacijama, znam ih i ja nekoliko, ali cemo omda obojica biti banovani.
Sanja Renic je javna licnost i to je postala svojom voljom. Kao takva podlijeze svakoj vrsti kritike, pa i onoj koja je po tvom misljenju neosnovana.
Na kraju krajeva, moje misljenje je moje misljenje... ko tebi daje za pravo da me zbog toga nazivas ovako ili onako?
Tim vise jer nemas pojma o meni. Kad sam se ja fajtao sa SDA ( u vrijeme kad ni izbliza nisu bili pokazali koliki su uhljupi), ti si vjerovatno tek ucio da citas i pises.
Locked