Aktuelnosti: FK Sarajevo

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Maharadza

#40001 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Maharadza »

emigrazione wrote:Hebo majku, ovo Sarajevo moze voditi kome god se digne. Kako su ovi uopste dosli na ideju da angazuju ovog lika
Eto mi imamo u našem "kukuruzištu" boljih stručnjaka na pretek... :roll:

Vala dosta je bilo i onih "stalnih mušterija" koji su se vrtili u i oko kluba, konačno nekoga "s vana" dovedoše, makar da osvježi malo ligu ako ništa! :mrgreen:
omega369

#40002 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by omega369 »

dajte ibru bildera za trenera
Mračajski proto

#40003 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Mračajski proto »

U pamet! :D
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#40004 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by -LIBERO- »

Imali smo alternativu Jagodic, Cala, Ibrakovica, Glavasa itd. Sve se to vrti u krug, po ligi cijeloj. :roll:
Ja sam za to da se barem pokusa sa novim imenom. Sa nekim ko bi mogao unjeti neki novi pozitivni iskorak. Ne kazem da hoce, to cemo jos vidjeti.
Ali covjek barem ima fascinantnu igracku karijeru, i sa fascinantnim trenerima je radio. Tako da....puno ne mozemo izgubiti, jer cemo Evropu svakako izboriti.

Za titulu ili kup treba iskorak. Da li ce to biti Jarni, i par novih pojacanja? To cemo tek vidjeti. Necu padati u euforije ili depresiju, a covjek nije duze od sat vremena zvanicni sef strucnoga staba :D

Pricekajmo da vidimo sta ce se desavati i na sta ce nam ekipa liciti. Tamo negdje polovinom priprema moglo bi se nesto barem naslutiti. Sada je sve nagadjanje. ;-)
Kemal Malovčić

#40005 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Kemal Malovčić »

Je li istina ovo što se po mahali priča za Kojaševića?
senci-071

#40006 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by senci-071 »

Kemal Malovčić wrote:Je li istina ovo što se po mahali priča za Kojaševića?
A TO JE DA NAM SE VRACA, PO KO ZNA KOJI PUT :idea:
Mračajski proto

#40007 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Mračajski proto »

Vraćaju se Hota i Kojašević!
Sa_u_srcu

#40008 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Sa_u_srcu »

Znaci klub je totalno poludio, opet....a i mi cemo s njima... :D
Kemal Malovčić

#40009 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Kemal Malovčić »

Ja svako malo čujem da se on vraća, al ništa od toga izgleda :(.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#40010 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by F&N »

Jarni zelim ti sve pobjede i titule da nam donesesh :D
Da tiSarajevo ostane u prelijepom sjecanju a i ti Sarajevu :D

Ofanzivno smo krenuli sa ovom pauzom, sta li ce biti do kraja 8-) :D

P.S. Uprava napolje :D 8-)
Last edited by F&N on 01/12/2013 21:04, edited 1 time in total.
bjelave

#40011 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by bjelave »

Robert Jarni zvoni ali to sto zvoni nema veze sa njegovom trenerskom karijerom koje je beznacajna. Trener u omladinskom pogonu Hajduka nije nikava referenca. Ne znam sta ga preporuca da bude trener FK Sarajeva. Da smo ga doveli u nasu omladinsku skolu to bi bilo ok.Ovakvo ne kontam u cemu je rijec.

Da bogda da nisam u pravu i da izdobri.
Zatamnjena stakla

#40012 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Zatamnjena stakla »

Je l' ono on igr'o lijevog beka :mrgreen:
Sa_u_srcu

#40013 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Sa_u_srcu »

Dobro ti nama dosao...prije svega...
Bio je igracina i igrao srcem za svaki klub u kojem je bio, kao i za repku hrvatske, i sasvim sigurno da ce nasi igraci imati veliko postovanje prema njemu, sto je veoma bitno...
Druga veoma bitna stvar jeste, sto je igrao u velikim klubovima, real, Juve, i slicno....zna kako se radi, zna kako se trenira, zna kako se motivisu igraci i slicno...i moze dosta toga dati nasem klubu...
Nema iskustva, ali nisu mnogi imali, pa su danas najveci...radite i samo radite....podrska Jarniju kao i nasoj upravi...imamo para i pravimo velike i pametne stvari...ne moze da ne izdobri...:)
armin071

#40014 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by armin071 »

Dobrodošao R. Jarni. Ostalo nakon prve kontrolne utakmice

Gesendet von meinem HTC One X+ mit Tapatalk
Reglan

#40015 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Reglan »

Kad Jarni na treningu vidi kvalitete brzog i karicha :lol:
armin071

#40016 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by armin071 »

Ako mu ne pašu nek ih odmah tjera do nove godine. U slučaju neuspjeha nek pakuje kofere i on i ovi što ga iskopase. Kad može Husref ovako da se makne može bogami i Jarni a sa njim i Dino i njegov moderni Ibrakovic

Gesendet von meinem HTC One X+ mit Tapatalk
Kemal Malovčić

#40017 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Kemal Malovčić »

Kao i svi džentlmeni, Jarni i Musemić bi trebali porazgovarati o onome što je Husref ostavio.

A Husref treba biti realan i ne zamajavati Jarnija o mogućnostima igrača.

Mair Karič npr. može biti tek treća opcija.
Tomahawk11
Globalni moderator

#40018 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Tomahawk11 »

Zatamnjena stakla wrote:Je l' ono on igr'o lijevog beka :mrgreen:
Sto, da ga na lijevog beka :D
leo karan

#40019 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by leo karan »

Sta je sa stručnim štabom?
Dzeno Uscuplic prvi asistent, Ok.

Ima li neki cardio trener?

Jarni je taman ono što možemo dobiti. Ne treba se zavaravati.

Sretno mu, i nadam se da će što prije procitat i provalit mentalni sklop naših vucibatina od igraca.
tataćusak

#40020 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by tataćusak »

Dr. Kuca wrote:Kako ce raditi sa mladim kad ne zna sa mladim igracima :lol:
Ovo je meni najjače. On da radi s mladima, pa mi mladog igrača nećemo imati onda zadugo :lol: :lol: .
Dr. Kuca

#40021 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Sretno mu. Titula imperativ. :thumbup:
Dr. Kuca

#40022 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by Dr. Kuca »

Ovo juniora sto igra, iste te je vodio Igor Tudor prije nego je preuzeo klupu, nakon cega je prekomandovo vecinu njih.
todd_smith

#40023 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by todd_smith »

bjelave wrote:Robert Jarni zvoni ali to sto zvoni nema veze sa njegovom trenerskom karijerom koje je beznacajna. Trener u omladinskom pogonu Hajduka nije nikava referenca. Ne znam sta ga preporuca da bude trener FK Sarajeva. Da smo ga doveli u nasu omladinsku skolu to bi bilo ok.Ovakvo ne kontam u cemu je rijec.

Da bogda da nisam u pravu i da izdobri.
Upravo ovo.

Dobrodosao i sve to, ali cak i za mene je ovo nesto suhveli, nadam se da nisam u pravu, ali kao sto bjelave rece trener u omladinskom pogonu Hajduka nije nikava referenca.
north

#40024 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

Znam da ćemo danima o njegovim referencama i kako vidim to je jedini ralog zbog čega nas je dosta skeptičnih...slažem se, može to biti mačak u vreći....s druge strane pogledajmo tu generaciju vatrenih, koga je Slaven Bilić vodio prije nego što je došao na mjesto selektora i tu ostavio odličan utisak...koliko znam jedino mladu repku Hrvatske i ništa više, a ono nije baš da je sa njom igrao finale SP ili EP...Dalje, Prosinečki isto tek krenuo, nešto bezveze, pa CZ i sada vodi ekipu iz turske lige.....Asanović i Bokšić bili pomoćni treneri u repki Hrvatske, Štimac selektor koji se nije proslavio ali nije baš da veze nema o fudbalu....pogledajmo Tudora, nikad nikoga, sjede na klupu Hajduka i preporodi ekipu....ispade da svi ovi gore pobrojani nešto znaju, samo Jarni ništa ne zna jer do sada nikoga nije vodio uspješno i ona čuvena naša "da valja ne bi došao kod nas"...to po meni ne mora tako biti, može, ali ne mora nužno...

Ovaj lik ima pregršt znanja iz fudbalskih dana kada je igrao i kada su ga trenirali najveći...ako je 10% naučio od tih najvećih kako se radi sa igračima na pripremama, kako na treninznima pred važne tekme, kako fizički i pisihički spremiti ekipu, i sada to bude znao prenijeti na igrače mi smo na konju...ako 0% toga je naučio i ako je ograničen ko balkon u mozak i blage veze nema sa životom onda je to drugo, ali to ni ne možemo znati dok ne vidimo kako stvari stoje kada počnu utakmice...u svakom slučaju ako se pogleda ko su bili konkurenti u domaćoj ligi, te da ona baš velika i provjerena imena koja su vani radila i napravila nešto nemamo para, onda po meni ovo nije fula...osim Kodre ja ovdje ne pročitah nikoga ko bi nas mogao voditi, a nije baš ni da se Kodro igdje proslavio u trenerskim vodama, iako mi je drag lik...
north

#40025 Re: Aktuelnosti: FK Sarajevo

Post by north »

Tako je leškarenje, zaboravih i Niku Kovača koji tako zelen sjede na klupu repke Hrvatkske, a mi kao evropski giganti ne bi smjeli rizikovati sa ovim...
Locked