SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
amko76

#4001 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by amko76 »

BHF_Manijak wrote:KAd neko hoce primjer papka par excellence onda nek pogleda sliku onog debila sa prosle stranice! Pravo ono zuto seljace, fuj fujeva a takvih je nazalost pun grad!!! :( :roll: :roll:

A jos su mi gore ove fufice, kujice i ne znam vise kako da ih nazovem koje se loze na ove gorile sa volovskim lancima oko vrata i sapama od dva metra! Sistem vrijednosti je kod nas odavno otiso u mp3! :roll:

I onda treba da mi lafo zao bude kad bude Emina Karisik i ine Emine upucane? Pa koji ces klinas sa ovakvim debilima, nego da ti placa picenca, malo bijelog, da ima utoku za pasom te da te malo talamba... :zzzz:
Pa žene vole bad boys, to je tako otkad je svijeta i vijeka hbg :D

Pošten i fin im je dosadan, barem onim koje se meni sviđaju. :-)
Troll_Happens

#4002 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Troll_Happens »

rashtiman wrote:Nista labavo :dance: :dance: prati i drugi dio grada :run: koji dio grada je next? :D

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /120416199
benjo uzvraca udarac :D
zipoo

#4003 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by zipoo »

Majkemi koliko pucaju jos nijedan nije pogodio gdje je ciljao. Hrpu metaka potroseno i jedan potrefi i to potkoljenicu ili petu. Pa ja kad bi ovoliko roko bio bi ko Lucky Luke.
plejka2

#4004 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by plejka2 »

ove pucnjave su postale bezveze.da su pravi muskarci rokali bi se zoljama,tenkovima.... :razz:
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4005 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Velkoski »

kiki-miki wrote::shock:

I ovdje kukate kako vas žene neće? :roll:
:lol:
papedzaja

#4006 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by papedzaja »

zipoo wrote:Majkemi koliko pucaju jos nijedan nije pogodio gdje je ciljao. Hrpu metaka potroseno i jedan potrefi i to potkoljenicu ili petu. Pa ja kad bi ovoliko roko bio bi ko Lucky Luke.

I meni je ovo enigma toliko se metaka potroši a niko da pogodi kako treba ???? Vidi se da nisu prošli Pašino brdo i obuku na Palama
NoSix

#4007 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by NoSix »

papedzaja wrote:
zipoo wrote:Majkemi koliko pucaju jos nijedan nije pogodio gdje je ciljao. Hrpu metaka potroseno i jedan potrefi i to potkoljenicu ili petu. Pa ja kad bi ovoliko roko bio bi ko Lucky Luke.

I meni je ovo enigma toliko se metaka potroši a niko da pogodi kako treba ???? Vidi se da nisu prošli Pašino brdo i obuku na Palama
toliko o "kvazi" mafijasima koji ne da nisu u stanju pogodit, nego vise mi se cini nemaju "muda" da pucaju gdje treba ! Ovako ispuca 6aka, jednom ga fol pogodi u koljeno, "odlezi" tj bolje receno ohladi se sedmicu dana i hajmo na novu turu loseg pikada...
papedzaja

#4008 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by papedzaja »

Ispod koljena nije bilo tretirano kao pokušaj ubistva ;) Čitaju oni čitaju samo pogrešne knjige
NoSix

#4009 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by NoSix »

dovoljno je da procitas par blogova tih "kvazi" mafijasa... bijeda i jad... to su sve blogovi iz njihovih srednjoskolskih dana, a mozes ih jos uvijek naci kako se prepucavaju preko tih istih blogova iz perioda 2004-5-6 itd... tzv "blogerska" mafija.
cappy_tempo

#4010 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cappy_tempo »

ja sad fasovah felgu kod oka (trening :mrgreen: ) i jos da nabacim lanac koji cu zavrnuti negdje sa vrata i oca mi eto idu cure ko djeca iz skole.

sad fakat jel dosta vise ovog sranja po gradu. boli me cuna jel do policije ili suda, iz mojih para idu njihove jebene plate,a oni se svadjaju jel kravata iz kine ili nije. ubijte,lomite kicme,zapalite nesto nek se uradi u picku materinu vise i pucanje. odo traziti sljem i pancir pa do granapa da mogu izaci familije vam se uhljupske sjetim,od murije,suda pa do svih ovih kvazi mangupa koji su previse rane gledali jebale im rane familiju :x

namjerno gadjaju noge jer ih ne terete za pokusaj ubistva,a ako metak prodje jos bolje. svi su oni kod advokata bili na usavrsavanju. izgleda da ce moj praunuk docekati normalni drzavu i da se dobija 10 godina zatvora samo sto imas pistolj bez dozvole
cvrčak_na_hedonizmu

#4011 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Delalić je dijete sistema. Baban mu je zadužio mnoge, ostavio para i veza iza sebe. Ovaj sada sebi pravi karijeru da bi mogao da preuzme klubove i kafane kada malo nadođe ( njegovi su Boemi, Kiborg i još par, ne sjećam se više, ima ih :D ).

Recimo da neko ubije Delalića jer mu se ovaj kurčio dobio bi 5-10 godina i još bi ga zigovali u Zenici svaki dan.

Ko je imalo upućen u problematiku reći će da je naše pravosuđe najveći izvor zla što se tiče ovih kriminalčića. Da oni odrade svoj posao kako treba ovakve stvari se ne bi dešavale jer bi većina bila iza rešetaka. Trenutno je situacija takva da je Delalić na ulici, slobodan ko ptičica a ima iza sebe barem 6-7 ljudi koje je ranio ili učestvovao u ranjavanjima + ona saobraćajka gdje zamalo drogiran nije ubio momka. Osim tih djelatnosti valja gudrovine i ima do zuba naoružanu ekipu pored sebe. Puni ko brodovi, to ni ne treba spominjati.

Nove vrijednosti, novog poretka. To je nama naša borba dala. Pošteno, pa ko koga.
BHF_Manijak

#4012 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by BHF_Manijak »

amko76 wrote: Pa žene vole bad boys, to je tako otkad je svijeta i vijeka hbg :D

Pošten i fin im je dosadan, barem onim koje se meni sviđaju. :-)
Ma buraz sve je to ok, bad boy ovo ono, ali brate dragi ovo nije bad boy ovo je bad VO, pa pogledaj ti na sta lici ova gorila?! Ne bi majkemi briferom dotako da sam zensko. Imas ti bas bad boy tipove ali se bar u njih moze gledati, tipa Collin Farrel, Depp koji imaju taj imidz bad boya ali koji su bar lafci, a ne ovi matuzalemi kojem je jedina odlika bad boya to sto ima lancurinu oko vrata i utoku za pasom, te 130kg "zive vage". :oops:

Steta sto nema vise stocne pijace na stupu, odavno bi ovakve papke tamo vodili...

Fuj u sta grad pretvorise mater im debilnu! :( :(
emigrazione

#4013 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by emigrazione »

Sve je ovo omco mjesecar nasavjetovao poserem mu se na diplomu, znaju oni bolje od sudije sta smiju
Josko Domorocki

#4014 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Josko Domorocki »

cvrčak_na_hedonizmu wrote:Delalić je dijete sistema. Baban mu je zadužio mnoge, ostavio para i veza iza sebe. Ovaj sada sebi pravi karijeru da bi mogao da preuzme klubove i kafane kada malo nadođe ( njegovi su Boemi, Kiborg i još par, ne sjećam se više, ima ih :D ).

Recimo da neko ubije Delalića jer mu se ovaj kurčio dobio bi 5-10 godina i još bi ga zigovali u Zenici svaki dan.

Ko je imalo upućen u problematiku reći će da je naše pravosuđe najveći izvor zla što se tiče ovih kriminalčića. Da oni odrade svoj posao kako treba ovakve stvari se ne bi dešavale jer bi većina bila iza rešetaka. Trenutno je situacija takva da je Delalić na ulici, slobodan ko ptičica a ima iza sebe barem 6-7 ljudi koje je ranio ili učestvovao u ranjavanjima + ona saobraćajka gdje zamalo drogiran nije ubio momka. Osim tih djelatnosti valja gudrovine i ima do zuba naoružanu ekipu pored sebe. Puni ko brodovi, to ni ne treba spominjati.

Nove vrijednosti, novog poretka. To je nama naša borba dala. Pošteno, pa ko koga.
Brzi i Zestoki 6 (sarajevo) :shock:
BadBoy

#4015 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by BadBoy »

Evo ovako će i nama biti za par godina, ako se ovako nastavi :D Slavit ćemo dan kad se ne bude pucalo i ne bude ubistava.

http://worldnews.msnbc.msn.com/_news/20 ... hree-years
NoSix

#4016 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by NoSix »

BadBoy wrote:Evo ovako će i nama biti za par godina, ako se ovako nastavi :D Slavit ćemo dan kad se ne bude pucalo i ne bude ubistava.

http://worldnews.msnbc.msn.com/_news/20 ... hree-years
ahahhahahahahhaha ! znas kad ce to kod nas tako... kad svi organi u ovoj drzavi profunkcioniraju kako treba, dakle nikad !
SAID5

#4017 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by SAID5 »

Kako je tek onda u gradovima gdje sigurnosna situacija nije dobra kao u Sarajevu?

Koga naše tužilaštvo zavarava? A ni policiji nebi bilo loše da skine celofan sa pendreka. :x
cappy_tempo

#4018 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cappy_tempo »

SAID5 wrote:Kako je tek onda u gradovima gdje sigurnosna situacija nije dobra kao u Sarajevu?

Koga naše tužilaštvo zavarava? A ni policiji nebi bilo loše da skine celofan sa pendreka. :x
nemoj tako,sudovima,drzavi i policiji je glavni problem zapaljena baklja na utakmici... poredaju se specijalci,lafo beretke,brze cvike ma jebo BOPE sta su nasi,a onda im dodje balavac delalic i postroji ih sviju i niko nista ne smije.da smije ne bi se ovi ovoliko kurcili po gradu :x ,a ja garantujem da policija 70% moze ovo smiriti i bez sudova
campa_xxx

#4019 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by campa_xxx »

Povodom situacije u gradu...

Jebem mater Bakiru Izetbegovicu
Jebem mater Sulejmanu Tihicu
Jebem mater Zlatku Lagumdziji
Jebem mater Draganu Covicu
Jebem mater Miloradu Dodiku
Jebem mater tuzilastvu
Jebem mater sudovima
Jebem mater drzavi i zakonima

vi nastavite niz a ja cu se samobanovati :sax:
cvrčak_na_hedonizmu

#4020 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by cvrčak_na_hedonizmu »

Ti bi to kao smirivao za milju maraka mjesečno dok tužilaštvo hladu muda i pritom pomaže Delaliću. Ne bi predaleko.

Sjeti se šta bi sa onim momcima što su upali u Zujevinu. Jesi li se onda bunio, jesi li im pomogao, jel se iko počešao. Naravno da nije i ljudi popušili posao jer su zgazili Nisku i kompaniju. Drug mi je bio tamo i znaš šta je bilo. Pitaju lika kojem su našli ključeve od auta, gdje ti je auto parkirano. Kaže ovaj nemam auto. Kako nemaš kad imaš ključeve. Kaže majstor imam konja parkiranog, eno ga napolju. Šega. smiju se ljudi oko njega. S noge na nogu su ga išutali iz kafane.

Ti su otkaze skoro svi dobili.

Problem neki ? Tražili smo, gledajmo.
medoIL

#4021 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by medoIL »

campa_xxx wrote:Povodom situacije u gradu...

Jebem mater Bakiru Izetbegovicu
Jebem mater Sulejmanu Tihicu
Jebem mater Zlatku Lagumdziji
Jebem mater Draganu Covicu
Jebem mater Miloradu Dodiku
Jebem mater tuzilastvu
Jebem mater sudovima
Jebem mater drzavi i zakonima

vi nastavite niz a ja cu se samobanovati :sax:
Ma jebem mater svima kome treba i ne treba pa nece niko izostati :D
Mezopotamija

#4022 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Mezopotamija »

Bas me interesuje hoce li nakon slucaja "kuglanja" ispred Zetre, izvrsitelj se vratiti na radno mjesto u ASA PVA, ako znamo da jedan od osumnjicenih radi u BH Telecom. Naravno malo luckasto pitanje, sigurno je utoka sad na njihovim radnim stolicama :lol: Trebali su to novinarcici napisati, ipak se radi o firmama vrha, i za Eminu su vezali SDP, nije fer? :D
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#4023 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by Admir_1984 »

vidio sam ovu dvojicu sto su opljackali konzum u hrasnici, ja taman parkirao i dok sam cekao da mama izadje iz auta onako mahinalno okrenem glavu i vidim dvojicu kako trce (u prvi mah mi se ucinilo neka djeca se igraju), preskacu mali zidic i ulaze u auto (3 metra od mene im auto bilo parkirano, upaljeno), tad sam vidio da su zamaskirani i da imaju more odjece na sebi, oni duksevi i slicno. udjoshe u auto i brzinom munje nestadose, okrenu se i jedino sto sam uspio upratiti je gdje su skrenuli nakon izlaska sa parkinga. udjemo u konzum tamo onaj radnik blijed ko krpa, bilo jos par ljudi u prodavnici

e sad ako je istina da su ovi ranije pucali u koloniji onda da kazem da sam u 8 i 10 krenuo po mamu na ilidzu, 8 i 20 bio na ilidzi i oko pola 9 se ta pljacka desila, a ja i kada sam ishao, a i kada sam se vracao nisam vidio na putu ilidza-hrasnica nijednu patrolu sa upaljenom rotacijom, a pise na netu da ue to u koloniji bilo oko 8 sati :roll:

znaci lole pucale u koloniji, a onda imale tu smjelost da opljackaju prodavnicu u hrasnici 20minuta kasnije :roll: nešto mi tu nikako ne štima

zna li se koga su ranili u koloniji? mozda su i tamo pokusali opljackati neku prodavnicu pa im se neko slucajan našao na putu :roll:
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#4024 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by -LIBERO- »

I naravno niko od policajaca nije ni dosao, a kamoli da je od tebe uzeo izjavu jer si bio na 3 metra od tih majmuna (izvinjavam se tim plemenitim zivotinjama na poredjenju)

Ma nema, ne zna covjek sta nam bolje funkcionise, policija il' tuzilasto... :run:
plejka2

#4025 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.2

Post by plejka2 »

Sto je najgore ovakve i slicne stvari ce se ponavljat iz dana u dan dok opet neko ne plati glavom(slucajno) i dok raja ne blokira grad.....
i onda sve u krug :-)
Locked