Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
245
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 557

Riddle

#4001 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Riddle »

Koliko cu samo vremena potrositi na ovo, to je strahota. Ima da se budim na tastaturi.
Riddle

#4002 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Riddle »

I da, jos na ovo dodaj Rome 2 i svijet ce me potpuno zaboraviti. :lol:
Bosnian Dragon1

#4003 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon1 »

skinuo sam ovu black box repack far cry 3 od 4,7 Gb i ne vidim da su izbacili cut scenes jer ih ima u igri, ne kontam na sta su onda smanjili 5 giga. Ovamo na skidrow pise da je deluxe verzija ovo sto sma skinuo ali kad odem u meni nigdje ne vidim one DLC-ove...., ima ona opcija exclusive content al nne mozes otvorit.

Ova verzija Relaoaded od 9 giga, radi li i jel to deluxe edition ?
inSighT
Vozim: na guranje

#4004 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by inSighT »

Bosnian Dragon1 wrote:skinuo sam ovu black box repack far cry 3 od 4,7 Gb i ne vidim da su izbacili cut scenes jer ih ima u igri, ne kontam na sta su onda smanjili 5 giga. Ovamo na skidrow pise da je deluxe verzija ovo sto sma skinuo ali kad odem u meni nigdje ne vidim one DLC-ove...., ima ona opcija exclusive content al nne mozes otvorit.

Ova verzija Relaoaded od 9 giga, radi li i jel to deluxe edition ?
Nema te DLC-ove niti jedna verzija, jer se samo i jedino mogu unutar igre aktivirati, a čisto sumnjam da će i to uspjeti hackovati, barem ne u dogledno vrijeme! A igra je vala ionako "prevelika", još mi samo DLC-ovi fale da se u potpunosti izgubim u njoj! Ovo će se igrati dugo! :mrgreen:
Layne

#4005 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Layne »

Dobar je farcry...do sad su me napadale svinje, kerovi, divlji kerovi, divlje mačke, a i sjebo sam se na meduzu...još dodaš lude gljive na sve to :D ....ma beton..
un1ted
Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676

#4006 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by un1ted »

Layne wrote:Dobar je farcry...do sad su me napadale svinje, kerovi, divlji kerovi, divlje mačke, a i sjebo sam se na meduzu...još dodaš lude gljive na sve to :D ....ma beton..
EXTRA!!! Ja se vozio paraglajderom, ludnica brate :D

Inace, ja sam stigao 3 misije poslije onih gljiva i imam strasno malo novca po "misijI". Da li je to normalno ili propustam neka skrivnea skrovista :S Jednostavno, svaku misiju skoro pa sa istim oruzjem idem :S
brazzo19

#4007 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by brazzo19 »

De mi malo obajsnite vezano tog far kraja :D

Ako nisam igrao nijedan dio do sad znaci ni 1 a ni 2 , je mogu komotno igrat 3 dio tj. hocu li se moci snaci i ima li neka duboka pozadina prica . Dalje kakav je "koncept" igre tj. jel recimo kao GTA ili Saints Row ili recimo nesto poput Rage.a onako neka avantura samo bez zombija i tih sranja ( uh kad vec spomenuh Rage moram ga ponovo instalirat i prekucat , beton betona je :D ) . Eto tako hajd valjda neko odg u zdravlje :D
Pokerboy11

#4008 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Pokerboy11 »

Ja sam poceo ovo prvo da prezivim :D Drama mi se djasvi :D Odavno nisam imao ovakav utisak jedne igrice :thumbup:

Pici na E7500 oc 3.7 Ghz
2 GB 6970
i 2 GB ram mem.
Mustang1

#4009 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

brazzo19 wrote:De mi malo obajsnite vezano tog far kraja :D

Ako nisam igrao nijedan dio do sad znaci ni 1 a ni 2 , je mogu komotno igrat 3 dio tj. hocu li se moci snaci i ima li neka duboka pozadina prica . Dalje kakav je "koncept" igre tj. jel recimo kao GTA ili Saints Row ili recimo nesto poput Rage.a onako neka avantura samo bez zombija i tih sranja ( uh kad vec spomenuh Rage moram ga ponovo instalirat i prekucat , beton betona je :D ) . Eto tako hajd valjda neko odg u zdravlje :D
Prvi dio koji je inace po meni najbolja igra ikad :D sam igrao do jedne faze u kojoj zombiji iskacu :D Tu sam prestao ..
mehoxy

#4010 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by mehoxy »

Pokerboy11 wrote:Ja sam poceo ovo prvo da prezivim :D Drama mi se djasvi :D Odavno nisam imao ovakav utisak jedne igrice :thumbup:

Pici na E7500 oc 3.7 Ghz
2 GB 6970
i 2 GB ram mem.
Haha brate pa gdje ces kombinovati HD 6970 i 2 GB RAM :-)
@brazzo19 Igra ima vlastitu pricu koja nema nikakve veze sa proslim dijelovima
Bosnian Dragon1

#4011 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

a kako nema deluxe edition za far cry 3, ovamo na torentima pise da je deluxe edition, ko je skinou Reloaded verziju, imal tu Ovih DLC-ova ???
Take-Two

#4012 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Take-Two »

Pozdrav gameri,ako neko moze poslati na pm linkove za assassin's creed 3,skino neki repack 5,44 gb,preso par misija ugasio,otad mi samo izbacuje AC3.exe has stopped working,izbaci crni ekran i to je to,reinstaliro 10 puta :x
Layne

#4013 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Layne »

Da dodam i krokodila, definitivno najsmrtonosniji :D
Pokerboy11

#4014 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Pokerboy11 »

mehoxy wrote:
Pokerboy11 wrote:Ja sam poceo ovo prvo da prezivim :D Drama mi se djasvi :D Odavno nisam imao ovakav utisak jedne igrice :thumbup:

Pici na E7500 oc 3.7 Ghz
2 GB 6970
i 2 GB ram mem.
Haha brate pa gdje ces kombinovati HD 6970 i 2 GB RAM :-)
@brazzo19 Igra ima vlastitu pricu koja nema nikakve veze sa proslim dijelovima
Koliko para toliko muzike :D
inSighT

#4015 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by inSighT »

brazzo19 wrote:De mi malo obajsnite vezano tog far kraja :D

Sve odgovore na ta pitanja imaš ovdje:

Ubisoft :thumbup:
Mustang1

#4016 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mustang1 »

U pm jebo krokodila .. Kad se pasce zaleti sa ledja pa napadne :lol: :lol: :lol: :lol: Jedna od najboljih igrica ikad :D
KPNCTNJAH

#4017 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by KPNCTNJAH »

Meni je taj Far Cry uvijek bio truba.
inSighT

#4018 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by inSighT »

KPNCTNJAH wrote:Meni je taj Far Cry uvijek bio truba.
Ne znaš ti šta valja, ili ga jednostavno ne možeš pokrenuti, priznaj! :mrgreen:

PS. Moram pohvaliti i AC III, inače i "reloaded" ekipu, koja je obje igre (AC i FarCry) crackovala perfektno, za razliku od onog debila iz skidrow ekipe koji su usrali onaj black ops II pa mi malo-malo zamrzne čitav komp! Ili je do njih ili do treyarcha, ugl. papci i jedni i drugi! :P
Layne

#4019 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Layne »

Bubalo1 wrote:U pm jebo krokodila .. Kad se pasce zaleti sa ledja pa napadne :lol: :lol: :lol: :lol: Jedna od najboljih igrica ikad :D
Ljubičasto-roza zmija :D

Sve se da preživiti osim krokodila i loma kičme :D
KPNCTNJAH

#4020 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by KPNCTNJAH »

Ovaj dio nisam ni probao, nego mislim na one prethodne... cini mi se da ni drugi dio nisam igrao :-) jer me prvi razocarao, pa sam izbjegavao nastavak... ovo cu vjerovatno probati, ali prvo hitman moram zavrsiti ( to mi je dosadilo, ali sam pri kraju :D ) pa imam AC3 ( to znam da ce mi dosaditi nakon par sati igranja, ali je uvijek odigram do kraja i odlicna je igra) pa novi COD (odigrao par misija, nista specijalno osim sto me ponovo nerviraju protivnici koji me maltretiraju bombama kad stavim na najteze) F1 2012 (s volanom kasnim pola minute za ostalim na kvalifikacijama, ali je na expert sve podeseno :oops: ) tako da ce Far Cry doci na red negdje u aprilu sljedece godine :mrgreen: sve igre instalirane i spremne, jos samo da ih pocnem igrati kako treba :mrgreen: i mogu svaku pokrenuti :razz:
inSighT

#4021 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by inSighT »

nimajneb wrote:
Layne wrote:Dobar je farcry...do sad su me napadale svinje, kerovi, divlji kerovi, divlje mačke, a i sjebo sam se na meduzu...još dodaš lude gljive na sve to :D ....ma beton..
EXTRA!!! Ja se vozio paraglajderom, ludnica brate :D

Inace, ja sam stigao 3 misije poslije onih gljiva i imam strasno malo novca po "misijI". Da li je to normalno ili propustam neka skrivnea skrovista :S Jednostavno, svaku misiju skoro pa sa istim oruzjem idem :S
Pa skrovišta i jesu fazon i naravno pretraživanje pobijenih neprijatelja! :mrgreen:

Evo šta sam ja uspio uzeti nakon one prve misije (10-ak minuta):

http://i48.klix.com/e5pbfn.jpg
Bosnian Dragon1

#4022 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

mene zanima ima li opcija Load, u far cry 3 posto vidim ima manual save dok nisi u misiji tad ne radi save, a inace ovako kad istrazujes mozes save kad hoces. Medjutim ja krenem u lov na ajkule, i stavim save prije nego me napadne ajkula, ali kad me ubije nemam opciju load nego me stavi na najblizi safe house i onda moram ponovo putovati do ajkula. To mi je malo glupo sto ne mozes ti load igru gdje hoces kad vec imas opciju manual save....
inSighT

#4023 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by inSighT »

Bosnian Dragon1 wrote:mene zanima ima li opcija Load, u far cry 3 posto vidim ima manual save dok nisi u misiji tad ne radi save, a inace ovako kad istrazujes mozes save kad hoces. Medjutim ja krenem u lov na ajkule, i stavim save prije nego me napadne ajkula, ali kad me ubije nemam opciju load nego me stavi na najblizi safe house i onda moram ponovo putovati do ajkula. To mi je malo glupo sto ne mozes ti load igru gdje hoces kad vec imas opciju manual save....
E jbg, nije ti to saint rows pa da možeš opaliti save gdje se trenutno nalaziš i da te onda stalno tu izbacuje za svaki load! Ipak mora biti barem malo realnosti, inače bi joj morali dodati prefiks "Sci-Fi" ispred onoga "FPS"! :D
l33t

#4024 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by l33t »

KPNCTNJAH wrote:Ovaj dio nisam ni probao, nego mislim na one prethodne... cini mi se da ni drugi dio nisam igrao :-) jer me prvi razocarao, pa sam izbjegavao nastavak... ovo cu vjerovatno probati, ali prvo hitman moram zavrsiti ( to mi je dosadilo, ali sam pri kraju :D ) pa imam AC3 ( to znam da ce mi dosaditi nakon par sati igranja, ali je uvijek odigram do kraja i odlicna je igra) pa novi COD (odigrao par misija, nista specijalno osim sto me ponovo nerviraju protivnici koji me maltretiraju bombama kad stavim na najteze) F1 2012 (s volanom kasnim pola minute za ostalim na kvalifikacijama, ali je na expert sve podeseno :oops: ) tako da ce Far Cry doci na red negdje u aprilu sljedece godine :mrgreen: sve igre instalirane i spremne, jos samo da ih pocnem igrati kako treba :mrgreen: i mogu svaku pokrenuti :razz:
pa jbt kolko imas hdda :D
inSighT

#4025 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by inSighT »

l33t wrote:
KPNCTNJAH wrote:Ovaj dio nisam ni probao, nego mislim na one prethodne... cini mi se da ni drugi dio nisam igrao :-) jer me prvi razocarao, pa sam izbjegavao nastavak... ovo cu vjerovatno probati, ali prvo hitman moram zavrsiti ( to mi je dosadilo, ali sam pri kraju :D ) pa imam AC3 ( to znam da ce mi dosaditi nakon par sati igranja, ali je uvijek odigram do kraja i odlicna je igra) pa novi COD (odigrao par misija, nista specijalno osim sto me ponovo nerviraju protivnici koji me maltretiraju bombama kad stavim na najteze) F1 2012 (s volanom kasnim pola minute za ostalim na kvalifikacijama, ali je na expert sve podeseno :oops: ) tako da ce Far Cry doci na red negdje u aprilu sljedece godine :mrgreen: sve igre instalirane i spremne, jos samo da ih pocnem igrati kako treba :mrgreen: i mogu svaku pokrenuti :razz:
pa jbt kolko imas hdda :D
Hehe, nije to problem ako znaš rukovati sa prostorom ili ako si uzeo HDD davno kad' su još bili jeftini, kao ja npr. pored svih gore navedenih, imam još instalirano most wanted, battlefield 3, dishonored, prototype 2, pes, fifu, anno1404 a evo trenutno skidam planetside 2 i opet nađem prostora za ovaj Bourne Legacy u HD-u! :mrgreen:
Post Reply