Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Uzbekistan i Jordan igraju 112. minutu u baražu za SP Obje tekme završene 1-1.
Za baraž, ako se ne daj Bože nađemo tamo:
Hrvati će kako god biti nosioci.
Portugal također.
Obavezno trebamo priželjkivati kiks Francuza. Također, i Rusa, jer bi bolje bilo da nema Portugala, a možda Rusi budu i ispod nas na rang listi. Švedska ima Njemce kući i trebala bi kiksati, pa valjda nećemo prokockati 200 bodova prednosti na rang listi u 3 mjeseca. Rumuni, Norvežani i kompanija nas vala ne bi trebali preskočiti ni do baraža.
Jordan je iznenadio Uzbekistana, i nakon maratona se plasirao u interkontinentalni baraž. Pobijedili su nakon dva puta 1-1 u regularnom toku i 10 serija penala 9-8.
mistek wrote:Jordan je iznenadio Uzbekistana, i nakon maratona se plasirao u interkontinentalni baraž. Pobijedili su nakon dva puta 1-1 u regularnom toku i 10 serija penala 9-8.
A jes mi žao Uzbekistana... Oni dođu nešto slično ko mi... Vazda blizu plasmana na SP, ali nikako da naprave taj iskorak...
Belgija
Italija
Njemačka
Holandija
Švicarska
Španija
Rusija
Neizvjesno je u našoj grupi, gdje mi trebamo rutinski ovo završiti, te između Ukrajine i Engleske, s obzirom da Englezi imaju relativno teže utakmice do kraja.
U baražu su Hrvati, Portugalci, mi/Grci, Englezi/Ukrajinci, Francuzi.
U grupi B borba Bugara i Danaca. Bugari bi pobjedom kući protiv Češke bili 99% u baražu.
U grupi C Šveđani na korak do baraža, međutim Austrija može dobiti u gostima Zlaju i društvo i proći.
U grupi D su i dalje Rumuni najbliži prolazu. Mađari moraju u Amsterdam, a Turci čekaju Holanđane. Ako ih neko dobije, biće ispred Rumuna.
U grupi F se ne zna ko pije, a ko plaća. Vjerovatno će Island ili Norveška do baraža s obzirom na raspored.
Najgori drugoplasirani će biti Bugarska/Danska ili Norveška ako se dokopa baraža prije Islanda.
mistek wrote:Jordan je iznenadio Uzbekistana, i nakon maratona se plasirao u interkontinentalni baraž. Pobijedili su nakon dva puta 1-1 u regularnom toku i 10 serija penala 9-8.
A jes mi žao Uzbekistana... Oni dođu nešto slično ko mi... Vazda blizu plasmana na SP, ali nikako da naprave taj iskorak...
Reci mi je li tebi drago sto Bosna uze Slovacku...slobodno jedan navijacki pobjednicki... Bosnom behar probeharao...ima li toga?
A jesu mi ovi grci mrski to je cudo. Njima treba zabraniti da se bave reprezentativnim fudbalom. Pa zanimljivije je gledati dzenazu nego njihove utakmice. Koji su to nafakasi, da hpce bankrotirati trista puta.
Point. wrote:A jesu mi ovi grci mrski to je cudo. Njima treba zabraniti da se bave reprezentativnim fudbalom. Pa zanimljivije je gledati dzenazu nego njihove utakmice. Koji su to nafakasi, da hpce bankrotirati trista puta.
Point. wrote:A jesu mi ovi grci mrski to je cudo. Njima treba zabraniti da se bave reprezentativnim fudbalom. Pa zanimljivije je gledati dzenazu nego njihove utakmice. Koji su to nafakasi, da hpce bankrotirati trista puta.
E ne znam, al' meni je njihov fudbal jedan od najdražih u Evropi, i sistem uopšte. Dobro, ove kvalifikacije ih ne volim
Logovan wrote:
Jack Be Nimble wrote:San marino dao gol nakon 1.053.689 minuta.
Je l' ovo neka zajebancija ili stvarno?
Pa zabili su nama gol prije 8 godina
Ako se ne varam, zabili su prošle godine 2 Malti, i to je bilo posljednje.
U kvalama zabili Slovačkoj 2009.
Grci da mogu sa manje od 1:0 pobijediti isli bi na to.. a bi volio da ih ovi strasni Slovakeci oderu u Ateni, ali ovi Grci ce se nekako provuci u Brazil kladio bih se.
Belgija
Italija
Njemačka
Holandija
Švicarska
Španija
Rusija
Neizvjesno je u našoj grupi, gdje mi trebamo rutinski ovo završiti, te između Ukrajine i Engleske, s obzirom da Englezi imaju relativno teže utakmice do kraja.
U baražu su Hrvati, Portugalci, mi/Grci, Englezi/Ukrajinci, Francuzi.
U grupi B borba Bugara i Danaca. Bugari bi pobjedom kući protiv Češke bili 99% u baražu.
U grupi C Šveđani na korak do baraža, međutim Austrija može dobiti u gostima Zlaju i društvo i proći.
U grupi D su i dalje Rumuni najbliži prolazu. Mađari moraju u Amsterdam, a Turci čekaju Holanđane. Ako ih neko dobije, biće ispred Rumuna.
U grupi F se ne zna ko pije, a ko plaća. Vjerovatno će Island ili Norveška do baraža s obzirom na raspored.
Najgori drugoplasirani će biti Bugarska/Danska ili Norveška ako se dokopa baraža prije Islanda.
Rusi nisu nista u boljoj poziciji od nas, moraju do kraja dobit sve kao i mi (ako racunamo da ce Portugal dobit, kao i Grci jel)
nakon sinočnih rezultata sigurni na SP su Holandija, Italija, SAD, Kosta Rika i Argentina. što se tiče europe i baraža tu su Bugai zadnji sa 7 bodova a ovi ispred njih imaju 11 tako da nevjerujem da če oni u baraž odnosno da če iz te grupe biti najgori drugi. Jordan iznenadio Uzbekistan i sada imaju još jednu prepreku do SP a to bi im bilo naravno prvi put.
El_comadante wrote:nakon sinočnih rezultata sigurni na SP su Holandija, Italija, SAD, Kosta Rika i Argentina. što se tiče europe i baraža tu su Bugai zadnji sa 7 bodova a ovi ispred njih imaju 11 tako da nevjerujem da če oni u baraž odnosno da če iz te grupe biti najgori drugi. Jordan iznenadio Uzbekistan i sada imaju još jednu prepreku do SP a to bi im bilo naravno prvi put.
Čini mi se da je drugoplasirani iz naše grupe najbolji od svih drugoplasiranih iz svih ostalih grupa, što znači da je velika vjerovatnoća da će Grci vjerovatno direktno na SP kao najbolji drugi...