Fol je u tome što Zvijezda nema tretman kao Zrinjski što se tiče suđenjanorth wrote:Ok, između ostalih može se i za mene reći da sam poodavno govorio da se Jović rijetko žali na suđenje...Jesam, priznajem, i činjenica je da je otprilike od utakmice sa Željom počeo sa tim prozivanjima koje su se nastavile evo sve do ovog zadnjeg kola....
Ali realno, sjećam se dok je vidio Zrinjski prošle sezone i ne sjećam se koga je prije toga vodio, nikad nisam čuo da ikoga proziva, uvijek je nekako bio tih i staložen, miran bez puno lupanja i prozivanja, odmjerene i umjerene izjave davao, pa da kažem čak i gospodin čovjek, ali evo ovu sezonu i on očito promijeni ploču i bez nekog većeg pokrića poče da proziva....
Ponavljam, čini mi se da je to prozivanje otprilike počelo nakon utakmice sa Željom (možda griješim tajming, ali ne mislim da je puno prije te utakmice) i sad se u kontinuitetu nastavlja....
To samo govori, kako se može pogriješiti u tumačenju karaktera čovjeka, ne znam šta mu bi, ali ja ga do utakmice sa Željom, (otprilike to je taj neki period) takvog barem što se preko medija može čuti i pročitati nisam znao....
Da neko ne pomisli da je to samo zbog utakmice sa Sarajevom, zaista nije, i da je ovo jučer bilo sa nekim drugim protivnikom, nakon pogledanog snimka i njegovog bespotrebnog prozivanja pomislio bi šta bi sa tim čovjekom??? Valjda je počeo misliti da samo galamom i napadanjem se nešto može promineniti?
Da zaključim, evo sad sam iznio svoje mišljenje, da ne bude da sam ga samo iznosio nakon utakmice sa Željom i da neko ne misli da govorim da je samo zato što je tekma bila sa Sarajevom....Nebitno je sad Sarajevo, s obzirom da je čovjek počeo poslije svakog kola galamiti i prozivati...
Još samo da Zvijezda kao nekad Sloboda počne poslije svakog kola izlaziti sa saopštenjima u javnost....
On jeste i gospodin i dobar stručnjak, ali nezgodno je voditi tim koji se bori za opstanak... pogotovo kad imaš solidan tim kao Zvijezda koji ima igru, ali nema rezultate. Kad promašiš zicer za pobjedu na Koševu ili Grbavici treba biti karakter pa okriviti sebe i igrače, a ne sudije