Ja koliko znam Huso Mahmutović nije nikad ni pristupnicu SBB-u potpisao, jednostavno se pojavio kao kandidat nametnut odozgo, a ljudi su mi rekli da je to i pokrenulo kolo napuštanja stranke onih prvih " entuzijasta" kako ih oslovi onaj Čelebić.FOČANSKI PROPISI wrote:Prošlih izbora za načelnika,
bilo je milion slika Huse Mahmutovića,(po raskrsnicama,travnjacima banderama,bilbordima..) kandidata SBB-a.
Može li mi neko reći,ko je to finansirao,ako znamo da je SBB nova stranka bez nekih velikih sredstava,kao i mi u BNS-u?
I još nešto:
Je li Huso sam otišao ili ste ga otjerali?
Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
-
Aqua_S
#4001 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
-
PRINCba
#4002 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Opština može da ulaže u privredu, turizam i zaposljavanje samo racionalizaciom budjeta, stavljanjem pravih stvari na prioritetna mjesta.fidoremilienko wrote:Evo jedno pitanje: Koliko Opstina, zaista, za svojim skromnim budzetom moze doprinijeti razvoju privrede i zaposljavanju strucnih kadrova? Izostavio sam namjerno mladih, jer ima i starijih, a iskustvo se ne moze mjeriti diplomom nijednog Univerziteta.
Onako cisto razmisljam, vidim svi programi trube o tome...moje misljenje je da Opstine ne mogu puno uraditi, odnosno jako, jako malo (blizu nista), kada je u pitanju razvoj privrede. Za neke ozbiljnije projekte, FBiH eventualno drzava? Ispravite, ako grijesim!?
Incijativom Elvisa Vrete, koja nije prošla, a kasnije (prosle godine) realizovana u reziji SDA odlučeno je da Ilidži treba Biznis Centar za mala i srednja preduzeca, koji ce pomagati poduzetnicima da brze, efikasnije riješe pitanje registracije(administrativni problemi) i lakšeg sklapanja ugovora sa komercijalnim bankama i sl.
Ranije sam pisao da raspodjela budjeta nije racionalna da se za NVO izdvojilo 800,000 KM a za turizam i privredu 250,000 KM pa sad skontaj te gdje tu logika i na koji način se moze pokrenuti problem zvani zaposljavanje.
Samo racionalno trošenje novca može poboljšati i promjeniti našu budućnost.
- FOČANSKI PROPISI
#4003 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Pitam ovdje i sada:PRINCba wrote: Ranije sam pisao da raspodjela budjeta nije racionalna
Je li potrošnja budžeta transparentna (ko su oni kojima načelnik u nas dijeli hedije)?
-
THINK PINK
#4004 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Aqua_S wrote:FOČANSKI PROPISI wrote:THINK PINK wrote: Senaid je spasio Bosnu i Hercegovinu citavu , niko osim njega nije imao ni petlje da uradi ono sto je on uradio a ni sluha...
Sena(h)id Memić je prodao Muratu Šabanoviću 10.000 ćoraka s kojim je on branio Višegrad u odsudnim momentima (Informacija se može provjeriti na Otoki ,direktno kod Murata),A da je propatio u ratu ,jeste.
Valjalo je u Instanbulu u hotelu Hilton slušati vijesti.Valjalo je napisati posvetu na onolikoim KUR'AN-ima i doturiti ih do prvih linija.
Senahid jal Senaid Memić je mom babi prodao automatsku pušku i 300 metaka za 1300 DM, babo je još imo i sreće da su meci bili pravi a ne ćorci. Kupoprodaja je izvršena u februaru 1992.
Pa sta ima tu lose , ne zna msta s ovim hoces da kazes osim mozda da je tvoj babo i ti glup sto ste to kupili ili ? Mozda ti je babo pametni al kakva je to referenca , ja sam platio to toliko ako si vec platio onda a mislis da to ne vrjedi toliko onda si glup ili hoces da kazes da te je on natjero da kupis ?
Sto nisi ceko da ti srbi poklone par metaka u tjelo da ne kupujes nista ? Boze Sacuvaj... nezz kakav ti je ovo ... a i taj murat nije izgleda Bog zna sta bistar sto nije kupio prave... hehe...komentar
- FOČANSKI PROPISI
#4005 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Zato je bistar tvoj jaran koji kaže:THINK PINK wrote: ... a i taj murat nije izgleda Bog zna sta bistar sto nije kupio prave... hehe...komentar[/color]
Bar ste ih poplašili!
-
PRINCba
#4006 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Svako udruzenje i sportski klub duzan je poslije implementacije projekta da podnese izvjestaj o istom, da li to tko gleda poslije i da li se to provjerava to je pitanje.FOČANSKI PROPISI wrote:Pitam ovdje i sada:PRINCba wrote: Ranije sam pisao da raspodjela budjeta nije racionalna
Je li potrošnja budžeta transparentna (ko su oni kojima načelnik u nas dijeli hedije)?
-
Aqua_S
#4007 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
THINK PINK wrote:THINK PINK wrote: Senaid je spasio Bosnu i Hercegovinu citavu , niko osim njega nije imao ni petlje da uradi ono sto je on uradio a ni sluha...
Sena(h)id Memić je prodao Muratu Šabanoviću 10.000 ćoraka s kojim je on branio Višegrad u odsudnim momentima (Informacija se može provjeriti na Otoki ,direktno kod Murata),A da je propatio u ratu ,jeste.
Valjalo je u Instanbulu u hotelu Hilton slušati vijesti.Valjalo je napisati posvetu na onolikoim KUR'AN-ima i doturiti ih do prvih linija.
Senahid jal Senaid Memić je mom babi prodao automatsku pušku i 300 metaka za 1300 DM, babo je još imo i sreće da su meci bili pravi a ne ćorci. Kupoprodaja je izvršena u februaru 1992.[/quote]
Sto nisi ceko da ti srbi poklone par metaka u tjelo da ne kupujes nista ? Boze Sacuvaj... nezz kakav ti je ovo ... a i taj murat nije izgleda Bog zna sta bistar sto nije kupio prave... hehe...komentar[/color][/quote]
prvo smanji malo doživljaj i pazi na riječnik, ja sa tobom ni Senahidom sigurno nisam ovce čuvao po glavogodini. ako već nisi dovoljno bistar/ra da adekvatno odgovoriš onda ne valjaj nebuloze. kao prvo Senahid nije dobio zadatak da to oružje prodaje već dijeli narodu, drugo, ti ljudi na kojima je Senahid zaradio fine pare su baš oni koji nisu čekali da im srbi poklone metke u tijelo, već su se za rat pripremali i to uložili i novac i sebe.
a ovo za murata je no comment, mislim tema je ozbiljna tako da ovakve zajebancije mogu biti jedino produkt maloumnog uma.
- DELEGACIJA
#4008 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Općina plaća, pa je on dužna da to traži (odnosno vijeće), a koliko su aktivni na čelu sa SDP-omPRINCba wrote:Svako udruzenje i sportski klub duzan je poslije implementacije projekta da podnese izvjestaj o istom, da li to tko gleda poslije i da li se to provjerava to je pitanje.FOČANSKI PROPISI wrote:Pitam ovdje i sada:PRINCba wrote: Ranije sam pisao da raspodjela budjeta nije racionalna
Treba im donirati u općinu skenere pa da to mogu postaviti na sajt (plaćene fakture) pa bi onda vidjeli situaciju kakva je
- _Alcatraz_
#4009 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Isto tako nije dobio zadatak da prodaje nego da podijeli narodu za odbranu.Aqua_S wrote: kao prvo Senahid nije dobio zadatak da to oružje prodaje već dijeli narodu, drugo, ti ljudi na kojima je Senahid zaradio fine pare su baš oni koji nisu čekali da im srbi poklone metke u tijelo, već su se za rat pripremali i to uložili i novac i sebe.
a ovo za murata je no comment, mislim tema je ozbiljna tako da ovakve zajebancije mogu biti jedino produkt maloumnog uma.
Isto tako da su cekali da im memic pokloni dobili bi metak od cetnika. To znaci da je covjek sprema prodati svoj narod radi pribavljanja finansijske koristi.
Isto tako kao sto nije dobio zadatak da se preda cetnicima i prenese im korisne informacije o nasoj armiji, a to je uradio i sada se predstavlja vecim borcem od onih koji su istinski branili BiH. To je tihiceva skola.
Isto tako nije dobio zadatak da diejli autograme na Kur'anu nego da podijeli onome ko će učiti iz Kur'ana, a ne da isti drzi u vitrini.
Isto tako sto nije dobio zadatak da privatizuje i unisti ilidzu, a to sada punom parom radi.
Da je nasa Bosna zakonom regulisana, kao sto nije, Memic bi bio proglasen za izdajnika jos devedesetih godina.
Njemu je samo vlastiti interes svet, a u Boga on vjeruje samo kad se pare vrte.
-
Aqua_S
#4010 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Potpisujem se na sve nadovezano_Alcatraz_ wrote:Isto tako nije dobio zadatak da prodaje nego da podijeli narodu za odbranu.Aqua_S wrote: kao prvo Senahid nije dobio zadatak da to oružje prodaje već dijeli narodu, drugo, ti ljudi na kojima je Senahid zaradio fine pare su baš oni koji nisu čekali da im srbi poklone metke u tijelo, već su se za rat pripremali i to uložili i novac i sebe.
Isto tako da su cekali da im memic pokloni dobili bi metak od cetnika. To znaci da je covjek sprema prodati svoj narod radi pribavljanja finansijske koristi.
Isto tako kao sto nije dobio zadatak da se preda cetnicima i prenese im korisne informacije o nasoj armiji, a to je uradio i sada se predstavlja vecim borcem od onih koji su istinski branili BiH. To je tihiceva skola.
Isto tako nije dobio zadatak da diejli autograme na Kur'anu nego da podijeli onome ko će učiti iz Kur'ana, a ne da isti drzi u vitrini.
Isto tako sto nije dobio zadatak da privatizuje i unisti ilidzu, a to sada punom parom radi.
Da je nasa Bosna zakonom regulisana, kao sto nije, Memic bi bio proglasen za izdajnika jos devedesetih godina.
Njemu je samo vlastiti interes svet, a u Boga on vjeruje samo kad se pare vrte.
-
THINK PINK
#4011 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Valjate gluposti , covjek je nesebicno stavio svoj zivot na kocku i radio nesto sto niko nije smio , drugo mislis da je neko nesto poklanjao njemu pa da djeli , sta ti je , trece , lahko ti je provjerit to za hilton nazovi hilton u Istanbulu i pitaj ima historija ako je bio reci ce ti pa onda pisi, cetvrto niko nikog nije tjero da nesto kupi ako su se nesebicno zalagali i pripremali trebali su sami pribavit negdje gdje je dzabe onda, peto ilidza radi 200 % vise kako je on nacelnik , vise ima desavanja stvari koje se zavrsavaju , šesto da je nasa Bosna zakonom regulisana on bi bio covjek s najvecim priznanjima, sedmo da je on htio da prodaje svoj narod nebi sigurno radio te stvari za svoj narod nego za druge narode , osmo covjek je iznad vas jedno 600 stepenica , ne mozete da podnesete uspjeh , vama smeta kad je neko hem radan , pametan nego kad je neko ko slusa glupe price i slijeze ramenima, pa nema vishe dzabe. a deveto zove se Senaid i ima da rasturi i na ovim izborima pa cete opet vi crknut od muke , al eto ko ga voli nek voli , ko ne voli nek se dzabe nervira.... a ko kod kenja puno kasnije se usmrdi u svojim govnima, tako da samo vi nastavite logicno vam je sta slijedi.... zao mi sto nema raje s pocetka ovog foruma za prosle izbore kad su svasta pisali a kasnije joj jesst nam drago ipak je on najbolji ovako onako... i SDP se povuko nemaju vise ambicija za pobjedom a ovdje su bili najaktivniji.lAqua_S wrote:Potpisujem se na sve nadovezano_Alcatraz_ wrote:Isto tako nije dobio zadatak da prodaje nego da podijeli narodu za odbranu.Aqua_S wrote: kao prvo Senahid nije dobio zadatak da to oružje prodaje već dijeli narodu, drugo, ti ljudi na kojima je Senahid zaradio fine pare su baš oni koji nisu čekali da im srbi poklone metke u tijelo, već su se za rat pripremali i to uložili i novac i sebe.
Njemu je samo vlastiti interes svet, a u Boga on vjeruje samo kad se pare vrte.![]()
![]()
![]()
-
Aqua_S
#4012 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
jel se..mislim ono...ti i senaHiD...da niko ne zna..ili...THINK PINK wrote:
Valjate gluposti , covjek je nesebicno stavio svoj zivot na kocku i radio nesto sto niko nije smio , drugo mislis da je neko nesto poklanjao njemu pa da djeli , sta ti je , trece , lahko ti je provjerit to za hilton nazovi hilton u Istanbulu i pitaj ima historija ako je bio reci ce ti pa onda pisi, cetvrto niko nikog nije tjero da nesto kupi ako su se nesebicno zalagali i pripremali trebali su sami pribavit negdje gdje je dzabe onda, peto ilidza radi 200 % vise kako je on nacelnik , vise ima desavanja stvari koje se zavrsavaju , šesto da je nasa Bosna zakonom regulisana on bi bio covjek s najvecim priznanjima, sedmo da je on htio da prodaje svoj narod nebi sigurno radio te stvari za svoj narod nego za druge narode , osmo covjek je iznad vas jedno 600 stepenica , ne mozete da podnesete uspjeh , vama smeta kad je neko hem radan , pametan nego kad je neko ko slusa glupe price i slijeze ramenima, pa nema vishe dzabe. a deveto zove se Senaid i ima da rasturi i na ovim izborima pa cete opet vi crknut od muke , al eto ko ga voli nek voli , ko ne voli nek se dzabe nervira.... a ko kod kenja puno kasnije se usmrdi u svojim govnima, tako da samo vi nastavite logicno vam je sta slijedi.... zao mi sto nema raje s pocetka ovog foruma za prosle izbore kad su svasta pisali a kasnije joj jesst nam drago ipak je on najbolji ovako onako... i SDP se povuko nemaju vise ambicija za pobjedom a ovdje su bili najaktivniji.l
-
THINK PINK
#4013 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Gledajte veceras na aerodrom , pazite kakav ce privatni avion sletit, dolazi Senaidov jaran iz Dubaia , kad bude parkirao pored Radoncicve cesne ima da je otpushe , kad takvi ljudi kojima se svi ulizuju cijene njega zbog osobina koje ima, i kad on takve investitore moze dovesti u Bosnu onda sta mi imamo pricat za ostale ...
Ne znam od ovih ostalih kandidata tko je osim njega poznat tako ne samo u BiH nego i sire.....
Ne znam od ovih ostalih kandidata tko je osim njega poznat tako ne samo u BiH nego i sire.....
- DELEGACIJA
#4014 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ma vodi ga kući prijatelju (ako već nisi), ali šta si mu nakitio superlativa, sad stvarno ne znam što ga prozivajuTHINK PINK wrote:Gledajte veceras na aerodrom , pazite kakav ce privatni avion sletit, dolazi Senaidov jaran iz Dubaia , kad bude parkirao pored Radoncicve cesne ima da je otpushe , kad takvi ljudi kojima se svi ulizuju cijene njega zbog osobina koje ima, i kad on takve investitore moze dovesti u Bosnu onda sta mi imamo pricat za ostale ...
- DELEGACIJA
#4015 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ali cesna je (nažalost) od Radončića, a to je od jarana u njegTHINK PINK wrote:Gledajte veceras na aerodrom , pazite kakav ce privatni avion sletit, dolazi Senaidov jaran iz Dubaia , kad bude parkirao pored Radoncicve cesne ima da je otpushe , kad takvi ljudi kojima se svi ulizuju cijene njega zbog osobina koje ima, i kad on takve investitore moze dovesti u Bosnu onda sta mi imamo pricat za ostale ...
Ako ti je to isto onda
Prava seljačka politika, 'ja imam više i imat ću, a narod ko .... i nek puknu od zavisti dušmani'
-
Aqua_S
#4016 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
DELEGACIJA wrote:Ali cesna je (nažalost) od Radončića, a to je od jarana u njegTHINK PINK wrote:Gledajte veceras na aerodrom , pazite kakav ce privatni avion sletit, dolazi Senaidov jaran iz Dubaia , kad bude parkirao pored Radoncicve cesne ima da je otpushe , kad takvi ljudi kojima se svi ulizuju cijene njega zbog osobina koje ima, i kad on takve investitore moze dovesti u Bosnu onda sta mi imamo pricat za ostale ...
Ne znam od ovih ostalih kandidata tko je osim njega poznat tako ne samo u BiH nego i sire.....![]()
![]()
![]()
Ako ti je to isto onda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prava seljačka politika, 'ja imam više i imat ću, a narod ko .... i nek puknu od zavisti dušmani'![]()
![]()
![]()
III zato hajmo svi da gledamo na na aerodrom veceras
-
THINK PINK
#4017 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Vi vidite stvari i pitate «ZAŠTO?», a ja mislim o stvarima kojih nije bilo i pitam «ZAŠTO NE?»
Pa eto gledajte i pitajte se i dalje ....
Mislite pozitivno , uradite vishe........
-
jedanjedini
#4018 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Medihaaaaaaaaaa neka polako odmori malo. Cuje li ministrica za ove tvoje govore objesit ce teTHINK PINK wrote:Vi vidite stvari i pitate «ZAŠTO?», a ja mislim o stvarima kojih nije bilo i pitam «ZAŠTO NE?»
- _Reds_
#4019 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
jedanjedini wrote:Medihaaaaaaaaaa neka polako odmori malo. Cuje li ministrica za ove tvoje govore objesit ce teTHINK PINK wrote:Vi vidite stvari i pitate «ZAŠTO?», a ja mislim o stvarima kojih nije bilo i pitam «ZAŠTO NE?»
- _Alcatraz_
#4020 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Glasajte za mene jer jaran u mene ima golfa 2.THINK PINK wrote:Gledajte veceras na aerodrom , pazite kakav ce privatni avion sletit, dolazi Senaidov jaran iz Dubaia , kad bude parkirao pored Radoncicve cesne ima da je otpushe , kad takvi ljudi kojima se svi ulizuju cijene njega zbog osobina koje ima, i kad on takve investitore moze dovesti u Bosnu onda sta mi imamo pricat za ostale ...
Mislim da znam ko si, ali neka te jos malo dok se ne uvjerim. Mozda grijesim.
- _Alcatraz_
#4021 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
OVJERENE KANDIDATSKE LISTE ZA UČEŠĆE NA LOKALNIM IZBORIMA KOJI SE ODRŽAVAJU 07.OKTOBRA 2012. GODINE
http://www.izbori.ba/Documents/Izbori20 ... te-bos.pdf
Ove liste nisu normalne. Pola ilidze je na listi. Svi bi na mjesto 11.

http://www.izbori.ba/Documents/Izbori20 ... te-bos.pdf
Ove liste nisu normalne. Pola ilidze je na listi. Svi bi na mjesto 11.

- desperate housewife
#4022 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Polupao si lončiće_Alcatraz_ wrote:desperate housewife wrote: Jeste, Obama je Afro-Amerikanac ali sa diplomom sa Harvarda. A ovaj vamo na celu SBB-a je vanredno zavrsio srednju skolu.Prema biografiji koje je Sinanovic postavio hlupas gluposti. Nadam se da je bar nosiocu liste i nacelniku napisao ispravne biografije. Garant je tebe neki sandzos (da izvines) napumpao pa mislis da je naziv teme "Invazija sandzaka na Sarajevo".SBB BIH ILIDZA wrote:Kandidat za načelnika:
- Doc.dr. Rasim Lakota rođen je 06. aprila 1964. godine u Sjenici. 1989. godine diplomirao je na Fakultetu za fizičku kulturu Univerziteta u Sarajevu. Tokom agresije na Bosnu i Hercegovinu, bio je aktivno uključen u odbranu naše zemlje.1991. godine zasnovao je radni odnos u Ministarstvu unutarnjih poslova BiH, dok 1993. godine prelazi na Policijsku akademiju Federalnog ministarstva unutrašnjih poslova. 2006. godine uspješno je završio postdiplomski studij na Fakultetu za tjelesni odgoj i sport Univerziteta u Sarajevu, dok je 2009. godine doktorirao na Fakultetu za tjelesni odgoj i sport Univerziteta u Tuzli. Nakon doktorskog studija nastavlja sa radom u Državnoj agenciji za istrage i zaštitu SIPA, a nakon toga prelazi na Fakultet sporta i tjelesnog odgoja Univerziteta u Sarajevu.
Objavio je više naučnih stručnih radova u zemlji i inostranstvu.
Ne da TROLUJES nego lupas gluposti u 16.desperate housewife wrote:Jeste, Obama je Afro-Amerikanac ali sa diplomom sa Harvarda. A ovaj vamo na celu SBB-a je vanredno zavrsio srednju skolu.
Ovaj sandzo-basanac je kako pise sa diplomom DIF (UNSA) i to prije rata kada pretpostavljam nisu bile dozvoljene malverzacije kao poslije rata i kada nije bilo travnickih sl. univerziteta.
Sinanovicu mozes li postaviti biografiju rodjaka?
Da ne bude zabune, ne branim ja nikoga ali protiv Kereša, Lakote i Sinanovica (starijeg) nisam cuo nista lose osim sto po nekad uleti neka zena u toku menstrualnog ciklusa pa ne zna ni sta prica. O Memicu i Mahmutovicu je dosta toga receno.
mislilo se na Radončića
- FOČANSKI PROPISI
#4023 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Neka gospodin Memić objasni narodu svom šta je to on radio na Palama '92._Alcatraz_ wrote:sprema prodati svoj narod radi pribavljanja finansijske koristi.
Isto tako kao sto nije dobio zadatak da se preda cetnicima i prenese im korisne informacije o nasoj armiji
.
- FOČANSKI PROPISI
#4024 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Ko mu je baza:THINK PINK wrote:[, osmo covjek je iznad vas jedno 600 stepenica , ne mozete da podnesete uspjeh , vama smeta kad je neko hem radan , pametan nego kad je neko ko slusa glupe price i slijeze ramenima, pa nema vishe dzabe. a deveto zove se Senaid i ima da rasturi i na ovim izborima pa cete opet vi crknut od muke , al eto ko ga voli nek voli
Meni je poznato da je SDA Ilidže imala svog kandidata,nije u tvom dragom babuki prepoznala genija.
Možda oni sa Pala kojim je '92 predavao raport.
- _Alcatraz_
#4025 Re: Ilidža - Sa Igmana pogledat' je lijepo!
Opet offtopic na ovoj temi. Od 4 komentara imas 104 offtopica.desperate housewife wrote: Polupao si lončićeHA HA HA
mislilo se na Radončića
Ja bih svakome ko doprinese zaposljavanju ljudi i uredjenju BiH (zakonski, arhitektonski, privredno...), pa makar te pare stekao na neki nelegalan nacin dao doktorat, jer nasa drzava je puna postratnih strucnjaka koji ne znaju nista osim da budzetare i unistavaju i ono sto je stvoreno teskom mukom.
Samo objasni zasto ti smeta taj Radoncic? Zaposljava hiljade ljudi, gradi zgrade, eto osnovao je i stranku za sve neradnike, uhljebe i budzetare u BiH... Za svakoga po nesto.
On pare jest stekao na nelegalan nacin, ali je ulozio u BiH. Sta je sa Harisom, Bakirom, i njihovom rajom? Svi su oni multimilioneri, a jos uvijek peru novac i nastoje da kradu od drzave.
Da se ne bismo ti i ja prepucavali do ujutru imaju teme koje su vezane za radoncica i sl. pa cemo tamo voditi diskusiju, a ovdje je tema Ilidza (ako treba i sliku cu ti poslati radi objasnjenja pojma Ilidža) pa bih te molio da ne trolujes temu osim ako nemas nesto pametno da pises vezano za nasu (nekada) najljepsu Ilidžu.