Barça-Madrid (Los Clásicos)

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Dr. Octagon

#4001 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Dr. Octagon »

LSD wrote:
Dr. Octagon wrote:Sa posebnim osvrtom na ovaj detalj.....Teško da će ovo publika na Bernabeu ikada ikome ponoviti iz Barcelone.Standing ovations......Neprocjenjivo...
Zar nisi aplaudirali Messiju kad im je predriblao citavu odbranu prošle godine :?: ma gdje ce njemu aplaudirati, kad ih redovno trpa :-) :mrgreen: nema smisla...samo trebali su (ako su vec i Ronaldinhu) jer onaj slalom je teži i vrijedniji od ovod Ronaldinhovog.
Po logici stvari bi trebalo i slažem se da je slalom bio zahtjevniji ali.Ronaldinho je za napomenu ovdje imao bar takvih 4-5 od kojih su ušla 2 i ukupni performans je bio nevjerovatan.Napominjem da nikada nijedan igrač Barcelone nije dobio aplauz na Bernabeu.Ronaldinha je jednostavno bilo teško ne voljeti,on je igrao srcem i za raju.Messi jednostavno nema takvu interakciju s publikom i ne pokazuje emocije kao Ronaldinho.Ronaldo iz Real Madrida je bez obzira na partije koje pruža,na većini evropskih stadiona omražen a zašto je to tako treba pitati njega.Zinedin Zidane je bio na primjer sušta suprotnost.....
pirmin

#4002 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by pirmin »

Ne znam kako al mislim da Real sutra dobija.
Dr. Octagon

#4003 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Dr. Octagon »

Baudelaire wrote:Kao neutralan mogu samo reći da ste malo dosadni sa ovim drkanjem na Barcelonu.
Ja se izvinjavam što sam malo dosadan,ako želite možda da se trajno odjavim s foruma? Još bolji prijedlog,sutra ću ustat ranije i do opštine pa se ispisat iz matične knjige rođenih.

Dragi Charles.Za vaše mentalno stanje:DG neurosis hysterica savjetujem vam da pokušate sa terapijom,gore navedenom masturbacijom i to bar 3x dnevno prije jela,po mogućnosti metodom iz ramena.Mene zaobiđite u širokom luku .lp
ek0

#4004 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by ek0 »

BHF_Manijak wrote:
ek0 wrote:
BHF_Manijak wrote:Da pitam ove Realove insajdere, sta je to Ozil zajebo protiv Ajaxa pa ga sad konta Mourinho ostavit na klupi?! :mrgreen: Citam sad na svabskom teletextu da je nesto kao "jesi normalan" uputio nekome, je li iko upratio to?! :mrgreen:
Ozil nije ni putovao u Amsterdam kao i vecina iz prvih 11, a kako igra u zadnje vrijeme i bolje je da ga nema sutra u startnoj.
E vala i pratis Real svaka ti cast, nisi mi bas relrevantan sa informacijama, spanska javnost je ipak relevantnija a vele da kad igra Ozil Real je druga ekipa! :wink:
Blamaza :run: , jos sam detaljno analizirao sastav prije utakmice jer sam velike pare stavio na ovaj par na bwinu i opet se ovako izvalim. Sta je tu je, desava se i najvecima, ali i dalje to da je Ozil nula ove sezone stoji ko kuca.
Van Music

#4005 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Van Music »

dobro,gdje se moze gledati tekma?koja tv?neki sajt?link?
BHF_Manijak

#4006 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by BHF_Manijak »

U odnosu na proslu sezonu jeste nula, ali ni ove nema los ucinak da se razumijemo! :wink: 23 utakmice, 9 asistencija(drugi asisten ekipe!), eh jedino je sa golovima zakazo, samo 2 dao, ali ja sto sam cito kod Spanaca, sasvim su zadovoljni njeogim igrama i kreativnoscu i pokretanjem igre Reala.
mr.smith sa

#4007 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by mr.smith sa »

Real-Barca: 3:0
8-)
Baudelaire

#4008 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Baudelaire »

Dr. Octagon wrote:
Baudelaire wrote:Kao neutralan mogu samo reći da ste malo dosadni sa ovim drkanjem na Barcelonu.
Ja se izvinjavam što sam malo dosadan,ako želite možda da se trajno odjavim s foruma? Još bolji prijedlog,sutra ću ustat ranije i do opštine pa se ispisat iz matične knjige rođenih.

Dragi Charles.Za vaše mentalno stanje:DG neurosis hysterica savjetujem vam da pokušate sa terapijom,gore navedenom masturbacijom i to bar 3x dnevno prije jela,po mogućnosti metodom iz ramena.Mene zaobiđite u širokom luku .lp
Baš si onako kul. Nasmija me pravo. Promijenio si mi mišljenje o temi totalno.
astala_vistala

#4009 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by astala_vistala »

Nije mi jasno,zasto ste svi tako ubijeđeni da ce sutra real pobjediti ? na osnovu cega ?? ako vam je stanje na tabeli relevantan podatak onda mi je jasno ko ucestvuje u diskusiji,jesu u nekoj hajmo reci formi,ali u Barci igra najbolji svih vremena 8-)
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4010 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Velkoski »

A to je bolji argument od stanja na tabeli i forme ? :-)
eXit.LP

#4011 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by eXit.LP »

Stajali su oni prošle godine isto tako dobro, i formirali se fenomenalno pa je legla petica.
Ako svemirci budu raspoloženi za igru, konkretno glavni trojac, bilo koja ekipa na svijetu, uključujući i RMD, može samo da broji golove i nada se kojoj fuli.
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#4012 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Velkoski »

Prosle godine je to bio prvi El Clasico za Murinja ;)
Lakat Jebić

#4013 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Lakat Jebić »

i prosle godine se previse stvari poklopilo za barcelonu. casillas vjerovatno ne pamti utakmicu prije te da nije imao haman intervencije
cikavelja

#4014 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by cikavelja »

Van Music wrote:na kojem kanalu ce se moci gledati tekma?
Van Music wrote:dobro,gdje se moze gledati tekma?koja tv?neki sajt?link?

Bujrum
http://www.liveonsat.com/LJ_foot_e_spain.php

Nadji tekmu u rasporedu i sa desne strane kanale koji emituju, na kojem satelitu, jeli HD ili je SD..... :thumbup:
eXit.LP

#4015 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by eXit.LP »

Jah, to sam previdio. Fakat. Kad malo bolje razmislim, Barsa ih je uzela na sreću i 5:0 i 2:6.

Hajmo se malo uozbiljiti, imate higlights na youtube. Dobro su prošli sa 5 komada.

A to što je Mourinhu bio prvi El Clasico je pozitivna stvar za taj simbol uopšte, jer je od narednih 4 napravio šaradu sa ponašanjem, kako u najavama, tako i u "odjavama" odnosno izjavama poslije utakmice.

Nadam se da ovaj put neće biti nekog valjanja i peljanja, nego da će se igrati lopte, pa nek puni plijen odnese ekipa koja bude bolja na terenu.
Melodicni

#4016 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by Melodicni »

Samo da se opet ne saketaju,pljuju,gaze po glavama i ne nabijaju lopte u publiku.

I nadam se pobjedi Barce
ljevoruki

#4017 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by ljevoruki »

3:1 za Real
Mourinho, hebi ga.
nomVe

#4018 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by nomVe »

Zasto TV1 prenosi Betis Valencia a ne Real Barcelona???????
juventus

#4019 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by juventus »

nomVe wrote:Zasto TV1 prenosi Betis Valencia a ne Real Barcelona???????
Vjerovatno zato što im Arena nije dopustila.

Sjećam se prve utakmice Primere na TV1 ove sezone, kad Baho kaže, gledat ćemo ove sezone na Mreži 70 utakmica Primere, a možda i 72. Odmah sam tad skontao da nisu u paketu dobili 2 derbija, al da se nadaju kako će namoliti ove sa Arene.
ibizza

#4020 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by ibizza »

Dr. Octagon wrote:Sa posebnim osvrtom na ovaj detalj.....Teško da će ovo publika na Bernabeu ikada ikome ponoviti iz Barcelone.Standing ovations......Neprocjenjivo...
Messi+Ronaldo(C)=Ronaldinho
fidoremilienko

#4021 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fidoremilienko »

RMD

Došlo je vrijeme naplate, večeras! 8-)
juventus

#4022 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by juventus »

Ne može se u 5 godina naplatiti sve šta im je Barca u zadnjih par nekoliko sezona radila...neka utjeha možda, ali naplata svih dugova u jednoj utakmici nikako...ne mješajte teze.

Visca Barca!!! :thumbup:
fidoremilienko

#4023 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by fidoremilienko »

Ajd ba fc juventus :dance: :lol: :lol: :lol: i ne izvlači iz konteksta! :wink: 8-)
ArnelS

#4024 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by ArnelS »

Ljudi dajte neki dobar strim za veceras :D
erik2

#4025 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)

Post by erik2 »

Veličina Barce kontra Madrida je i u broju vlastite djece u prvom timu :thumbup:
Locked