Po logici stvari bi trebalo i slažem se da je slalom bio zahtjevniji ali.Ronaldinho je za napomenu ovdje imao bar takvih 4-5 od kojih su ušla 2 i ukupni performans je bio nevjerovatan.Napominjem da nikada nijedan igrač Barcelone nije dobio aplauz na Bernabeu.Ronaldinha je jednostavno bilo teško ne voljeti,on je igrao srcem i za raju.Messi jednostavno nema takvu interakciju s publikom i ne pokazuje emocije kao Ronaldinho.Ronaldo iz Real Madrida je bez obzira na partije koje pruža,na većini evropskih stadiona omražen a zašto je to tako treba pitati njega.Zinedin Zidane je bio na primjer sušta suprotnost.....LSD wrote:Zar nisi aplaudirali Messiju kad im je predriblao citavu odbranu prošle godineDr. Octagon wrote:Sa posebnim osvrtom na ovaj detalj.....Teško da će ovo publika na Bernabeu ikada ikome ponoviti iz Barcelone.Standing ovations......Neprocjenjivo...
ma gdje ce njemu aplaudirati, kad ih redovno trpa
![]()
nema smisla...samo trebali su (ako su vec i Ronaldinhu) jer onaj slalom je teži i vrijedniji od ovod Ronaldinhovog.
Barça-Madrid (Los Clásicos)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Dr. Octagon
#4001 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
- pirmin
#4002 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ne znam kako al mislim da Real sutra dobija.
-
Dr. Octagon
#4003 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ja se izvinjavam što sam malo dosadan,ako želite možda da se trajno odjavim s foruma? Još bolji prijedlog,sutra ću ustat ranije i do opštine pa se ispisat iz matične knjige rođenih.Baudelaire wrote:Kao neutralan mogu samo reći da ste malo dosadni sa ovim drkanjem na Barcelonu.
Dragi Charles.Za vaše mentalno stanje:DG neurosis hysterica savjetujem vam da pokušate sa terapijom,gore navedenom masturbacijom i to bar 3x dnevno prije jela,po mogućnosti metodom iz ramena.Mene zaobiđite u širokom luku .lp
-
ek0
#4004 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
BlamazaBHF_Manijak wrote:E vala i pratis Real svaka ti cast, nisi mi bas relrevantan sa informacijama, spanska javnost je ipak relevantnija a vele da kad igra Ozil Real je druga ekipa!ek0 wrote:Ozil nije ni putovao u Amsterdam kao i vecina iz prvih 11, a kako igra u zadnje vrijeme i bolje je da ga nema sutra u startnoj.BHF_Manijak wrote:Da pitam ove Realove insajdere, sta je to Ozil zajebo protiv Ajaxa pa ga sad konta Mourinho ostavit na klupi?!Citam sad na svabskom teletextu da je nesto kao "jesi normalan" uputio nekome, je li iko upratio to?!
![]()
-
Van Music
#4005 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
dobro,gdje se moze gledati tekma?koja tv?neki sajt?link?
- BHF_Manijak
#4006 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
U odnosu na proslu sezonu jeste nula, ali ni ove nema los ucinak da se razumijemo!
23 utakmice, 9 asistencija(drugi asisten ekipe!), eh jedino je sa golovima zakazo, samo 2 dao, ali ja sto sam cito kod Spanaca, sasvim su zadovoljni njeogim igrama i kreativnoscu i pokretanjem igre Reala.
-
mr.smith sa
#4007 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Real-Barca: 3:0

-
Baudelaire
#4008 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Baš si onako kul. Nasmija me pravo. Promijenio si mi mišljenje o temi totalno.Dr. Octagon wrote:Ja se izvinjavam što sam malo dosadan,ako želite možda da se trajno odjavim s foruma? Još bolji prijedlog,sutra ću ustat ranije i do opštine pa se ispisat iz matične knjige rođenih.Baudelaire wrote:Kao neutralan mogu samo reći da ste malo dosadni sa ovim drkanjem na Barcelonu.
Dragi Charles.Za vaše mentalno stanje:DG neurosis hysterica savjetujem vam da pokušate sa terapijom,gore navedenom masturbacijom i to bar 3x dnevno prije jela,po mogućnosti metodom iz ramena.Mene zaobiđite u širokom luku .lp
- astala_vistala
#4009 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Nije mi jasno,zasto ste svi tako ubijeđeni da ce sutra real pobjediti ? na osnovu cega ?? ako vam je stanje na tabeli relevantan podatak onda mi je jasno ko ucestvuje u diskusiji,jesu u nekoj hajmo reci formi,ali u Barci igra najbolji svih vremena 
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4010 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
A to je bolji argument od stanja na tabeli i forme ? 
-
eXit.LP
#4011 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Stajali su oni prošle godine isto tako dobro, i formirali se fenomenalno pa je legla petica.
Ako svemirci budu raspoloženi za igru, konkretno glavni trojac, bilo koja ekipa na svijetu, uključujući i RMD, može samo da broji golove i nada se kojoj fuli.
Ako svemirci budu raspoloženi za igru, konkretno glavni trojac, bilo koja ekipa na svijetu, uključujući i RMD, može samo da broji golove i nada se kojoj fuli.
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4012 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Prosle godine je to bio prvi El Clasico za Murinja 
- Lakat Jebić
#4013 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
i prosle godine se previse stvari poklopilo za barcelonu. casillas vjerovatno ne pamti utakmicu prije te da nije imao haman intervencije
-
cikavelja
#4014 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Van Music wrote:na kojem kanalu ce se moci gledati tekma?
Van Music wrote:dobro,gdje se moze gledati tekma?koja tv?neki sajt?link?
Bujrum
http://www.liveonsat.com/LJ_foot_e_spain.php
Nadji tekmu u rasporedu i sa desne strane kanale koji emituju, na kojem satelitu, jeli HD ili je SD.....
-
eXit.LP
#4015 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Jah, to sam previdio. Fakat. Kad malo bolje razmislim, Barsa ih je uzela na sreću i 5:0 i 2:6.
Hajmo se malo uozbiljiti, imate higlights na youtube. Dobro su prošli sa 5 komada.
A to što je Mourinhu bio prvi El Clasico je pozitivna stvar za taj simbol uopšte, jer je od narednih 4 napravio šaradu sa ponašanjem, kako u najavama, tako i u "odjavama" odnosno izjavama poslije utakmice.
Nadam se da ovaj put neće biti nekog valjanja i peljanja, nego da će se igrati lopte, pa nek puni plijen odnese ekipa koja bude bolja na terenu.
Hajmo se malo uozbiljiti, imate higlights na youtube. Dobro su prošli sa 5 komada.
A to što je Mourinhu bio prvi El Clasico je pozitivna stvar za taj simbol uopšte, jer je od narednih 4 napravio šaradu sa ponašanjem, kako u najavama, tako i u "odjavama" odnosno izjavama poslije utakmice.
Nadam se da ovaj put neće biti nekog valjanja i peljanja, nego da će se igrati lopte, pa nek puni plijen odnese ekipa koja bude bolja na terenu.
- Melodicni
#4016 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Samo da se opet ne saketaju,pljuju,gaze po glavama i ne nabijaju lopte u publiku.
I nadam se pobjedi Barce
I nadam se pobjedi Barce
- ljevoruki
#4017 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
3:1 za Real
Mourinho, hebi ga.
Mourinho, hebi ga.
-
nomVe
#4018 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Zasto TV1 prenosi Betis Valencia a ne Real Barcelona???????
-
juventus
#4019 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Vjerovatno zato što im Arena nije dopustila.nomVe wrote:Zasto TV1 prenosi Betis Valencia a ne Real Barcelona???????
Sjećam se prve utakmice Primere na TV1 ove sezone, kad Baho kaže, gledat ćemo ove sezone na Mreži 70 utakmica Primere, a možda i 72. Odmah sam tad skontao da nisu u paketu dobili 2 derbija, al da se nadaju kako će namoliti ove sa Arene.
-
ibizza
#4020 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Messi+Ronaldo(C)=RonaldinhoDr. Octagon wrote:Sa posebnim osvrtom na ovaj detalj.....Teško da će ovo publika na Bernabeu ikada ikome ponoviti iz Barcelone.Standing ovations......Neprocjenjivo...
- fidoremilienko
#4021 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
RMD
Došlo je vrijeme naplate, večeras!
Došlo je vrijeme naplate, večeras!
-
juventus
#4022 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ne može se u 5 godina naplatiti sve šta im je Barca u zadnjih par nekoliko sezona radila...neka utjeha možda, ali naplata svih dugova u jednoj utakmici nikako...ne mješajte teze.
Visca Barca!!!
Visca Barca!!!
- fidoremilienko
#4023 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ajd ba fc juventus
i ne izvlači iz konteksta!

- ArnelS
#4024 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Ljudi dajte neki dobar strim za veceras 
- erik2
#4025 Re: Barça-Madrid (El Clásicos)
Veličina Barce kontra Madrida je i u broju vlastite djece u prvom timu