Hayat

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Post Reply
karanana

#4001 Re: Hayat

Post by karanana »

Ima finih machicha mada je mnogo vise frajera u 40. Ne vidim macu medju machichima.
kosijaner

#4002 Re: Hayat

Post by kosijaner »

onaj Fikro je reinkarnacija nekog voditelja koji je 50-tih godina prošlog stoljeća vodio radio emisiju ''Selo veselo''.
Kakva seljačina,majko moja, bez konkurencije u TV medijima koji inače prosto kipte od raznoraznih kruuuška i žvaljavih muško ženskih faca. ko bi ga mak'o sa TV-a osevapio bi se hiljadama sevapa.
nostega, nostega.... :x
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#4003 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

Loulou wrote: Dobar je i Tihomir :mrgreen: , nema što, a i simpa je jako sa svojim naglaskom :)

Ali, meni je Maid No.1. Osvojio me je prošlosedmičnim nastupom, time više jer sam bila šokirana (očekivala nešto sasvim drukčije, zapravo nesuvislo) pa je i moje oduševljenje njime veće. Posebno što je na sceni kao kod kuće - sav je beskrajno svoj, zabavan, spontan...
pa dobro, Maid jeste najbolji, odmah sam i ja to rekla, ali dosadno mi samo za jednog navijati
tako da cu i za Tihomira :mrgreen:
Loulou

#4004 Re: Hayat

Post by Loulou »

plain vanilla wrote:
Loulou wrote: Dobar je i Tihomir :mrgreen: , nema što, a i simpa je jako sa svojim naglaskom :)

Ali, meni je Maid No.1. Osvojio me je prošlosedmičnim nastupom, time više jer sam bila šokirana (očekivala nešto sasvim drukčije, zapravo nesuvislo) pa je i moje oduševljenje njime veće. Posebno što je na sceni kao kod kuće - sav je beskrajno svoj, zabavan, spontan...
pa dobro, Maid jeste najbolji, odmah sam i ja to rekla, ali dosadno mi samo za jednog navijati
I tako prekrstismo čovjeka :mrgreen:
plain vanilla

#4005 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

Loulou wrote:
plain vanilla wrote:

I tako prekrstismo čovjeka :mrgreen:
Tihi i Prle :lol:
karanana

#4006 Re: Hayat

Post by karanana »

Crna kosa na zelene oci. Ubitacno.
plain vanilla

#4007 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

Loulou wrote:
plain vanilla wrote:maid i tihomir :thumbup:
Nemam pojma ko je Tihomir :D nisam sinoć to gledala, nego sam ciljano potražila Maidov sinoćnji nastup na youtubeu.
Maid je formiran pjevač, respect :thumbup: nemam pojma kakvi su ostali; da budem iskrena, ni ne zanima me, ja Maidu želim pobjedu!

Edit: Pročitah komentar na youtubeu za Maida- "Prvo lajkam, pa onda slušam". E, to je to. Čovjek objasnio. :D

sad sam ga malo gledala (maida), skroz je druga osoba kad prica..onako ...zenstven :skoljka:
Tihi je bas po mom ukusu, mashala :lol:
Loulou

#4008 Re: Hayat

Post by Loulou »

plain vanilla wrote:sad sam ga malo gledala (maida), skroz je druga osoba kad prica..onako ...zenstven :skoljka:
Malicioznih je na svakom koraku, zato se ne bih upuštala u tu diskusiju.

plain vanilla wrote:Tihi je bas po mom ukusu, mashala :lol:
Tihi izvrsno pjeva a capella, što je najbolji pokazatelj nečijih vokalnih sposobnosti i za to mu :thumbup:
plain vanilla

#4009 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

Loulou wrote:
plain vanilla wrote:sad sam ga malo gledala (maida), skroz je druga osoba kad prica..onako ...zenstven :skoljka:
Malicioznih je na svakom koraku, zato se ne bih upuštala u tu diskusiju.
sta ti ovo znaci?
Loulou

#4010 Re: Hayat

Post by Loulou »

pp
dusa_raskopuša

#4011 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Eki, Maid kad prica zenstven :lol: meni bas baca na zensko :mrgreen:

edit: rasplak'o me onaj decko sto je brata izgubio...vala i onaj Fikret svasta pita i prica

Last edited by dusa_raskopuša on 29/09/2012 23:27, edited 2 times in total.
plain vanilla

#4012 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

dzabe sve, ozenjen mi Tihi :( :roll: :D
Loulou

#4013 Re: Hayat

Post by Loulou »

dusa_raskopuša wrote:
Evo, pogledah/poslušah, dobar je i Jasmin :thumbup:

ali...
Maid forever! :D

Poruka za Maida (ili njemu bliske, sigurno čitaju): malo pretražih youtube, budući da mu je Joksimović na repertoaru, neka otpjeva i "K'o da ne postojim". Otpjevat će on to autentično i bez konkurencije.
I ja sam, svojevremeno, "plela" po Mariah Carey, k'o kad sam tu bila svoja na svome. Što je sigurno, sigurno je.

Ako želi nešto zahtjevnije neka se "preorijentira" na Josha Grobana, ali to je upitno s obzirom na prolaznost pjesama na engleskom u ovom showu.
Ako to nije opcija, preostaju mu (padaju na pamet, a da nisu Čolić ni Joksimović) Goran Karan, Giuliano...
lijan

#4014 Re: Hayat

Post by lijan »

boracha

#4015 Re: Hayat

Post by boracha »

dobar je tomo...dobar je i maid, al nije mi je sad nesto toliko predobar, koliko ga loulou nahvali :lol: a tomislav je i osvjezenje medju silnim narodnjacima, i zeljko joksimovic je maltene narodanjak :D
plain vanilla

#4016 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

boracha wrote:dobar je tomo...dobar je i maid, al nije mi je sad nesto toliko predobar, koliko ga loulou nahvali :lol: a tomislav je i osvjezenje medju silnim narodnjacima, i zeljko joksimovic je maltene narodanjak :D
Tihomir :mrgreen: iduci put pjeva nesto od Elvisa
jedva cekam :mrgreen:
Not My Idea

#4017 Re: Hayat

Post by Not My Idea »

Neka Maida jos 2-3 sedmice ovdje pa ce ljudi pitat: "Deen? Koji Deen?" :mrgreen:

elem, evo sad pregledah na YT, jel prichate o nastupu gdje je pjevao Libero?
Zasto ne pjeva cijelu pjesmu? A komentar, mescini da se ufurao...baska mu treba zabranit da cita komentare ljudi na forumima, YT itd...Momak pjeva odlicno, tu nema govora, al je jos rano da bi si umislio da je zvijezda.
plain vanilla

#4018 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

Not My Idea wrote:Neka Maida jos 2-3 sedmice ovdje pa ce ljudi pitat: "Deen? Koji Deen?" :mrgreen:

elem, evo sad pregledah na YT, jel prichate o nastupu gdje je pjevao Libero?
Zasto ne pjeva cijelu pjesmu? A komentar, mescini da se ufurao...baska mu treba zabranit da cita komentare ljudi na forumima, YT itd...Momak pjeva odlicno, tu nema govora, al je jos rano da bi si umislio da je zvijezda.
zato sto niko ne pjeva cijelu pjesmu...
Swan_

#4019 Re: Hayat

Post by Swan_ »

Hecimovic :thumbup:
Revolucionar ★

#4020 Re: Hayat

Post by Revolucionar ★ »

haha .. sta je sa bromance izmedju fikre i gejera Svrakica .. pa ako je zmbt prije bio odron, ova sezona je nadmasila sve :lol:
plain vanilla

#4021 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

Revolucionar ★ wrote:haha .. sta je sa bromance izmedju fikre i gejera Svrakica .. pa ako je zmbt prije bio odron, ova sezona je nadmasila sve :lol:
znaci ipak gledas :mrgreen:
Revolucionar ★

#4022 Re: Hayat

Post by Revolucionar ★ »

plain vanilla wrote:
Revolucionar ★ wrote:haha .. sta je sa bromance izmedju fikre i gejera Svrakica .. pa ako je zmbt prije bio odron, ova sezona je nadmasila sve :lol:

Nisam ja nikad rekao da ne gledam, kad naletim, volim pogledati par izvedbi, posebno u prvim terminima kad ima puno odrona . . Al' brate, sve u svemu je odron show
plain vanilla

#4023 Re: Hayat

Post by plain vanilla »

Revolucionar ★ wrote:
plain vanilla wrote:

Nisam ja nikad rekao da ne gledam, kad naletim, volim pogledati par izvedbi, posebno u prvim terminima kad ima puno odrona . . Al' brate, sve u svemu je odron show
niko nije ni tvrdio suprotno :mrgreen:
dusa_raskopuša

#4024 Re: Hayat

Post by dusa_raskopuša »

Sve se hayat ne gleda a komentari se ostavljaju. :lol:
nuki_cika

#4025 Re: Hayat

Post by nuki_cika »

dusa_raskopuša wrote:Sve se hayat ne gleda a komentari se ostavljaju. :lol:
Baš tako, :D
Seljačka televizija(što hajat i jeste),a sve komentarišu
Post Reply