Hayat
Moderator: anex
- karanana
#4001 Re: Hayat
Ima finih machicha mada je mnogo vise frajera u 40. Ne vidim macu medju machichima.
-
kosijaner
#4002 Re: Hayat
onaj Fikro je reinkarnacija nekog voditelja koji je 50-tih godina prošlog stoljeća vodio radio emisiju ''Selo veselo''.
Kakva seljačina,majko moja, bez konkurencije u TV medijima koji inače prosto kipte od raznoraznih kruuuška i žvaljavih muško ženskih faca. ko bi ga mak'o sa TV-a osevapio bi se hiljadama sevapa.
nostega, nostega....
Kakva seljačina,majko moja, bez konkurencije u TV medijima koji inače prosto kipte od raznoraznih kruuuška i žvaljavih muško ženskih faca. ko bi ga mak'o sa TV-a osevapio bi se hiljadama sevapa.
nostega, nostega....
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#4003 Re: Hayat
pa dobro, Maid jeste najbolji, odmah sam i ja to rekla, ali dosadno mi samo za jednog navijatiLoulou wrote: Dobar je i Tihomir, nema što, a i simpa je jako sa svojim naglaskom
![]()
Ali, meni je Maid No.1. Osvojio me je prošlosedmičnim nastupom, time više jer sam bila šokirana (očekivala nešto sasvim drukčije, zapravo nesuvislo) pa je i moje oduševljenje njime veće. Posebno što je na sceni kao kod kuće - sav je beskrajno svoj, zabavan, spontan...
tako da cu i za Tihomira
- Loulou
#4004 Re: Hayat
I tako prekrstismo čovjekaplain vanilla wrote:pa dobro, Maid jeste najbolji, odmah sam i ja to rekla, ali dosadno mi samo za jednog navijatiLoulou wrote: Dobar je i Tihomir, nema što, a i simpa je jako sa svojim naglaskom
![]()
Ali, meni je Maid No.1. Osvojio me je prošlosedmičnim nastupom, time više jer sam bila šokirana (očekivala nešto sasvim drukčije, zapravo nesuvislo) pa je i moje oduševljenje njime veće. Posebno što je na sceni kao kod kuće - sav je beskrajno svoj, zabavan, spontan...
tako da cu i za Tihomira
- plain vanilla
#4005 Re: Hayat
Tihi i PrleLoulou wrote:I tako prekrstismo čovjekaplain vanilla wrote:pa dobro, Maid jeste najbolji, odmah sam i ja to rekla, ali dosadno mi samo za jednog navijatiLoulou wrote: Dobar je i Tihomir, nema što, a i simpa je jako sa svojim naglaskom
![]()
tako da cu i za Tihomira
- karanana
#4006 Re: Hayat
Crna kosa na zelene oci. Ubitacno.
- plain vanilla
#4007 Re: Hayat
Loulou wrote:Nemam pojma ko je Tihomirplain vanilla wrote:maid i tihomirnisam sinoć to gledala, nego sam ciljano potražila Maidov sinoćnji nastup na youtubeu.
Maid je formiran pjevač, respectnemam pojma kakvi su ostali; da budem iskrena, ni ne zanima me, ja Maidu želim pobjedu!
Edit: Pročitah komentar na youtubeu za Maida- "Prvo lajkam, pa onda slušam". E, to je to. Čovjek objasnio.
sad sam ga malo gledala (maida), skroz je druga osoba kad prica..onako ...zenstven
Tihi je bas po mom ukusu, mashala
- Loulou
#4008 Re: Hayat
Malicioznih je na svakom koraku, zato se ne bih upuštala u tu diskusiju.plain vanilla wrote:sad sam ga malo gledala (maida), skroz je druga osoba kad prica..onako ...zenstven
Tihi izvrsno pjeva a capella, što je najbolji pokazatelj nečijih vokalnih sposobnosti i za to muplain vanilla wrote:Tihi je bas po mom ukusu, mashala
- plain vanilla
#4009 Re: Hayat
sta ti ovo znaci?Loulou wrote:Malicioznih je na svakom koraku, zato se ne bih upuštala u tu diskusiju.plain vanilla wrote:sad sam ga malo gledala (maida), skroz je druga osoba kad prica..onako ...zenstven
- dusa_raskopuša
#4011 Re: Hayat
Eki, Maid kad prica zenstven
meni bas baca na zensko 
edit: rasplak'o me onaj decko sto je brata izgubio...vala i onaj Fikret svasta pita i prica
edit: rasplak'o me onaj decko sto je brata izgubio...vala i onaj Fikret svasta pita i prica
Last edited by dusa_raskopuša on 29/09/2012 23:27, edited 2 times in total.
- plain vanilla
#4012 Re: Hayat
dzabe sve, ozenjen mi Tihi

- Loulou
#4013 Re: Hayat
Evo, pogledah/poslušah, dobar je i Jasmindusa_raskopuša wrote:
ali...
Maid forever!
Poruka za Maida (ili njemu bliske, sigurno čitaju): malo pretražih youtube, budući da mu je Joksimović na repertoaru, neka otpjeva i "K'o da ne postojim". Otpjevat će on to autentično i bez konkurencije.
I ja sam, svojevremeno, "plela" po Mariah Carey, k'o kad sam tu bila svoja na svome. Što je sigurno, sigurno je.
Ako želi nešto zahtjevnije neka se "preorijentira" na Josha Grobana, ali to je upitno s obzirom na prolaznost pjesama na engleskom u ovom showu.
Ako to nije opcija, preostaju mu (padaju na pamet, a da nisu Čolić ni Joksimović) Goran Karan, Giuliano...
-
boracha
#4015 Re: Hayat
dobar je tomo...dobar je i maid, al nije mi je sad nesto toliko predobar, koliko ga loulou nahvali
a tomislav je i osvjezenje medju silnim narodnjacima, i zeljko joksimovic je maltene narodanjak 
- plain vanilla
#4016 Re: Hayat
Tihomirboracha wrote:dobar je tomo...dobar je i maid, al nije mi je sad nesto toliko predobar, koliko ga loulou nahvalia tomislav je i osvjezenje medju silnim narodnjacima, i zeljko joksimovic je maltene narodanjak
jedva cekam
- Not My Idea
#4017 Re: Hayat
Neka Maida jos 2-3 sedmice ovdje pa ce ljudi pitat: "Deen? Koji Deen?"
elem, evo sad pregledah na YT, jel prichate o nastupu gdje je pjevao Libero?
Zasto ne pjeva cijelu pjesmu? A komentar, mescini da se ufurao...baska mu treba zabranit da cita komentare ljudi na forumima, YT itd...Momak pjeva odlicno, tu nema govora, al je jos rano da bi si umislio da je zvijezda.
Zasto ne pjeva cijelu pjesmu? A komentar, mescini da se ufurao...baska mu treba zabranit da cita komentare ljudi na forumima, YT itd...Momak pjeva odlicno, tu nema govora, al je jos rano da bi si umislio da je zvijezda.
- plain vanilla
#4018 Re: Hayat
zato sto niko ne pjeva cijelu pjesmu...Not My Idea wrote:Neka Maida jos 2-3 sedmice ovdje pa ce ljudi pitat: "Deen? Koji Deen?"![]()
- Revolucionar ★
#4020 Re: Hayat
haha .. sta je sa bromance izmedju fikre i gejera Svrakica .. pa ako je zmbt prije bio odron, ova sezona je nadmasila sve 
- plain vanilla
#4021 Re: Hayat
znaci ipak gledasRevolucionar ★ wrote:haha .. sta je sa bromance izmedju fikre i gejera Svrakica .. pa ako je zmbt prije bio odron, ova sezona je nadmasila sve
- Revolucionar ★
#4022 Re: Hayat
plain vanilla wrote:znaci ipak gledasRevolucionar ★ wrote:haha .. sta je sa bromance izmedju fikre i gejera Svrakica .. pa ako je zmbt prije bio odron, ova sezona je nadmasila sve
Nisam ja nikad rekao da ne gledam, kad naletim, volim pogledati par izvedbi, posebno u prvim terminima kad ima puno odrona . . Al' brate, sve u svemu je odron show
- plain vanilla
#4023 Re: Hayat
niko nije ni tvrdio suprotnoRevolucionar ★ wrote:plain vanilla wrote:znaci ipak gledasRevolucionar ★ wrote:haha .. sta je sa bromance izmedju fikre i gejera Svrakica .. pa ako je zmbt prije bio odron, ova sezona je nadmasila sve
Nisam ja nikad rekao da ne gledam, kad naletim, volim pogledati par izvedbi, posebno u prvim terminima kad ima puno odrona . . Al' brate, sve u svemu je odron show
- dusa_raskopuša
#4024 Re: Hayat
Sve se hayat ne gleda a komentari se ostavljaju. 
-
nuki_cika
#4025 Re: Hayat
Baš tako,dusa_raskopuša wrote:Sve se hayat ne gleda a komentari se ostavljaju.
Seljačka televizija(što hajat i jeste),a sve komentarišu