koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moderator: anex
- KB9
#4001 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
taj mora da je jeftin, pogotovo u sccu ako se kupi 
- Michun
#4002 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Vozdra parfemasi.
Imam problemcic. Kad sam putovala u kofer ubacila veliki parfem florabotanica. Hajde sto se skinuo poklopac pa iscurilo pola pa sve mirisalo...nego se i sprica pokvarila. Zna li neko nacin da ga prebacim u bocicu pa da mogu potrositi. Jos petina ostala, moze mi godinu trajat
Imam problemcic. Kad sam putovala u kofer ubacila veliki parfem florabotanica. Hajde sto se skinuo poklopac pa iscurilo pola pa sve mirisalo...nego se i sprica pokvarila. Zna li neko nacin da ga prebacim u bocicu pa da mogu potrositi. Jos petina ostala, moze mi godinu trajat
- KB9
#4003 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
http://www.ekupi.ba/Nautica-Voyage-edt- ... 83517.aspx
braco napadajte dok nije nestalo, odlicna cijena
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#4004 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
e ovo je dzaba,.KB9 wrote:http://www.ekupi.ba/Nautica-Voyage-edt- ... 83517.aspx
-
channel10
#4005 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Snizeno 10 posto. Sta hocete 
- KB9
#4006 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
ne radi se o tom popustu
-
nide veze
#4007 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
odavno vec nije na stanju....ali stoji kao da jeste....ako ko uspije naruciti neka javi....KB9 wrote:http://www.ekupi.ba/Nautica-Voyage-edt- ... 83517.aspx
- KB9
#4008 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
evo javljam senide veze wrote:odavno vec nije na stanju....ali stoji kao da jeste....ako ko uspije naruciti neka javi....KB9 wrote:http://www.ekupi.ba/Nautica-Voyage-edt- ... 83517.aspx
- vješalica
#4009 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
kako izgleda poklopac od šprice koju očito ne možeš skinuti jel ono baš fiksiranMichun wrote:Vozdra parfemasi.
-
nide veze
#4010 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
good for you....KB9 wrote:evo javljam senide veze wrote:odavno vec nije na stanju....ali stoji kao da jeste....ako ko uspije naruciti neka javi....KB9 wrote:http://www.ekupi.ba/Nautica-Voyage-edt- ... 83517.aspx
meni su prije nekog vremena zvali, nakon uredne naridzbe, da imaju problema sa nabavkom jer ga iz zagreba iz skladista dobijaju....kao nemaju ga u bih i da se narudzba ponistava.....mislim konkretno na nauticu, ne na neke druge....
- Michun
#4011 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Moze, ali men's cini da je problem veceg obimavješalica wrote:kako izgleda poklopac od šprice koju očito ne možeš skinuti jel ono baš fiksiranMichun wrote:Vozdra parfemasi.

- KB9
#4012 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
eh to cemo vec vidit, narudzba mi je prosla bez problema i cekam dostavu sadnide veze wrote:meni su prije nekog vremena zvali, nakon uredne naridzbe, da imaju problema sa nabavkom jer ga iz zagreba iz skladista dobijaju....kao nemaju ga u bih i da se narudzba ponistava.....mislim konkretno na nauticu, ne na neke druge....
- Toffee karamela
#4013 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Jel se sprica ono bas do kraja pokvarila, ako nije pa izlazi na svaki treci ili peti pritisak nista ti ne preostaje nego se naoruzati strpljenjem i tako presipati u bocicu.Michun wrote:Vozdra parfemasi.
Ima jos jedan radikalniji nacin, uzmi klijesta i odvrni kompletnu spricu s pripadajucim ucvrscivacem, metalnim ili plasticnim, ne znam vec kakav je na Florabotanici, znaci da ostane bocica frontalno otvorena. Ja sam jednom tako otvorila jedan Guerlain, moze se.
Pitanje za sve, jeste li igdje u SA nalijetali na Revlonove parfeme, Charlie ili i neke druge?
- Michun
#4014 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
meni se cini da je skroz otisla...probacu jos par puta.
mislim da je bilo u mekratoru - sad konzum veliki
mislim da je bilo u mekratoru - sad konzum veliki
- KB9
#4015 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
stigla nautica voyage nakon 4 dana
sve perfektno
sve perfektno
-
Astrix
#4016 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Hoću curi da uzmem Kenzo parfem, zna li iko gdje ga mogu naći i koja mu je cijena?
- KB9
#4017 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
kenzo je marka parfema a ne jedan parfem
- Michun
#4018 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
A htjedoh pitati koji...svi su pojakiKB9 wrote:kenzo je marka parfema a ne jedan parfem
-
Astrix
#4019 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
a ne znam brate koji je ni šta je, cura je rekla da joj se taj sviđa, nije išla u detalje...KB9 wrote:kenzo je marka parfema a ne jedan parfem
- KB9
#4020 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
1. to su fakticki testeri, samo u ovom slucaju pravi a ne mizerne turske kopijeheal wrote:sad gledam ove parfeme na ekupi.. i kao imaju burberry brit ali BEZ KUTIJE??
kako bez kutije, jel ipak upakovan nekako da nije izlozen svjetlosti? znamo da parfemi gube svojstva na svjetlim mjestima nezapakovani.
jel neko kupovao ovakve parfeme, iskustva?
2. mora bit na direktnom suncu i na veoma jakoj temperaturi duzi vremenski period da mu se nesto desi
3. navedeni parfem sam po sebi nije nesto, nije ni los sad al imas sigurno boljih u ponudi
-
Kataklinger
#4021 Re: RE: Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Jel mu cijena 100KM?Mis mekinjas wrote:L'occitane Baux u sticku. Ne bacam pare na nista drugo iako sam zena.Kataklinger wrote:Ima li neko da preporuci dobar muski dezodorans, roll-on ili sprej, a da nije ovo standardno Nivea, Axe, Oldspice, Rexona, Dove itd? Jer ovo su realno teska smeca....
- Mis mekinjas
#4022 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
Ja platim 132,5kn. Uvijek ista cijena.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#4023 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
pa pitaj curu koji kenzo, ima ih kamara u ponudi.Astrix wrote:a ne znam brate koji je ni šta je, cura je rekla da joj se taj sviđa, nije išla u detalje...KB9 wrote:kenzo je marka parfema a ne jedan parfem
- KB9
#4024 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
http://www.ekupi.ba/Versace-Dreamer-edt ... 93428.aspx - provjereno odlicanheal wrote:Hvala na pojasnjenju!KB9 wrote:1. to su fakticki testeri, samo u ovom slucaju pravi a ne mizerne turske kopijeheal wrote:sad gledam ove parfeme na ekupi.. i kao imaju burberry brit ali BEZ KUTIJE??
kako bez kutije, jel ipak upakovan nekako da nije izlozen svjetlosti? znamo da parfemi gube svojstva na svjetlim mjestima nezapakovani.
jel neko kupovao ovakve parfeme, iskustva?
2. mora bit na direktnom suncu i na veoma jakoj temperaturi duzi vremenski period da mu se nesto desi
3. navedeni parfem sam po sebi nije nesto, nije ni los sad al imas sigurno boljih u ponudi
Brit sam imao prije 5-6 god i ostao mi u lijepom sjecanju, a bgm jeftin pa rekoh... ako se vec bolje razumijes, cjenio bih preporuku za neki zimski parfem sa ove ekupi liste, oko petobe pliiz, nisam budzetlija![]()
Hvala!
http://www.ekupi.ba/Issey-Miyake-Leau-B ... 26053.aspx - potencijalno dobar za zime (ovaj nisam probo, ruku na srce)
eto samo malo se trebas "protegnut"
- Deriguz
#4025 Re: koje mirisalce koristite ... :D ... ???!!!
cujem da je nautica reformulisana, jel iko uzimao u zadnje vrijeme, kako spomenuste ovo na ekupi, pa moze i ovaj forumas sto je narucio da nam prenese iskustva, kako se ponasa i sl.