Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
išao sam ne exit recovery, tel je nakratko trepnuo kao da se ugasio, i sad je na ekranu opet onaj logo( malo jabuka malo ono ko' mrtvačka glava)
model je 3gs.
amelinoo wrote:išao sam ne exit recovery, tel je nakratko trepnuo kao da se ugasio, i sad je na ekranu opet onaj logo( malo jabuka malo ono ko' mrtvačka glava)
model je 3gs.
Usao si u recovery loop.
Posto si vjerovatno unistio jailbreak moraces uraditi restore. Udji u DFU mode. Prvo drzis power dugme 5 sekundi onda pritisnes home dugme ali ne pustas power i tako 10 sekundi, nakon tih 10 sekundi pusti power dugme i drzi home dugme jos 15 sekundi. Nakon toga udji u klix i klikni fix recovery. Kada to uradis uradit ces restore na 5.0.1. prateci upute na ovom linku. http://www.redmondpie.com/how-to-jailbr ... b11-guide/
amelinoo wrote:išao sam ne exit recovery, tel je nakratko trepnuo kao da se ugasio, i sad je na ekranu opet onaj logo( malo jabuka malo ono ko' mrtvačka glava)
model je 3gs.
Usao si u recovery loop.
Posto si vjerovatno unistio jailbreak moraces uraditi restore. Udji u DFU mode. Prvo drzis power dugme 5 sekundi onda pritisnes home dugme ali ne pustas power i tako 10 sekundi, nakon tih 10 sekundi pusti power dugme i drzi home dugme jos 15 sekundi. Nakon toga udji u klix i klikni fix recovery. Kada to uradis uradit ces restore na 5.0.1. prateci upute na ovom linku. http://www.redmondpie.com/how-to-jailbr ... b11-guide/
Pazi dobro na svaki korak.
Samo sto ce imat zakljucan telefon jer nema unlocka i moci ce da se slika sa njim.
model je 3gs.
Usao si u recovery loop.
Pazi dobro na svaki korak.
Samo sto ce imat zakljucan telefon jer nema unlocka i moci ce da se slika sa njim.
S ovim ce ubaciti custom FW, mozda mu je dobar BB ili je mozda fabricki otkljucan. Vidjet cemo
zasto je ilegalno i gdje to? snimam funkcije i promet razgovora na svom uredjaju, isto kao sto moze na pc-u ili descktop-u. ima nekih programa na app storu al su dobro ograniceni, a za nokiu ima milion takvih...
Prema Krivicnom zakonu Federacije BiH dozvoljeno je snimanje razgovora koji je namijenjen onome ko snima, zabranjeno je snimanje razgovora koji nije namijenjen onome ko snima. U prevodu ja smijem snimiti svoj razgovor s nekim, ali ne smijem snimiti razgovor u kojem ne ucestvujem.
Da nije tako svi uredjaji takozvane telefonske sekretarice bi bile ilegalne jer sve imaju mogucnost snimanja razgovora koji se trenutno vodi.
to ne mozes rjesiti osim da ne nabacis novi iOS na njega.. tj. restore! jer si mu ti kroz reset sve izbrisao! tako da ovo nemoj nista probati.. ako sa itunesa update uradis onda ga neces moci otkljucati! jedina druga opcija je snowbreeze!.. skini iOS 5.0 ili 4.3.3 provuci ga kroz snowbreeze, stavi iphone u DFU mode i shift + restore u itunesu! sretno!
Za one koji nisu aktivirali FaceTime i iMessage: upalite (ON) iMessage i FT, u phone settingsu ugasiti Caller ID, ugasiti FT i iM pa ponovo upaliti Caller ID, zatim upaliti FT i iM i odmah ce se aktivirati!
iSwagga wrote:Za one koji nisu aktivirali FaceTime i iMessage: upalite (ON) iMessage i FT, u phone settingsu ugasiti Caller ID, ugasiti FT i iM pa ponovo upaliti Caller ID, zatim upaliti FT i iM i odmah ce se aktivirati!
Sorry ako je glupo pitanje, jel radi taj facetime i iMessage na 3gs?
I ako radi, šta trebam uraditi da to aktiviram?
iMessage je glupost, push email odavno radi isto, stim da nisi ogranicen na komunikaciju izmedju 2 iphonea, a sa njim jesi uz to oba moraju vrtit ios5.
kojeime wrote:Prema Krivicnom zakonu Federacije BiH dozvoljeno je snimanje razgovora koji je namijenjen onome ko snima, zabranjeno je snimanje razgovora koji nije namijenjen onome ko snima. U prevodu ja smijem snimiti svoj razgovor s nekim, ali ne smijem snimiti razgovor u kojem ne ucestvujem.
Da nije tako svi uredjaji takozvane telefonske sekretarice bi bile ilegalne jer sve imaju mogucnost snimanja razgovora koji se trenutno vodi.
upravo tako, meni je i namjera da snimam svoj tel. i svoj razgovor.
Chuckie wrote:iMessage je glupost, push email odavno radi isto, stim da nisi ogranicen na komunikaciju izmedju 2 iphonea, a sa njim jesi uz to oba moraju vrtit ios5.
nije glupost ukoliko imas s kim da razmjenjujes poruke. meni je extra