Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Moderator: anex
- shake69
#4001 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Gdje je onaj Avazov Novalija, tako nekako? Lik kao pingvin izgleda a proslavio se fotkom kako s bivšim selektorica Muzurovicem, dok sjedi na dvosjedu uspinjači na Bjelasnici drži notes i kao zapisuje odgovore!? 
-
bumerangss
#4002 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Kad Fahro misli isplatiti dnevnice svojim posmatracima na proslim izborima?!
Mislim... godjnu dana mi duguje bjednih 50KM
- navedeni
#4004 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Prijatelju, ne duguje tebi Fahro nego te taj neki šef što ti je bio dobro zajebaobumerangss wrote:Kad Fahro misli isplatiti dnevnice svojim posmatracima na proslim izborima?!
-
teta marica druga
#4005 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
http://www.avaz.ba/clanak/199540/nekada ... m-u-faveli
"NEKADA NAJBOLJI NAPADAČ NA SVIJETU Bankrotirao i živi sa majkom u faveli". Ovo danas napisaše o Adrijanu.
Samo se pitam kada je to Adrijano bio najbolji napadač na svijetu i ko ga je proglasio za najboljeg?
Svakako jeste bio jedan od najboljih dvije ili tri sezone, ali nikada najbolji. U pravu je Spahić što ih je isprozivao.
"NEKADA NAJBOLJI NAPADAČ NA SVIJETU Bankrotirao i živi sa majkom u faveli". Ovo danas napisaše o Adrijanu.
Samo se pitam kada je to Adrijano bio najbolji napadač na svijetu i ko ga je proglasio za najboljeg?
Svakako jeste bio jedan od najboljih dvije ili tri sezone, ali nikada najbolji. U pravu je Spahić što ih je isprozivao.
-
teta marica druga
#4006 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
http://www.avaz.ba/clanak/198935/probaj ... vori-tacno
A ovo je posebna priča. Postave nekakav zadatak, ljudima zagolicaju maštu a nigdje ne napišu rješenje.
A ovo je posebna priča. Postave nekakav zadatak, ljudima zagolicaju maštu a nigdje ne napišu rješenje.
- dr.gog
- Grijem se na: briketi kanabisa
- Horoskop: Vodolija
#4007 Vele- Bog rektalnog snajperisanja u bošnjačkom žurnalizmu
Faruk, Faruk....
Redakcija heretičkih foruma sprema odgovor na tvoje poređenje Komšića i Karadžića.
Be happy..
Redakcija heretičkih foruma sprema odgovor na tvoje poređenje Komšića i Karadžića.
Be happy..
-
kakavdanakneiskustvu
#4008 Re: Vele- Bog rektalnog snajperisanja u bošnjačkom žurnalizmu
dr.gog wrote:Faruk, Faruk....
Redakcija heretičkih foruma sprema odgovor na tvoje poređenje Komšića i Karadžića.![]()
Be happy..
molim?
-
Juliuscezar
#4009 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Jbt pitanje je jesu li Rusi imali ovakav naslov kad su razbili opasadu Lenjingrada. Covjek bi tim hrabrim borcima dodijelio zlatne ljiljane, je li bilo poginulih u deblokadi.zunazu wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A komentarisanje dvolicnosti tog pisanja oko SDA ne treba ni spominjati
- Ned071
- Thorgerson
#4011 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Ono što je bivšeg oficira Kovača ponukalo da progovori o ovom objektu jesu, kako kaže, brojne neistine iznesene u javnosti, odnosno tvrdnje da je ovaj objekat izgrađen za Josipa Broza Tita i njegovih 350 najbližih saradnika u slučaju atomske katastrofe.
U intervjuu za "Avazov" portal on je otkrio da ovaj objekat nije jedini na prostoru bivše SFRJ i BiH, te koja je njihova stvarna funkcija, tj. rukovođenje i komandovanje OS. - U slučaju opasnosti od nuklearnog udara bunker je bio spreman primiti 350 osoba iz najvišeg vojnog i političkog vrha bivše SFRJ. Oni su mogli boraviti tu šest mjeseci bez ikakvog kontakta s vanjskim svijetom, jer se u njemu nalazi sve ono što je potrebno za normalan život - kazao je Kovač.

-
Cavendish
#4012 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
redovno pratim avazov portal iako nista ne uzimam "zdraco za gotovo" sto tu procitam. Danima su se protezale price kako je Bakir lopov, ratni profiter, propalica iz djetinstva, turkski potrcko a kako je vlada sa Novalicem na celu nesposobna, kriminalna, kako su pocete reforme pogubne za ovu drzavu te kako drzava sa ovokvom garniturom politicara na celu nema nikakvu perspektivu. Medjutim jedan dan je se sve to promijenilo. Odjednom Bakir i nije tako los a ova vlada ce donijeti prosperitet ovom napacenom narodu. Odmah sam pomislio gdjeli sam ostavio pasoš.
- zunazu
#4013 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Da li možete vjerovati da neko može napisati ovakvu "vijest"?
http://www.avaz.ba/clanak/204701/koment ... uznoj-zeni
Ja, Allaha mi mog, sebi ne mogu da dođem.
Mislim, znam da je Avaz leglo debila i ubica ali ovo je vrhunac.
http://www.avaz.ba/clanak/204701/koment ... uznoj-zeni
Ja, Allaha mi mog, sebi ne mogu da dođem.
Mislim, znam da je Avaz leglo debila i ubica ali ovo je vrhunac.
-
jefff
#4014 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
DVIJE NOVINE POD JEDNIM KROVOM Bivši urednici 'Avaza' Đapo i Lučkin vode 'Bakirove medije'
14.11.2015. u 12:57
MARKER
Tolika medijska snaga, tolika politička moć i toliki novac koji stoji iza nabrojanih medija istinski izaziva zebnju kod svakog opozicionara; političara ili novinara. Tako bi Bošnjaci bez cenzure mogli dopasti kako u političko tako i u medijsko jednoumlje!
Svake četiri godine mogli bismo imati neki novi medij u Sarajevu. Tako je postao adet SDA da tačno na četvrtu godišnjicu pokretanja televizijskog kanala Al Jezeera (11.11. 2011.) izađe prvi broj dnevnog lista Faktor. Još nikad nije detektirano i javnosti predstavljeno u kojem svojstvu i kojem srodstvu je Al Jazeera Balkans sa televizijskom stanicom iz Katara Al Jazeerom. Javnost misli da je ispostava katarske Al Jazeere na „južnoslavenskim jezicima“. A mnogi sumnjaju u to, čak neki medijski eksperti tvrde da se radi o franšizi. Franšiza je, kako ekonomski eksperti objašnjavaju, oblik saradnje između nezavisnih preduzetnika. Davalac franšize nudi svoj "know-how" i brend, a zauzvrat naplaćuje naknadu od primalaca franšize, koji tom naknadom stiču pravo i mogućnost da koriste dokazanu poslovnu ideju.
Ko je onda investitor u AJB? Kako tvrdi finansijski direktor, koji se ponaša i kao vlasnik televizije, Edhem Fočo, u Al Jezeeru Balkans (AJB) se godišnje investira oko 40 miliona KM.
Pošto je Fočo bio jedan od bliskih (su)radnika Hasana Čangića tokom, odnosno poslije rata, te tazbinski vezan prvim brakom sa Fatihom Hasenejnom, dvojicom ljudi koji su raspolagali sa najvećim donatorskim sredstvima za BiH, sumnja se da je porijeklo novca za AJB iz istih arapsko-islamskih krugova.
Nova novina koja je ovih dana pokrenuta, tačnije na četvrtu godišnjicu osnivanja AJB, je Faktor.
Prema impresumu vlasnik ovih novina je firma Simurg d.o.o.. Nikada niko nije demantirao napise portala da je navedena firma kao i kapital u njoj porijeklom iz Turske, tačnije od ljudi bliskih AK Partiji i politici Redžepa Tajipa Erdogana.
Za sada u impresumu je zanimljivo samo jedno ime jer radakciju sačinjavaju, manje-više, neafirmirani novinari. Radi se o Seadu Lučkinu, bišvem kolumnisti „Oslobođenja“, te bivšem uredniku „Avaza“ Fahrudinu Đapi. On ima savjetničko mjesto u uređivačkoj politici novine.
Ako se ovome doda činjenica da je i Fahrudin Đapo, kao bivši urednik „Avaza", a sadašnji savjetnik u kabinetu Bakira Izetbegovića, najozbiljniji kandidat za novog urednika FTV-a, onda se stiče dojam da prebjezi od Fahrudina Radončića u medije koje finansira ili kontrolira SDA, imaju puno povjerenje Bakira Izetbegovića.
Ovo je posebno zanimljva situacija nakon koalicije SBB-a i SDA. Jer kao što je poznato najveća snaga koju osobno i politički ima Fahrudin Radončić i nije u SBB-u, koliko je u njegovoj novini „Avaz“.
Sada kad Bošnjaci budu imali „dvije novine pod jednim krovom“ Avaz i Faktor, bit će zanimljivo u početku pratiti koliko će Izetbegovićevih slika objaviti Avaz, a koliko Faktor Radončićevih.
Osim te zanimljivosti ništa se posebno neće dešavati na ovim relacijama. Ali, tolika medijska snaga, tolika politička moć i toliki novac koji stoji iza naprijed nabrojanih medija istinski izaziva zebnju kod svakog opozicionara; političara ili novinara. Tako bi Bošnjaci bez cenzure mogli dopasti kako u političko tako i u medijsko jednoumlje!
(The Bosnia Times)
-
StupskaBitanga
#4015 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
a šta sve neko neće plasirati i objaviti
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#4016 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
braćo i sve ste moje dugo želim ovo reći a ne znam koje je prigodno mjesto
ja sam šokiran "pozitivnim" odnosom avaza naspram terora
vidi se da ga "vodi" osoba koja se školovala prije rata
svaka čast
nema BUTS i ALI
jasno
ja sam šokiran "pozitivnim" odnosom avaza naspram terora
vidi se da ga "vodi" osoba koja se školovala prije rata
svaka čast
nema BUTS i ALI
jasno
- trambusek88
#4017 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Dno dna. 

AVAZ OBARA REKORDE Naš portal prema Google Analytics-u jučer zabilježio 662.690 posjeta
Avazov portal, najposjećeniji news portal u BiH, u četvrtak 19. novembra zabilježio je rekordnu posjećenost naših čitatelja iz Bosne i Hercegovine, regiona, Evrope ali i cijelog svijeta. Naime, jutrošnja analiza Google Analytics-a pokazuje kako je u posljednja 24 sata zabilježeno 662.690 posjeta Avazovog portala putem računara. Od tog broja 408.996 posjeta bilo je iz BiH, 37.021 iz Njemačke, 29.736 iz SAD, 28.674 iz Austrije, 23.643 iz Švedske, 22.188 iz Hrvatske, 15.335 iz Srbije, 13.157 iz Slovenije, 12.815 iz Švicarske, 9.041 iz Holandije... Naši čitaoci otvorili su jučer čak 2.224.748 stranica na portalu avaz.ba. Screenshot dijela izvještaja Google Analytics-a A da su se naše informacije jako dobro čitale govore i mnogobrojna citiranja medija iz regiona kojima je avaz.ba bio pouzdan izvor. Zahvaljujemo se našim čitaocima koji su prepoznali vjerodostojnost i pravovremenost vijesti na našem portalu. Naša je obaveza da tako i nastavimo, a vjerujemo da će to biti i dalje praćeno diljem meridijana i paralela, gdje god se može pratiti portal avaz.ba. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/206078/avaz-o ... o7p87.dpuf
- krakatoa
#4018 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Nemoj tako, ljudi su postavili screenshot kao dokaztrambusek88 wrote:Dno dna.
AVAZ OBARA REKORDE Naš portal prema Google Analytics-u jučer zabilježio 662.690 posjeta
Avazov portal, najposjećeniji news portal u BiH, u četvrtak 19. novembra zabilježio je rekordnu posjećenost naših čitatelja iz Bosne i Hercegovine, regiona, Evrope ali i cijelog svijeta. Naime, jutrošnja analiza Google Analytics-a pokazuje kako je u posljednja 24 sata zabilježeno 662.690 posjeta Avazovog portala putem računara. Od tog broja 408.996 posjeta bilo je iz BiH, 37.021 iz Njemačke, 29.736 iz SAD, 28.674 iz Austrije, 23.643 iz Švedske, 22.188 iz Hrvatske, 15.335 iz Srbije, 13.157 iz Slovenije, 12.815 iz Švicarske, 9.041 iz Holandije... Naši čitaoci otvorili su jučer čak 2.224.748 stranica na portalu avaz.ba. Screenshot dijela izvještaja Google Analytics-a A da su se naše informacije jako dobro čitale govore i mnogobrojna citiranja medija iz regiona kojima je avaz.ba bio pouzdan izvor. Zahvaljujemo se našim čitaocima koji su prepoznali vjerodostojnost i pravovremenost vijesti na našem portalu. Naša je obaveza da tako i nastavimo, a vjerujemo da će to biti i dalje praćeno diljem meridijana i paralela, gdje god se može pratiti portal avaz.ba. - See more at: http://www.avaz.ba/clanak/206078/avaz-o ... o7p87.dpuf
-
dabarizmabra
#4019 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Primjetih da nema više kratkih kolumni A. Sidrana u Avazu...
Prije oko mjesec, najavio je da ide na liječenje i da se vraća za 10-ak dana te će nastaviti kolumne, ali vidim da ga nema više u Avazu.
Vidjeh da sudjeluje na nekim književnim večerima, znači pojavljuje se...
Da nije nešto zakuhao sa Fahrom
Prije oko mjesec, najavio je da ide na liječenje i da se vraća za 10-ak dana te će nastaviti kolumne, ali vidim da ga nema više u Avazu.
Vidjeh da sudjeluje na nekim književnim večerima, znači pojavljuje se...
Da nije nešto zakuhao sa Fahrom
- shake69
#4020 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Danas Avaz piše kako Irina Shayk slavi pravoslavni Božić s novim golišavim fotkama na Instagramu (!?) a curi je otac musliman, to je poznato. 
-
Ras Al Ghul
#4021 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Gdje su sad članci o Sebiji da na sebi nosi 30 hiljada eura, da penzije kazne, da prijeti kolaps Federacije
Baka kupio Sandžosa za male pare, sad sve ruže cvjetaju na svim poljima. FAHRO KURAVA BAKINA 
-
kakavdanakneiskustvu
#4022 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Ras Al Ghul wrote:Gdje su sad članci o Sebiji da na sebi nosi 30 hiljada eura, da penzije kazne, da prijeti kolaps Federacije![]()
Baka kupio Sandžosa za male pare, sad sve ruže cvjetaju na svim poljima. FAHRO KURAVA BAKINA
polako,bice to ponovo aktuelno za godinu,dvije,tri
- drug_profi
#4023 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Meni se cini da im Fahro pusta da rade sta hoce, i gleda samo da ne bude involviran direktno, kao ni njegovi ministri.
Tako da im ga moze zakajlat pred izbore.
Najgore je sto ce drzava (narod) platiti ceh.
Kurvanjski i neposteno. DF mi ispada psoteniji sto nije htio tako igrati, mada su totalne ublehe.
SDA treba sahraniti, ali ne treba u tom cilju sjebati sve do kraja u drzavi...
Tako da im ga moze zakajlat pred izbore.
Najgore je sto ce drzava (narod) platiti ceh.
Kurvanjski i neposteno. DF mi ispada psoteniji sto nije htio tako igrati, mada su totalne ublehe.
SDA treba sahraniti, ali ne treba u tom cilju sjebati sve do kraja u drzavi...
- jao_situacije
#4024 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
ja stvarno ne mogu da vjerujem"Nakon dugogodišnje bezuspješne keljmendizacije Fahrudina Radončića, koji je i pored toga na prošlim izborima dobio povjerenje više od 200 hiljada glasača i SBB postao druga najjača stranka u FBiH po rezultatu, sada se na isti način pokušava keljmendizirati cijeli SBB"
oni se tamo svi kolektivno drogiraju, nema drugog objašnjenja
-
Nero Histrion
#4025 Re: Fahrin Avaz & avazovci - All about
Najusranije novine, da prostite, samo se sjetite videa o Alijinoj zeni i koliko su mahalo onom recenicom _ jednu vrecu za Bakirajao_situacije wrote:ja stvarno ne mogu da vjerujem"Nakon dugogodišnje bezuspješne keljmendizacije Fahrudina Radončića, koji je i pored toga na prošlim izborima dobio povjerenje više od 200 hiljada glasača i SBB postao druga najjača stranka u FBiH po rezultatu, sada se na isti način pokušava keljmendizirati cijeli SBB"
oni se tamo svi kolektivno drogiraju, nema drugog objašnjenja
Bakir rekao da nece halaliti, jer mu majku virjedjaju, FaHraon rekao da nema nista s uredjivackom politikom Avaza koji, gle cuda, pise o Sebijinoj bundi vrijednoj nekoliko hiljada maraka bas u to vrijemw. Danas, vidimo sta je prava ljubav - ni glasa o jednoj vreci za Bakira, Sebija nema vise bundu od 20 000 KM, nego je vrstan organizator i spajanje bolnica je bas sjajna ideja ... ma sta reci osim da se covjek ispovraca.
Ova afere oko hapsenja dva visokopoziciionirana clana stranke SBB - zanimljivo ce biti kako ce to Scepo odigrati, uz pomoc kolaicionih partnere, jer na kraju - svi su oni isit lopovi. Bljak.