FK Željezničar

Sve o FK Željezničar...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
elSaik

#4001 Re: FK Zeljeznicar

Post by elSaik »

"Doći će vrijeme kada ćemo opet mi prvi govoriti." :wink: :thumbup:
salle_eh1986

#4002 Re: FK Zeljeznicar

Post by salle_eh1986 »

Ma bježi jebo ti ovu ligu i ove ekipe i ove navijače i sve što je vezano za naš fudbal (izuzev reprezentacije a i ona će da propadne kad presuše izvori iz europskih klubiova). Široki pobjedi u Laktašima a ostalo kečevi, ko bi rekao :D ? A i Željo me počeo nervirati, nakon starta kad je sve izgledalo bajno i sjajno iz dana u dan sve ide prema gorem. Mešanović kažu fulao ne 100% već 1000% priliku i čemu se onda nadati. Jebaji ga kad opet idemo na gostovanja unaprijed predano i pomirimo se da smo izgubili. FUCK
osa20

#4003 Re: FK Zeljeznicar

Post by osa20 »

salle_eh1986 wrote:Ma bježi jebo ti ovu ligu i ove ekipe i ove navijače i sve što je vezano za naš fudbal (izuzev reprezentacije a i ona će da propadne kad presuše izvori iz europskih klubiova). Široki pobjedi u Laktašima a ostalo kečevi, ko bi rekao :D ? A i Željo me počeo nervirati, nakon starta kad je sve izgledalo bajno i sjajno iz dana u dan sve ide prema gorem. Mešanović kažu fulao ne 100% već 1000% priliku i čemu se onda nadati. Jebaji ga kad opet idemo na gostovanja unaprijed predano i pomirimo se da smo izgubili. FUCK
Pa nije bas da cemo zijanit sljedecu u gostima! :D .... Olimpik!
Petit_Beurre

#4004 Re: FK Zeljeznicar

Post by Petit_Beurre »

Hoće li neko biti fin, i napisati otprilike šta je to Žujo pričao/lupetao? :mrgreen:
al_akhisari

#4005 Re: FK Zeljeznicar

Post by al_akhisari »

Poraz u modrici...nadah se povoljnijem ishodu, no sta je tu je...idemo dalje!

Zujo je tito..."Neka, doci ce opet vrijeme kad cemo mi prvi govorit,...." Ako su iskrene namjere, i ako uspije u onom sto govori, moglo bi biti nesto od nas.... :thumbup:
Groundhopper

#4006 Re: FK Zeljeznicar

Post by Groundhopper »

Evo 3 slike iz Modriče od jučer :wink:

Image

Image

Image
salle_eh1986

#4007 Re: FK Zeljeznicar

Post by salle_eh1986 »

Samo me zanima šta je Amar rekao poslije meča, da nije opet ona njegova filozofija presipanja iz šupljeg u prazno...Lik forsira neke igrače a veze nemaju, kao uigrava ekipu, neznam što će mu to i ako uspije nešto uigrati to će se rastjerati čim sezona završi, pobjeći će ko muhe bez glave u jače lige...
Šibicar

#4008 Re: FK Zeljeznicar

Post by Šibicar »

salle_eh1986 wrote:Samo me zanima šta je Amar rekao poslije meča, da nije opet ona njegova filozofija presipanja iz šupljeg u prazno...Lik forsira neke igrače a veze nemaju, kao uigrava ekipu, neznam što će mu to i ako uspije nešto uigrati to će se rastjerati čim sezona završi, pobjeći će ko muhe bez glave u jače lige...
Vidiš kako ti razmišljaš,po tvom je Coca ispravno postupio,ali kad ostali igrači vide šta se desilo Cocaliću,zar nije logično da će većina njih potpisati ugovor,ako im se ponudi.Bolje i to nego da griju klupu i igraju sa rajom u mahali,dok im ne dodje taj famozni milionski transfer u 4 ligu austrije,kojim će obezbjediti svoju egzistenciju :-) .Ja ne vjerujem da je u Želji ijedan igrač bio kokuz i da se nije provodio po sarajevskim restoranima i klubovima,a odakle im pare ako ovdje ne mogu ništa zaraditi?Amar ispravno postupa 100%,interes kluba je važniji od svakog igrača,i on se mora zaštiti!
salle_eh1986

#4009 Re: FK Zeljeznicar

Post by salle_eh1986 »

Šibicar wrote: Vidiš kako ti razmišljaš,po tvom je Coca ispravno postupio,ali kad ostali igrači vide šta se desilo Cocaliću,zar nije logično da će većina njih potpisati ugovor,ako im se ponudi.Bolje i to nego da griju klupu i igraju sa rajom u mahali,dok im ne dodje taj famozni milionski transfer u 4 ligu austrije,kojim će obezbjediti svoju egzistenciju :-) .Ja ne vjerujem da je u Želji ijedan igrač bio kokuz i da se nije provodio po sarajevskim restoranima i klubovima,a odakle im pare ako ovdje ne mogu ništa zaraditi?Amar ispravno postupa 100%,interes kluba je važniji od svakog igrača,i on se mora zaštiti!
Nekažem ja da je Coca postupio ispravno, ustvari neznam kakvi su mu bili uslovi i ko je tu kriv. Ja kažem da nije ni vrijeme ni mjesto da se 5 kola prije kraja polusezone nadmudrujemo ko će koga zajebati i ko će igrati, treba da igraju najbolji u ovom trenutku, bez obzira i aoko im ugovor ističe u januaru kao Cocaliću, jer bojim se da nam je ona najbolji igrač i da je veliki gubitak ako nije u prvom timu, te da tako neprospemo bodova koje nećemo moći nadoknaditi, pa da nas to košta sezone, jer ako budemo recimo peti isto ti je ko da si četrnaesti, nema te nigdje. To je fazon drug moj.
odvijac

#4010 Re: FK Zeljeznicar

Post by odvijac »

Petit_Beurre wrote:Hoće li neko biti fin, i napisati otprilike šta je to Žujo pričao/lupetao? :mrgreen:
gostovao na bht,sa ostalim predstavnicima klubova,ono u vezi euromedia,prenos tekmi..i dosao red da zadnji govori,odbrusio kristicu,kako to da on kao predstavnik najveceg kluba,koji broji preko 400.000 navijaca,zadnji dobiva rijec,pored nekog,sirokog,slobode,slavije itd...medju ostalom ponizio ostale klubove,i rekao kako ce nase vrijeme opet doci,da prvi imamo rijec u svemu..
p.s.ovj njegov postupak mi se pravo svidio,da papci znaju gdje im je mjesto i da se spuste na zemlju :mrgreen:
salle_eh1986

#4011 Re: FK Zeljeznicar

Post by salle_eh1986 »

odvijac wrote: gostovao na bht,sa ostalim predstavnicima klubova,ono u vezi euromedia,prenos tekmi..i dosao red da zadnji govori,odbrusio kristicu,kako to da on kao predstavnik najveceg kluba,koji broji preko 400.000 navijaca,zadnji dobiva rijec,pored nekog,sirokog,slobode,slavije itd...medju ostalom ponizio ostale klubove,i rekao kako ce nase vrijeme opet doci,da prvi imamo rijec u svemu..
p.s.ovj njegov postupak mi se pravo svidio,da papci znaju gdje im je mjesto i da se spuste na zemlju :mrgreen:
Ma sve je to samo šuplja priča, ja vjerujem samo kad vidim crno na bijelom. Volim Želju i voljeću ga do groba ali to više nije onaj tim koji Žujo misli da jeste. Reputacija se stiče rezultatima, a mi ih trenutno ovih zadnjih godina nemamo, za razliku od Širokog, Slavije ili Zrinjskog. Šteta što su takvi jadovi ispred nas, što im gledamo u leđa godinama ali tako je i mi moramo raditi sve da to promijenimo ako ništa bar zbog armije navijača koja stoji iza kluba. Da bi se vratili na stare staze koje smo imali poslije rata, prvo trebamo da naprašimo Velež u kupu a onda ta tako nastavimo i sa svim malim klubovima poslije. VOLIM TE ŽELJO
karanana

#4012 Re: FK Zeljeznicar

Post by karanana »

da slucajno ne znate u koliko je sati kup tekma u srijedu?
odvijac

#4013 Re: FK Zeljeznicar

Post by odvijac »

karanana wrote:da slucajno ne znate u koliko je sati kup tekma u srijedu?
u 18h,pozuri da ne zakasnis na prvi gooool..
karanana

#4014 Re: FK Zeljeznicar

Post by karanana »

e hvala. ma i ako zakasnim na nas prvi gol, siguran sam da ce biti jos jedna-dvije reprize do kraja.
Charuga
Globalni moderator

#4015 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

odvijac wrote:
Mescini da je utakmica u utorak radi utakmice Olimpik-Leotar koja se igra u cetvrtak.
karanana

#4016 Re: FK Zeljeznicar

Post by karanana »

Plavih_11 wrote:
odvijac wrote:
Mescini da je utakmica u utorak radi utakmice Olimpik-Leotar koja se igra u cetvrtak.
aha, e ovo se treba provjeriti. vazda sam govorio, jebo ti ovakav savez i uredjenje kad dan prije tekme ne znas ni kad je.
Blueboy-

#4017 Re: FK Zeljeznicar

Post by Blueboy- »

Sinoc sam gledo pregled lige, i utakmicu koju je olimpik igro na grbavici. Pa teren je totalno unisten. Zasto olimpik ne igra na nekom drugom stadionu, nema neki veliki broj navijaca a i teren bi se bar malo postedio?
Pola terene je skroz bez trave.
karanana

#4018 Re: FK Zeljeznicar

Post by karanana »

joj jebote, grbavica ce bas biti "silovana" u ovih 7 do 10 dana. olimpik-sarajevo, olimpik-zrinjski, zeljo-velez (kup), olimpik-leotar, zeljo-velez (liga). 5 tekmi u 9 dana, da je suho i bez mokrine i snijega teren bi bio razrovan a kamoli ovako.
Blueboy-

#4019 Re: FK Zeljeznicar

Post by Blueboy- »

karanana wrote:joj jebote, grbavica ce bas biti "silovana" u ovih 7 do 10 dana. olimpik-sarajevo, olimpik-zrinjski, zeljo-velez (kup), olimpik-leotar, zeljo-velez (liga). 5 tekmi u 9 dana, da je suho i bez mokrine i snijega teren bi bio razrovan a kamoli ovako.
Bas zato me cudi zasto zeljo sa olimpiko ne pokusaje naci neko drugo rjesenje, ovako ce oba kluba ostati bez stadiona. Jos dvije utakmice na grbavici i vaka kisa kakva je padala, malo snjega i nista od terena nece biti.
Charuga
Globalni moderator

#4020 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Image

Evo i ostalih parova i satnica ovde: http://www.ufsiks.com.ba/delegiranje/delkup8r.pdf
Last edited by Charuga on 19/10/2009 10:03, edited 1 time in total.
veljaca

#4021 Re: FK Zeljeznicar

Post by veljaca »

Plavih_11 wrote:Utakmica Zeljo-Velez je definitivno u utorak, 20.10.2009. Samo jos da saznamo satnicu .. :) Da li se igra u 15:30 ili 18:30 ... :?
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Na forumu TM87 stoji da je utakmica u srijedu u 18.00 sati .....

Ko je u pravu ?????
karanana

#4022 Re: FK Zeljeznicar

Post by karanana »

veljaca wrote:
Plavih_11 wrote:Utakmica Zeljo-Velez je definitivno u utorak, 20.10.2009. Samo jos da saznamo satnicu .. :) Da li se igra u 15:30 ili 18:30 ... :?
:-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)

Na forumu TM87 stoji da je utakmica u srijedu u 18.00 sati .....

Ko je u pravu ?????
hahaha, a na fkvelez . ba pise: Sri, 21 Okt 2009 15:00

jebo lud zbunjenog. 3 izvora, 3 razlicita termina, a n/fsbih suti li suti. vjerovatno su zauzeti racunanjem koliko ce ko od njih hajrovati ako prodju u afriku.
Charuga
Globalni moderator

#4023 Re: FK Zeljeznicar

Post by Charuga »

Dao sam vam link, postavio sliku a vi i dalje nagadjate .. :-)
ultima_palabra

#4024 Re: FK Zeljeznicar

Post by ultima_palabra »

Srijeda u 18, ovo što je Plavih11 postavio će biti sutra postavljeno na stranicu Saveza, dok Slavica nalakira nokte 8-)
A i logično je da je noćna, kad Željo igra vikendom noćne, onda naravno da će i srijedom, da mogu stići raja sa posla, fakulteta oliti škole :)
karanana

#4025 Re: FK Zeljeznicar

Post by karanana »

aha, hvala plavih 11. nisam vidio kad si editovo post.

sjeveroistok ce u srijedu da gori.
Post Reply