Aktuelnosti: FK Sarajevo
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Obuca9
#4001 Re: FK Sarajevo
Nije on protiv njih, to su priče za malu djecu. U istu tikvu je s njima godinama puho, pa mu nisu smetali. Jednostavno frajer ima šmekere, vidio je među rajom ko je najomraženiji i pokušava na tu priču, koristeći i svoje novinare u SAN-u koji mu svaki dan pišu hvalospjeve, da se vrati u klub na velika vrata.
A zapamti, ako se i vrati, da će u klubu ostati i Baljak i Alihodžić i Merdanovići.
A zapamti, ako se i vrati, da će u klubu ostati i Baljak i Alihodžić i Merdanovići.
- 1946
- Location: Sreća i ljubav, ponos i nada, ime mog kluba ime mog grada
#4002 Re: FK Sarajevo
Naravno da će ostati, možda samo na drugim pozicijama, jer njemu i trebaju ovakvi ljudi. Ali da su se zamjerili jedni drugima jesu, oko podjele para od Europe. I na ovom Hayat sportu reče ono što je poznato odavno, samo niko nije htio otvoreno iznijeti.
-
north
#4003 Re: FK Sarajevo
Gledajući smimak jučerašnjeg sport plus-a na hayatu, mislim da će biti svega na toj skupštini, s obzirom da imamo tri dijametralno suprotne opcije, od kojih je jedino BP nešto što treba podržati.....Biti će tu svega, i zaista ne znam kakav će se kompromis tu naći., tj. ko će proći.......
Slušajući onog bijednika Merdanovića koji hvali postojeće metuzaleme koji su navodno napravili neke rezultate, ma koje majku vam
i onog masnog ugostitelja koji kaže da dvije godine niko nije UNIŠO u klub
, jedini zaključak je da nema teorije da bi iko od njih bio dobar za nas......
Slušajući onog bijednika Merdanovića koji hvali postojeće metuzaleme koji su navodno napravili neke rezultate, ma koje majku vam
- Logovan
#4004 Re: FK Sarajevo
eh mućo se našao pričati ko je glavni krivac u klubu za ovakvo stanje
Bože sačuvaj
-
Fordas
#4005 Re: FK Sarajevo
Pa muco je vazda to i pricao. Jos za vakta Gracica, on je pricao tu pricu tako da se tu nista nije promijenilo
- strong69
#4006 Re: FK Sarajevo
Svijetla buducnost ceka klub... Muco VS Uprava...

- Charuga
- Globalni moderator
- Logovan
#4008 Re: FK Sarajevo
meni ne može fksinfo.com

- motachjointa
#4009 Re: FK Sarajevo
meni radi normalazlo87 wrote:meni ne može fksinfo.com![]()
- Logovan
#4010 Re: FK Sarajevo
motachjointa wrote:meni radi normalazlo87 wrote:meni ne može fksinfo.com![]()
proradio prije jedno 10-15 minuta
- hary
#4011 Re: FK Sarajevo
Handžić: Bolji smo od Čelika
Piše: A. Jelić
Srijeda, 16.06.10. 12:31.
Juniori Sarajeva danas igraju prvi finalni susret prvenstva BiH, a protivnik im je kao i prošle godine ekipa Čelika. Sarajevo ima već osvojen Kup, pa su očekivanja u taboru bordo momčadi i pred finalni duel prvenstva jako velika.
"Opet smo ponovili uspijeh od prošle godine i uspjeli smo se plasirati u finale našeg prvenstva, samo što sada imamo veće ambicije. Iskusnij smo za jednu godinu, i sve ćemo dati da osvojimo prvenstvo. Po mnogima mi smo trebali biti i prošle godine šampioni, ali su nas više sile spriječile u tome. Iako smo i tada nadigrali Čelik na Bilinom polju, sudija nas je oštetio i izgubili smo prvenstvo. Siguran sam u naš kvalitet i smatram da smo bolja ekipa od Čelika, te da će titula doći na Koševo", rekao je za xxx Kenan Handžić.
Handžića mnogi stručnjaci smatraju za najvećeg talenta na Koševu, koji je kod Varešanovića već debitovao za prvi tim, pa smo ga pitali kakva su njegova očekivanja u narednom prvenstvu.
"Ispunila mi se velika želja kada sam debitovao za prvi tim. Niko nije bio sretniji u tim momentima od mene i nadam se da sam opravdao povjerenje koje mi je ukazao naš šef Mirza Varešanović. Sada sam potpisao ugovor sa svojim najdražim klubom, i nadam se da ću dobiti još veću priliku u narednom prvenstvu. Imam veliku želju da nastupim pred punim sjeverom, i nadam se da ću našim vjernim navijačima u narednoj sezoni donijeti mnogo radosti", zaključio je Handžić.
Sretno,momci
Juniori Sarajeva danas igraju prvi finalni susret prvenstva BiH, a protivnik im je kao i prošle godine ekipa Čelika. Sarajevo ima već osvojen Kup, pa su očekivanja u taboru bordo momčadi i pred finalni duel prvenstva jako velika.
"Opet smo ponovili uspijeh od prošle godine i uspjeli smo se plasirati u finale našeg prvenstva, samo što sada imamo veće ambicije. Iskusnij smo za jednu godinu, i sve ćemo dati da osvojimo prvenstvo. Po mnogima mi smo trebali biti i prošle godine šampioni, ali su nas više sile spriječile u tome. Iako smo i tada nadigrali Čelik na Bilinom polju, sudija nas je oštetio i izgubili smo prvenstvo. Siguran sam u naš kvalitet i smatram da smo bolja ekipa od Čelika, te da će titula doći na Koševo", rekao je za xxx Kenan Handžić.
Handžića mnogi stručnjaci smatraju za najvećeg talenta na Koševu, koji je kod Varešanovića već debitovao za prvi tim, pa smo ga pitali kakva su njegova očekivanja u narednom prvenstvu.
"Ispunila mi se velika želja kada sam debitovao za prvi tim. Niko nije bio sretniji u tim momentima od mene i nadam se da sam opravdao povjerenje koje mi je ukazao naš šef Mirza Varešanović. Sada sam potpisao ugovor sa svojim najdražim klubom, i nadam se da ću dobiti još veću priliku u narednom prvenstvu. Imam veliku želju da nastupim pred punim sjeverom, i nadam se da ću našim vjernim navijačima u narednoj sezoni donijeti mnogo radosti", zaključio je Handžić.
Sretno,momci
- Impavidus
- bordo gandalf
- Grijem se na: Gree Hansol 12
- Globus
#4014 Re: FK Sarajevo
Al ga usra ovom izjavom ..Celik dobio i crveni karton a njih su ostetili ... Sto nabrijava lazima atmosferu jeboga zar se kod nas u svemu mora lagati da se postigne nestohary wrote:Handžić: Bolji smo od Čelika
Sretno,momci
- Globus
#4015 Re: FK Sarajevo
Znal ko kako igraju juniori..nigdje nista jebote svugdje se najvise paznje mladima posvecuje samo kod nas ni tekstualnog prenosa nema
- Obuca9
#4016 Re: FK Sarajevo
2:1 za nas, poluvrijeme.Globus wrote:Znal ko kako igraju juniori..nigdje nista jebote svugdje se najvise paznje mladima posvecuje samo kod nas ni tekstualnog prenosa nema
- Globus
#4017 Re: FK Sarajevo
Dobar,go u gostima
Kraj ? 
- Globus
- Logovan
-
Fordas
#4020 Re: FK Sarajevo
Simpa video, nema sta
juniori solidni, ali brate uprskase bez veze. U prvom su imali najmanje jos 4 zicera i onda iz jedne kontre prime pravo blesav gol, a trebali su na kraju pobjediti, po prikazanom, najmanje sa 2 gola razlike
Ali dobro, ako u zenici bude fer sudjenje, ovi momci mogu pobjediti. Mada ni celik nije los, kad se otvorise pred kraj susreta imali su dvije pravo dobre sanse
juniori solidni, ali brate uprskase bez veze. U prvom su imali najmanje jos 4 zicera i onda iz jedne kontre prime pravo blesav gol, a trebali su na kraju pobjediti, po prikazanom, najmanje sa 2 gola razlike
-
ibizza
#4021 Re: FK Sarajevo
http://--- NO LINKS ---/tekst.aspx?id=27683[url][/url]
"Blekić, Dučić i Bećirević u Sarajevo dolaze na zahtijev navijača kako bi se njihovom timu vratio stari sjaj. Tim sa Koševa ove sezone je ostao bez Evrope a novi ljudi u klubu žele napraviti tim koji će se naredne sezone prošetati Premijer ligom."
koji to navijaci zele Ducica u FKS?
"Blekić, Dučić i Bećirević u Sarajevo dolaze na zahtijev navijača kako bi se njihovom timu vratio stari sjaj. Tim sa Koševa ove sezone je ostao bez Evrope a novi ljudi u klubu žele napraviti tim koji će se naredne sezone prošetati Premijer ligom."
koji to navijaci zele Ducica u FKS?
-
Alkos
#4022 Re: FK Sarajevo
Blekic?! Neka hvala!
Nedo Bog dragi da ovi udju u klub...
http://www.biznis.ba/index.php?option=c ... &Itemid=59
Nedo Bog dragi da ovi udju u klub...
-
ibizza
#4023 Re: FK Sarajevo
za 3 dana ce se sve znati...nadajmo se najboljem.Alkos wrote:Blekic?! Neka hvala!
Nedo Bog dragi da ovi udju u klub...![]()
-
north
#4024 Re: FK Sarajevo
Velike promjene u Sarajevu, Blekić predsjednik, trener Musemić
Prema informacijama do kojih dolazi naš portal, ponedjeljak će biti dan d što se tiče dalje sudbine tima sa Koševa koji bi u narednu sezonu trebao ući jači nego ikada u poslijeratnom periodu.
ovo je sa jednog drugog portala, moguće je da je mahala, ali gdje ima dima........
E hajmo sad, može li neko reći ko je ovaj Blekić, znam da je direktor EUROHAUS-a i poznat u gradu, ali zna li iko išta konkretnije o njemu, može li sa nekom većom lovom ući u klub i donijeti nešto dobro, ili je još jedan u nizu hoštaplera.....
takođe, govori se da Mućo gotovo sigurno ulazi, i to je fakat sramota..... ali mi je ovaj Blekić nepoznanica, kao i istali kandidati UO koji se spominju, pa eto da malo vidimo šta ostali misle.....
što se tiče Musemića, mislim da je šuplja, ali eto vidjećemo.....
Prema informacijama do kojih dolazi naš portal, ponedjeljak će biti dan d što se tiče dalje sudbine tima sa Koševa koji bi u narednu sezonu trebao ući jači nego ikada u poslijeratnom periodu.
ovo je sa jednog drugog portala, moguće je da je mahala, ali gdje ima dima........
E hajmo sad, može li neko reći ko je ovaj Blekić, znam da je direktor EUROHAUS-a i poznat u gradu, ali zna li iko išta konkretnije o njemu, može li sa nekom većom lovom ući u klub i donijeti nešto dobro, ili je još jedan u nizu hoštaplera.....
takođe, govori se da Mućo gotovo sigurno ulazi, i to je fakat sramota..... ali mi je ovaj Blekić nepoznanica, kao i istali kandidati UO koji se spominju, pa eto da malo vidimo šta ostali misle.....
što se tiče Musemića, mislim da je šuplja, ali eto vidjećemo.....
-
Robben
#4025 Re: FK Sarajevo
Dučić opet u klubu... Sad smo down...