English Premier League

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
missko

#4001 Re: English Premier League

Post by missko »

Goooooooool gol Cicarito petom nas Begovic nemocan.
BSn

#4002 Re: English Premier League

Post by BSn »

alternativni wrote:Posjed lopte 65% za ManUtd :evil:
Jedina ekipa koji bi u CL mogla parirati Barceloni.

I Stoke, kako stvari stoje. :D
cyprus

#4003 Re: English Premier League

Post by cyprus »

:lol: :lol:
ultima_palabra

#4004 Re: English Premier League

Post by ultima_palabra »

BSn wrote:

I Stoke, kako stvari stoje. :D
Andy Gray said:

“I don’t know if Barcelona have ever gone to a place like the Britannia Stadium and suffered the kind of onslaught from Tony Pulis’ team of long throws and free-kicks or been up to a place like Blackburn and been beaten up by their long ball into the box.”
:lol:
Edin H.

#4005 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

ProkletaJeAmerika wrote:Kakav je Begović, tek se sad uključujem?
Zavali mu ga Nani :x
Teufik

#4006 Re: English Premier League

Post by Teufik »

Al ga Nani zavali!!
missko

#4007 Re: English Premier League

Post by missko »

Pa ne bi se reklo za Begovica da kod obadva nije nesto vise mogao?
Better Man

#4008 Re: English Premier League

Post by Better Man »

Teufik wrote:Al ga Nani zavali!!
I red je bio da ga vise dadnu. Promasili su bruku sansi. Trebaju barem jos jedan da zabiti.
Edin H.

#4009 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

Ulaze Pennant i Walters - gotovi su :oops:
Teufik

#4010 Re: English Premier League

Post by Teufik »

missko wrote:Pa ne bi se reklo za Begovica da kod obadva nije nesto vise mogao?
Da je mogao,uradio bi...neobranjivo.Nema mu se sta zamjeriti.
Better Man

#4011 Re: English Premier League

Post by Better Man »

Odlicno! Nova 3 vrlo vazna boda su osvojena! Dva prekrasna gola Chicarita i Nania!
Teufik

#4012 Re: English Premier League

Post by Teufik »

Better Man wrote:Odlicno! Nova 3 vrlo vazna boda su osvojena! Dva prekrasna gola Chicarita i Nania!
Slazem se...Nani i Rafael odlicni
missko

#4013 Re: English Premier League

Post by missko »

Eh sutra jedan konkurent manje u borbi za titulu Arsenal-ManC.
LSD

#4014 Re: English Premier League

Post by LSD »

Ovaj Nani bi bio baš igracina samo da hoce svaku igrati sa punim motivom, nije mi jasno kako jedan Ferguson ne može da disciplinuje tog lika :roll: kakav gol zavuce :shock:
Begović definitivno ništa nije mogao kod golova....jednostavno United je mnogo jaci tim od Stokea.
Edin H.

#4015 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

LSD wrote:Ovaj Nani bi bio baš igracina samo da hoce svaku igrati sa punim motivom, nije mi jasno kako jedan Ferguson ne može da disciplinuje tog lika :roll: kakav gol zavuce :shock:
Begović definitivno ništa nije mogao kod golova....jednostavno United je mnogo jaci tim od Stokea.
Ovaj drugi bi Keni H. izvadio.

Asmir je ocekivao udarac na blizu stativu, da je napravio ranije korak naprijed ili udesno mogao je ono braniti. Neiskustvo :roll:
LSD

#4016 Re: English Premier League

Post by LSD »

LSD wrote:Ovaj Nani bi bio baš igracina samo da hoce svaku igrati sa punim motivom, nije mi jasno kako jedan Ferguson ne može da disciplinuje tog lika :roll: kakav gol zavuce :shock:
Ma ne može se ono braniti buraz...odbrana Stokea je dopustila Naniju da primi loptu na 16 metara, namjesti se na lijevu i da ga zavuce majstorski u dalji ugao...ne može se Begovic nikako kriviti za onaj gol, kao ni za prvi kad je Hernandez pobjegao i uvalio se ispred Hutha jer je brži od njega.
Bordolini

#4017 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

LSD wrote:
Ma ne može se ono braniti buraz...odbrana Stokea je dopustila Naniju da primi loptu na 16 metara, namjesti se na lijevu i da ga zavuce majstorski u dalji ugao...ne može se Begovic nikako kriviti za onaj gol, kao ni za prvi kad je Hernandez pobjegao i uvalio se ispred Hutha jer je brži od njega.
hoce li taj lsd? :D
krusty

#4018 Re: English Premier League

Post by krusty »

yebo vas Begovic vala, eto sad sto je nas golman moramo mu nalazit opravdanja :lol: :lol:

lik je prosjecan golman, kad ne primi Stoke gol, samo se o Begovicu pise sacuvao mrezu, evo sad primio 2, eto nije nista mogao kod golova :lol: :lol:

realno neki golman bi skinuo oba ona suta a neki i ne bi, mislim petom Hernandez suta, nije lopta imala gdje nego u blizi ugao, i prodje mu 2cm od noge... a ni Nanijev sut nije isao u raslje pa da to niko ne bi odbranio...
ja.neron

#4019 Re: English Premier League

Post by ja.neron »

opet šupci iz birminghama dadoše gol iz ofsajda
Last edited by ja.neron on 04/01/2011 23:32, edited 1 time in total.
burek_in_space

#4020 Re: English Premier League

Post by burek_in_space »

I po meni oba gola mu idu na dushu...a shta o svemu misli Pulis, to je vec druga stvar.
LSD

#4021 Re: English Premier League

Post by LSD »

krusty wrote:yebo vas Begovic vala, eto sad sto je nas golman moramo mu nalazit opravdanja :lol: :lol:

lik je prosjecan golman, kad ne primi Stoke gol, samo se o Begovicu pise sacuvao mrezu, evo sad primio 2, eto nije nista mogao kod golova :lol: :lol:

realno neki golman bi skinuo oba ona suta a neki i ne bi, mislim petom Hernandez suta, nije lopta imala gdje nego u blizi ugao, i prodje mu 2cm od noge... a ni Nanijev sut nije isao u raslje pa da to niko ne bi odbranio...
Jel to mogao odbraniti one golove ili se samo na silu smiješ?? šta je radila odbrana Stokea?? dozvolila Hernandezu da se uvali na 5 metara od gola i da im petom zabije gol i Begović je kriv odmah, ma jašta....Nani se fino namjesti na lijevu (i to na 16 metara) i raspali po lopti ko da je na treningu jer odbrane nema da to blokira i to je naravno krivica golmana a nikako odbrane....ahaaa svakako.
Edin H.

#4022 Re: English Premier League

Post by Edin H. »

burek_in_space wrote:I po meni oba gola mu idu na dushu...a shta o svemu misli Pulis, to je vec druga stvar.
Cola :D ne bih isao tako daleko i rekao da je Asmir kriv za golove (zasigurno nije za prvi) za golove, ali je nekako nedorecen.
Nema da ono vadi nevidjene situacije kao Keni, koji onda poslije uglavnom primi bez-veze gol, jer je nesiguran na nabacivanjima lopte u sesneterac.

Kao sto rece Pulis u jednoj od prethodnih utakmica golman koji ima predispozicije da bude vrhunski, trebao bi ono braniti (po meni se ovo odnosi i na Nanijev gol veceras)
Bordolini

#4023 Re: English Premier League

Post by Bordolini »

prvi gol je cini mi se autogol, tesko da je on mogao nesto uraditi. Drugi je vec upitan, bio je pokriven i zato je kasno reagovao a mislim da je mogao bolje. Nije bitno, United je puno bolja ekipa i pobjedili su zasluzeno, idemo dalje.

Sutra ove dzekine svadjalice :D obavezno otresti i zadrzati prikljucak.
LSD

#4024 Re: English Premier League

Post by LSD »

Sutra ocekujem da Topnici rutinski odrade građane, Walcotta nema ko zaustaviti kad je City u pitanju.
burek_in_space

#4025 Re: English Premier League

Post by burek_in_space »

Edin H. wrote:
Cola :D ne bih isao tako daleko i rekao da je Asmir kriv za golove (zasigurno nije za prvi) za golove, ali je nekako nedorecen.
Nema da ono vadi nevidjene situacije kao Keni, koji onda poslije uglavnom primi bez-veze gol, jer je nesiguran na nabacivanjima lopte u sesneterac.

Kao sto rece Pulis u jednoj od prethodnih utakmica golman koji ima predispozicije da bude vrhunski, trebao bi ono braniti (po meni se ovo odnosi i na Nanijev gol veceras)
MA stoji sve da je ono u 5 metara, ali onoliki chovjek kao Asmir, pa josh na prvu stativu mu puca...skoro pa preko noge da mu je preshla...ne znam, opet kazhem, po meni, njegov gol.
Post Reply