Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
SONY_91 wrote:Helio X10 je kada su performanse u pitanju tu negdje sa SD808, a, ovaj X20 valjda se približi SD810 ili ga čak i nadmaši. Ali, ipak, trebalo je i X10 odati počast jer iz svih 8 jezgri su 'izvlačili' 2.2 GHz bez pregrijavanja. Baš me zanima kako će se ovih 2.5 GHz pokazati na kraju.
nije valjda se približi, nego se i uspoređuje i u rangu je sa 810
Rijesila sam problem i pare su refundirane.Shvatila sam ja akciju i znam da je ogranicen broj komada.Problem je u tome sto je naznacena cijena cijelo vrijeme bila ona sa popustom i kad su mi rekli da je kupovina obavljena cijena nije bila ta koju sam prihvatila.Znaci,sve vrijeme je bila akcijska cijena,a onda mi jos naplate cijenu koja je visa od one koja je naznacena za obicnu kupovinu jer sam koristila kupon.Tablet npr kosta 79.95$ a meni ga naplate 103$ jer sam koristila kupon. Helem,problem rijesen i sve je ok sad
SONY_91 wrote:Helio X10 je kada su performanse u pitanju tu negdje sa SD808, a, ovaj X20 valjda se približi SD810 ili ga čak i nadmaši. Ali, ipak, trebalo je i X10 odati počast jer iz svih 8 jezgri su 'izvlačili' 2.2 GHz bez pregrijavanja. Baš me zanima kako će se ovih 2.5 GHz pokazati na kraju.
nije valjda se približi, nego se i uspoređuje i u rangu je sa 810
Papir je jedno, a, kako će se pokazati vidjeti ćemo kada stigne prvi uređaj sa tim čipom na tržište
Mene smeta sto se zadnji poklopac( koji je btw plastika,ne metal) ne moze skinuti i baterija se ne moze izvaditi. Utor za sim i sd card se moze otvoriti samo s nekom iglicom koja se dobije u paketu.
Ne vidim koja je potreba vaditi bateriju.. Što se mene tiče, mogu je zabetonirati skroz..
Dosta mobitela sada pravi telefone sa integrisanom baterijom, tako da to dođe na isto..
Mene smeta sto se zadnji poklopac( koji je btw plastika,ne metal) ne moze skinuti i baterija se ne moze izvaditi. Utor za sim i sd card se moze otvoriti samo s nekom iglicom koja se dobije u paketu.
Ovaj telefon sam kupio djevojci, platio oko 130 dolara, za ta pare telefon je odlican. Vrlo brzo radi, ne zastajukuje, ne grije se nesto, kamera je ok, uglavnom nemam nikakvu vecu zamjerku.
pa glavna zamjerka je što je eto stražnja strana plastika
i sam dizajn po meni nije nešto
hardwer je za te pare ok
integrisana baterija kao furka ajfona daje samo priliku vise da servis zaradi jer je ri ne mozes sam promjenit kad dotraje,
sto znači da ce te klepit po ušima vise i za samu bateriju jer kao kupujes u serviau plus usluga promjene
nisam iskreno ni gledao koji je metal a koji plastika
vidim po Antutu da im je skor na testu u pet deka...trica ima malo jaču bateriju a sad je u presalu 179 usd...dvica se može naći za nekih cca 140 usd....pitanje je da li ta razlika vrijedi tih 39 usd
JoseMujica wrote:nisam iskreno ni gledao koji je metal a koji plastika
vidim po Antutu da im je skor na testu u pet deka...trica ima malo jaču bateriju a sad je u presalu 179 usd...dvica se može naći za nekih cca 140 usd....pitanje je da li ta razlika vrijedi tih 39 usd
Trojka je 'sva' u metalu, i, imaš još skener otiska prsta. A, ako već razmišljaš o trojci ja bih išao na verziju sa 3 GB rama, može se kupiti za 199.99 USD. Mislim da dodatnih 1 GB rama vrijedi 20 USD, jer, MIUI i nije baš najbolje optimiziran .
SONY_91 wrote:Na geekbuying.com imate rasprodaju sa zanimljivim cijenama. Ja sam uspio ugrabiti Android TV Box za 19.99 USD.
Vidim i da laziraju popuste. Upravo gledam Android box jer mi jedan treba i kao cijena 29,99 a bilo preko 60$...Odem na druge stranice i vidim da je cijena 34$. Ne vidim taj za 19,99$ vjerovatno se rasprodalo
SONY_91 wrote:Na geekbuying.com imate rasprodaju sa zanimljivim cijenama. Ja sam uspio ugrabiti Android TV Box za 19.99 USD.
Vidim i da laziraju popuste. Upravo gledam Android box jer mi jedan treba i kao cijena 29,99 a bilo preko 60$...Odem na druge stranice i vidim da je cijena 34$. Ne vidim taj za 19,99$ vjerovatno se rasprodalo
Ma, ne gledaj ovo što piše "Regular price" kada otvoriš artikal, tu je uvijek veća cijena i po tome artikli su uvijek na akciji . Ja sam uspio MXQ Amlogic S805 kupiti za 19,99 USD i on je bio od 12h u prodaji a rasprodan je po ovoj sniženoj cijeni za manje od 4 minute.
Ma, ne gledaj ovo što piše "Regular price" kada otvoriš artikal, tu je uvijek veća cijena i po tome artikli su uvijek na akciji . Ja sam uspio MXQ Amlogic S805 kupiti za 19,99 USD i on je bio od 12h u prodaji a rasprodan je po ovoj sniženoj cijeni za manje od 4 minute.
Inače, ja baš nikako nisam pratio tržište sa TV Box-ovima. Ovo slučajno vidim i odlučim da kupim jer me iako imam Smart TV nerviraju neke stvari. Jednostavno presporo sve ide pa će mi dobro doći Android TV Box.
SONY_91 wrote:
Inače, ja baš nikako nisam pratio tržište sa TV Box-ovima. Ovo slučajno vidim i odlučim da kupim jer me iako imam Smart TV nerviraju neke stvari. Jednostavno presporo sve ide pa će mi dobro doći Android TV Box.
Na kraju sam ipak uzeo MXIII-G za 56$ Mislim da je sigurno bolji izbor jer je provjerno dobar, a skuplji samo 8$.
SONY_91 wrote:
Na kraju sam ipak uzeo MXIII-G za 56$ Mislim da je sigurno bolji izbor jer je provjerno dobar, a skuplji samo 8$.
Inače, meni je moja pošiljka već otpremljena. Jedina mana što su poslali NL Postom koji je barem po meni dosta sporiji od SingPosta.
Nesto mastam da sebi kupim Huawei P8. Trenutno dosta zadovoljni vlasnik Xperie Z2. Malo bi da promjenim a onaj color UI mi se sviđa. Znam da je graficka slabija od Z2 a sve ostalo je tu negdje. Ima li neko prenjeti iskustva sa P8. Nije mi neka velika nadoplata mozda 70 KM. Da i jedan i drugi polovan.