N.K. Čelik Zenica
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Pjanic15
- Velkoski
- ModeratorNaBezCenzure
- Vozim: Golf 7 GTI
#4003 Re: N.K. Čelik Zenica
Eh, ako je u Avazovom Sportu onda je tačno 100%! 
- phillie
#4004 Re: N.K. Čelik Zenica
Zelio je Bekim i prije kupiti Celik, dovesti Pepsi za sponzora i raznih jos ideja bilo...ali "nisu mu dali"...
Realno, mislim da nema nista od ovoga, kao ni od onih turcina sto ih je Pusina dovodio.
Daj Boze da se varam....
Realno, mislim da nema nista od ovoga, kao ni od onih turcina sto ih je Pusina dovodio.
Daj Boze da se varam....
- Logovan
#4005 Re: N.K. Čelik Zenica
Oni pišu samo tačne informacije.Velkoski wrote:Eh, ako je u Avazovom Sportu onda je tačno 100%!
A pazi predsjednika Travnika, kaže nude nam se brojni treneri.
- Arteta
#4006 Re: N.K. Čelik Zenica
Sta ti imas protiv Avazovog Sporta?Velkoski wrote:Eh, ako je u Avazovom Sportu onda je tačno 100%!
- phillie
#4007 Re: N.K. Čelik Zenica
Kome smeta Sport Avazov 
-
Eborg
#4008 Re: N.K. Čelik Zenica
Ko povjeruje u ovo garant glasa za SDA još od 1990-te, ne reže nokte utorkom i sve informacije dobiva iz "Dnevnog Avaza" i njegovih inih glasila. 
- sadmire
#4009 Re: N.K. Čelik Zenica
Nadam se da ce nas danas biti makar malo vise nego gostujucih navijaca...ono protiv Veleza je bilo bas zalosno za vidjeti...
-
Eborg
#4010 Re: N.K. Čelik Zenica
Ja se nadam da neće. Svaka marka onoj bandi treba da bude haram.
- sadmire
#4011 Re: N.K. Čelik Zenica
Cisto sumnjam da su prihodi od ulaznica dovoljni i za pokrivanje troskova organizacije utakmice tako da taj argument bas i ne stoji...
Meni ipak cudi da dozvoljavamo sebi da gosti imaju vecu podrsku nego nasi igraci...kad je utakmica ne igra uprava nego Celik i trebalo bi ih podrzati jer ce ta banda kad tad otici...
Meni ipak cudi da dozvoljavamo sebi da gosti imaju vecu podrsku nego nasi igraci...kad je utakmica ne igra uprava nego Celik i trebalo bi ih podrzati jer ce ta banda kad tad otici...
-
Eborg
#4012 Re: N.K. Čelik Zenica
To je stvar principa. A na ovakvim utakmicama se može zaraditi fina para u normalnim okolnostima.
- phillie
#4013 Re: N.K. Čelik Zenica
To je isto kad bi rekao, nek prosvjetari strajkuju kad bude raspust. Sami nece otici (doduse ni nakon 15 godine neke guzice se nisu udostojile da "dadnu petama vjetra"), a vjerovatno ni bojkot (kao ni dosta bojkota prije ovog) ih nece puno dirnuti, al eto...sto kazu: nek nije do nas!sadmire wrote:Cisto sumnjam da su prihodi od ulaznica dovoljni i za pokrivanje troskova organizacije utakmice tako da taj argument bas i ne stoji...
- sadmire
#4014 Re: N.K. Čelik Zenica
Bilo bi isto da igraci strajkuju....a ovako niko nema koristi od takvog bojkota, to je bas, kao i sto sam kazes, samo smirivanje savjesti, nek nije do mene...a sto je igracima teze igrati u takvim okolnostima i sto je upravi svejedno ima li navijaca na tribinama nikoga izgleda nije ni briga...
Do zimske pauze imamo ove igrace i ne vidim sta se moze postici nedolaskom na utakmice...a koliko bi ljepse bilo da je bilo vise gledalaca na tribinama, pogotovo Robijasa...ovako su igraci imali gostujucu atmosferu na svom terenu. Meni je to zalosno...a oni su se super borili i izborili bod, sa malo srece, doduse, ali potpuno zasluzeno i meni licno je drago sto sam bio na stadionu i koliko toliko ih podrzao...
Uglavnom, to sa nedolascima na utakmice zbog uprave je mnogima samo izgovor a ne posljedica stvarne zelje i volje da se u tome istraje i smijeni uprava...
Eto rukometasi igraju dobro, bore se za vrh, pa nas je opet protiv Konjuha bilo svega mozda dvjestotinjak...sto ne bi onda sviti koji bojkotuju isli na rukomet ili kosarku kada pocne pa da barem tamo pokusamo neki rezultat napraviti...koji izgovor za to imamo...
Do zimske pauze imamo ove igrace i ne vidim sta se moze postici nedolaskom na utakmice...a koliko bi ljepse bilo da je bilo vise gledalaca na tribinama, pogotovo Robijasa...ovako su igraci imali gostujucu atmosferu na svom terenu. Meni je to zalosno...a oni su se super borili i izborili bod, sa malo srece, doduse, ali potpuno zasluzeno i meni licno je drago sto sam bio na stadionu i koliko toliko ih podrzao...
Uglavnom, to sa nedolascima na utakmice zbog uprave je mnogima samo izgovor a ne posljedica stvarne zelje i volje da se u tome istraje i smijeni uprava...
Eto rukometasi igraju dobro, bore se za vrh, pa nas je opet protiv Konjuha bilo svega mozda dvjestotinjak...sto ne bi onda sviti koji bojkotuju isli na rukomet ili kosarku kada pocne pa da barem tamo pokusamo neki rezultat napraviti...koji izgovor za to imamo...
-
Eborg
#4015 Re: N.K. Čelik Zenica
Radi se na necemu i bojkot nije jedini potez koji ce se napraviti, ovdje treba radikalan rez za ozdravljenje kluba. Ali kad nismo svi na istoj strani, barem u pogledu neodlaska na utakmice, zar mislis da se moze ocekivati poboljsanje?
Svaka cast igracima na terenu ali nisu oni srz problema tako da sve sto se (ne) desi na terenu je samo ad hoc rezultat a problemi ostaju isti.
Svaka cast igracima na terenu ali nisu oni srz problema tako da sve sto se (ne) desi na terenu je samo ad hoc rezultat a problemi ostaju isti.
- Gandalf
#4016 Re: N.K. Čelik Zenica
Neka mi neko da jedan primjer u Zenici bilo čega šta je SDA svojim kandžama dohvatila a da je uspješno
Čelik je njihov zarobljenik od momenta nastanka ove divne i blagorodne demokratije
Od tada traje srozavanje sporta ali i svega drugog u Zenici
Čast košarkašicama ali vidjećemo za godinu-dvije
šta SDA zaželi to i razjebe
Čelik je njihov zarobljenik od momenta nastanka ove divne i blagorodne demokratije
Od tada traje srozavanje sporta ali i svega drugog u Zenici
Čast košarkašicama ali vidjećemo za godinu-dvije
šta SDA zaželi to i razjebe
-
channel10
#4017 Re: N.K. Čelik Zenica
Ne znam sta ova marva radi u klubu, ali ovo je vec preslo sve granice...
-
channel10
#4018 Re: N.K. Čelik Zenica
Eto ne mogu vise ni do iksa dobaciti. Nije problem, ali gdje je odgovornost? Boli njih sve qrc u klubu sve dok je plate. Treba im zavrnuti sve pipe pa da onda vidimo sta ce ili jednostavno ugasiti klub. Koji ce qrc kad ne mogu ni ebeni iks izvuci kod kucewannabe_ultra wrote:ajd makar nisu iksevi vise
- Logovan
#4019 Re: N.K. Čelik Zenica
Mogli bi vi ispasti iz lige...

- phillie
#4020 Re: N.K. Čelik Zenica
Svi se tome nadaju...Logovan wrote:Mogli bi vi ispasti iz lige...![]()
-
Eborg
#4021 Re: N.K. Čelik Zenica
Ako je to cijena koju trebamo platiti...
- Logovan
#4022 Re: N.K. Čelik Zenica
Ironija ili...?phillie wrote:Svi se tome nadaju...Logovan wrote:Mogli bi vi ispasti iz lige...![]()
-
Mustang1
#4023 Re: N.K. Čelik Zenica
Kakva ironija .. Svi znaju da ovako nece biti bolje .. Pa se svi nadaju da ce se nesto promjeniti ako ispadnu .. Iskreno mislim da ako ispadnu nece se vratiti sve dok neko ne dodje i ne ulozi svoju lov.. Kao sto je Sloboda .. Vitez (ali i to je zavrsilo ove sezone) A niko to nece uraditi u ovakvom nezdravom okruzenju
-
forel
#4024 Re: N.K. Čelik Zenica
Bgm mogo bi Celik sa GOŠKOM i TOŠKOM iduce godine igrat derbi.... gluho bilo, nikad niste bili neki klub, al ovo je dozlagrdilo do glave

EDIT: Nemojte se nadat da cete nesto dobit ispadanjem iz lige, jer se u istu necete vratit pozadugo i ako se vratite pitanje je koliko cete ostat, pravi vam primjer Sloboda koja ako ovu sezonu izdura u I ligi...iduce godine je veliko pitanje...mada kad bolje razmislim 10 klubova i tač.
EDIT: Nemojte se nadat da cete nesto dobit ispadanjem iz lige, jer se u istu necete vratit pozadugo i ako se vratite pitanje je koliko cete ostat, pravi vam primjer Sloboda koja ako ovu sezonu izdura u I ligi...iduce godine je veliko pitanje...mada kad bolje razmislim 10 klubova i tač.
- Logovan
#4025 Re: N.K. Čelik Zenica
Smatram da ispadanje iz lige neće donijeti ništa dobro. Možda vam se desi da neko dođe sa parama da uloži u klub i odmah se vratite u Premijer ligu, ali male su šanse za to.Mustang1 wrote:Kakva ironija .. Svi znaju da ovako nece biti bolje .. Pa se svi nadaju da ce se nesto promjeniti ako ispadnu .. Iskreno mislim da ako ispadnu nece se vratiti sve dok neko ne dodje i ne ulozi svoju lov.. Kao sto je Sloboda .. Vitez (ali i to je zavrsilo ove sezone) A niko to nece uraditi u ovakvom nezdravom okruzenju
Ne može niko garantovati da će biti bolje ako ispadneš iz lige, možeš se samo nadati, a nada je kurva uvijek bila.