Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
matematicar_teski wrote:otpali buza i predic od juniora moje insajderske info kazu da je markovic prekrizio buzu zato sto se digao previse
a predic zato sto mu je obecano mjesto u srbiji-->standardno
pa nek neno ili neko drugi potvrdi il iopovrgne
info je pouzdan 57 posto
Odavno nista gluplje nisam cuo, a ni procitao
Pod hitno mijenjaj izvor..
matematicar_teski wrote:otpali buza i predic od juniora moje insajderske info kazu da je markovic prekrizio buzu zato sto se digao previse
a predic zato sto mu je obecano mjesto u srbiji-->standardno
pa nek neno ili neko drugi potvrdi il iopovrgne
info je pouzdan 57 posto
Odavno nista gluplje nisam cuo, a ni procitao
Pod hitno mijenjaj izvor..
It_is_a_Leclerc wrote:Glede ovog juniorskog prvenstva Evrope, kakve su nam šanse da vidimo drugi krug ?
Kakav drugi krug, daj da izborimo opstanak u A diviziji i dovoljno je
A imamo tonu nekih povreda, glavni igrači nam ne igraju ili povrede ili problemi sa papirima, tako da biće jako teško
Grupa nam je teška
It_is_a_Leclerc wrote:Glede ovog juniorskog prvenstva Evrope, kakve su nam šanse da vidimo drugi krug ?
Kakav drugi krug, daj da izborimo opstanak u A diviziji i dovoljno je
A imamo tonu nekih povreda, glavni igrači nam ne igraju ili povrede ili problemi sa papirima, tako da biće jako teško
Grupa nam je teška
To vidim. Nego vidjeh da po tri najbolje idu dalje iz svake grupe, pa rekoh, moglo bi se... Al' itekako sam svjestan da nam je roster devastiran...
A kako da izborimo ostanak u a-diviziji ? Na kojem mjestu trebamo završiti ?
It_is_a_Leclerc wrote:
A kako da izborimo ostanak u a-diviziji ? Na kojem mjestu trebamo završiti ?
Ma valjda iz svih grupa zadnji idu u jednu grupu i pobjednik grupe ostaje u društvu najboljih, ostali ispadaju, da je jednu pobjedu ostvariti u grupi to bi bilo super, jer su kadeti prvi favoriti za ulazak u A diviziju, onda slijedeće godine imamo obje mlađe kategorije u A diviziji što je izuzetna stvar
Večeras Grčka, sutra Češka ekipe realno slabije od Rusije. Ako dobijemo Grke ostanak u A-Diviziji je osiguran, a ako ne možemo se još teoretski izvaditi protiv Čeha, al pod uslovom da izgube večeras od Rusa ...
Bravo momci Lazić 13, Polutak 10, Gačić, Ćurevac, Zahirović i svi ostali, uključujući narvno trenera Nenu
Ostajemo u A-Diviziji, čekamo još kadete koji su zemlja jaki
It_is_a_Leclerc wrote:Pobjeda !
Nije baš osiguran opstanak u A-diviziji 100 %, al' smo na tom putu !
Bravo Neno, bravo momci !
Čitajući utakmicu (hvala BHT), vidjeh da je završnica bila jaaako napeta...
Ne kontam kako nije osiguran, posto grci imaju 0-2 i da sutra pobjede Ruse gleda ce medjusobni skor. Dalje, Rusi Cesi i mi idemo u drugi krug, a grci sa jos tri 4.plasirane ekipe razigravaju za opstanak....ako sam ja to dobro shvatio iz njihovih pravila?
It_is_a_Leclerc wrote:Pobjeda !
Nije baš osiguran opstanak u A-diviziji 100 %, al' smo na tom putu !
Bravo Neno, bravo momci !
Čitajući utakmicu (hvala BHT), vidjeh da je završnica bila jaaako napeta...
Ne kontam kako nije osiguran, posto grci imaju 0-2 i da sutra pobjede Ruse gleda ce medjusobni skor. Dalje, Rusi Cesi i mi idemo u drugi krug, a grci sa jos tri 4.plasirane ekipe razigravaju za opstanak....ako sam ja to dobro shvatio iz njihovih pravila?
Nek' komplikuju. Sto je teza situacija, mi cemo biti jaci. Mnogi zaboravljaju da Sandro, Aleksandar i Imran imaju jos jednu godinu igranja u juniorima. Kad ako Bog da obezbijedimo opstanak, iduca godina je nasa. Plus Djedovic mladji, Atic, Manjgafic, Hadzic i ostali.