Paypal u Bosni i Hercegovini
Moderator: anex
-
butterfly991
#4001 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Zdravo, kada budem aplicirala za Visa Electron karticu (pokusat cu u Raiffeisen banci) da li trebam naglasiti da mi treba za povezivanje sa paypal-om?
-
quarterback
#4002 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
nisam nista naglasavao, normalno radibutterfly991 wrote:Zdravo, kada budem aplicirala za Visa Electron karticu (pokusat cu u Raiffeisen banci) da li trebam naglasiti da mi treba za povezivanje sa paypal-om?

-
butterfly991
#4003 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
A da li si u stalnom radnom odnosu?
- zakasnila
#4004 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Ja nisam bila u stalnom radnom odnosu i regularno sam dobila visu electronbutterfly991 wrote:A da li si u stalnom radnom odnosu?
-
quarterback
#4005 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
nema to veze, moze dobitnu dobiti svako ko ima licnubutterfly991 wrote:A da li si u stalnom radnom odnosu?
-
biglebovski
#4006 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Evo od ekipe sa paypala odgovor od neki dan vezano za primanje novca:
I can confirm that PayPal accounts in Bosnia Herzegovina now have the ability to receive payments using PayPal. You can accept payments from people worldwide on eBay, on your own website or by email.
To start accepting payments you simply need to verify your PayPal account and choose a Visa card or U.S. bank account for your withdrawals. In the Summary page of your PayPal account, complete the steps suggested in the bar under your name and we’ll help you get set up.
Sad moram mjenjati Master za Vizu
I can confirm that PayPal accounts in Bosnia Herzegovina now have the ability to receive payments using PayPal. You can accept payments from people worldwide on eBay, on your own website or by email.
To start accepting payments you simply need to verify your PayPal account and choose a Visa card or U.S. bank account for your withdrawals. In the Summary page of your PayPal account, complete the steps suggested in the bar under your name and we’ll help you get set up.
-
niho92
#4007 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Ne znam sta ti je tu cudno, milijardu puta je to receno i vi opet uzimate Masterbiglebovski wrote:Evo od ekipe sa paypala odgovor od neki dan vezano za primanje novca:
- madesa
#4008 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
bas tako, unazad 100 stranica se govori kako moze samo visa i opet ljudi uzimaju masterniho92 wrote:Ne znam sta ti je tu cudno, milijardu puta je to receno i vi opet uzimate Masterbiglebovski wrote:Evo od ekipe sa paypala odgovor od neki dan vezano za primanje novca:
-
[Emma]
#4009 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Možda je neko uzeo karticu prije nego je otvorio klixovu temu? Ne žive svi na forumu. 
-
biglebovski
#4010 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Ma nije meni ništa čudno, ne znam kako to zaključi?niho92 wrote:Ne znam sta ti je tu cudno, milijardu puta je to receno i vi opet uzimate Masterbiglebovski wrote:Evo od ekipe sa paypala odgovor od neki dan vezano za primanje novca:
- un1ted
- Location: Tema onih koji zaradjuju do 500KM viewtopic.php?f=77&t=82867&p=17676078#p17676
#4011 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Stavis cijene u BAM, ali placanje u drugoj valuti, EU ili USA npr. Svejedno je, jer ce povuci BAM a tebi leci u toj konveziji. Drugi nacin ne postoji.
-
biglebovski
#4012 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Tako smo i mi nešto kontali, valjda će profercerati. Hvala na odgovoru.
-
quarterback
#4013 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
"I would like to inform you that regrettably, due to local regulations and guidelines from the issuing bank, it is not currently possible for customers in your country to withdraw money to a MasterCard.
You can only withdraw funds to a US bank account or a Visa card."
You can only withdraw funds to a US bank account or a Visa card."
- SanskiBiser
#4014 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
ima li neko danas problema sa povlacenjem novca ? 
Meni od jutros prijavljuje "Sorry, we are not able to process your request. Please try again later." a na starom interface "intermittent communication problem".
hebeni marfijev zakon, taman kad dospiju obaveze i treba racune da placam ne mogu povuci.
Meni od jutros prijavljuje "Sorry, we are not able to process your request. Please try again later." a na starom interface "intermittent communication problem".
hebeni marfijev zakon, taman kad dospiju obaveze i treba racune da placam ne mogu povuci.
-
FreakyStyley
#4015 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Meni apsolutno ista situacija. Milion puta povuko do sad, prvi put da dobijem ovu poruku. Bas doso na temu da pitam jel se nekome ovo desavalo.SanskiBiser wrote:ima li neko danas problema sa povlacenjem novca ?
Molim te javi ako skontas u cemu je problem. Ja sam pisao supportu, pa cu stavit ovdje ako nesto odgovore.
- SanskiBiser
#4016 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
i ja sam pisao, isto cekam odgovor.FreakyStyley wrote:Meni apsolutno ista situacija. Milion puta povuko do sad, prvi put da dobijem ovu poruku. Bas doso na temu da pitam jel se nekome ovo desavalo.SanskiBiser wrote:ima li neko danas problema sa povlacenjem novca ?
Molim te javi ako skontas u cemu je problem. Ja sam pisao supportu, pa cu stavit ovdje ako nesto odgovore.
-
FreakyStyley
#4017 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Meni jos ne odgovaraju nista, znas kakav je PayPalov support, ali guglao sam i cini mi se da je dosta raje iz BiH imalo ovaj problem. Zasto, ne znam. Nadam se da ce se nac neko na forumu da podijeli svoje iskustvo.SanskiBiser wrote:i ja sam pisao, isto cekam odgovor.FreakyStyley wrote:Meni apsolutno ista situacija. Milion puta povuko do sad, prvi put da dobijem ovu poruku. Bas doso na temu da pitam jel se nekome ovo desavalo.SanskiBiser wrote:ima li neko danas problema sa povlacenjem novca ?
Nevjerovatno kako ovaj paypal zna iznervirat nekad.
- SanskiBiser
#4018 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Placanje radi uredno maloprije sam Steam Wallet dopunio. Povlacenje nista jos. Zadnji put mislim da je bio 8 februar, nije isto moglo se povuci ali je trajalo par sati i proradilo sve normalno nakon toga ali ovo sad se bas oteglo. Trebalo bi ih nazvati ali meni mrsko, zadnji put pricao sa nekom Irkinjom, ona mene razumije sve a ja nju nista, akcenat teeeski irski.FreakyStyley wrote:
Meni jos ne odgovaraju nista, znas kakav je PayPalov support, ali guglao sam i cini mi se da je dosta raje iz BiH imalo ovaj problem. Zasto, ne znam. Nadam se da ce se nac neko na forumu da podijeli svoje iskustvo.
-
FreakyStyley
#4019 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Ma nazvo bi ja, al treba mi jedno petobanka kredita.SanskiBiser wrote:Placanje radi uredno maloprije sam Steam Wallet dopunio. Povlacenje nista jos. Zadnji put mislim da je bio 8 februar, nije isto moglo se povuci ali je trajalo par sati i proradilo sve normalno nakon toga ali ovo sad se bas oteglo. Trebalo bi ih nazvati ali meni mrsko, zadnji put pricao sa nekom Irkinjom, ona mene razumije sve a ja nju nista, akcenat teeeski irski.FreakyStyley wrote:
Meni jos ne odgovaraju nista, znas kakav je PayPalov support, ali guglao sam i cini mi se da je dosta raje iz BiH imalo ovaj problem. Zasto, ne znam. Nadam se da ce se nac neko na forumu da podijeli svoje iskustvo.
- SanskiBiser
#4020 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
9og navece ja povukao dio para i ostatak trebao jutros...znaci 9og navece je radilo.FreakyStyley wrote:Ma nazvo bi ja, al treba mi jedno petobanka kredita.SanskiBiser wrote:Placanje radi uredno maloprije sam Steam Wallet dopunio. Povlacenje nista jos. Zadnji put mislim da je bio 8 februar, nije isto moglo se povuci ali je trajalo par sati i proradilo sve normalno nakon toga ali ovo sad se bas oteglo. Trebalo bi ih nazvati ali meni mrsko, zadnji put pricao sa nekom Irkinjom, ona mene razumije sve a ja nju nista, akcenat teeeski irski.FreakyStyley wrote:
Nevjerovatno kako ovaj paypal zna iznervirat nekad.Ne znam jarane, ja zadnji put isplatio prosli utorak, bez ikakvih problema. Meni ni ne treba ni za kakvo placanje, nego samo da dignem pare s PayPala na karticu. Danas udjem, dobijem ovu poruku. Sjeba me bas.
-
FreakyStyley
#4021 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Jebi ga, valjda je ovo samo privremeno onda. Ja sam im pisao mail i kontaktirao ih na onom askpaypal twitteru njihovom. Nadam se da ce se brzo rijesit.SanskiBiser wrote:
9og navece ja povukao dio para i ostatak trebao jutros...znaci 9og navece je radilo.
- SanskiBiser
#4022 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
FreakyStyley wrote:Jebi ga, valjda je ovo samo privremeno onda. Ja sam im pisao mail i kontaktirao ih na onom askpaypal twitteru njihovom. Nadam se da ce se brzo rijesit.SanskiBiser wrote:
9og navece ja povukao dio para i ostatak trebao jutros...znaci 9og navece je radilo.
proradilo u 2 ujutro - povukao novac i nije mi prijavilo da da sam povukao uspjesno nego dobio poruku Internal Server Error
-
FreakyStyley
#4023 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Evo i ja bas dodjoh na temu da mustuluk uzmem.SanskiBiser wrote:FreakyStyley wrote:Jebi ga, valjda je ovo samo privremeno onda. Ja sam im pisao mail i kontaktirao ih na onom askpaypal twitteru njihovom. Nadam se da ce se brzo rijesit.SanskiBiser wrote:
proradilo u 2 ujutro - povukao novac i nije mi prijavilo da da sam povukao uspjesno nego dobio poruku Internal Server ErrorAli ovamo uredno sve Completed na listi transakcija. ...
-
free_too
#4024 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
Evo i ja sam presao s UC na RF, ode sutra samo da pokupim code pa da je verifikujem. Fazon je sto u medjuvremenu nisam mogao primit nikakav novac, jer sam disconnecto UC karticu koja je istekla i nisam imao nikakvu karticu dodanu. Valjda ako nemas 100% verifikovanu karticu (ne mogu ni sad primit novac sve dok ne ukucam onaj 4 digit code), ne moze ti niko poslati novac. Bar je meni trenutno tako, nadam se kad verifikujem da nece biti problema.
Btw, imam osjecaj da ovaj njihov support putem maila je bas u banani teskoj, ako bas imas problem ne gine nazvati i pricati s normalnim ljudima a ne s nekim indicima tamo :S
Btw, imam osjecaj da ovaj njihov support putem maila je bas u banani teskoj, ako bas imas problem ne gine nazvati i pricati s normalnim ljudima a ne s nekim indicima tamo :S
- SanskiBiser
#4025 Re: Paypal u Bosni i Hercegovini
free_too wrote:Evo i ja sam presao s UC na RF, ode sutra samo da pokupim code pa da je verifikujem. Fazon je sto u medjuvremenu nisam mogao primit nikakav novac, jer sam disconnecto UC karticu koja je istekla i nisam imao nikakvu karticu dodanu. Valjda ako nemas 100% verifikovanu karticu (ne mogu ni sad primit novac sve dok ne ukucam onaj 4 digit code), ne moze ti niko poslati novac. Bar je meni trenutno tako, nadam se kad verifikujem da nece biti problema.
Ima vec 5-6 dana ja prijatelju napravio Paypal, i dodali njegovu karticu (Intesa ista kao i kod mene) i verifkovali email i sve ostalo podesili i kod iz banke dodali i ne moze primati uplate, moze placati samo...vec par puta poslali poruke PayPal i pitali sto ne moze primati novac i nikakav odgovor nismo dobili.