pa ako vjerujes i ono tijesto nekakvo zovno, miriseofr wrote:Jest vala, đeš jufke na gladan stomakselam svima
selfcontrol, selfcontrol
pa ako vjerujes i ono tijesto nekakvo zovno, miriseofr wrote:Jest vala, đeš jufke na gladan stomakselam svima
za tebe znam da si muskoplemba wrote:Miss D wrote:oldschool nam je danas dezurni/a
nikako da vam spolove pohvatam![]()
![]()
![]()
![]()
a meni ionako nikako da pogode, tako da nema frke
Dvojnost sam napustio, oba svijeta sjedinio,avicena wrote:Možel' se? Sad će pola pet.![]()
Postoji grad u kome će te pronaći sve što želite,
lijepe ljude, bogatstvo i ukrase.
Ipak, tu nećete naći mudrog čovjeka,
pa kakva je onda korist od njega?
Taj grad, znajte, ljudsko je biće, u njem je jalovo svako postignuće,
Ako nema srca koje u ljubavi gori, bolje bi bilo u prah da se pretvori..
Dželaluddin Rumi
sta li Obama casti na iftarukolega wrote:jel' bio onaj iftar u Bijeloj kući i zna li se šta je bilo za iftar ... mogli bi ove godine u VF-u organizovati White House Iftar
Đe si, ofre?ofr wrote:Ma sumnjam, gdje ćeš hurme na gladan stomak
uspjela sam ipak otici kuci ranije, pa evo sve do maloprije spavala... bas nisam mogla izdrzati sjediti na poslu, glava me boli. ali jos par sati i pobijedicu tijeloavicena wrote:Selam alejkum!
Možel' se? Sad će pola pet.wewa wrote:jok, evo me uredno na poslu - daj Boze snage pa da docekam pola 5...HomeArt wrote:
Prevari ti sehur... nadam se da mozes ostati kuci![]()
Postoji grad u kome će te pronaći sve što želite,
lijepe ljude, bogatstvo i ukrase.
Ipak, tu nećete naći mudrog čovjeka,
pa kakva je onda korist od njega?
Taj grad, znajte, ljudsko je biće, u njem je jalovo svako postignuće,
Ako nema srca koje u ljubavi gori, bolje bi bilo u prah da se pretvori..
Dželaluddin Rumi
Ah cuj ove stare tetkebijela wrote:ova današnja omladina - sve da mu je na dugme![]()
ccc, u moje vrijeme to tako nije moglo, znalo se ko šta radi
Eeee...onda nije bilo sofre ipod 33 jela.BHF_Manijak wrote:Ah cuj ove stare tetkebijela wrote:ova današnja omladina - sve da mu je na dugme![]()
ccc, u moje vrijeme to tako nije moglo, znalo se ko šta radi![]()
A kako je ono bilo birvaktile kad ste vi iftare spermali "šesetosme"?!
![]()
Kod mene večeras pitaHomeArt wrote:Selam alejkum, osim sto brojite minute šta se sprema za iftar, hajmo menije na sunce da vidim
hurmeHomeArt wrote:Selam alejkum, osim sto brojite minute šta se sprema za iftar, hajmo menije na sunce da vidim
hurme, topa, buranija, salata, pita, kukuruzi, šljivopita, lubenica, bujrum.HomeArt wrote:Selam alejkum, osim sto brojite minute šta se sprema za iftar, hajmo menije na sunce da vidim
Mene prva garaci vazda puknekolega wrote:da provirim prije nego što pukne