Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulacije??
- rajv0sa
#4001 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Eto ti moj haznadare i ti ispade cetnik 
- General War
#4002 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
[
b]Vučić o izjavama Dragičevića: Jedna rečenica zabrinjava[/b]
Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ga je zabrinula rečenica Davora Dragičevića "šta neko iz Srbije radi u Banjaluci", jer se pokazuje da postoji "snažna struja i u srpskom narodu koja želi udaljavanje od Srbije"
"Nažalost, postoje takvi ljudi, postoje takve struje i u Srbiji... Te struje nisu tako slabe, ali sam siguran da je ogroman broj ljudi u Republici Srpskoj za veoma bliske odnose sa Srbijom", rekao je Vučić novinarima u Vranju.
Vučić je naglasio da su takve struje jedina stvar koja ga brine u odnosima Republike Srpske i Srbije, ali da je uvjeren da će rukovodstva Srbije i Srpske imati snage da sve to prevaziđu i grade najbolje moguće odnose, poštujući Dejtonski sporazum i integritet BiH.
Komentarišući izjavu Dragičevića za medije "šta Vučić ima da traži ovdje i da će u Srbiji dobiti šta treba", Vučić je rekao da je teško da bude ličan i odgovara ljudima koji su izgubili dijete.
Vučić je rekao da je u izjavi Dragičevića nije problematično ono što se odnosilo na njega već da zabrinjava rečenica - "šta bi neko iz Srbije ovdje imao da radi".
"Možete da me volite ili ne, nema problema, ali mene je zabrinula rečenica - šta neko iz Srbije ovde /u Banjaluci/ imao da radi? Naravno da niko nije čuo ni video ni za kog policajca iz Srbije tamo, a jedino se tamo mogao videti Vuk Jeremić, ali on nije ni policija, niti bilo ko od zvanične Srbije", rekao je Vučić.
On je ponovio da nije istina da je policija Srbije bila u Banjaluci, ali da se pokazalo da postoji koordinisani pristup mnogih drugih službi i iz BiH, kao i da postoji "snažna struja i u srpskom narodu koja želi udaljavanje od Srbije".
- Point.
#4003 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Momak, realno gubiš se sa ovom pričom.nepoznati988 wrote:
e to ti je kad svi sve "znaju". muha bravar a i ovaj haznadar je tu negdje ali džaba, u sve bi se petljali. sad da neko pokrene temu o operaciji na otvorenom srcu oni bi se našli da koju propametuju.
- Janjicar
- CPT
#4006 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Valjda je trebao o Kinezima...Janjicar wrote:Opet o ratu
- Janjicar
#4007 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Napravite tamo temu o vama ptsp-ovcima i lafite koliko hoćete.CPT wrote:Valjda je trebao o Kinezima...Janjicar wrote:Opet o ratu
Ne znam kako ne shvatate da ima veća masa ljudi koji više boli ki*a za ratom.
Ja poznajem licno jednog covjeka koji je 3 put ranjavan, sa 17 godina je nosio pusku, bio u 212 Gracanickoj Brigadi i itekako nego podrzava Davora u trazenju pravde. I onda udjem na forum i ti i slicni mi prosipate priču o patriotizmu.
- insomnia78
- BHF_Manijak
#4009 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
U cemu je problem? Nije Quaresma kriv sto su ovom frajeru ovakve spodobe podrska i koje to potenciraju. Sta kaze kreten, mi smo napadali tamo gdje smo trebali.Janjicar wrote:Opet o ratu
I ja sad kao trebam podrzati?!
Gledam vecerasnju setnju, otac ide i ponavlja kako je dobrovoljac i kako je samovoljno dosao iz Italije u rat da stvara drzavu. Tebi ako je nebitna ta cinjenica OK, meni je jako bitna - koga podrzavam.
- fakat
#4010 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Ovakvi argumenti na forumu nisu bas neki argumenti, treba koristiti opste poznate primjere, a cesto cujem kao na primjer "ja sam bio u Armiji, dobrovoljac, ranjavan,...", Mislim ko ovako nesto moze provjeriti? Ne kazem da to nije tako ali nije kredibilno.Janjicar wrote:Napravite tamo temu o vama ptsp-ovcima i lafite koliko hoćete.CPT wrote:Valjda je trebao o Kinezima...Janjicar wrote:Opet o ratu
Ne znam kako ne shvatate da ima veća masa ljudi koji više boli ki*a za ratom.
Ja poznajem licno jednog covjeka koji je 3 put ranjavan, sa 17 godina je nosio pusku, bio u 212 Gracanickoj Brigadi i itekako nego podrzava Davora u trazenju pravde. I onda udjem na forum i ti i slicni mi prosipate priču o patriotizmu.
-
nepoznati988
#4011 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Hvala ti sto si mi ukazao na pravi put, lepo je to od tebe.Point. wrote:Momak, realno gubiš se sa ovom pričom.nepoznati988 wrote:
e to ti je kad svi sve "znaju". muha bravar a i ovaj haznadar je tu negdje ali džaba, u sve bi se petljali. sad da neko pokrene temu o operaciji na otvorenom srcu oni bi se našli da koju propametuju.
- Janjicar
#4012 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Budi makar suzdržan, ovako podržavas zločin i svrstavaš se na njegovu stranu.BHF_Manijak wrote:U cemu je problem? Nije Quaresma kriv sto su ovom frajeru ovakve spodobe podrska i koje to potenciraju. Sta kaze kreten, mi smo napadali tamo gdje smo trebali.Janjicar wrote:Opet o ratu
Gledam vecerasnju setnju, otac ide i ponavlja kako je dobrovoljac i kako je samovoljno dosao iz Italije u rat da stvara drzavu. Tebi ako je nebitna ta cinjenica OK, meni je jako bitna - koga podrzavam.
- Ricken
#4013 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Koga boli k. koga ti podržavaš? Pravi SDA bot u odbrani koalicionog partnera.BHF_Manijak wrote:U cemu je problem? Nije Quaresma kriv sto su ovom frajeru ovakve spodobe podrska i koje to potenciraju. Sta kaze kreten, mi smo napadali tamo gdje smo trebali.Janjicar wrote:Opet o ratu
Tako ste neki dan spinovali i Fortu prozivali da nije ratovao. Možda nije ratovo, ali nije bio ni u trezoru CB.
Meni je jasno da jedino vama SDAovcima odgovara ova priča o ratu. To je jedini način da se ne priča o vašem kriminalu i vaših pajtosa u drugom entitetu.
- Kikibombona
#4014 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Gospodin Dragicevic je postigao veliki uspjeh.
- kod pravih Bosnjaka je cetnik, genocidas i koljac
- kod pravih Srba je izdajnik, muslimanski placenik, sorosevac
- sta kazu pravi Hrvati?
Ja bih se zapalio da me podrze pravi Srbi, Hrvati i Bosnjaci. Cijeli zivot se trudim da me ne vole.
- sta kazu pravi Hrvati?
Ja bih se zapalio da me podrze pravi Srbi, Hrvati i Bosnjaci. Cijeli zivot se trudim da me ne vole.
- apsidejzi
#4015 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Fazon je u tome sto je i Dragicevic pravi srbin samo mu se to obilo malo od glavu. On kad govori drzava ne misli na BiH.Kikibombona wrote:Gospodin Dragicevic je postigao veliki uspjeh.
- sta kazu pravi Hrvati?
- Rampage
#4016 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Kakva tuga i žalost kad čovjek čita komentare "forumskih pravednika' kojima tema o nesretnom Dragicevicu dodje samo jos jedna prilika da grade svoje virtuelne imidže 
Pljuc
Pljuc
- Point.
#4017 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Kažem ti, ta tvoja glupa priča da svakog neistomišljenika nazivas Srbinom ne pije vode. Ušao si kao padobranac na temu i etiketiraš ljude. Smaraš.nepoznati988 wrote:Hvala ti sto si mi ukazao na pravi put, lepo je to od tebe.Point. wrote:Momak, realno gubiš se sa ovom pričom.nepoznati988 wrote:
- mO k3
#4018 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Koliko je krhka ta tvorevina kada je u stanju jedan otac koji je izgubio dijete želi pravdu ?
-
dzevad gazibara 1978
#4019 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Spomenite bosnjake koji su cinili zlocine kako u ratu tako i dan danas u korist PC-a....jel i njih neko natjerao ili su bili dobrovoljci ?
-
probook
#4020 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Sutra opozicija svim silama dovlaci narod na trg
i nema politike u ovome ha?
I kada prebace slucaj na drzavno tuzilastvo i oni utvrde da se utopio nesretnim slucajem sta ce onda biti sa ovim cirkusom pitam se
I kada prebace slucaj na drzavno tuzilastvo i oni utvrde da se utopio nesretnim slucajem sta ce onda biti sa ovim cirkusom pitam se
-
dzevad gazibara 1978
#4021 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Lukacu jesi to ti
mani se foruma i uputi jos koje pismo Medjunarodnoj zajednici 
- General War
#4022 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Evo dodjose na forum jos " praviji" bosnjaci i optuzise prave da su cetniciKikibombona wrote:Gospodin Dragicevic je postigao veliki uspjeh.
- sta kazu pravi Hrvati?
Oplako sam.
Inace
- duminjo
#4024 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
Sad i medjunarodna mora ucit cirilicu 
- spreca
#4025 Re: Smrt mladića Davida Dragičevića: Jeftini pokušaji SNSD-A u prikrivanju počinilaca i političke predizborne manipulaci
duminjo wrote:Sad i medjunarodna mora ucit cirilicu