Novi selektor reprezentacije BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Radio Sarajevo

#4001 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Radio Sarajevo »

Tomahawk11 wrote:Svejedno, opet je to reprezentacija, u njoj igraju i jedni i drugi, i Hercegovci i dijaspora....svi koji hoće i koji, po procjeni stručnog štaba, trebaju igrati.
Pa tu se slažemo, ali malo mi je smiješno da neko želi rasuđivati moje razloge navijanja za reprezentaciju. Fudbal je svakako potpuna besmislica i sve što navijači rade uopšte nije razumno.

Razumnije je ovo moje nego navijati za faking Barselonu, kao mnogi naši novokomponovani navijači.
Altsa

#4002 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Altsa »

Radio Sarajevo wrote:Kakva razlika u pojavi, mati mila... Budu li izabrali Žutog, neću im pogledati utakmice narednih pet godina, možda i duže.

Image
E svakakvih nas ima jbt. :-)
luckylaka

#4003 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

Radio Sarajevo wrote:
Bazinga1234 wrote: A ovaj boldirani dio pokazuje da nisi navijač reprezentacije nego navijač Fudbalskog kluba Željezničar, pa nema razloga da pišeš na ovoj temi.
Navijači Želje takođe navijaju i za reprezentaciju, tako da me nećeš moći otjerati s teme.

Ja navijam samo za svoje ljude, i navijaću za reprezentaciju isključivo i samo zbog Željovaca u njoj, ostali me ne zanimaju.

Ako jednog dana bude više Željovaca igralo za Srbiju nego zA BiH, u međusobnoj utakmici ću navijati za Srbiju.

I jebe mi se šta mislite o tome.
Uzmi snickers i ne brukaj normalne navijace Zelje
detroit-mercy

#4004 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by detroit-mercy »

jel' se pojavio bijeli dim iznad saveza da odahnemo :mrgreen:
JoseMujica
Grijem se na: malograDŽane
Vozim: Tuarega
Horoskop: Poskok

#4005 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by JoseMujica »

ima li kakvih vijesti iz zenice? da znamo po kome ćemo pljuvati naredne 2-3 godine...ovo više nema smisla
Itsoktobealone

#4006 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Itsoktobealone »

Ja bih samo da se ogradim od ovog divljaka Radio Sarajevo i da kažem da dotični ne predstavlja ni 1% istinskih navijača i simpatizera FK Željezničar. Ustvari, ko je iole normalan ne može ovako misliti nebitno za koji klub navija :D Al' eto, njemu se jebe za naše mišljenje pa se i meni fućka za njega 8-)
Bazinga1234

#4007 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bazinga1234 »

Itsoktobealone wrote:Ja bih samo da se ogradim od ovog divljaka Radio Sarajevo i da kažem da dotični ne predstavlja ni 1% istinskih navijača i simpatizera FK Željezničar. Ustvari, ko je iole normalan ne može ovako misliti nebitno za koji klub navija :D Al' eto, njemu se jebe za naše mišljenje pa se i meni fućka za njega 8-)
Sad ce ti napisat dubokouman odgovor ćirilicom. :D
luckylaka

#4008 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

Sta bi sa Svabom :(
Na sjednicu u Zenicu posljednji je stigao Ivica Osim, koji je pred okupljenim novinarima odbio ući u salu gdje se održava sastanak, rekavši da on nema šta da radi u toj sali.
leškarenje

#4009 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by leškarenje »

luckylaka wrote:Sta bi sa Svabom :(
Na sjednicu u Zenicu posljednji je stigao Ivica Osim, koji je pred okupljenim novinarima odbio ući u salu gdje se održava sastanak, rekavši da on nema šta da radi u toj sali.
Mozda mu je vuna sto se ovo sve razvlaci,sto nije Amar jos ustolicen....#samokazem
dimitrov

#4010 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by dimitrov »

Pa nebi bilo posteno da se pred njim raspravlja o Amaru, neko bi se ustrucavao reci nesto negativno ili glasati protiv Amara. Posteno od Ivice :thumbup:
luckylaka

#4011 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

dimitrov wrote:Pa nebi bilo posteno da se pred njim raspravlja o Amaru, neko bi se ustrucavao reci nesto negativno ili glasati protiv Amara. Posteno od Ivice :thumbup:
Nije posteno.Ivica je tu najveci autoritet i treba da vodi glavnu rijec.O kandidatima se nema vise sta raspravljati,pa nece rspravljati o dva kandidata pola godine.Ko je za Amara...ko za Robija i gotova prica.Al treba zasjesti jos koji put,klosari da uzmu jos koju dnevnicu i sl.
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#4012 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Jimmy McNulty »

Namjerno se čeka i odugovlači samo da Robi odustane...onda ostaje samo jedan kandidat i to je to :)
luckylaka

#4013 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

Jimmy McNulty wrote:Namjerno se čeka i odugovlači samo da Robi odustane...onda ostaje samo jedan kandidat i to je to :)
Sto to Robi mora odustati da bi Amar bio selektor.Ja mislim da ako se izglasa Amar nema tu vise rasprave bar u savezu.Na forumu bice rata i banova koliko hoces.I opet se pitam kakva je namjera saveza.Imas 2-3 kandidata Amar,Robi,Okuka...hajmo glasati i privoditi cirkus kraju.Ili daj kandidate igracima neka oni izaberu.
Last edited by luckylaka on 22/12/2017 18:11, edited 1 time in total.
Bosanski_kralj

#4014 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Bosanski_kralj »

ZVANIČNO!!! AMAR OSIM NOVI SELEKTO!!!

P.s. Trzam vas :p
luckylaka

#4015 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

Bosanski_kralj wrote:ZVANIČNO!!! AMAR OSIM NOVI SELEKTO!!!

P.s. Trzam vas :p
Kazu hitna prevozi do klinickog,ne moze stici pokupiti :D
Jimmy McNulty
Čiča Gliša

#4016 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Jimmy McNulty »

luckylaka wrote:
Jimmy McNulty wrote:Namjerno se čeka i odugovlači samo da Robi odustane...onda ostaje samo jedan kandidat i to je to :)
Sto to Robi mora odustati da bi Amar bio selektor.Ja mislim da ako se izglasa Amar nema tu vise rasprave bar u savezu.Na forumu bice rata i banova koliko hoces.I opet se pitam kakva je namjera saveza.Imas 2-3 kandidata Amar,Robi,Okuka...hajmo glasati i privoditi cirkus kraju.Ili daj kandidate igracima neka oni izaberu.
Fazon je u tome što bi ih navijači i javnost koja nije plaćena pojeli da odaberu Amara pored živog Robija. Ovako kad on odustane ovaj ostaje jedini kandidat i ovi komotno mogu reći da je jedino on bio zainteresovan za posao, a fino Robi nedavno u dnevniku na Novoj kaže da plata nije problem, da bi mu ovo bio sjajan izazov u karijeri i da nema ništa protiv.
markomilanov

#4017 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by markomilanov »

Jesu završili ručak,šta li je na meniju.
dimitrov

#4018 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by dimitrov »

luckylaka wrote:
dimitrov wrote:Pa nebi bilo posteno da se pred njim raspravlja o Amaru, neko bi se ustrucavao reci nesto negativno ili glasati protiv Amara. Posteno od Ivice :thumbup:
Nije posteno.Ivica je tu najveci autoritet i treba da vodi glavnu rijec.O kandidatima se nema vise sta raspravljati,pa nece rspravljati o dva kandidata pola godine.Ko je za Amara...ko za Robija i gotova prica.Al treba zasjesti jos koji put,klosari da uzmu jos koju dnevnicu i sl.
Kako ce on voditi glavnu rijec kada mu je sin jedan od dvojice kandidata?Kako on tu ista objektivno moze reci?
Tito_i_Partija

#4019 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tito_i_Partija »

Logicno by Lucky. :D
luckylaka

#4020 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by luckylaka »

Tito_i_Partija wrote:Logicno by Lucky. :D
Ma sve je ovdje nelogicno kada savez vode totalne nepoznanice od kojih neki mozda nikada nisu ni culi za Prosineckog
detroit-mercy

#4021 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by detroit-mercy »

markomilanov wrote:Jesu završili ručak,šta li je na meniju.
teletina, sta ce bit :mrgreen: nece jest dzigerice i bubala, to je za fukare :mrgreen:
Tito_i_Partija

#4022 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Tito_i_Partija »

Ma znaju oni sve, samo sto gledaju kako da vise izvuku u svoju korist.
Itsoktobealone

#4023 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Itsoktobealone »

Cuj Vladimir Petkovic bio u uzem izboru :lol:
Edin H.

#4024 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by Edin H. »

Otpali Dragan Okuka i Vladimir Petković :shock:

Marko sta se desilo? :roll:
leškarenje

#4025 Re: Novi selektor reprezentacije BiH...

Post by leškarenje »

Itsoktobealone wrote:Cuj Vladimir Petkovic bio u uzem izboru :lol:
I ja sad citam i ne vjerujem :lol:
Locked