REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
- arzuhal
#4001 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
U pismu Izetbegoviću stoji:"Šta misliš, kako će Čović glasat?"
U pismu Ivaniću:"Šta misliš, kako će Čović glasat?"
U pismu Čoviću:"Kako'š glasat?"
U pismu Ivaniću:"Šta misliš, kako će Čović glasat?"
U pismu Čoviću:"Kako'š glasat?"
-
archi_a
#4002 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Znači nova formulacija: "ne talasaj, ne nanosi na Bakirov mlin" i "ne nabacuj Bakiru na volej".LSD wrote:Evo gledam i ja....Dodik, Ivanić, Bosić, Cvijanovićka itd - svi zajedno i uglas vape: Bakire odlaziarzuhal wrote:Evo, cijela srpska Narodna skupština srpske Republike Srpske, haman jednoglasno, traže od Bakira da odstupi, da da ostavku, jer je politički neiskren čovjek...Ajme..![]()
šta im napravi crni Bake
![]()
Citava skupština RS je danas zapravo jedna velika besplatna reklama Bakiru Izetbegoviću, ovako ga nisu promovisali ni na mitinzima SDA.
Ja mislim da je Bakir ovo narucio
- BHCluster
#4003 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Jel ovo citav Srpski politicki establišment navodi vodu na Bakirov mlin? 
- arzuhal
#4004 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Krsmanović priča najbolje, džaba je, pravo zavnobihski: Bosna je i srpska, i bošnjačka, i hrvatska, i to moramo snažno poručiti iz ove Skupštine!
U Sarajevu radi 7.000 Srba u državnim institucijama, to je naša najveća fabrika, to trebaju svi znati! Hoćemol te ljude ostavit bez posla!?

U Sarajevu radi 7.000 Srba u državnim institucijama, to je naša najveća fabrika, to trebaju svi znati! Hoćemol te ljude ostavit bez posla!?
-
archi_a
#4005 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Bez posla, bez posla, dašta. Nećemo sad nikako radit.arzuhal wrote:Krsmanović priča najbolje, džaba je, pravo zavnobihski: Bosna je i srpska, i bošnjačka, i hrvatska, i to moramo snažno poručiti iz ove Skupštine!
srbija,srbija,srbijaaaaaaaa
-
Romanija
#4006 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Ko da se Krsmanovic pita sta? Dodik bi ostavio i 70000 bez posla, u stvari njemu gore iz Laktasa bi najvise odgovaralo 'nova situacija' u Sarajevu. Kao sa stanovima za srpkse predstavnike u zajednickim institucijama.
- ultima_palabra
#4007 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Na šta spade kuća Petrovića, prodaju veru za večeruarzuhal wrote:Krsmanović priča najbolje, džaba je, pravo zavnobihski: Bosna je i srpska, i bošnjačka, i hrvatska, i to moramo snažno poručiti iz ove Skupštine!
-
archi_a
#4008 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Eno "suveren" krmeća glava najavljuje da je napisao još jedno pismo i da gleda u kojem terminu da ga pošalje Hagu
i to ni manje ni više već po crnadku, jer ne vjeruje diplomatskim kanalima.
Nek vam i to bude dokaz da u pismu koje mu je poslano, uopšte nije bio pitan nizašta, već je samo obavješten da je zahtjev o pokretanju revizije presude za genocid zaprimljen.
Nek vam i to bude dokaz da u pismu koje mu je poslano, uopšte nije bio pitan nizašta, već je samo obavješten da je zahtjev o pokretanju revizije presude za genocid zaprimljen.
- bh.tornjak
#4009 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Moj post od sinoc (Prvi):
bh.tornjak » 26/02/2017 21:14
OK...´ajmo ovako...
Stigla pisma (tri komada
) u ambasadu...pisma su u ambasadi ali mediji i dobro upuceni novinari vec znaju sta je u tim pismima.
Ivanic kaze da je zabranio ambasadorki da otvara "njegovo" pismo....tako sad prosipa pricu da sud trazi ocitovanje ona tri konja.
ako Ivanic zabranjuje mozda neko drugi ne zabranjuje....moze narediti da otvori "njegovo" pismo...zar ne....?
na kraju ce ispasti da je to (jedno pismo trojici konja) poslala neka salterusa da obavijesti da je zahtjev za reviziju primljen.
ako iko ima iskustva da je bar jednom isao na sud iz bilo kojeg razloga zna da to ovom brzinom nije moguce....
Ivanic & Co ovim zamajavaju narod (svoj prvenstveno) iz samo njima poznatih razloga.
Moj drugi post od sinoc:
i jos da se "ocituju" do 02.03.
hallo ba....pa jednom kokosaru sud ostavi sedmicu do dvije da se ocituje o necemu....
ovo je opet neki srpski spin....i pokusaj da dobiju na vremenu....zbog cega...???
to samo oni znaju...
Danas post od kolege:
archi_a » 27/02/2017 15:12
Ispade da nisam bio u pravu sa sadržajem kUverte. Nije ni 1. ni pod 2. ni pod 3., već pod 4. Sud formalno obavještava predsjedništvo Bosne i Hercegovine da je zahtjev za revizijom presude zaprimljen i da će u vremenu koje dolazi odlučivati po tom zahtjevu. Hvala i prijatno.
ono sto mnogim forumasima i pametnjakovicima mogu porucit je da se pokake na svoje diplome (ako ih ikako imaju)
misevi...rano ste izasli.... laganim korakom,jedan po jedan nazad u rupe
bh.tornjak » 26/02/2017 21:14
OK...´ajmo ovako...
Stigla pisma (tri komada
Ivanic kaze da je zabranio ambasadorki da otvara "njegovo" pismo....tako sad prosipa pricu da sud trazi ocitovanje ona tri konja.
ako Ivanic zabranjuje mozda neko drugi ne zabranjuje....moze narediti da otvori "njegovo" pismo...zar ne....?
na kraju ce ispasti da je to (jedno pismo trojici konja) poslala neka salterusa da obavijesti da je zahtjev za reviziju primljen.
ako iko ima iskustva da je bar jednom isao na sud iz bilo kojeg razloga zna da to ovom brzinom nije moguce....
Ivanic & Co ovim zamajavaju narod (svoj prvenstveno) iz samo njima poznatih razloga.
Moj drugi post od sinoc:
i jos da se "ocituju" do 02.03.
hallo ba....pa jednom kokosaru sud ostavi sedmicu do dvije da se ocituje o necemu....
ovo je opet neki srpski spin....i pokusaj da dobiju na vremenu....zbog cega...???
to samo oni znaju...
Danas post od kolege:
archi_a » 27/02/2017 15:12
Ispade da nisam bio u pravu sa sadržajem kUverte. Nije ni 1. ni pod 2. ni pod 3., već pod 4. Sud formalno obavještava predsjedništvo Bosne i Hercegovine da je zahtjev za revizijom presude zaprimljen i da će u vremenu koje dolazi odlučivati po tom zahtjevu. Hvala i prijatno.
ono sto mnogim forumasima i pametnjakovicima mogu porucit je da se pokake na svoje diplome (ako ih ikako imaju)
misevi...rano ste izasli.... laganim korakom,jedan po jedan nazad u rupe
-
archi_a
#4010 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Druže, nisam stvarno vidio da si o ovome pisao, jer se topic puni svim i svačim i nisam sve isčitavao.
Svaka čast.
Ja čim sam dobio "glas" koji mi je dobacio info, ja napisah ovo.
Mada sam bio blizu sa sadržajem kUverte pod 3. (prije par dana) gdje sam pretpostavljao da može biti da im je javljeno da je zahtjev zaprimljen i da se kreće u proces (jedino ovo kreće se u proces sam malo zabrzao)
Ipak ćemo sačekati odluku za pokretanjem procesa.

Svaka čast.
Ja čim sam dobio "glas" koji mi je dobacio info, ja napisah ovo.
Mada sam bio blizu sa sadržajem kUverte pod 3. (prije par dana) gdje sam pretpostavljao da može biti da im je javljeno da je zahtjev zaprimljen i da se kreće u proces (jedino ovo kreće se u proces sam malo zabrzao)
Ipak ćemo sačekati odluku za pokretanjem procesa.
Last edited by archi_a on 27/02/2017 16:32, edited 3 times in total.
- muha_sa
- arzuhal
#4012 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Cijelo vrijeme dok su govorili samo protiv Bakira (Dodik, Cvijanović, Govedarica, Bosić, Stevandić, Borenović, ona Spomenka iz DNS-a...), sve ok, a sad kad Mihajlica poče govorit kako nije samo Bakir tu kriv nego su svi bošnjački politički subjekti podržali pokretanje revizije - RTRS prekide prenos i pustiše reklame! Banda CRVENA!!!
- Drvosjeca iz Dejcica
#4013 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
U principu čovjek je na tragu onoga što i sam mislim a to je da su teritorije gdje su Bošnjaci većina možda i najveći ekonomski generatori. Samo niko se još u Bošnjaka nije sjetio da tim ucjenjuje i radi u korist Bošnjaka.arzuhal wrote:Krsmanović priča najbolje, džaba je, pravo zavnobihski: Bosna je i srpska, i bošnjačka, i hrvatska, i to moramo snažno poručiti iz ove Skupštine!
-
LSD
#4014 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Pa evo brate, citav yebeni dan pricaju samo o BakiruBHCluster wrote:Jel ovo citav Srpski politicki establišment navodi vodu na Bakirov mlin?
Ako to nije "navođenje vode na njegov mlin" , onda ne znam šta je.
Bakir je danas na skupštini RS sigurno dobio i naredne izbore
Last edited by LSD on 27/02/2017 16:32, edited 2 times in total.
- bh.tornjak
#4015 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
republicko sumski politicari nemaju vise niti jedne sarene laze u rukavu koju bi izvukli i narodu zamazali oci...arzuhal wrote:Cijelo vrijeme dok su govorili samo protiv Bakira (Dodik, Cvijanović, Govedarica, Bosić, Stevandić, Borenović, ona Spomenka iz DNS-a...), sve ok, a sad kad Mihajlica poče govorit kako nije samo Bakir tu kriv nego su svi bošnjački politički subjekti podržali pokretanje revizije - RTRS prekide prenos i pustiše reklame! Banda CRVENA!!!
mogu prezivjeti jos dva max. tri mjeseca....onda ponor....sunovrat u ambis beznadja...
ovo je zadnji i ocajnicki potez......zategnuti sto vise...."nahajcati" narod....za ono sto je neizbjezno...
Ocekujte uskoro balvane i barikade...
- muha_sa
#4016 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
to nema nikakve veze sa aplikacijom i revizijomDrvosjeca iz Dejcica wrote:U principu čovjek je na tragu onoga što i sam mislim a to je da su teritorije gdje su Bošnjaci većina možda i najveći ekonomski generatori. Samo niko se još u Bošnjaka nije sjetio da tim ucjenjuje i radi u korist Bošnjaka.arzuhal wrote:Krsmanović priča najbolje, džaba je, pravo zavnobihski: Bosna je i srpska, i bošnjačka, i hrvatska, i to moramo snažno poručiti iz ove Skupštine!
Tema o Bakiru postoji
Tema o SDA postoji
Otvoriš temu kako ekonomski il na drugi nacin ucjenit drugu stranu i opletemo
Fakat vas ne kontam
Last edited by muha_sa on 27/02/2017 16:37, edited 1 time in total.
- Sara03
#4017 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
PRC MILOJKA, PRCBHCluster wrote:
- Nurudin
- Location: "Zli, dobri, blagi, surovi, nepokretni, olujni, otvoreni, skriveni, sve su to oni i sve između toga.
#4018 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Čović je već rekao prije ovih pisama, da je bilo glasanje, on bi bio neutralan.
Naravno, baška šta on priča, kad bi bilo traženo da se izjasni on bi glasao Za, iako bi najradije bio protiv.
Šta ti je politika
Naravno, baška šta on priča, kad bi bilo traženo da se izjasni on bi glasao Za, iako bi najradije bio protiv.
Šta ti je politika
Last edited by Nurudin on 27/02/2017 16:41, edited 1 time in total.
- mO k3
#4019 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Fabrikaarzuhal wrote:Krsmanović priča najbolje, džaba je, pravo zavnobihski: Bosna je i srpska, i bošnjačka, i hrvatska, i to moramo snažno poručiti iz ove Skupštine!
-
archi_a
#4020 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Smijel nas pogledat direktno u oči, kad nam to govori?Sara03 wrote:PRC MILOJKA, PRCBHCluster wrote:
- Sara03
#4021 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Jašta.archi_a wrote:Smijel nas pogledat direktno u oči, kad nam to govori?Sara03 wrote:PRC MILOJKA, PRCBHCluster wrote:
![]()
![]()
- arzuhal
#4022 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
I upravo sam zbog toga i pričao o stajanju Amerikanaca i iza ove priče o reviziji jer sam spominjao i pitanje tranši MMF-a, itd (riječ je o smišljenim potezima i budućim koracima). BiH je u situaciji kada je nemoguće napraviti nekakav Dejton 2 i posložiti stvari da ovo bude normalna država. Također je nemoguće prisiliti nekog na nešto što sam neće (HNS nikog ne može prisiliti na treći entitet, niko ne može prisilite Srbe da ukinu entitetsko glasanje i sl). Treba napraviti tako da sam hoće.Drvosjeca iz Dejcica wrote:U principu čovjek je na tragu onoga što i sam mislim a to je da su teritorije gdje su Bošnjaci većina možda i najveći ekonomski generatori. Samo niko se još u Bošnjaka nije sjetio da tim ucjenjuje i radi u korist Bošnjaka.arzuhal wrote:Krsmanović priča najbolje, džaba je, pravo zavnobihski: Bosna je i srpska, i bošnjačka, i hrvatska, i to moramo snažno poručiti iz ove Skupštine!
Amerikanci imaju iskustva s tim, oni su pobjedili SSSR i kapitalističkom Zapadnom Njemačkom srušili Berlinski zid, odnosno srušili komunizam u Evropi. A mo'š mislit koliko im je problem dovest naku RS do bankrota, time pustiti da sami Srbi (poljoprivrednici, željeznica, zdravstvo, školstvo, javna uprava...) ustanu da im je.u sve po spisku i da dođe do raznih zahtjeva kao što je onaj Usorčev (Predsjednik Udruženja poljoprivrednih proizvođača i mljekara Republike Srpske) prošlogodišnji da treba oformiti ministarstvo poljoprivrede BiH i to za dobro same poljoprivrede u RS-u (pa su ga napali iz boračkih udruženja), i sl.
Nit' je FBiH Zapadna Njemačka (osim u izjavama par naših političara), nit' je RS DDR, al' nije teško skontat fazon...U svakom slučaju, ni Njemačka, onako podjeljena, nije mogla sama, a kako tek bošnjački političari da nešto skontaju i sami urade...
- spreca
#4023 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
Ja mislim da su onim pismima cestitke za 1 Mart dan BiH...poslali sve troici da se ne otimaju
- Drvosjeca iz Dejcica
#4024 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
spreca wrote:Ja mislim da su onim pismima cestitke za 1 Mart dan BiH...poslali sve troici da se ne otimaju
- bh.tornjak
#4025 Re: REVIZIJA PRESUDE PROTIV SRBIJE
spreca wrote:Ja mislim da su onim pismima cestitke za 1 Mart dan BiH...poslali sve troici da se ne otimaju