Referendum(i) u RS-u

Locked
red evil

#4001 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by red evil »

Đe je video te vježbe? :mrgreen:

11 specijalaca na jednog teroristu. Uspješnost zagarantovana. :mrgreen:
ze kalanga

#4002 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by ze kalanga »

jao_situacije wrote:terorista nema
to što ti pratiš ptpc je tvoj problem
osa fup i aziz prate sve, da ima potrebe pohapšeni bi bili

:roll: Da, nema u zatvorima,ili su rijetki.

Koliko ono bješe lokacija - 23, 25, 26,29?

I koliko su dugački spiskovi bezbjednosnih agencija?!

I te činjenice su ipak svjesni i međunarodni faktori. Nije da ne znaju. Uostalom toga su svjesni i bošnjački politički krugovi, ali iz nekog razloga ne žele se suprostaviti, jer se boje odmazde ili osvete. Uostalom o čemu mi pričamo kad državne službe ne mogu ući na jedan dio državne teritorije... :lol:
jao_situacije

#4003 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by jao_situacije »

ze kalanga wrote:

I te činjenice su ipak svjesni i međunarodni faktori. Nije da ne znaju. Uostalom toga su svjesni i bošnjački politički krugovi, ali iz nekog razloga ne žele se suprostaviti, jer se boje odmazde ili osvete. Uostalom o čemu mi pričamo kad državne službe ne mogu ući na jedan dio državne teritorije... :lol:
misliš na one stanice lovačkog društva i opšćine
ušli su oni uzeli dokumentaciju i otišli, kažem ti ja fino nemoj pratiti ptpc
Altair_SA

#4004 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Altair_SA »

Teroristi iz genocidnobrljopijske tvorevine se ozbiljno primili da bi mogli dobiti neovisnist samo tako, bez rata :lol:

E moji cetalji, probajte samo... pa ni 92ge niste mogli stoko teroristicka, a ne danas :-D

A i konacno da se rijesi ovo vec jednom 8)
haos1

#4005 Re: RE: Re: Referendum(i) u RS-u

Post by haos1 »

jao_situacije wrote:nego slab ovaj lazar nešto 7.62 ga probije sad pa sad

da nije mrske amerike saj bi se vozio u ladi 4x4
hvali m70, nosi m4 [emoji106]
Jest, ali Lazar nosi 20X110mm autotop, mitraljez 7.62mm i automatatski bacac granata mu je tek sekundarno oruzje.

Ja bih to TOW-ovima unistavao.

Sent from my LG-H818 using Tapatalk
bh.tornjak

#4006 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bh.tornjak »

commendatore wrote:
bh.tornjak wrote:
ze kalanga wrote:9. januar 1992. godine se desio prije rata i prije Dejtona.

jbt....a mene ubjedjivali da su Bosnjaci srusili krnju Jugoslaviju.....
na..nu......to bijahu srbi... :izet:
:lol: :lol: :lol: :thumbup: sami sebi skoce u stomak cinjenicama :mrgreen:
i Hrvati su srusili Jugoslaviju....nisu Srbi:

30.9.1990 progkasena RSK

a Hrvatska nezavisnost od Jugoslavije 25.6.1991....devet mjeseci kasnije....
a...u PM
commendatore

#4007 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by commendatore »

ze kalanga wrote:

vi da nemate bosnjackih politickih krugova nikako drugacije i ne biste mogli funkcionisat bez te gamadi koja se naziva predstavnicima bosnjackog naroda.... samo zahvaljujuci njima ste i dobili pravo izdrkavanja.... al polako - i njima ce doc kraj kad tad :mrgreen: zato i navijamo za referendum :mrgreen:
commendatore

#4008 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by commendatore »

bh.tornjak wrote:

30.9.1990 progkasena RSK

a...u PM
i ko je poceo rat :mrgreen: :?: :!: :idea: :mrgreen: :lol:
Danguba

#4009 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Danguba »

kamen spoticanja wrote:
Yug wrote:@bh tornjak
Kakve veze ima sto su drzavljani Republike Srpske,kriminalac ko kriminalac,na ovom forumu ko da se igrama gluhih telefoina.Poenta je da MUP Republike Srpske vec godinama saradjuje sa drzavama EU i ostalim i samo sam naveo gore neke primjere i ne znam cemu sad cudjenje zasto saradjuju i izvode vjezbe sa Srbijanskim antiteroristickim jedinicama.
Zaista cemu cudjenje :lol:
:lol:

Ma on je legenda. Cak ne moze da napravi razliku izmedju hvatanja kriminalaca i terorista koji trguju naoruzanjem i ove ''vjezbe''.
Prpa.ba

#4010 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Prpa.ba »

Bosna i Hercegovina ima historijsko iskustvo borbe protiv vjerskog terorizma i ekstremizma. Od 1992 do 1995 borili smo se protiv pretece ideologije tzv. Islamske Drzave. Radilo se o borbi sekularne RBiH protiv Pravoslavne Drzave i pravoslavnog ekstremizma i terorizma s ove strane Drine. :thumbup:
jao_situacije

#4011 Re: RE: Re: Referendum(i) u RS-u

Post by jao_situacije »

haos1 wrote:

Jest, ali Lazar nosi 20X110mm autotop, mitraljez 7.62mm i automatatski bacac granata mu je tek sekundarno oruzje.

zovnemo šaćirbeja, de pošalji nam 100 komada barrett m82

i lazari idu u historijske udžbenike ponovo :thumbup:
commendatore

#4012 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by commendatore »

Prpa.ba wrote:Bosna i Hercegovina ima historijsko iskustvo borbe protiv vjerskog terorizma i ekstremizma. Od 1992 do 1995 borili smo se protiv pretece ideologije tzv. Islamske Drzave. Radilo se o borbi sekularne RBiH protiv Pravoslavne Drzave i pravoslavnog ekstremizma i terorizma s ove strane Drine. :thumbup:
jest a Kulin Ban isfoliro katolicke teroriste i kae eo sad smo katolici dok OSCE papin promatrac nije zatvorio vrata :mrgreen:
tlr

#4013 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by tlr »

Drvosjeca iz Dejcica wrote:
ABH017 wrote:
bh.tornjak wrote:Vježbi su prisustvovali predsjednici Republike Srpske Milorad Dodik i Srbije Tomislav Nikolić, kao i premijer Srpske Željka Cvijanović, ministar unutrašnjih poslova Srpske Dragan Lukač, potpredsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić, ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović, ministar za rad Aleksandar Vulin, ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić, Njegovo preosveštenstvo episkop šabački Lavrentije i ostali gosti. :lol: :lol: :lol:

i onda ti dodju ovde i pricaju o IVZ i njenim sluzbenicima....
:izet:
Jesam li ja rekao i obrazložio da sve više idemo ka kršćanskom talibanatu? Ovo se dešava samo u RS-u i možda Raki pod ISIL-om.
RS i HZHB su pioniri talibanata. U Babistanu se talibanat pomaljao, pa nestajao, pa opet pomaljao. Ideja selefijskog talibanata bi tek mogla da se razmaše.

Političari u nas ima jedan ozbiljan problem, a to je vjerodostojnost. Zvanična politika sva tri naroda koketira sa takvim idejama i tako ruši zakone na kojima stoji - i to na svakom pedlju naše drage zemljice.

Ti istrošeni političari imaju samo jedan izlaz - ljutito skinuti maske i reći "istina je! Ja sam četnik/ustaša/vehebaija i moj cilj je da pobijem sve druge!". Čim to izgovore, poništiti će postojeći zakonski okvir - i kreirati u pravcu kreiranja talibanskog zakonskog okvira. (što Dodik upravo radi).

Njihovim retoričkim preseravanjima više ne vjeruju ni nepismeni, a pogotovo njihovi plaćenici - oni koje su uhljebili u privatne policije, elektroprivrede, medije...
Ti plaćenici (uhljebi) su njihova zadnja linija odbrane. Zahvaljujući urođenom pljačkaškom mentalitetu čovjeka, ljudi se još uvijek nabijaju oko Baja, pa međusobno hvataju za vratove - ne bi li u zadnji čas uhvatili koju mrvicu milosti (para) i produžili vlastitu agoniju.

Sve te pojave su generatori vlastitog rješenja. Talibanati će konačno i najvećem glupanu pokazati o čemu je riječ, jer su takve nakaradne tvorevine osuđene na vječite sukobe, konstantne masovne zločine ... sve do konačnog samouništenja. Niko nije budala da to ne vidi, čak ni njihovi plaćenici.

Ovaj proces mogu možda zaustaviti samo šleperi para koji bi nekim čudom pali sa neba, a kako bi Baje ponovo potrpali u pare u vlastite džepove, a siću pobacali narodu... i tako kupili još koji dan.

Kar'na im!
Nema se više ni para ni vremena.
Last edited by tlr on 28/08/2016 14:47, edited 2 times in total.
tandmand

#4014 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by tandmand »

Održana združena protuteroristička vježba policija Srbije i RS-a "Drina 2016"
Igrali se po livadama, četnika i civila.
bh.tornjak

#4015 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bh.tornjak »

commendatore wrote:
bh.tornjak wrote:

30.9.1990 progkasena RSK

a...u PM
i ko je poceo rat :mrgreen: :?: :!: :idea: :mrgreen: :lol:
zna se...Hrvatska koja je napala miroljubivi i slobodarski narod RSK... :mrgreen:
Yug

#4016 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Yug »

bh.tornjak wrote:
Kakve veze ima sto su drzavljani Republike Srpske,kriminalac ko kriminalac,na ovom forumu ko da se igrama gluhih telefoina.Poenta je da MUP Republike Srpske vec godinama saradjuje sa drzavama EU i ostalim i samo sam naveo gore neke primjere i ne znam cemu sad cudjenje zasto saradjuju i izvode vjezbe sa Srbijanskim antiteroristickim jedinicama.
ne samo da su bili drzavljani rs-a...nego su bili SRBI....
hahaha o boze sta je ovo :lol: .Kakve veze ima pripadnost naciji par kriminalaca.Govorim Ti o saradnji MUP Republike Srpske sa Kraljevinom Svedskom,Holandijom,Hrvatskom,Velikom Britanijom i sta je sada cudno sto saradjuju sa Srbijom susjednom Republikom.
bh.tornjak

#4017 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by bh.tornjak »

Yug wrote:
bh.tornjak wrote:
hahaha o boze sta je ovo :lol: .Kakve veze ima pripadnost naciji par kriminalaca.Govorim Ti o saradnji MUP Republike Srpske sa Kraljevinom Svedskom,Holandijom,Hrvatskom,Velikom Britanijom i sta je sada cudno sto saradjuju sa Srbijom susjednom Republikom.

pa posto si ti pisao da je oruzje bilo namijenjeno "muslimanskoj braci" red je da se kaze da su u svemu tome ucestvovala i "pravoslavna braca"

teroristi jedni...teroristi drugi...u cemu je razlika....???
zar ne rekose da su teroristi i oni koji pomazu terorizam...zar ne...???
ili za srbe vaze druga pravila...??
commendatore

#4018 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by commendatore »

Yug wrote:
bh.tornjak wrote:
oce l rvacka pomoc da se odrzi koridor preko brckog u slucaju ref-a u zastiti opstojnosti i neovisnosti TZVRS-a ? :mrgreen:
haos1

#4019 Re: RE: Re: RE: Re: Referendum(i) u RS-u

Post by haos1 »

jao_situacije wrote:
haos1 wrote:

zovnemo šaćirbeja, de pošalji nam 100 komada barrett m82

i lazari idu u historijske udžbenike ponovo [emoji106]
Ma najbolje poslati oklopna vozila slicnih karakteristika, bolje da nam to Erdogan donira. Ali kad vec nema to, onda moramo ovako to puskama razrijesavati.

commendatore

#4020 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by commendatore »

PO je sasvim dovoljan 8-)
Fudo387

#4021 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Fudo387 »

Yug wrote:
bh.tornjak wrote:
Ovdje si sam sebi skocio u stomak. :D
Akcije koje si spominjao izvedene su u saradnjim sa murijama nabrojanih zemalja, s tim da si izignorisao jedan bitan detalj. Po naredbi Suda BiH i uz koordinaciju sa Tuzilastvom BiH.
Haj sad udri se, nece li ti jos koji nidje veze primjer za opravdanje ovog danasnjeg divljanja pasti na pamet.
Yug

#4022 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Yug »

:-D
En person greps i Sverige vid ett tidigare tillfälle.
Enligt det bosniska inrikesdepartementet greps de fem personerna i städerna Gradiska och Laktasi i den bosnienserbiska delstaten Republika Srpska.

DELSTATEN :-D
:-D
Saradnja sa Velikom Britanijom
Lukač u Londonu dogovorio saradnju između policija RS i Velike Bitanije (VIDEO)
Ministar unutrašnjih poslova RS Dragan Lukač dogovorio je danas u Londonu saradnju i potpunu razmjenu informacija između policija RS i Velike Bitanije u borbi protiv terorizma i sajber kriminala.

Tokom razgovora s domaćinima u Ministarstvu unutrašnji poslova Velike Britanije Lukač je prenio iskustva policije Srpske kada je riječ o povratku državljana BiH sa ratišta u Siriji.
U britanskoj Nacionalnoj agenciji za bezbjednost i borbu protiv kriminala posebno je pohvaljen Tim MUP-a RS za borbu protiv sajber kriminala, te najavljena uzvratna posjeta Banjaluci.
Fudo387

#4023 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Fudo387 »

Odlicno.
Razgovarao je sa predstavnicima britanske murije.
A dje su konkretno skupa vjezbali? :D
Ne razumijem svedski.
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4024 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by KatarinaKosaca »

Fudo387 wrote:Odlicno.
Razgovarao je sa predstavnicima britanske murije.
A dje su konkretno skupa vjezbali? :D
Ne razumijem svedski.
u Loznici
Point.

#4025 Re: Referendum(i) u RS-u

Post by Point. »

Yug wrote::-D
En person greps i Sverige vid ett tidigare tillfälle.
Enligt det bosniska inrikesdepartementet greps de fem personerna i städerna Gradiska och Laktasi i den bosnienserbiska delstaten Republika Srpska.

DELSTATEN :-D
.
O kojim svedskim novinama je rijec?
Locked