To 200 KM prošlo vrijeme.sumirprimus wrote:ljudi ba placaju 5 dana 200njak maraka i vi pricate o turskoj![]()
dobro nisu svi isti neko ima love, al 90% nema
Ne možeš više ni partizanski otići tako
Moderator: anex
To 200 KM prošlo vrijeme.sumirprimus wrote:ljudi ba placaju 5 dana 200njak maraka i vi pricate o turskoj![]()
dobro nisu svi isti neko ima love, al 90% nema
Nisam upratio. To ono po stubovima što lijepe?sumirprimus wrote:moze tomo i idu ljudi vjeruj..
podace i zaostrog, gledam ponude 220 ak km 5 dana![]()
puno.ne mos doc na red.
sabanss wrote:65 - 70 EUR osrednji apartman u malom mjestu je x10 jednako je 1300 KMNisrin wrote:Ja nisam nasla u Turskoj za sezonu za 2 osobe ispod 2300-2500KM...a toliko NIKAD ne potrosim u Hrvatskoj za 10 dana(smjestaj, prevoz, vecere, izleti, odlasci u druga mjesta, hrana- kvalitetna, kafe itd)
Izleti, večere u restoranu, odlasci u druga mjesta, kafe i slično stanu u 100 KM po danu za dvije osobe sa hrvatskim cijenama u sezoni?
Ah, da... Put nisam računao...
spreca wrote:A sta si trazila? ..kakav smestaj itdNisrin wrote:Ja nisam nasla u Turskoj za sezonu za 2 osobe ispod 2300-2500KM...a toliko NIKAD ne potrosim u Hrvatskoj za 10 dana(smjestaj, prevoz, vecere, izleti, odlasci u druga mjesta, hrana- kvalitetna, kafe itd)
cesme vjerovatnoNisrin wrote:Po meni je Turska vrh kad ides u Bodrum, Kemer, Istanbul, Capadocciu, ostalo---ne svidja mi se..e, ima ono jos jedno mjesto koje posjecuju Turci, elitnije je, zaboravila sam ime, ali su i cijene u skladu s tim!

nije sve luka... inace je mala luka.sumirprimus wrote:sta je to luka bogte?
jeftinije onda u splitu se kupat

znaci treba jedno 7 8 hiljadaTomahawk11 wrote:Turska ako hoćeš 10 dana, a da valja, onda ništa ispod 1000 eura po glavi.
Možda nešto ranije, u februaru da završiš preko bookinga.
Ako imaš čergu, trebasumirprimus wrote:znaci treba jedno 7 8 hiljadaTomahawk11 wrote:Turska ako hoćeš 10 dana, a da valja, onda ništa ispod 1000 eura po glavi.
imali kod naas mogucnost da bookiras u sarajevo recimo i da letis iz zg , bg , graz?Tomahawk11 wrote:Turska ako hoćeš 10 dana, a da valja, onda ništa ispod 1000 eura po glavi.
Što ne bi bilo? Tako idu u Grčku. Nema iz Sa direktno.mO k3 wrote:imali kod naas mogucnost da bookiras u sarajevo recimo i da letis iz zg , bg , graz?Tomahawk11 wrote:Turska ako hoćeš 10 dana, a da valja, onda ništa ispod 1000 eura po glavi.