..ma meni turska i rusija su u barazu.... neam pojma jesu li mi uopste dragi...raoul duke wrote:Na ovoj temi se nasli raspravljati turkofili i rusofili o americkom predsjednikuKlix the best
Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- GeeTnT
#4001 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#4002 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
tako ti ja gledam "Zameo ih vjetar", i vidim raduju se likovi, jer je objavljen rat protiv Sjevera... oni sretni, presretni... da su mogli u miru odgledati kraj filma ko i ja, i premotati unazad, ne bi bogami bilo te scene.cyprus wrote:Još jednom, daj Bože da griješim, ali meni se sve čini da ćemo mi plakat i za Bushom, a kamoli Obamom i Clintonovima...
pusti kraju, biće vremena da se mnogi ujedu za jezike, samo se nadam da to ostali neće osjetiti na svojoj koži.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#4003 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Chmoljo wrote:tako ti ja gledam "Zameo ih vjetar", i vidim raduju se likovi, jer je objavljen rat protiv Sjevera... oni sretni, presretni... da su mogli u miru odgledati kraj filma ko i ja, i premotati unazad, ne bi bogami bilo te scene.cyprus wrote:Još jednom, daj Bože da griješim, ali meni se sve čini da ćemo mi plakat i za Bushom, a kamoli Obamom i Clintonovima...
pusti kraju, biće vremena da se mnogi ujedu za jezike, samo se nadam da to ostali neće osjetiti na svojoj koži.
Tim vise sto istorija pokazuje zanimljive podatke o agresivnosti vanjske politike i (ne) spremnosti za dogovor i kompromis, poredeci republikanake i demokratske administracije.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#4004 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ne daj se bruda!Vizionar 1985 wrote:Jbg moram se nekad izjadat, pa makar preko foruma jer me ne fermaju mnogi van njega.
- BHCluster
#4005 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Tako je kada se radi a znas da neces snositi odgovornost za svoje akcije.
- Kikibombona
#4006 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Doni popisao Obamu za kraj!
https://mobile.twitter.com/realDonaldTr ... 0711461890
A tek ovo
https://mobile.twitter.com/realDonaldTr ... 0980039681
A tek ovo
- Chmoljo
#4007 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
politika nije statistika. a ako ćemo gledati u prošlost, to je da dogovori sa diktatorima nikad nisu donijeli dobrog svijetu. živi bili (nadam se) pa vidjeli._BataZiv_0809 wrote:
![]()
Tim vise sto istorija pokazuje zanimljive podatke o agresivnosti vanjske politike i (ne) spremnosti za dogovor i kompromis, poredeci republikanake i demokratske administracije.
- General War
#4008 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Chmoljo wrote:politika nije statistika. a ako ćemo gledati u prošlost, to je da dogovori sa diktatorima nikad nisu donijeli dobrog svijetu. živi bili (nadam se) pa vidjeli._BataZiv_0809 wrote:
![]()
Bitno je samo navlaciti vodu na mlin, nego nesto smisleno reci.
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#4009 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ko je ovdje diktator?General War wrote:Chmoljo wrote:politika nije statistika. a ako ćemo gledati u prošlost, to je da dogovori sa diktatorima nikad nisu donijeli dobrog svijetu. živi bili (nadam se) pa vidjeli._BataZiv_0809 wrote:
![]()
Tim vise sto istorija pokazuje zanimljive podatke o agresivnosti vanjske politike i (ne) spremnosti za dogovor i kompromis, poredeci republikanake i demokratske administracije.![]()
- General War
#4010 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Koja je agresivnost vanjske politike?_BataZiv_0809 wrote:Ko je ovdje diktator?General War wrote:_BataZiv_0809 wrote:
![]()
![]()
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#4011 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
De ba uozbilji se.General War wrote: Koja je agresivnost vanjske politike?
- General War
#4012 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
To i ja tebi kazem, ali na drugaciji nacin._BataZiv_0809 wrote:De ba uozbilji se.General War wrote: Koja je agresivnost vanjske politike?
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#4013 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
DUMP je tipiČnije HameriĆkije celebretyJE produkt... sad idu cijene nafte gore... kupujte dionice naftaškiH kompanija do kraja godine ide barel preko 100 dolara

- General War
- Acid25
- sinuhe
#4016 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Ruska kriza traje par godina i sad bi kao Trump nesto trebao dokazati, pokazati.... 
- Acid25
#4017 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ikrsinuhe wrote:Ruska kriza traje par godina i sad bi kao Trump nesto trebao dokazati, pokazati....
-
sumirprimus
#4018 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
ovo zadnje u vezi obame il trumpa?Chmoljo wrote:tako ti ja gledam "Zameo ih vjetar", i vidim raduju se likovi, jer je objavljen rat protiv Sjevera... oni sretni, presretni... da su mogli u miru odgledati kraj filma ko i ja, i premotati unazad, ne bi bogami bilo te scene.cyprus wrote:Još jednom, daj Bože da griješim, ali meni se sve čini da ćemo mi plakat i za Bushom, a kamoli Obamom i Clintonovima...
-
sumirprimus
#4019 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
i sta kaje istorija ko je agresivniji i nespremniji na kompromis?_BataZiv_0809 wrote:Chmoljo wrote:tako ti ja gledam "Zameo ih vjetar", i vidim raduju se likovi, jer je objavljen rat protiv Sjevera... oni sretni, presretni... da su mogli u miru odgledati kraj filma ko i ja, i premotati unazad, ne bi bogami bilo te scene.cyprus wrote:Još jednom, daj Bože da griješim, ali meni se sve čini da ćemo mi plakat i za Bushom, a kamoli Obamom i Clintonovima...
pusti kraju, biće vremena da se mnogi ujedu za jezike, samo se nadam da to ostali neće osjetiti na svojoj koži.![]()
-
sumirprimus
#4020 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
zato su komenti na tvit jebo komentarisanje baketa i dode.al bitni je da ga je trmp popisaoKikibombona wrote:Doni popisao Obamu za kraj!![]()
A tek ovo![]()
![]()
-
sumirprimus
#4021 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
cuj liberalni fasisti.Black swan wrote:burgundy wrote:Jos malo je ostalo do preuzimanja bijele kuce.Obama na sve nacine pokusava da dodatno narusi odnose sa Rusijom,ovaj zadnji slucaj sa protjerivanjem ruskih diplomata iz SAD.Sreca pa Putin ne nasjeda na to,svaka cast,htio Obama bacit kost novoj nadolazecoj administraciji.Kakav los politicar,ali ubrzo je proslost.
odoše štetočine![]()
![]()
![]()
najkrivlja im je demokracija kada gube
liberalni fašisti
ovo je nespojivo.fasizam je eksluzivno produkt tradicionalists i konzervativaca
- KB9
#4022 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
jest i tesko obamu popisat 
- cyprus
#4023 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
Vala baš, k'o da kažeš kršćanski islamizamsumirprimus wrote:cuj liberalni fasisti.Black swan wrote:burgundy wrote:Jos malo je ostalo do preuzimanja bijele kuce.Obama na sve nacine pokusava da dodatno narusi odnose sa Rusijom,ovaj zadnji slucaj sa protjerivanjem ruskih diplomata iz SAD.Sreca pa Putin ne nasjeda na to,svaka cast,htio Obama bacit kost novoj nadolazecoj administraciji.Kakav los politicar,ali ubrzo je proslost.
odoše štetočine![]()
![]()
![]()
najkrivlja im je demokracija kada gube
liberalni fašisti
ovo je nespojivo.fasizam je eksluzivno produkt tradicionalists i konzervativaca
- Chmoljo
#4024 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
nemojte labuda. on je sad mainstream 
-
sumirprimus
#4025 Re: Donald J Trump - Predsjednik USA All About
eto sta su tradicionalisti i konzervativci dobra ucinili za ljudski rod?
kao pokret,partija,monarhija.teokratija kakve vec s ve imaju?
išta?
kao pokret,partija,monarhija.teokratija kakve vec s ve imaju?
išta?