BHTelekom vs Eronet vs Mtel vs ostali mobilni operateri

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

ko nudi najbolje usluge po najnižim cijenama ?

bhtelecom
14
20%
eronet
7
10%
mtel
7
10%
haloo
4
6%
Novotel
38
54%

Total votes: 70

hostapler

#4001 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by hostapler »

kakavdanakneiskustvu wrote:
hostapler wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:prije godinu i po kupljen mobitel u bh telecomu,uz garanciju od dvije godine,prije dvadesetak dana touch screen prestao fercerati,mobitel odnesen u bh telecom,oni zaprimili,u zapisniku napisano da kvar podlijeye garanciji,danas kad se otislo po mobitel kazu da je mehanicki kvar i da treba jos doplatiti 140 km za popravak aparata,u ponedeljak im ide prijava inspekcije
:shock:
Mehanicki kvar?
U telefonu?
:D

da,tako rekose
Mozda grijesim,ali ja kad cujem mehanicki kvar prvo sto mi pada napamet je kvar nekog pokretnog dijela,nesto sto se mice,giba,krece.
Ako ti je tel imao bilo kakvo fizicko ostecenje izvana,odmah kazu da ti je tel ispao i sl i nece da ga popravljaju.
kakavdanakneiskustvu

#4002 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by kakavdanakneiskustvu »

hostapler wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:prije godinu i po kupljen mobitel u bh telecomu,uz garanciju od dvije godine,prije dvadesetak dana touch screen prestao fercerati,mobitel odnesen u bh telecom,oni zaprimili,u zapisniku napisano da kvar podlijeye garanciji,danas kad se otislo po mobitel kazu da je mehanicki kvar i da treba jos doplatiti 140 km za popravak aparata,u ponedeljak im ide prijava inspekcije
:shock:
Mehanicki kvar?
U telefonu?
:D

da,tako rekose
Mozda grijesim,ali ja kad cujem mehanicki kvar prvo sto mi pada napamet je kvar nekog pokretnog dijela,nesto sto se mice,giba,krece.
Ako ti je tel imao bilo kakvo fizicko ostecenje izvana,odmah kazu da ti je tel ispao i sl i nece da ga popravljaju.[/quote]

da,ali nije imao nikakvo fizicko ostecenje
Kiki_Musampa

#4003 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Kiki_Musampa »

Pozdrav ljudi,
Treba mi preporuka za paket,mrezu kako god hocete.Koristim trenuttno no limit i hocu da ustedim do 30 km.Probao sam da predjem na student 2 paket,ali nisam student. Odgovara mi zbog cijrne poziva prema fiksnoj mrezi od 8 kpf.
ima li sta slicno i na jednoj mrezi?
avaks

#4004 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by avaks »

Eronet Super 35, ugovor na 2 godine, bez uređaja za 29,25KM mjesečno...
kakavdanakneiskustvu

#4005 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

moze li pomoc,ko je ovlasteni serviser za alkatel aparate?
nightvision

#4006 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by nightvision »

Neki dan gledam neki strani sportski kanal i u poluvremenu utakmice piche reklame neke mreze u GB, za 5£ mjesecno daju 500MB 400min i neograniceno sms. I racunam koliko nas ovi nasi banditi kradu.
ing-ecc

#4007 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by ing-ecc »

kakavdanakneiskustvu wrote:moze li pomoc,ko je ovlasteni serviser za alkatel aparate?
Danko, mislim da je Agram servis Mostar :D bar je moj Alcatel bio pod garancijom iz Agrama :D vjerovatno su i dalje ovlasteni
kakavdanakneiskustvu

#4008 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

ing-ecc wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:moze li pomoc,ko je ovlasteni serviser za alkatel aparate?
Danko, mislim da je Agram servis Mostar :D bar je moj Alcatel bio pod garancijom iz Agrama :D vjerovatno su i dalje ovlasteni

hvala
rodjeni_95

#4009 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by rodjeni_95 »

Pročitah na FB-u da jedan od operatera ima opciju kupnje 1 GB 1 KM mobilnog neta kao stalnu? Je l' istina i koji je u pitanju?
doff

#4010 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by doff »

rodjeni_95 wrote:Pročitah na FB-u da jedan od operatera ima opciju kupnje 1 GB 1 KM mobilnog neta kao stalnu? Je l' istina i koji je u pitanju?
Da, tako nešto nude haloo i gofree ali je to dnevna ponuda
Sanjarko

#4011 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

doff wrote:
rodjeni_95 wrote:Pročitah na FB-u da jedan od operatera ima opciju kupnje 1 GB 1 KM mobilnog neta kao stalnu? Je l' istina i koji je u pitanju?
Pa nije bas tako. Nisi u toku.
Duplo daje.

Ne znam za dnevnu znam da sedmicnu duplo daje 2 Gb 3 km, ja kak sam porukom razumio duplo, davno dobio poruku ne sjecam se o tome nesto, duplo da caste, daju.

Da jos uvedu i smanjenu brzinu, barem 32 bilo bi dobro, da se ne trosi kredit kada se potrosi net.
Odmah bi na halo skroz presao, ukino bi mtel totalno.

Znaci mislim da daju i dnevnu i mjesecnu duplo, ne znam ak je neko dokupljivao nek javi. Za sedmicnu znam jer jesam.
Evo provjerio pise dupla porcija megabajta.

Znaci sve puta 2.
Sanjarko

#4012 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

Vizionar 1985 wrote: Pa nije bas tako. Nisi u toku.
Duplo daje.

Ne znam za dnevnu znam da sedmicnu duplo daje 2 Gb 3 km, ja kak sam porukom razumio duplo, davno dobio poruku ne sjecam se o tome nesto, duplo da caste, daju.

Da jos uvedu i smanjenu brzinu, barem 32 bilo bi dobro, da se ne trosi kredit kada se potrosi net.

Znaci mislim da daju i dnevnu i mjesecnu duplo, ne znam ak je neko dokupljivao nek javi. Za sedmicnu znam jer jesam.

Znaci sve puta 2.
Ili barem da gase net kad se potrosi, da to uvedu. Odmah bi preso skroz.
Maharadza

#4013 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Maharadza »

Vizionar 1985 wrote:
doff wrote:
Duplo daje.

Znaci sve puta 2.
Status: ponuda nije aktivna
http://www.haloo.ba/vidite-duplo-vidite-dobro-s70
Sanjarko

#4014 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

Vizionar 1985 wrote:
Vizionar 1985 wrote: Pa nije bas tako. Nisi u toku.
Duplo daje.

Znaci sve puta 2.
Ili barem da gase net kad se potrosi, da to uvedu. Odmah bi preso skroz.
Mozda i rizikujem i predzem skroz, al cu nesto morat skontat kak sta. Da mi kredit ne povuce.
Sanjarko

#4015 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

Maharadza wrote:
Vizionar 1985 wrote:
Status: ponuda nije aktivna
http://www.haloo.ba/vidite-duplo-vidite-dobro-s70
Radza nisi u toku. Ovo stara ponuda, ima sad nova, duplo sve opet.
Prosli mjesec kupio 2 Gb za 3 km.

Znaci 2 Gb 1 km, 2 Gb 3 km, 4 Gb 8 km, dnevna, sedmicna, mjesecna.
Ba najjeftiniji net.

Kupio 2 Gb samo spuco 7 sto mb, propalo mi 1,3 Gb. Jbg moro dokupit a nisam spuco ostalo.
rodjeni_95

#4016 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by rodjeni_95 »

Vizionar 1985 wrote:
Znaci 2 Gb 1 km, 2 Gb 3 km 4 Gb 8 km, dnevna, sedmicna mjesecna.
Ba najjeftiniji net.

Kupio 2 Gb samo spuco 7 sto mb, propalo mi 1,3 Gb. Jbg moro dokupit a nisam spuco ostalo.
Kod m:tel-a 1 GB 3,50 KM sedmicno, al kad spucas tu gigu, surfas dalje neograniceno al smanjenom brzinom.
Je l' isto i na Haloo ili kad potrosis - potrosis :lol:
Sanjarko

#4017 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

rodjeni_95 wrote:
Vizionar 1985 wrote:
Znaci 2 Gb 1 km, 2 Gb 3 km 4 Gb 8 km, dnevna, sedmicna mjesecna.
Ba najjeftiniji net.

Kod m:tel-a 1 GB 3,50 KM sedmicno, al kad spucas tu gigu, surfas dalje neograniceno al smanjenom brzinom.
Je l' isto i na Haloo ili kad potrosis - potrosis :lol:
Ma znam to im je mana, ali dohakat cu im ja ba. Vec evo sad skonto fol kako.
Sanjarko

#4018 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

Vizionar 1985 wrote:
Cak sam jos nest skonto, znam to ja i jos jedan ovdje forumas. Jedva sam njemu i reko preko telefona o cemu se radi.
Sanjarko

#4019 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

Vizionar 1985 wrote:
Vizionar 1985 wrote:
Cak sam jos nest skonto, znam to ja i jos jedan ovdje forumas. Jedva sam njemu i reko preko telefona o cemu se radi.
Jos cu i drugim dohakat, jos nesto i sem ovog svega sam skonto.
Nije meni nik ovdje i drugdje vizionar bez razloga. Ja skoro svaki dan po neku ideju ili vise, smislim.
Nekad toliko stvari smislim da nemam vremena da ih odradim, jer sam nekada neraspolozen, depresivan, ili imama manjk energije itd. Nekada mi mrsko a moram se i Ja malo opustit.
doff

#4020 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by doff »

Vizionar 1985 wrote:Radza nisi u toku. Ovo stara ponuda, ima sad nova, duplo sve opet.

Ba najjeftiniji net.

Image
Sanjarko

#4021 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

doff wrote:
Vizionar 1985 wrote:Radza nisi u toku. Ovo stara ponuda, ima sad nova, duplo sve opet.

Ba najjeftiniji net.

http://image.prntscr.com/image/8ec6f5d6 ... 6d0ea2.png
Pa eto vidis prosli mjesec aktivna ponuda bila. Jesam slago sta. Nisam znao da je iskljucena, jer mi je net iskljucen, potrosio bonus. A nisam ni dokupljivao net.
doff

#4022 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by doff »

Vizionar 1985 wrote:Pa eto vidis prosli mjesec aktivna ponuda bila. Jesam slago sta. Nisam znao da je iskljucena, jer mi je net iskljucen, potrosio bonus. A nisam ni dokupljivao net.
Vizionar 1985 wrote:
doff wrote:Da, tako nešto nude haloo i gofree ali je to dnevna ponuda
Duplo daje.

Znaci sve puta 2.
Jok, demantovao si mi post a da nisi provjerio. S druge strane pitanje je bilo za stalnu ponudu a ne privremenu. Haloo nudi 1GB po danu za 1KM kao stalnu ponudu a ne 2GB. Akcenat je na stalnoj ponudi...Čitaj pažljivo pa komentariši :thumbup:
Sanjarko

#4023 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

doff wrote: Jok, demantovao si mi post a da nisi provjerio. S druge strane pitanje je bilo za stalnu ponudu a ne privremenu. Haloo nudi 1GB po danu za 1KM kao stalnu ponudu a ne 2GB. Akcenat je na stalnoj ponudi...Čitaj pažljivo pa komentariši :thumbup:
E jbg cjepidlacis.
Sanjarko

#4024 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by Sanjarko »

Vizionar 1985 wrote:
doff wrote: Jok, demantovao si mi post a da nisi provjerio. S druge strane pitanje je bilo za stalnu ponudu a ne privremenu. Haloo nudi 1GB po danu za 1KM kao stalnu ponudu a ne 2GB. Akcenat je na stalnoj ponudi...Čitaj pažljivo pa komentariši :thumbup:
E jbg cjepidlacis.
Upravu si prika, ovo malo ga mecem, jbg prirodna reakcija covjeka da se brani. Pogrijesio sam, priznajem, al dva mjeseca je imo najeftiniji net, istina ne u stalnoj ponudi.

Jbg sad po ovome go fri ispade najeftiniji. Trenutno ali mane ga, dopuna kupit po trafikama itd.
nightvision

#4025 Re: bhtelekom vs eronet vs mtel vs ostali mobilni operateri - ko nudi više i bolje uz niže cijene?

Post by nightvision »

http://tuzlanski.ba/ekonomija/mjesec-be ... tni-paket/

Ko je na pripejdu ovo se isplati koristiti tokom akcije, mjesec dana 1 giga interneta za 5 markica. Doduse, ne znam koliko je vremenski ogranicen mtelov startni paket, tj. koliko traje prije nego ga treba dopuniti da se produzi trajanje kredita.
Post Reply