Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pirija wrote:Ne znam jel iko postavljao E25 na osnovi cijeg dizajna je nastao M1
Tzw BMW Turbo koncept iz 1972 http://postimg.org/image/o106xq7cr/
Ne mogu fino da postavim sliku sa tableta
Ned071 wrote:Koja nepravda i ironija... Da ti kockaste glave ogade takvu marku....
Meni je ne mogu ogaditi. Ja samo ne bih vozio primjerke koje oni vozaju. Kockaste glave ne vozaju ovakve primjerke. Njima je,zavisno od polozaja u zabokrecini,E46,E39,E60,X5 prve generacije san.
Ned071 wrote:Koja nepravda i ironija... Da ti kockaste glave ogade takvu marku....
Meni je ne mogu ogaditi. Ja samo ne bih vozio primjerke koje oni vozaju. Kockaste glave ne vozaju ovakve primjerke. Njima je,zavisno od polozaja u zabokrecini,E46,E39,E60,X5 prve generacije san.
Al realno ne vozi ni ovo svako... Meni je bmw od dhetinjstva najbolje auto. Recimo sad bih sebi uzeo keca u svaka doba da mogu... Mada kako starim merc postaje sve ljepsi...
Realno BMW je atraktivno auto i normalno da je popularno kod raznih dzibera. Danas su E60 i prvi X5 najzastupljeniji. E46 je ipak zastupljeniji kod malo normalnije raje. Ipak to mene ne bi odbilo da posjedujem takva auta. Oni koji sliku o covjeku formiraju na osnovu auta koje vozi me ne zanimaju.
Ipak dusa me boli kad vidim kockaste glave u E60.