Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Bolton je ostatak bolesne Bushove administracije. Tesko je reci koji su veci idioti, jedni su napravili vecu stetu sirom svijeta a drugi u samoj Americi.
Ja sam pro-USA, i kao što mi je smetala ona narančasta karikatura prije, tako mi smeta i ova senilna karikatura sada
Smetala ti narancasta karikatura? Nesto se ne sjecam tvojih postova gdje si to pisao ili ga nazivao tako.
Ima li koji politicar da ti se svidja?
U SADu Bernie Sanders od ovih što stignu medijima do Europe. Sigurno ima i boljih, ali ne dopiru Twitterom do Bosne i Hercegovine. Protiv Trumpa nisam ni imao potrebe pisati, to su radile stotine drugih, dok ovog hvale, a čovjek je Bernie, ali ne Sanders nego onaj mrtvac s kojim su ljetovali. To što je Trump bio gori po nekom pitanju ne znači da ovog ne treba ismijavati.
Smetala ti narancasta karikatura? Nesto se ne sjecam tvojih postova gdje si to pisao ili ga nazivao tako.
U SADu Bernie Sanders od ovih što stignu medijima do Europe. Sigurno ima i boljih, ali ne dopiru Twitterom do Bosne i Hercegovine. Protiv Trumpa nisam ni imao potrebe pisati, to su radile stotine drugih, dok ovog hvale, a čovjek je Bernie, ali ne Sanders nego onaj mrtvac s kojim su ljetovali. To što je Trump bio gori po nekom pitanju ne znači da ovog ne treba ismijavati.
Svaki politicar je podlozan ismijavanju, pa tako i Biden. Naravno da ga treba ismijavati.
Osim u situaciji kad time dajes vjetar u ledja Trumpovoj kampanji za 2024.
I nije Trump bio gori "po nekom pitanju", bio je hodajuca katastrofa.
Svaki politicar je podlozan ismijavanju, pa tako i Biden. Naravno da ga treba ismijavati.
Osim u situaciji kad time dajes vjetar u ledja Trumpovoj kampanji za 2024.
I nije Trump bio gori "po nekom pitanju", bio je hodajuca katastrofa.
Moje ismijavanje ima minimalan učinak na Trumpovu kandidaturu. Te bitke nek u Americi biju
Moj neki osjecaj... na stranu sve ideoloske razlike, Amerika je odahnula samim tim sto predsjednik nije svaki dan glavna tema u medijima. Na kraju mandata je djelovalo kao da jedan covjek drzi 300 miliona ljudi u nekoj vrsti mentalnog zatocenistva, bolesno i smarajuce. Naravno da u svemu tome nije on sam kriv, nego i mediji koji su zaradjivali na tome.
ultima_palabra wrote: ↑13/07/2022 13:47
Moj neki osjecaj... na stranu sve ideoloske razlike, Amerika je odahnula samim tim sto predsjednik nije svaki dan glavna tema u medijima. Na kraju mandata je djelovalo kao da jedan covjek drzi 300 miliona ljudi u nekoj vrsti mentalnog zatocenistva, bolesno i smarajuce. Naravno da u svemu tome nije on sam kriv, nego i mediji koji su zaradjivali na tome.
Nije tako djelovalo, vec j ebilo tako. To ti govorim kao neko ko je to pazljivo pratio, izvan USA i izvan Balkana.
Vecina u Austriji je imala utisak, jos cetiri godine Trumpa i pocece novi gradjanski rat.
Cuj Bernie Sanders.
Ok sjeticu se toga sljedeci put kad pocnes o woke-izmu, leftardima i slicnim glupostima.
JohnnyS wrote: ↑13/07/2022 16:25
Ne bih svakako ni za Trumpa ni za Bidena. Jedan je žalostan sam po sebi, a za drugog je žalosno što mu rade kad ga onako senilnog vodaju uokolo
Znaci ne bi uopste izasao na izbore.
U ovisnosti o kojoj se drzavi radi, ti neizlaskom na izbore doprinos izboru onog drugog.
Vidis, lako je pljuvati i ismijavati. Mnogo teze je zauzeti stav, stati iza imena ili ideje i onda praviti kompromise shodno tome.
Kad bih povukao paralelu s Hrvatskom, da izlazim na izbore u Hrvatskoj, ko što ne izlazim, na izbore između Milanovića i Kolinde ne bih nikad izašao. Ne dam glas ni njemu ni njoj. ne vjerujem u izbor manjeg zla