lideri regiona?Duka Dizel wrote:Kome smetaju lideri regiona u neformalnom druženju?
Kome?!

Tito
lideri regiona?Duka Dizel wrote:Kome smetaju lideri regiona u neformalnom druženju?
Kome?!

Nikome. Neka ih bre tamo kod vas, ne vracajte ih vise. Neka i zapevaju koju. Tamo daleko...Duka Dizel wrote:Kome smetaju lideri regiona u neformalnom druženju?
Kome?!
Itakoto wrote:Nikome. Neka ih bre tamo kod vas, ne vracajte ih vise. Neka i zapevaju koju. Tamo daleko...Duka Dizel wrote:Kome smetaju lideri regiona u neformalnom druženju?
Kome?!
Pa i nije bas... Ovo Vucic kupi bodove koje ce unoviciti sa kandidaturom Srbije za EU. A onda ce naguziti BIH koliko bude mogao... Kakava politicki amaterizam Tito dragiIt_is_a_Leclerc wrote:Uvijek je bolje lažno mirenje nego pravo ratovanje. I simpatična je ova posjeta. Ima čak i humoresknih momenata.
Morbidno i ogavno, previse cak i od dokonih domacica u klimaksu koje sanjaju da budu vidjene u uvrnutom restoranu na uvrnutom tornju, i jos su ufurale da bistre politiku, a pogledi im dalje ne sezu od sporeta.KatarinaKosaca wrote:I Semir odlično živi na račun ove države , u skupštinskoj klupi prozivajući ljude da su Kosovci, što ne znam, jednako kako što ne znam da li je to bio njegov otac obzirom na ulogu u Zadru i ratu u Hrvatskoj, obzirom na dolazak u BIH koja mu nije domovina...
Semir koji nikad ništa u životu nije radio osim što je profitibilarao smrt svoje majke nema kome šta palamuditi o moralu.
Shto se primas,googlaj sarkazamDuka Dizel wrote:Александар Вучић @SerbianPM 12m12 minutes agoAntiKrist wrote:Inache Bake je prvak saha, u ligi predsjednika drzava!
Pobjedio je Vucicha u 3 poteza,zatvorenih ochiju![]()
Овог пута сам успео да надиграм @B_Izetbegovic, реванша ће сигурно бити
Jest, baš sam popizdeo...AntiKrist wrote:Shto se primas,googlaj sarkazamDuka Dizel wrote:Александар Вучић @SerbianPM 12m12 minutes agoAntiKrist wrote:Inache Bake je prvak saha, u ligi predsjednika drzava!
Pobjedio je Vucicha u 3 poteza,zatvorenih ochiju![]()
Овог пута сам успео да надиграм @B_Izetbegovic, реванша ће сигурно бити

Kad si nacionalista yebgaItakoto wrote:Ima li iko onog smajlija sto povraca? Ne zelim da gubim vrijeme na ovog supka. A tako bi dobro opisao sta bih najradije uradio kad vidim ove slike i snimke iz Beograda.
A malo nize dole,pravimo najjaci trezor u Evropi,eno dole pogledaj!AntiKrist wrote:Bake,gledaj,ovde cemo da napravimo najvecu dzamiju na balkanu!![]()

Ali Kemal wrote:Kad si nacionalista yebgaItakoto wrote:Ima li iko onog smajlija sto povraca? Ne zelim da gubim vrijeme na ovog supka. A tako bi dobro opisao sta bih najradije uradio kad vidim ove slike i snimke iz Beograda.![]()
Normalne ljude ovo raduje.
Ako si ti pojam normalnog onda sam vrlo rado nenormalan.Ali Kemal wrote:Kad si nacionalista yebgaItakoto wrote:Ima li iko onog smajlija sto povraca? Ne zelim da gubim vrijeme na ovog supka. A tako bi dobro opisao sta bih najradije uradio kad vidim ove slike i snimke iz Beograda.![]()
Dzamija na vodi.AntiKrist wrote:Bake,gledaj,ovde cemo da napravimo najvecu dzamiju na balkanu!![]()
Dzamija na vodi.AntiKrist wrote:Bake,gledaj,ovde cemo da napravimo najvecu dzamiju na balkanu!![]()
novosib wrote:Dzamija na vodi.AntiKrist wrote:Bake,gledaj,ovde cemo da napravimo najvecu dzamiju na balkanu!![]()
Sta ti ja mogu kada mrzis normalizaciju odnosa dvije drzave i vise zelis sukobe, ratove, destrukciju.Itakoto wrote:Ako si ti pojam normalnog onda sam vrlo rado nenormalan.Ali Kemal wrote:Kad si nacionalista yebgaItakoto wrote:Ima li iko onog smajlija sto povraca? Ne zelim da gubim vrijeme na ovog supka. A tako bi dobro opisao sta bih najradije uradio kad vidim ove slike i snimke iz Beograda.![]()