Heh, ima li ikakvih informacija o drugom dijelu, kada izlazi?REDDEVILS wrote:Evo jedna free tema za PS4 inace kosta 2.99 dolara akcija traje do sutra 27.9.2018![]()
The Last of Us Part II Ellie Theme
https://store.playstation.com/en-us/pro ... IOUTBREAK1
The Last of Us Part II - Ellie Avatar Pack free
https://store.playstation.com/en-us/pro ... TOFUSAVATA
PlayStation 4 - all about
Moderator: Benq
-
r_faruk
#4001 Re: PlayStation 4 - all about
- REDDEVILS
#4002 Re: PlayStation 4 - all about
Prvu informaciju koju sam nasao na netu je da izlazi 29 marta 2019, a druga juni-juli 2019 uglavnom izaci ce sljedece godine drugi dio to je sigurnor_faruk wrote:Heh, ima li ikakvih informacija o drugom dijelu, kada izlazi?REDDEVILS wrote:Evo jedna free tema za PS4 inace kosta 2.99 dolara akcija traje do sutra 27.9.2018![]()
The Last of Us Part II Ellie Theme
https://store.playstation.com/en-us/pro ... IOUTBREAK1
The Last of Us Part II - Ellie Avatar Pack free
https://store.playstation.com/en-us/pro ... TOFUSAVATA
- spooky_bn
#4003 Re: PlayStation 4 - all about
Posto sam tek od skoro registrovan na ovom forumu, ne vidim nigdje da ima poseban topik za one koji bi da prodaju, kupe ili razmjene neku igricu. Ja sam, recimo, vec kupio par igrica odn. naloga sa igricima od ljudi iz Srbije po veome povoljnim cijenama. Problem je samo placanje, jer na koji god nacin da se odlucis poslati novac, uzmu ti jos 5-8 KM na proviziju. Mislim da ne bi bilo lose da neko od iskusnijih clanova ovdje napravi tako neki topik, da mozemo medjusobno razmjenjivati ili prodavati igrice, a da sve bude na jednom mjestu i pregledno.
Meni je hard vec pun, i cim predjem neku volio bih da mogu ovdje to ponuditi i osloboditi se naloga koji mi ne trebaju vise.
Meni je hard vec pun, i cim predjem neku volio bih da mogu ovdje to ponuditi i osloboditi se naloga koji mi ne trebaju vise.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4004 Re: PlayStation 4 - all about
Slabo ti se ko ovdje sa foruma bavi time, mislim na to sa nalozima.
No dobro, ako vas ima koje to zanima, otvorite temu.
No dobro, ako vas ima koje to zanima, otvorite temu.
- spooky_bn
#4005 Re: PlayStation 4 - all about
Steta ako nema vise zainteresovanih, vrlo jednostavna stvar i lak nacin da se dodje jeftino do nekih igrica, ili da se dogovori zajednicka kupovina. Ja imam samo jednu igru na disku, sve ostalo je digitalno na hardu, i vecinu sam uzeo sa zvanicne PS prodavnice. Eto, ako ima jos neko daj da se prebrojimo i vidimo isplati li se otvarati poseban topik za to. Pozdrav svima!
-
Rodzer Mur
#4006 Re: PlayStation 4 - all about
Imam hrvatski psn acc i 500 kuna na njemu, trebam dodati jos da uzmem fifu i obnovim ps+ za par mjeseci, mogu li povezati paypal ili karticu s bh adresom na taj acc ili moram kupovati one kupone sa kunama?
- beni-bu-man
#4008 Re: PlayStation 4 - all about
kupone, sto ne napravi US ili Uk accRodzer Mur wrote:Imam hrvatski psn acc i 500 kuna na njemu, trebam dodati jos da uzmem fifu i obnovim ps+ za par mjeseci, mogu li povezati paypal ili karticu s bh adresom na taj acc ili moram kupovati one kupone sa kunama?
-
Rodzer Mur
#4009 Re: PlayStation 4 - all about
Dnevni podsjetnik zasto je dobro zivjeti u BiH
Hvala
Vidim da vecina preferira US i UK acc, ali sam cuo da su ljudi imali nekih problema s online igranjem (pingom) kad kupe igru za drugo podrucje, znam za pes da je bilo sigurno, igra kupljena u US, spajanje na US servere, ne znam da li je isto sa PSN-om, ali nisam htio da rizikujem... i ovako me u fifa 18 za vikend ligu stavljalo kao da sam iz Hrvatske, nije se moglo promijeniti, pa mi je lakse to nego da me stavi da sam iz US, mozda ne bi imalo veze sa trazenjem protivnika, ali eto kontam za svaki slucaj
Vidim da vecina preferira US i UK acc, ali sam cuo da su ljudi imali nekih problema s online igranjem (pingom) kad kupe igru za drugo podrucje, znam za pes da je bilo sigurno, igra kupljena u US, spajanje na US servere, ne znam da li je isto sa PSN-om, ali nisam htio da rizikujem... i ovako me u fifa 18 za vikend ligu stavljalo kao da sam iz Hrvatske, nije se moglo promijeniti, pa mi je lakse to nego da me stavi da sam iz US, mozda ne bi imalo veze sa trazenjem protivnika, ali eto kontam za svaki slucaj
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4010 Re: PlayStation 4 - all about
Igram FIFU 18 online, dolaze mi protivnici iz cijelog svijeta, zna se desiti da ima problema u konekciji, ali to može biti ili do mene ili do njega.
Šta ima veze je li US ili HR, kad on negdje u Mozambiku (karikiram) ima nikakav net?
Šta ima veze je li US ili HR, kad on negdje u Mozambiku (karikiram) ima nikakav net?
- beni-bu-man
#4011 Re: PlayStation 4 - all about
priznaj da najvise volis kad ti ja posaljem invite na fifiTomahawk11 wrote:Igram FIFU 18 online, dolaze mi protivnici iz cijelog svijeta, zna se desiti da ima problema u konekciji, ali to može biti ili do mene ili do njega.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4012 Re: PlayStation 4 - all about
Ti si mi siguricabeni-bu-man wrote: priznaj da najvise volis kad ti ja posaljem invite na fifi
Ma nemam ja još dovoljno dobru ekipu, dođe lik ima sve top igrače i još zna igrati, šanse nikakve
Najjače kad dođe lik i čitavu utakmicu samo udara, crvene dobija
To ono online sezonu kad igram, a ovamo kad igramo sa formiranim ekipama ko ti i ja, e tu je već druga priča.
- beni-bu-man
#4013 Re: PlayStation 4 - all about
od takvih se i uciTomahawk11 wrote:Ti si mi siguricabeni-bu-man wrote: priznaj da najvise volis kad ti ja posaljem invite na fifi![]()
Ma nemam ja još dovoljno dobru ekipu, dođe lik ima sve top igrače i još zna igrati, šanse nikakve![]()
Najjače kad dođe lik i čitavu utakmicu samo udara, crvene dobija![]()
To ono online sezonu kad igram, a ovamo kad igramo sa formiranim ekipama ko ti i ja, e tu je već druga priča.
kao ja od tebe
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4014 Re: PlayStation 4 - all about
A vidi, ja više poštujem, dođe lik i uradio ekipu, sve mu Juventusovi igrači, ali ono normala, ne napucani ko vanzemaljci.beni-bu-man wrote: od takvih se i uci![]()
kao ja od tebe
I igra čvrsto, znači pušiš u duelima 99 %, moraš se brzo oslobađati lopte, baš ono tip se zado, igra neku autentičnu igru.
To nakupuješ Messija, Ronalda, Neymara, nazad one jablane, bekove, vezni red i sad ti frajer
Ok, to je dobro za relaksaciju, pa ono napucane ekipe i lakše igrati, ali ja volim malo da se patim
- beni-bu-man
#4015 Re: PlayStation 4 - all about
meni bi svaka igra dosadila da se ne "patim" igrajuci...... znam o cemu govoris, zato je meni gotiva igrati npr. s tobom i jos vako s rajom, jes da gubim al ne patim od togaTomahawk11 wrote:A vidi, ja više poštujem, dođe lik i uradio ekipu, sve mu Juventusovi igrači, ali ono normala, ne napucani ko vanzemaljci.beni-bu-man wrote: od takvih se i uci![]()
kao ja od tebe
I igra čvrsto, znači pušiš u duelima 99 %, moraš se brzo oslobađati lopte, baš ono tip se zado, igra neku autentičnu igru.
To nakupuješ Messija, Ronalda, Neymara, nazad one jablane, bekove, vezni red i sad ti frajer![]()
Ok, to je dobro za relaksaciju, pa ono napucane ekipe i lakše igrati, ali ja volim malo da se patim
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4016 Re: PlayStation 4 - all about
Popravi šut i duel igru, biće više remijabeni-bu-man wrote: meni bi svaka igra dosadila da se ne "patim" igrajuci...... znam o cemu govoris, zato je meni gotiva igrati npr. s tobom i jos vako s rajom, jes da gubim al ne patim od toga
Ma nisam ni ja nikakav ekspert.
-
Rodzer Mur
#4017 Re: PlayStation 4 - all about
Vikend liga u fifa 18 je bila podijeljena po regionima, EU, US, rest of the world... meni su dolazili protivnici iz Njemacke i Italije najvise, znalo je zalutati igraca iz Turske, Spanije i s njima je patnja zbog pinga... vikend liga se igrala na dedicated serverima, pa ti je samo bitan ping do servera, a vecina servera je u Njemackoj i Holandiji za Europu sto nama uglavnom odgovara, osim kad oni odluce da ih sjebu, pa svaka tekma bude usporena od starta... sto se tice season meceva to se igralo sa p2p konekcijom i tu ti je bitan ping do protivnika, pa ako ti zaluta neko iz Azije ne mozes ocekivati igrivu tekmuTomahawk11 wrote:Igram FIFU 18 online, dolaze mi protivnici iz cijelog svijeta, zna se desiti da ima problema u konekciji, ali to može biti ili do mene ili do njega.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4018 Re: PlayStation 4 - all about
Rodžer Mur, hvala na pojašnjenju 
- Nothing
#4019 Re: PlayStation 4 - all about
Ps4 sa garancijom? Gdje kupiti? Novo po mogucnosti 
-
vojopd
-
the_who
#4021 Re: PlayStation 4 - all about
Sancta domenicaNothing wrote:Ps4 sa garancijom? Gdje kupiti? Novo po mogucnosti
- REDDEVILS
#4022 Re: PlayStation 4 - all about
Uze sebi The Last Of Us™ Remastered za svega 7.99 $
Jos mi samo fali Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy nadam se nekom snizenju pred praznike pa ce se i Crash uzeti
Jos mi samo fali Crash Bandicoot™ N. Sane Trilogy nadam se nekom snizenju pred praznike pa ce se i Crash uzeti
- arnes_king
#4023 Re: PlayStation 4 - all about
Ja maloprije zavrsio glavnu pricu u the last of us. Nema sta igra je extra, bas te uvuce u pricu, zavolis likove a ima dosta desavanja i preokreta.REDDEVILS wrote:Uze sebi The Last Of Us™ Remastered za svega 7.99 $![]()
Sad mi ostaje jos ovo left behind sto traje nekih 2-3 sata i onda cekaj nastavak.
- Ultraviolent
#4024 Re: PlayStation 4 - all about
Ova igra ce biti nevjerovatna i postavice mnoge standarde gaming industriji
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#4025 Re: PlayStation 4 - all about
Ja to nikako završiti. Došao do onih clickera što ih moraš istaktizirati sa bocom beMzina i to skoro bio prešao, zadnji me iznenadi i mlatne i nikad nastavitiarnes_king wrote:Ja maloprije zavrsio glavnu pricu u the last of us. Nema sta igra je extra, bas te uvuce u pricu, zavolis likove a ima dosta desavanja i preokreta.REDDEVILS wrote:Uze sebi The Last Of Us™ Remastered za svega 7.99 $![]()
Sad mi ostaje jos ovo left behind sto traje nekih 2-3 sata i onda cekaj nastavak.