Farma

TV i novinske vijesti, vaši komentari, vaše teme...

Moderator: anex

Locked
kupačica

#4001 Re: Farma

Post by kupačica »

gnjev wrote:[
HAHAHA a nisam odma skonto da si u tripu , da si seik iz arabije . Halali , sad te shvatam :-D
:lol: :thumbup:
Kal El

#4002 Re: AW: Farma

Post by Kal El »

Velika mogućnost da Saška stavi Silikoniju za slugu.
Nakon onog ko je najdosadnji na farmi,zna ona da će Sha biti sluga pa veli da bude snjim sluga i da pravi ljubomornog Potrcka i tako da pravi "show" koji samo wannabe silikonije i fifi vole da gledaju...
klavirdžija

#4003 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Predviđam jedno 18 raskida i ponovnih pomirbi ove sedmice. :D
Golf forever

#4004 Re: Farma

Post by Golf forever »

kupačica wrote:
Golf forever wrote: kakva plastična cica, jadan ne bio....plus, nemam ništa protiv silikonki, bolje dobra silikonka nego niakakva prirodna
ajd pogledaj još jednom video zapis gdje cura govori da nema "vještake" da su joj prirodne
a ti sad vjeruj kojekakvoj žutoj štampi što pojedini postavljaju linkove
Kako ima naivnih dječaka :) :)
Pa neće valjda jedna namazana Stanija da kaže da su silikoni? Taj video zapis o kome govoriš je predstava za osnovce, i to do sedmog razreda. Mogu da kapiram da ti se sviđa, nisi jedini. I to je sve u redu.
Ali za silikone brate... da sam na tvom mjestu to ne bih u društvu pričala, jer bih ispala levat.
aha, još jedna zavidna, mora da si gabor

gnjev

HAHAHA a nisam odma skonto da si u tripu , da si seik iz arabije . Halali , sad te shvatam
eh šeik, takvi imaju HAREM, bolan ne bio
kupačica

#4005 Re: Farma

Post by kupačica »

Golf forever wrote: aha, još jedna zavidna, mora da si gabor
Gabor, gabor, i to neviđeni :(
Neradnik

#4006 Re: Farma

Post by Neradnik »

nece bit šah sluga :D
amiliana

#4007 Re: Farma

Post by amiliana »

Gospodin_bez_kravate wrote:divi nam staanooojke :D
Starleta ko starleta!
dječak sa šibicama

#4008 Re: Farma

Post by dječak sa šibicama »

Gospodin_bez_kravate wrote:nece bit šah sluga :D
Otkud ti to?
Neradnik

#4009 Re: Farma

Post by Neradnik »

kladio se memiš sa njim nesto a prije toga je prico sa saskom al ne cuh....
uglavnom mu je reko u fazonu kao ti neces bit.
Golf forever

#4010 Re: Farma

Post by Golf forever »

Gospodin_bez_kravate wrote:kladio se memiš sa njim nesto a prije toga je prico sa saskom al ne cuh....
bit će onda glupi Memo, sam sebi jamu iskopo
amiliana

#4011 Re: Farma

Post by amiliana »

Golf forever wrote:
Gospodin_bez_kravate wrote:kladio se memiš sa njim nesto a prije toga je prico sa saskom al ne cuh....
bit će onda glupi Memo, sam sebi jamu iskopo
Nije smio to uraditi,nikako :roll:
dječak sa šibicama

#4012 Re: Farma

Ne znam... Memo je (to sam gledao prije sat dva) sa Tarotom nesto saputao, kao u smislu da ce Saska mozda staviti Tarota, kao Tarot sa njom pregovarao, u sustini su racunali koliko ce stapica dobiti, cilj je nogirati Staniju u arenu.

Tako je Tarot prenio Memi, ali na kraju je rekao "ipak nemam pojma koga ce staviti" pa su nagadjali da bi mogla Radojka, pa Era.

Nemaju oni pojma... Tarot se slihta Saski, kao i Ljuba, mozda zbog sebe, mozda spasavaju Shaha... ko ce im ga znati, ionako sapucu, a ne pada mi na pamet stalno ih pratiti sta pricaju :D

Isto sam jednu stvar maloprije upratio, Stanija napala Tarota kao sta pricas o mojim grudima, on je pita "ko ti je rekao?" i onda je ona spomenula jednu bitnu stvar, "pricao si da mi se vide oziljci od operacije sa silikonima". E sad, posto sam gledao kada je Tarot to rekao, bila je noc nekad iza ponoci, nije bilo puno ljudi za stolom, samo Gocka i jos jedna osoba ali ne mogu se sjetiti... realno, to Staniji nije imao ko prenijeti, a ona zna, i tacno zna... da bi odmah zatim Tarotu rekla "nije mi niko rekao, saznala sam na intervjuu". I nije prvu put da ona saznaje tacne informacije o drugima na intervjuu :roll: kao pitali je "sta mislis o tome sto Tarot prica o tvojim oziljcima od operacije" :roll: .... jbt, zensku na intervjuima izgleda informisu o svemu sto ne smije znati.
kupačica

#4013 Re: Farma

Post by kupačica »

dječak sa šibicama wrote:Tarot se slihta Saski
Ne razumijem zašto bi se šlihtao kad ju je baš bio uzeo u zaštitu u onoj strašnoj svađi sa Šaom, kad je Tarot malo popio pa mu svašta rekao. Od tad su baš dobri on i Saška. Ne vjerujem da bi ga stavila za slugu. :shock:
Last edited by kupačica on 28/05/2013 19:22, edited 1 time in total.
Neradnik

#4014 Re: Farma

Post by Neradnik »

nju zadruga obavjestava 100%
neki dan je rekla fifiju kako memo lozi sha za nju.ko to moze znat osim njih dvojce i nas...
dječak sa šibicama

#4015 Re: Farma

I ja imam neki osjecaj da Ljuba i Tarot spasavaju Shaha, i da bi Memo lako mogao najebati kao sluga.

Od Radojke sam ocekivao, od ove ne ocekujem, pa da ne bude opet iznenadjenje :D

Jedno sam siguran, Saska nije posebno inteligentna zena, mislim da ona ne zna igrati te neke igre kao iznenadjenje ovo ono, Shah i Stanija su najrealnije sluge i ako ima pravde :D bice... ali
dječak sa šibicama

#4016 Re: Farma

Gospodin_bez_kravate wrote:nju zadruga obavjestava 100%
neki dan je rekla fifiju kako memo lozi sha za nju.ko to moze znat osim njih dvojce i nas...
Istina, i ona i Pederko znaju da Memo lozi Shaha za Staniju... to znamo samo mi, gledaoci, i njih dvojica.

Ali ko jos gleda detalje :roll:
Labbtec

#4017 Re: Farma

Post by Labbtec »

Ma ta ravaku na farmi ima sve zive privilegije kao sto neko rece vjerovatno je opalio neki menadjer sa pinka pa je sad forsiraju maksimalno a i po netu se puca propaganda pa na onim porukama sto idu uzivo znaci da je neko ulozio dobre pare da ona pobjedi,,kome normalnom moze ona biti favorit osim wannabe sponzorusica i ovih zagora....
dječak sa šibicama

#4018 Re: Farma

kupačica wrote:
dječak sa šibicama wrote:Tarot se slihta Saski
Ne razumijem zašto bi se šlihtao kad ju je baš bio uzeo u zaštitu u onoj strašnoj svađi sa Šaom, kad je Tarot malo popio pa mu svašta rekao. Od tad su baš dobri on i Saška. Ne vjerujem da bi ga stavila za slugu. :shock:
Imas pravo, on je branio...

Evo citam na FB, ovi sto prate 24h su najinformisaniji :D Memo je njoj danas pokusao reci kao "nemoj Staniju i Shaha, samo im radis uslugu i reklamu, izaci ce jos jaci" kao da spasi jarana, a ona odgovorila sa "ne, ne, ne" :roll: :D

Kao rekla mu bice Stanija i Shah, a onda citam neko pise da je rekla i da nece njih jer ne zeli da od njih pravi zrtve pa je kao spominjala Filipa i Jovanu, pederka, pa Filipa i Staniju... ko bi to vise pohvatao, i Gocka je rekla, ja slusao "nema sanse da Memu stavim za slugu" pa eto...
Last edited by dječak sa šibicama on 28/05/2013 19:36, edited 1 time in total.
Neradnik

#4019 Re: Farma

Post by Neradnik »

ekrem nece slagat
klavirdžija

#4020 Re: Farma

Post by klavirdžija »

Meni ga dođe žao, opet će ga izlevatit...
KatarinaKosaca
Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova

#4021 Re: Farma

Post by KatarinaKosaca »

Mogla bi i Radojku staviti..
insomnia78

#4022 Re: Farma

Post by insomnia78 »

klavirdžija wrote:Meni ga dođe žao, opet će ga izlevatit...
Pa kad je debil, sam kaze reko mi gazda prosli put nisi pobjedio evo sad imas sansu:mrgreen:, samo sto je on to skonto ko da je vec pobjednik

s' moje sokoćalo
insomnia78

#4023 Re: Farma

Post by insomnia78 »

Memo nemoj se smijati ko Draguljce:mrgreen::mrgreen:

s' moje sokoćalo
karanana

#4024 Re: Farma

Post by karanana »

Znaaaaj odozgor onaj gleda ko guzici pare ne daaaaaa.
amiliana

#4025 Re: Farma

Post by amiliana »

Aki najbolji! :pasamoj:
Locked