Odlična gluma Wrighta, film neloš
Moderator: _BataZiv_0809

Ljubljenje tri puta je postalo obavezno tek od '91omar little wrote:mini serija "poslednji cin".
nikad do sad nisam primijetila da se nijedan bozji cetnik u seriji ne ljubi tri puta.![]()

<3medvjed23 wrote:
taman kad sam zbog dosade mislio odustati, naletjelo je par zanimljivih scena koje su podigle film i zadržale me uz isti do kraja.. poezija, koju inače doživljavam kao trunku čarolije koja prkosi prozaičnom svijetu, ovdje je, nažalost, donekle banalizirana.. pjesnik nema karizme, vodi haman običan život i piše ne pretjerano zanimljive stihove.. ono što u tu banalnost unosi pofinu dozu simpatičnosti je pjesnikov odnos prema svojoj ljepšoj i to puno ljepšojpolovini.. baš je fino čuva i mazi i pazi, ko hrčka malog, medenog.. hrčak uzvraća istom, ponekad čak i većom mjerom.. simpatični su u toj svojoj ljubavi..
gledljivo..

McLOVINVelkoski wrote:MEKLAVIN, vidio sam da su ubacili na Netflix, moglo bi se pogledati opet
pa ne bas. on je u knjizi analogijom opisao svoj zivot, svoju perspektivu. sta su njena djela i njeno ponasanje njemu uradili.TAFKAP wrote:
Počeo prije jednu godinu dana, na samom startu me isprepadale one "obline", večeras napokon završio film, i pored nekih nelogičnosti ...
![]()
Koliko smo skontali, on je u knjizi opisao njihov zajednički život... A zašto se na kraju nije pojavio