za mene je strasno.zippoo87 wrote:pa tako su napravljeni...to nije nista strasno
mene samo zanima ko jos prebacuje kanale drzanjem konstantno strelice i recimo sa 0 ganjanje 50tog kanala
ukucas broj kanala i to je to,prebaci
ja sam na prvu mislio da ti imas spor odziv u smart modu...a to vec zavisi od jacine procesora u televizoru i ispeglanosti OSa
meni to nije nikakav problem,tacnije nije nesto sto bi me odvuklo ili privuklo nekom televizoru da kupim
kakve veze ima ko kako sta radi, jel' tv spor? jeste! jel' skup? jeste!
ista je stvar i sa USB-om. kada ubacim USB hocu da mi otvori sadrzaj a ne da radi nesto, krklja i ucitava kao windows...
screen mirroring pravi takodjer probleme. jednostavno previse zajebancije za toliko para. opet kazem, 1500 maraka je za mene puno para za jedan tv. pare "bacam" na druge stvari, mada te druge stvari rade savrseno za razliku od ove pizdarije zvane philips i sony. rekao bih da se radi o sasvim obicnom tv-u koji ima naljepicu zahvaljujuci kojoj se prodaje po znatno skupljoj cijeni. da na njemu pise vox, telefunken, bira, ili nesto drugo vjerujem da bi svi pricali kako je tv tesko smece, kako sporo prebacuje kanale, kako sporo ucitava USB, kako ovo 'vako, ono 'nako.....
da ne pomisli neko da o sony-u pricam sve najgore, imam sony fotoaparat kojim sam prezadovolja....