KUP BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
ZPP
#4002 Re: KUP BiH
"Ipak, u ovoj njihovoj odluci presudile su neke druge stvari kao što je već dogovoreni televizijski prijenos utakmice."
Pa majku vam jebem, ko da sa Sky sportom imate ugovoren prenos a ne sa bogaljnim bht-om
Pa majku vam jebem, ko da sa Sky sportom imate ugovoren prenos a ne sa bogaljnim bht-om
- Butmiran
#4003 Re: KUP BiH
Sarajevo ima veliki broj navijača u Maglaju, Živinicama, itd.Eborg wrote:Da se ovo neko ne zajebava?(...)i da mnogobrojni navijači oba tima iz Zavidovića, Maglaja, Žepča i drugih poplavljenih gradova nisu u mogućnosti doći sutra u Sarajevo. Jer se bore za vlastite živote.
Meni koji sam u Sarajevu "nije dozvoljeno" da dođem na utakmicu a da ne govorim o Zeničanima koji mogu doći fizički ali ne i administrativno. A ovdje se trabunja o ljudima iz ovih gradova, koji mahom navijaju za Čelik i da je najbolje vrijeme ne bi mogli doći.
- Kemal Malovčić
#4004 Re: KUP BiH
Pola Zenice navija za Sarajevo štae. 
- Logovan
#4005 Re: KUP BiH
ZPP wrote:"Ipak, u ovoj njihovoj odluci presudile su neke druge stvari kao što je već dogovoreni televizijski prijenos utakmice."![]()
-
Eborg
#4006 Re: KUP BiH
Za Živinice ne znam, za Zavidoviće znam. 
Ali nejse.
Kretenluk.
Ali nejse.
Kretenluk.
- Butmiran
#4007 Re: KUP BiH
Slažem se al' nažalost nema ništa od ovog.topnic wrote:Znam da je nemoguce i da bi bile velike posljedice po klubove,
ali kako bih volio da sada izadju oba kluba sa zajednickim saopstenjem da NE ZELE IGRATI UTAKMICU.
- biske
#4008 Re: KUP BiH
Imam kartu, ali utakmicu ću bojkotovati.
Savez NAPOLJE!!!
Savez NAPOLJE!!!
- Butmiran
#4009 Re: KUP BiH
Znači do saveza je.
„Komitet za takmičenje N/FS BiH danas je održao telefonsku sjednicu i u konsultaciji sa FK Sarajevo i NK Čelik odlučili smo da nema odgode revanša finala Kupa BiH. Shodno tome da su klubovi bili mi u N/FS BiH nismo htjeli odgoditi meč. Uz uvažavanje nedaća koje su zadesile nesretne ljude, procijenjeno je i odlučeno da se utakmica može odigrati, tim prije i što smo u vremenskom cajtnotu“, istakao je Lale za Anadolu Agency.
„Komitet za takmičenje N/FS BiH danas je održao telefonsku sjednicu i u konsultaciji sa FK Sarajevo i NK Čelik odlučili smo da nema odgode revanša finala Kupa BiH. Shodno tome da su klubovi bili mi u N/FS BiH nismo htjeli odgoditi meč. Uz uvažavanje nedaća koje su zadesile nesretne ljude, procijenjeno je i odlučeno da se utakmica može odigrati, tim prije i što smo u vremenskom cajtnotu“, istakao je Lale za Anadolu Agency.
- Dino777
#4010 Re: KUP BiH
Razumijem te 100% ali dodji na utakmicu...bojkotujes i Sarajevo onda jer mi igramo,ne igra savez psihopatskibiske wrote:Imam kartu, ali utakmicu ću bojkotovati.![]()
Savez NAPOLJE!!!
- Obuca9
#4011 Re: KUP BiH
Dakle, Savez nije htio odgoditi meč, riječi Predsjednika Takmičarske komisije, prema tome nema potreba pljuvati po Upravama Sarajeva ili Čelika.
Dakle, Savez nije htio odgoditi meč, riječi Predsjednika Takmičarske komisije, prema tome nema potreba pljuvati po Upravama Sarajeva ili Čelika.
- Kemal Malovčić
#4012 Re: KUP BiH
Govna snobovska.Obuca9 wrote:„Komitet za takmičenje N/FS BiH danas je održao telefonsku sjednicu i u konsultaciji sa FK Sarajevo i NK Čelik odlučili smo da nema odgode revanša finala Kupa BiH. Shodno tome da su klubovi bili mi u N/FS BiH nismo htjeli odgoditi meč. Uz uvažavanje nedaća koje su zadesile nesretne ljude, procijenjeno je i odlučeno da se utakmica može odigrati, tim prije i što smo u vremenskom cajtnotu“, istakao je Lale za Anadolu Agency.
- Logovan
#4013 Re: KUP BiH
Lale, mrš u tri pičke materine.Obuca9 wrote:„Komitet za takmičenje N/FS BiH danas je održao telefonsku sjednicu i u konsultaciji sa FK Sarajevo i NK Čelik odlučili smo da nema odgode revanša finala Kupa BiH. Shodno tome da su klubovi bili mi u N/FS BiH nismo htjeli odgoditi meč. Uz uvažavanje nedaća koje su zadesile nesretne ljude, procijenjeno je i odlučeno da se utakmica može odigrati, tim prije i što smo u vremenskom cajtnotu“, istakao je Lale za Anadolu Agency.
- Casual's
#4014 Re: KUP BiH
A bojkotovati tekmu?
Sent from my Nexus S using Tapatalk 2
- Kemal Malovčić
#4015 Re: KUP BiH
I šta ćeš tim postići?Casual's wrote:A bojkotovati tekmu?
- ultima_palabra
#4016 Re: KUP BiH
A u kojem su cajtnotu? Za prijavljivanje klubova za Evropu? Srbija igra zadnje kolo u srijedu...
- Casual's
#4017 Re: KUP BiH
Solidarnost sa ugrozenima..Kemal Malovčić wrote:I šta ćeš tim postići?Casual's wrote:A bojkotovati tekmu?
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#4018 Re: KUP BiH
Ovi nisu normalni. Cuj TV prenos, cuj cajtnot sa vremenom...kakvi idioti. Ja ne vjerujem.
- _mufljuz_
#4019 Re: KUP BiH
ovako je sa svime u drzavi - jebe se njih sto negdje drugo gori - bosna im je do ilidze od kozje cuprije.....
fakat odvratno ponasanje.... bescutno, sramotno
fakat odvratno ponasanje.... bescutno, sramotno
-
Mustang1
#4020 Re: KUP BiH
Mora Bandovic na okupljanje repke ne moze se odgoditi utakmica tek tako 
- omega369
#4021 Re: KUP BiH
hoces li iz solidarnosti veceras i narednih dana preskociti sulejmana ili odbacenu??
niko nije bio da se utakmica igra ali sta je tu je sad...trebate shvatiti da govna iz saveza imaju svoje 'termoine' u koje se svi mi moramo uklopiti.
niko nije bio da se utakmica igra ali sta je tu je sad...trebate shvatiti da govna iz saveza imaju svoje 'termoine' u koje se svi mi moramo uklopiti.
-
LSD
#4022 Re: KUP BiH
boli Savez spolni organ za Kup i finale istog (samo cinjenica da se igraju dvije tekme je cirkus za sebe)....to njih nikad nije ni zanimalo i sad hoce da se što prije to skine sa dnevnog reda.
a vi samo proklinjite i vežite nam šuhvu za Brazil
odlicno je to....kad nas budu prskali sjemenom argentina i nigerija, sjetite se ovih svojih kletvi.
a vi samo proklinjite i vežite nam šuhvu za Brazil
- Butmiran
#4023 Re: KUP BiH
Koliko vidim niko nije proklinjao našu reprezentaciju već samo ljude iz saveza al' nebitno.LSD wrote:boli Savez spolni organ za Kup i finale istog (samo cinjenica da se igraju dvije tekme je cirkus za sebe)....to njih nikad nije ni zanimalo i sad hoce da se što prije to skine sa dnevnog reda.
a vi samo proklinjite i vežite nam šuhvu za Brazil![]()
odlicno je to....kad nas budu prskali sjemenom argentina i nigerija, sjetite se ovih svojih kletvi.
- Kemal Malovčić
#4024 Re: KUP BiH
Ma pustite njega on uvijek kontra.
-
LSD
#4025 Re: KUP BiH
pa to je sve povezano pupčanom vrpcom....ko proklinje Elvedina, proklinje i Džeku, Safeta, Piplicu i ostaleButmiran wrote:Koliko vidim niko nije proklinjao našu reprezentaciju već samo ljude iz saveza al' nebitno.LSD wrote:boli Savez spolni organ za Kup i finale istog (samo cinjenica da se igraju dvije tekme je cirkus za sebe)....to njih nikad nije ni zanimalo i sad hoce da se što prije to skine sa dnevnog reda.
a vi samo proklinjite i vežite nam šuhvu za Brazil![]()