Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Hadzoglu
#4001 Re: Juventus
Evo Van Persie odbio produziti sa Arsenalom. Mozda je to prilika za Juvenuts. Mada bih ja vise volio Suareza ili Dzeku.
Lijevi bek nam je prijeko potreban, mozda Kolarov? Nesto se suskalo i sa Adrianom iz Barcelone. To je takodje kvalitetan igrac i mislim da imamo sanse jer je Barsa dovela Albu.
Lijevi bek nam je prijeko potreban, mozda Kolarov? Nesto se suskalo i sa Adrianom iz Barcelone. To je takodje kvalitetan igrac i mislim da imamo sanse jer je Barsa dovela Albu.
- Zatamnjena stakla
#4002 Re: Juventus
Gledao sam Pogbu u par navrata. Momak stvarno dobro igra. Baca mi na Vieru, jest da je malo ofanzivniji 
-
Verocious
#4003 Re: Juventus
Eno Enzo na svom blogu tvrdi 100% da je Cavani novi igrac JuventusaAtticus Finch wrote:Nema da se brineš, prošetat ćemo se Seriom A.salle_eh1986 wrote:ako napadača ne dovedu od odbrane titule naredne godine nema ništa, teško da ovi igrači ponove sezonu iza naswickerman wrote:Imam osjecaj da nece biti pojacanja u napadu,mozda jedino neko tipa Borriello,jer mi se cini da su vec fine pare potrosili. Volio bih da grijesim
o dometima u LP ne bih govorio, a s obzirom da smo u trećem šeširu zamislio bih se da li je prolazak grupne faze zagarantovanDolazi Cavani ba.
Mozda necemo biti prejaki naredne sezone
- Cyrax
#4004 Re: Juventus
Izgleda Jovetic i Cavani dolaze. 
- moskri_loco_pajdoman
#4005 Re: Juventus
Ne mogu oba.Cyrax wrote:Izgleda Jovetic i Cavani dolaze.
Za Cavanija traže 50 mil., dok za Jovetića 30 mil. Prije da će ovaj drugi doći.
- Cyrax
#4006 Re: Juventus
Mogu. Idu igrac(i)+pare pazi sta ti kazem. A morat ce se sto ranije to zavrsiti jer Conte zeli igrace na pripremama.moskri_loco_pajdoman wrote:Ne mogu oba.Cyrax wrote:Izgleda Jovetic i Cavani dolaze.![]()
Za Cavanija traže 50 mil., dok za Jovetića 30 mil. Prije da će ovaj drugi doći.
- Cyrax
#4008 Re: Juventus
Sto crni? Joveta je majstor a tek ima 22. godine
-
Mr. Brightside
#4009 Re: Juventus
nama treba klasni napadač, mašina za golove u napadu, a on to nije 
a fin je momak
a fin je momak
- hypko_nurko
#4010 Re: Juventus
evo ih i zvanicno. novi dresovi

- elmirčo
#4012 Re: Juventus
fiorentina potpisala el hamduija ili kako se vec pravilno kaze, iz ajaksa, ( u prevodu- joveticu se sprema noga )
- hypko_nurko
#4013 Re: Juventus
Agnelli objasnio odluku
Juventus je objasnio razlog iza svoje odluke da povuče zlatne zvijezde sa svog novog dresa koji je predstavljen u srijedu
Očekivalo se da će Stara Dama dodati još jednu zlatnu zvijezdu na prijašnje dvije nakon osvajanja Scudetta, ali oni su odlučili da povuku taj simbol sa dresa.
"Mi računamo naš uspijeh i on je jednak 30." - rekao je predsjednik Andrea Agnelli. "Zatim pogledamo na izračune Federacije i shvatimo da su došli do 28."
"Pošto se ne slažemo, mi smo odlučili da povučemo zvijezde jer mi ne priznajemo takvu aritmetiku."
Umjesto zvijezdica na dresu Juventus će sada na dresu imati natpis na kome će pisati '30 sul campo'(30 osvojenih na terenu).
"Svi pravi Juventini osjećaju kao da smo osvojili 30." - nastavio je Agnelli. "Uvijek smo prihvatali odluke sportskog pravosudnog sustava, ali nove činjenice su se pojavile."
"Federacija, medjutim, odlučila se da ne napravi novu odluku i zbog toga su poduzete razne pravne radnje kako bi branili naše interese."
Juventusov dres će takodjer uključivati i famoznu frazu legendardnog Giampiero Boniperti koja će biti na ovratniku.(‘winning is not important, it is the only thing that matters’.)
Agnelli je takodjer pitan ko će naslijediti Del Pierovu desetku nakon njegovog odlaska prošlog mjeseca.
"Igrači će odlučiti." - dodao je predsjednik. "Svi znamo koliko taj dres nosi težine."
"Imali smo neke odlične desetkeu našoj historiji i nadamo se da tko god da je dobio slijedeći može dati istu količinu uspjeha u tome, ili samo malo manje od onog ko ju je nosio posljednji."
Juventus je objasnio razlog iza svoje odluke da povuče zlatne zvijezde sa svog novog dresa koji je predstavljen u srijedu
Očekivalo se da će Stara Dama dodati još jednu zlatnu zvijezdu na prijašnje dvije nakon osvajanja Scudetta, ali oni su odlučili da povuku taj simbol sa dresa.
"Mi računamo naš uspijeh i on je jednak 30." - rekao je predsjednik Andrea Agnelli. "Zatim pogledamo na izračune Federacije i shvatimo da su došli do 28."
"Pošto se ne slažemo, mi smo odlučili da povučemo zvijezde jer mi ne priznajemo takvu aritmetiku."
Umjesto zvijezdica na dresu Juventus će sada na dresu imati natpis na kome će pisati '30 sul campo'(30 osvojenih na terenu).
"Svi pravi Juventini osjećaju kao da smo osvojili 30." - nastavio je Agnelli. "Uvijek smo prihvatali odluke sportskog pravosudnog sustava, ali nove činjenice su se pojavile."
"Federacija, medjutim, odlučila se da ne napravi novu odluku i zbog toga su poduzete razne pravne radnje kako bi branili naše interese."
Juventusov dres će takodjer uključivati i famoznu frazu legendardnog Giampiero Boniperti koja će biti na ovratniku.(‘winning is not important, it is the only thing that matters’.)
Agnelli je takodjer pitan ko će naslijediti Del Pierovu desetku nakon njegovog odlaska prošlog mjeseca.
"Igrači će odlučiti." - dodao je predsjednik. "Svi znamo koliko taj dres nosi težine."
"Imali smo neke odlične desetkeu našoj historiji i nadamo se da tko god da je dobio slijedeći može dati istu količinu uspjeha u tome, ili samo malo manje od onog ko ju je nosio posljednji."
- smak
#4014 Re: Juventus
bilo je i boljihmoskri_loco_pajdoman wrote:Odlični su dresovi.
- Cyrax
#4015 Re: Juventus
Jovetic odlazi iz Fiorentine definitivno. Gdje? Najkonkretniji je Juve
Joj ako ludi Enzo bude upravu za Jovetica i Cavanija treba mu spomenik dici
Joj ako ludi Enzo bude upravu za Jovetica i Cavanija treba mu spomenik dici
- Atticus Finch
-
Verocious
#4018 Re: Juventus
Nece jos, ali izgleda hoce Armero po lijevom bokuhypko_nurko wrote:hoce li taj napadac vise
Tuttosport(koji je btw. prvi javio sve u vezi transfera Isle i Asamoaha) prenosi da smo sredili deal a la Marotta tj posudba s pravom otkupa
- Muhamed Đakmić
#4019 Re: Juventus
I Armero?
Da nije njima cilj u rekordnom roku osvajanje Lige prvaka?
Armero je u 3-5-2 formaciji ubica, potpuno nezaustavljiv. Odakle Juventusu ovolike pare, jel moguće da su u ovakvoj krizi kompletne italijanske lige samo zahvaljujući stadionu uspjeli da steknu ovakva sredstva za transfere? Znam ko sponzoriše i sve to, ali Juventus, Fiat, Agnelli familija nikad nisu rasipali novac pa tako ne vjerujem da je i ovo sad rasipanje novca koji nije klupski.
- hypko_nurko
#4020 Re: Juventus
bufon se kladio da ce juventus osvojiti titulu i dobio. eto odakle im pare 
- Atticus Finch
#4021 Re: Juventus
Ako Marotta sredi Armera na posudbu, bit će FANTASTIČNO! Samo se nadam da je istina. 
-
svasta_svasta
#4022 Re: Juventus
Jesi li zaboravio novog sponozora ? Pogledaj nove dresoveSarajevo1946 wrote:I Armero?Da nije njima cilj u rekordnom roku osvajanje Lige prvaka?
Armero je u 3-5-2 formaciji ubica, potpuno nezaustavljiv. Odakle Juventusu ovolike pare, jel moguće da su u ovakvoj krizi kompletne italijanske lige samo zahvaljujući stadionu uspjeli da steknu ovakva sredstva za transfere? Znam ko sponzoriše i sve to, ali Juventus, Fiat, Agnelli familija nikad nisu rasipali novac pa tako ne vjerujem da je i ovo sad rasipanje novca koji nije klupski.
A juve je uzeo velike pare i zbog stadiona....jbg blizi je od onog starog
Ovo je sve truba...ja bi se samo obradovao Cavaniju...on je prava zvijer
Lik bi vremenom zasluzio destku
Btw: bem ti ban na glavnom accu
FORZA JUVE
- Atticus Finch
-
Verocious
#4024 Re: Juventus
Za sada su samo spekulacije oko Armera mada me to ne bi nimalo cudilo, Juventusu skripi po lijvom boku, Armero je jedan od najboljih ako ne i najbolji igrac na toj poziciji u Serie A a Udinese i Juventus imaju jako dobre poslovne odnose.Sarajevo1946 wrote:I Armero?Da nije njima cilj u rekordnom roku osvajanje Lige prvaka?
Odakle pare? Nesto od stadiona, nesto od osvajanja prvesntva, nesto od planirane prodaje dosta igraca... a i klub sam po sebi ima jako dobru i odrzivu finansijsku politiku. Dobri sponzori, smanjenje plata igracima i sl. Ne znam da li si primjetio ali u zadnjih nekoliko sezona svaki veliki transfer je propao ne zbog male ponude nego zbog "male" maksimalne plate koju Juventus nudi tom igracu.
Za sada se radi odlican posao, nadam se da ce nastaviti u ovom pravcu i s dovodjenjem napadaca
Forza Juve!!!
- wickerman
#4025 Re: Juventus
Proda li Juve ista?