Juventus

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Hadzoglu

#4001 Re: Juventus

Post by Hadzoglu »

Evo Van Persie odbio produziti sa Arsenalom. Mozda je to prilika za Juvenuts. Mada bih ja vise volio Suareza ili Dzeku.
Lijevi bek nam je prijeko potreban, mozda Kolarov? Nesto se suskalo i sa Adrianom iz Barcelone. To je takodje kvalitetan igrac i mislim da imamo sanse jer je Barsa dovela Albu.
Zatamnjena stakla

#4002 Re: Juventus

Post by Zatamnjena stakla »

Gledao sam Pogbu u par navrata. Momak stvarno dobro igra. Baca mi na Vieru, jest da je malo ofanzivniji :-D
Verocious

#4003 Re: Juventus

Post by Verocious »

Atticus Finch wrote:
salle_eh1986 wrote:
wickerman wrote:Imam osjecaj da nece biti pojacanja u napadu,mozda jedino neko tipa Borriello,jer mi se cini da su vec fine pare potrosili. Volio bih da grijesim :D
ako napadača ne dovedu od odbrane titule naredne godine nema ništa, teško da ovi igrači ponove sezonu iza nas
o dometima u LP ne bih govorio, a s obzirom da smo u trećem šeširu zamislio bih se da li je prolazak grupne faze zagarantovan
Nema da se brineš, prošetat ćemo se Seriom A. ;-) Dolazi Cavani ba. :D
Eno Enzo na svom blogu tvrdi 100% da je Cavani novi igrac Juventusa :thumbup:

Mozda necemo biti prejaki naredne sezone :lol:
Cyrax

#4004 Re: Juventus

Post by Cyrax »

Izgleda Jovetic i Cavani dolaze. :thumbup:
moskri_loco_pajdoman

#4005 Re: Juventus

Post by moskri_loco_pajdoman »

Cyrax wrote:Izgleda Jovetic i Cavani dolaze. :thumbup:
Ne mogu oba. :wink:

Za Cavanija traže 50 mil., dok za Jovetića 30 mil. Prije da će ovaj drugi doći.
Cyrax

#4006 Re: Juventus

Post by Cyrax »

moskri_loco_pajdoman wrote:
Cyrax wrote:Izgleda Jovetic i Cavani dolaze. :thumbup:
Ne mogu oba. :wink:

Za Cavanija traže 50 mil., dok za Jovetića 30 mil. Prije da će ovaj drugi doći.
Mogu. Idu igrac(i)+pare pazi sta ti kazem. A morat ce se sto ranije to zavrsiti jer Conte zeli igrace na pripremama.
Mr. Brightside

#4007 Re: Juventus

Post by Mr. Brightside »

kojeg crnog jovetića :-)
Cyrax

#4008 Re: Juventus

Post by Cyrax »

Sto crni? Joveta je majstor a tek ima 22. godine
Mr. Brightside

#4009 Re: Juventus

Post by Mr. Brightside »

nama treba klasni napadač, mašina za golove u napadu, a on to nije :D

a fin je momak :)
hypko_nurko

#4010 Re: Juventus

Post by hypko_nurko »

evo ih i zvanicno. novi dresovi
Image
moskri_loco_pajdoman

#4011 Re: Juventus

Post by moskri_loco_pajdoman »

Odlični su dresovi. :thumbup:
elmirčo

#4012 Re: Juventus

Post by elmirčo »

fiorentina potpisala el hamduija ili kako se vec pravilno kaze, iz ajaksa, ( u prevodu- joveticu se sprema noga )
hypko_nurko

#4013 Re: Juventus

Post by hypko_nurko »

Agnelli objasnio odluku

Juventus je objasnio razlog iza svoje odluke da povuče zlatne zvijezde sa svog novog dresa koji je predstavljen u srijedu

Očekivalo se da će Stara Dama dodati još jednu zlatnu zvijezdu na prijašnje dvije nakon osvajanja Scudetta, ali oni su odlučili da povuku taj simbol sa dresa.

"Mi računamo naš uspijeh i on je jednak 30." - rekao je predsjednik Andrea Agnelli. "Zatim pogledamo na izračune Federacije i shvatimo da su došli do 28."

"Pošto se ne slažemo, mi smo odlučili da povučemo zvijezde jer mi ne priznajemo takvu aritmetiku."

Umjesto zvijezdica na dresu Juventus će sada na dresu imati natpis na kome će pisati '30 sul campo'(30 osvojenih na terenu).

"Svi pravi Juventini osjećaju kao da smo osvojili 30." - nastavio je Agnelli. "Uvijek smo prihvatali odluke sportskog pravosudnog sustava, ali nove činjenice su se pojavile."

"Federacija, medjutim, odlučila se da ne napravi novu odluku i zbog toga su poduzete razne pravne radnje kako bi branili naše interese."

Juventusov dres će takodjer uključivati i famoznu frazu legendardnog Giampiero Boniperti koja će biti na ovratniku.(‘winning is not important, it is the only thing that matters’.)

Agnelli je takodjer pitan ko će naslijediti Del Pierovu desetku nakon njegovog odlaska prošlog mjeseca.

"Igrači će odlučiti." - dodao je predsjednik. "Svi znamo koliko taj dres nosi težine."

"Imali smo neke odlične desetkeu našoj historiji i nadamo se da tko god da je dobio slijedeći može dati istu količinu uspjeha u tome, ili samo malo manje od onog ko ju je nosio posljednji."
smak

#4014 Re: Juventus

Post by smak »

moskri_loco_pajdoman wrote:Odlični su dresovi. :thumbup:
bilo je i boljih :)
Cyrax

#4015 Re: Juventus

Post by Cyrax »

Jovetic odlazi iz Fiorentine definitivno. Gdje? Najkonkretniji je Juve :D
Joj ako ludi Enzo bude upravu za Jovetica i Cavanija treba mu spomenik dici :lol:
Atticus Finch

#4016 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

hypko_nurko

#4017 Re: Juventus

Post by hypko_nurko »

hoce li taj napadac vise :roll:
Verocious

#4018 Re: Juventus

Post by Verocious »

hypko_nurko wrote:hoce li taj napadac vise :roll:
Nece jos, ali izgleda hoce Armero po lijevom boku :thumbup:
Tuttosport(koji je btw. prvi javio sve u vezi transfera Isle i Asamoaha) prenosi da smo sredili deal a la Marotta tj posudba s pravom otkupa :mrgreen: za Pabla Armera.
Muhamed Đakmić

#4019 Re: Juventus

Post by Muhamed Đakmić »

I Armero? :shock: Da nije njima cilj u rekordnom roku osvajanje Lige prvaka? :D Armero je u 3-5-2 formaciji ubica, potpuno nezaustavljiv. Odakle Juventusu ovolike pare, jel moguće da su u ovakvoj krizi kompletne italijanske lige samo zahvaljujući stadionu uspjeli da steknu ovakva sredstva za transfere? Znam ko sponzoriše i sve to, ali Juventus, Fiat, Agnelli familija nikad nisu rasipali novac pa tako ne vjerujem da je i ovo sad rasipanje novca koji nije klupski.
hypko_nurko

#4020 Re: Juventus

Post by hypko_nurko »

bufon se kladio da ce juventus osvojiti titulu i dobio. eto odakle im pare :D
Atticus Finch

#4021 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Ako Marotta sredi Armera na posudbu, bit će FANTASTIČNO! Samo se nadam da je istina. :dance:
svasta_svasta

#4022 Re: Juventus

Post by svasta_svasta »

Sarajevo1946 wrote:I Armero? :shock: Da nije njima cilj u rekordnom roku osvajanje Lige prvaka? :D Armero je u 3-5-2 formaciji ubica, potpuno nezaustavljiv. Odakle Juventusu ovolike pare, jel moguće da su u ovakvoj krizi kompletne italijanske lige samo zahvaljujući stadionu uspjeli da steknu ovakva sredstva za transfere? Znam ko sponzoriše i sve to, ali Juventus, Fiat, Agnelli familija nikad nisu rasipali novac pa tako ne vjerujem da je i ovo sad rasipanje novca koji nije klupski.
Jesi li zaboravio novog sponozora ? Pogledaj nove dresove :)
A juve je uzeo velike pare i zbog stadiona....jbg blizi je od onog starog

Ovo je sve truba...ja bi se samo obradovao Cavaniju...on je prava zvijer ;-)
Lik bi vremenom zasluzio destku :-D
Btw: bem ti ban na glavnom accu :D
FORZA JUVE
Atticus Finch

#4023 Re: Juventus

Post by Atticus Finch »

Image

:D
Verocious

#4024 Re: Juventus

Post by Verocious »

Sarajevo1946 wrote:I Armero? :shock: Da nije njima cilj u rekordnom roku osvajanje Lige prvaka? :D Armero je u 3-5-2 formaciji ubica, potpuno nezaustavljiv. Odakle Juventusu ovolike pare, jel moguće da su u ovakvoj krizi kompletne italijanske lige samo zahvaljujući stadionu uspjeli da steknu ovakva sredstva za transfere? Znam ko sponzoriše i sve to, ali Juventus, Fiat, Agnelli familija nikad nisu rasipali novac pa tako ne vjerujem da je i ovo sad rasipanje novca koji nije klupski.
Za sada su samo spekulacije oko Armera mada me to ne bi nimalo cudilo, Juventusu skripi po lijvom boku, Armero je jedan od najboljih ako ne i najbolji igrac na toj poziciji u Serie A a Udinese i Juventus imaju jako dobre poslovne odnose.

Odakle pare? Nesto od stadiona, nesto od osvajanja prvesntva, nesto od planirane prodaje dosta igraca... a i klub sam po sebi ima jako dobru i odrzivu finansijsku politiku. Dobri sponzori, smanjenje plata igracima i sl. Ne znam da li si primjetio ali u zadnjih nekoliko sezona svaki veliki transfer je propao ne zbog male ponude nego zbog "male" maksimalne plate koju Juventus nudi tom igracu.

Za sada se radi odlican posao, nadam se da ce nastaviti u ovom pravcu i s dovodjenjem napadaca :thumbup:

Forza Juve!!!
wickerman

#4025 Re: Juventus

Post by wickerman »

Proda li Juve ista?
Post Reply