ARBiH

Post Reply
beliorao

#401 Re: ARBiH

Post by beliorao »

pa sta ste mislili kada ste krenuli u rat?ode jna i srbijanci sa njima za srbiju,sad cemo uz pomoc zapada,armije bih,hv iz posavine pa hv iz hercegovine i hvo bih satrati srbe.castim te sa natom,njih neracunam:)
beliorao

#402 Re: ARBiH

Post by beliorao »

steta sto nije 5 korpus bio u sarajevu da probije obruc,kada ovi drugi nisu mogli,pa nismo iz aviona udarali po sarajevu.pa nije to napasti vojsku u kamionima po sa i tz pa pricati godinama poslije o velikoj pobjedi i odbrani grada.nevjerovatni ste,kako ste samo pozurili i srljali u rat.
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#403 Re: ARBiH

Post by anthraxQ »

U kakav rat smo to srljali? Pa vi ste to pripremili neton poslije titove smrti. Pa gdje je normalno da jedan poloticar prieti nestankom nekog naroda ako ne bude kako on zeli? Gdje je to normalno? Sve ste uradilu da stvorite rat. Genocidni plan ste imali i prije nego je bilo ikakvih tenzija. Sve samo da se stvori Srboslavija, jer su vas napustila i vasa braca, sto nisu ostai sa vama ako je jugoslavija bila ziva? Ne lazite sebe i sve ljude, isti taj milosevic je poceo sa razbijanjam jugoslavije i doslo je do toga da zbog vaseg odnosa niko nije htio zivjeti u toj jugoslaviji. I ne seri vise o nekoj krivici za razbijanje bivse drzave. Osilili ste se zbog jna na svojoj strani i zeljeli natjerati sve druge narode da zive kako vi zelite. Slavite bolesnike, koljace i masovne ubice... Aferim vam.
matematicar_teski

#404 Re: ARBiH

Post by matematicar_teski »

ne spamaj temu,mozes napisati jedan post,a ne 10 postova. Ili nisi razvio svoj mentalni sklop da to sam skontas
agnostic_front

#405 Re: ARBiH

Post by agnostic_front »

Glupane retardirani, kad su se po Sarajevo nosale Titove slike, srpska vojska je vec masovno vrsila pokolje po Bijelini, Brckom i ostalim mjestima u Istocnoj Bosni. A posto ovaj ovdje srbija-x forum tolerise povampirene chetalje, necu vise nista pisati.

Ali nema veze, vi ste ostvarili svoj san, ali opet dolazis ovdje da balis o tome.
beliorao

#406 Re: ARBiH

Post by beliorao »

kakav bezobrazluk i odsustvo karaktera.kazes da su nas braca napustila kao i sto jesu,pa kakva onda velika srbija?kakva agresija?daj odlucite se vec jednom.eto jadni vi i hrvati,mi poceli rat pa dobise hrvati drzavu nezavisnu.ma nemoj,pa kakvu smo srboslaviju pravili u sloveniji?stari poznati neprijatelji yuge slovenci i hrvati-pa im se i vi pridruziste-a karadzic zna se sta je rekao.tacno je to.ali budi posten reci cijeli recenicu.JEL VAM FINO REKAO DA NEIDETE PUTEM KOJIM JE POSLA SLOVENIJA I HR.JER ODVESCETE OVU ZEMLJU I NAROD U RAT.sto ste i ucinili.ako ste vec krenuli tim putem,trebali ste sjesti za sto pa i sa nama da se dogovorite-NISTE.e pa dogovorili smo se 5god.poslije
beliorao

#407 Re: ARBiH

Post by beliorao »

nema potrebe za nerviranjem.dok ste vi nosali titine slike?napadali jna i stvorili zelene beretke i patr.ligu jos 91 god i napadali jna po hercegovini sa hrvatima,da da,sram te bilo i stid.prije brckog i bijeljine je desio sjekovac i posavini gdje se hrvati masakrirali nekoliko srba ,neznam tacan broj.po mostaru su odjekivale eksplozije ustaske,nije se niko tada po sa bunio i borio protiv toga,nego vam je tada smetala jna po kasarnama,dodje alija i odjednom vam nije dobra.i zapamtite,ta ista jna je bila jedina sila koja je mogla i vas i nas da zastiti,a na koju ste vi digli ruku.sram vas bilo nepostene.napadi ustasa po hercegovini,sjekovac pucanj u sarajevu. vezanje zastava sa ustasama.sve je to bilo prije ijedne vase zrtve,kako su vas izradili hrvati
beliorao

#408 Re: ARBiH

Post by beliorao »

nece vam vise srbi praviti ni jna ni yugu nebojte se,nije za vas drzava,kakva god da je unistili biste je.odo ja na kupanje,fin je dan ovde kod nas:).pozz veliki i bez nerviranja.i naravno ne dolazim vise ovde,vama su nevjerovatno napunili glave lazima,zivite sa njima,iskreno zelim vam sve najbolje.
juzna_strana

#409 Re: ARBiH

Post by juzna_strana »

Ti ispocetka fino kao dosao da razgovaramo pa onda neke provokacije,30 % i sl.gluposti.
Dzaba care,ubi te mrznja prema 'turcima' :D
matematicar_teski

#410 Re: ARBiH

Image

slabo se vidi,ali poenta se uocava :D :sax: :bih:
easy

#411 Re: ARBiH

Post by easy »

beliorao wrote:kakav bezobrazluk i odsustvo karaktera.kazes da su nas braca napustila kao i sto jesu,pa kakva onda velika srbija?kakva agresija?daj odlucite se vec jednom.eto jadni vi i hrvati,mi poceli rat pa dobise hrvati drzavu nezavisnu.ma nemoj,pa kakvu smo srboslaviju pravili u sloveniji?stari poznati neprijatelji yuge slovenci i hrvati-pa im se i vi pridruziste-a karadzic zna se sta je rekao.tacno je to.ali budi posten reci cijeli recenicu.JEL VAM FINO REKAO DA NEIDETE PUTEM KOJIM JE POSLA SLOVENIJA I HR.JER ODVESCETE OVU ZEMLJU I NAROD U RAT.sto ste i ucinili.ako ste vec krenuli tim putem,trebali ste sjesti za sto pa i sa nama da se dogovorite-NISTE.e pa dogovorili smo se 5god.poslije
balo, evo pogledaj sta ti je babo tacno rekao.

http://youtu.be/OwsvMcI5lfA

nema potrebe za izvrtanjem izjava, pa covjek je na kraju krajeva u hagu (kao i vecina vasih uzora), radi implementacije ove i slicnih izjava.
matematicar_teski

#412 Re: ARBiH

Image

pusti srpski tenkovi :lol:
anthraxQ
Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi

#413 Re: ARBiH

Post by anthraxQ »

beliorao wrote:kakav bezobrazluk i odsustvo karaktera.kazes da su nas braca napustila kao i sto jesu,pa kakva onda velika srbija?kakva agresija?daj odlucite se vec jednom.eto jadni vi i hrvati,mi poceli rat pa dobise hrvati drzavu nezavisnu.ma nemoj,pa kakvu smo srboslaviju pravili u sloveniji?stari poznati neprijatelji yuge slovenci i hrvati-pa im se i vi pridruziste-a karadzic zna se sta je rekao.tacno je to.ali budi posten reci cijeli recenicu.JEL VAM FINO REKAO DA NEIDETE PUTEM KOJIM JE POSLA SLOVENIJA I HR.JER ODVESCETE OVU ZEMLJU I NAROD U RAT.sto ste i ucinili.ako ste vec krenuli tim putem,trebali ste sjesti za sto pa i sa nama da se dogovorite-NISTE.e pa dogovorili smo se 5god.poslije
Da se dogovori sa vama? Pa kod vas je bilo, ili srboslavija ili genocid. To je porucio karadzic, k#nju jedan. Jel fino rekao, a muslimanski narod mozda u nestanak? I sa takvima da se zivi, sa koljacim i genocidasima? Nikad u zivotu. Braca su vas napustila kasnije. Slovenija je bila samo farsa i zapitaj se sto niko osim vas nije htio zivjeti u toj drzavi. NIKO OSIM VAS,NIKO. A kako god da je i bilo, u ratu ste pokazali lice, ono gubarsko i zlocinaco. Samo lazete i ni Bog dragi vas upututi vise ne mozete. Samo vam treba jos komplet narikaca... Hhajde komentarisi mi ovo: djeca se vani igraju i vas covjek vidjevsi sa planine to baca granatu direktno medju njih! Eto de objasni koji je to bolesni mentalni sklop koji tebe tjera da to uradis? Npr.
A takvih primjera ima na stotine... Pokazali ste se vi i zaboravili da ste desetine hiljada pokopali po grobnicama i onda ih da sakrijete to otkopavali i premjestali u sekundarne grobnice. Najmanje 500 masnovih grobnica je u istocnoj bosni otkruveno. Komentarisi mi to hajde. I nemoj samo pricu kako smo isti jer nismo i dokaza za to nema. Jer mi imami mana da ali vi ste oni g#bari z#ocinacki.
zateznistub

#414 Re: ARBiH

Post by zateznistub »

Ima li ko od moderacije da izbrise ovo smece od covjeka?
matematicar_teski

#415 Re: ARBiH

Image

Image
srpski junaci ostavili tenk
KIMBO

#416 Re: ARBiH

Post by KIMBO »

dobra slika matematičar , eno mi rođe na tenkiću
beliorao

#417 Re: ARBiH

Post by beliorao »

pa kako da objasnim?evo kako.zar niste 41god u ljubljani zagrebu i sarajevu docekali svabe kao oslobodioce?pa vi ste vijekovni izdajnici jebo ti konj mamu
juzna_strana

#418 Re: ARBiH

Post by juzna_strana »

Nisi ti beliorao legendo,ti si ranjeni orao :lol: :lol: :lol:
racionalista

#419 Re: ARBiH

Post by racionalista »

najezda belih koka :D
juzna_strana

#420 Re: ARBiH

Post by juzna_strana »

Orao javi se,orao javi se,prijem ? Orao pao,prijem :D
http://www.youtube.com/watch?v=LFF1cBDqNoA
easy

#421 Re: ARBiH

Post by easy »

beliorao wrote:pa kako da objasnim?evo kako.zar niste 41god u ljubljani zagrebu i sarajevu docekali svabe kao oslobodioce?pa vi ste vijekovni izdajnici jebo ti konj mamu
beliorao wrote:dosao sam ovdje da malo popricamo kao ljudi
a tako se kod vas "razgovara kao ljudi" :D :D :D
zateznistub

#422 Re: ARBiH

Post by zateznistub »

juzna_strana wrote:Nisi ti beliorao legendo,ti si ranjeni orao :lol: :lol: :lol:
culi ti ikada za zakon prve bracne noci?

Edit:
pitanje je greskom postavljeno pogesnoj osobi, sorry.

pitanje je upuceno belom "orlu".
anthraxQ

#423 Re: ARBiH

Post by anthraxQ »

Hajd stio si z#ocinacki g#bar, nego si i g#up. Pa koja je prva judenfrei drzava? S kime su cetnici redovno se slikali 42' 43'? Ali uvijek zlocinacke glave kad nemaju sta reci guslaju... Ni rijeci o grobnicama i djeci. Dosta.
delightful

#424 Re: ARBiH

Post by delightful »

beliorao wrote:pa kako da objasnim?evo kako.zar niste 41god u ljubljani zagrebu i sarajevu docekali svabe kao oslobodioce?pa vi ste vijekovni izdajnici jebo ti konj mamu
krsenje pravila foruma
Post Reply