Ma nije mi cilj da se naduravam ko je u pravu a ko ne, nego me ovdje proglasise pacijentom jer sam rekao da nema muskarca na dunjaluku koji ne bi drugu zeMsku odradio ukaze li mu se prilika.Mis mekinjas wrote:Dobro, i opet sam dokazala da sam u pravu.hamalalija wrote:Pa dobro ja sam sa ovim odgovorima smo karikirao, naravno da ni jedan, iole normalan, nece priznati da bi drugu odradio a kamo li da kaze poderao bi je ko vo zivicu.![]()
![]()
Bog budaletini dao mozak.
Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- hamalalija
#401 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
-
oridjidji
#402 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
jednu staru ljubav sam nerviro pričom, jao vidi ove mačke na tv-u kako me pali, joj šta bi joj uradio, vidi kakva je ... a ona po običaju primi se i krivo joj, a ja je u još veću pilanu uhvatimMis mekinjas wrote:
Ok, da odgovorim. Bolje je čuti istinu. Nek bude.... Tako... Ali, pamti jedno, ni jedna žena na svijetu ne želi znati kako bi ti der'o kravu koja prolazi kraj vas.
Zamisli da ti ideš kraj nje, prolazi reprezentacija recimo Mađarskih vaterpolista, ili orkestar iz Metropolitena, i ona kaže, ma ja bih se derala sa cijelim orkestrom ili repkom... Ako tu istinu želiš čuti, dabogda je doživio.![]()
Nek gleda, nek mi ne da da ga upoznam, samo nek ja ne znam, ili nek se nada da sam glupača par exellance, da kraj očiju sam ćorava.
a ona šta meni fali? ljepša sam od nje
a ja se odvalim ko krelac smijati
doduše isto tako je ona meni mogla reči isto, ali ja bi iskuliro totalno
onda kako ti meni to?
al tu povjerenje ucini svoje, puno se toga u dobroj vezi moze reci jedno drugome i postoji razlika izmedju izrecenog i uradjenog...
- Mis mekinjas
#403 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ma ima..... samo ih ti ne znaš.....hamalalija wrote:Ma nije mi cilj da se naduravam ko je u pravu a ko ne, nego me ovdje proglasise pacijentom jer sam rekao da nema muskarca na dunjaluku koji ne bi drugu zeMsku odradio ukaze li mu se prilika.Mis mekinjas wrote:Dobro, i opet sam dokazala da sam u pravu.hamalalija wrote:Pa dobro ja sam sa ovim odgovorima smo karikirao, naravno da ni jedan, iole normalan, nece priznati da bi drugu odradio a kamo li da kaze poderao bi je ko vo zivicu.![]()
![]()
Bog budaletini dao mozak.
Ili oni znaju šutjeti, što je isto dobra osobina kod ljudi.
- Mis mekinjas
#404 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
nikad ni muško ni žena, neće raditi ovo što si gore napisao, ako ima povjerenja, i poštovanja.... Inač, ste oboje na krivom mjestu.oridjidji wrote:jednu staru ljubav sam nerviro pričom, jao vidi ove mačke na tv-u kako me pali, joj šta bi joj uradio, vidi kakva je ... a ona po običaju primi se i krivo joj, a ja je u još veću pilanu uhvatimMis mekinjas wrote:
Ok, da odgovorim. Bolje je čuti istinu. Nek bude.... Tako... Ali, pamti jedno, ni jedna žena na svijetu ne želi znati kako bi ti der'o kravu koja prolazi kraj vas.
Zamisli da ti ideš kraj nje, prolazi reprezentacija recimo Mađarskih vaterpolista, ili orkestar iz Metropolitena, i ona kaže, ma ja bih se derala sa cijelim orkestrom ili repkom... Ako tu istinu želiš čuti, dabogda je doživio.![]()
Nek gleda, nek mi ne da da ga upoznam, samo nek ja ne znam, ili nek se nada da sam glupača par exellance, da kraj očiju sam ćorava.![]()
a ona šta meni fali? ljepša sam od nje![]()
a ja se odvalim ko krelac smijati![]()
doduše isto tako je ona meni mogla reči isto, ali ja bi iskuliro totalnosamo ti ... bujrum... rekoh
![]()
onda kako ti meni to?i opet meza
![]()
al tu povjerenje ucini svoje, puno se toga u dobroj vezi moze reci jedno drugome i postoji razlika izmedju izrecenog i uradjenog...
- anoush
- Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.
#405 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
oridjidji wrote:jednu staru ljubav sam nerviro pričom, jao vidi ove mačke na tv-u kako me pali, joj šta bi joj uradio, vidi kakva je ... a ona po običaju primi se i krivo joj, a ja je u još veću pilanu uhvatimMis mekinjas wrote:
Nek gleda, nek mi ne da da ga upoznam, samo nek ja ne znam, ili nek se nada da sam glupača par exellance, da kraj očiju sam ćorava.![]()
a ona šta meni fali? ljepša sam od nje![]()
a ja se odvalim ko krelac smijati![]()
doduše isto tako je ona meni mogla reči isto, ali ja bi iskuliro totalnosamo ti ... bujrum... rekoh
![]()
onda kako ti meni to?i opet meza
![]()
i mene je tako jedan bivši nervirao sa pričom o bivšima i o "dobrim trebama" i šta sve ne
ali sam mu lijepo začepila usta, usput - para mu je na uši prošištala, kad sam mu pohvalila pločice i tricepse i takodalje momka koji je letao zamnom prije njega.
- Ghost_Rider_XXX
#406 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Pa što onda ne završi s keramičarom nego s tim bez pločica? 
- anoush
#407 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
a zato što je keramičar bio ovdje vrlo kratko, EUFORGhost_Rider_XXX wrote:Pa što onda ne završi s keramičarom nego s tim bez pločica?
jbg, uvijek mora biti nešto bezze
i nisam završila ni s tim bez pločica, previše je naprđivao o bivšima i držao mi predavanja nekakva o ponašanju i slično, a u isto vrijeme je recimoooo... pljuckao po ulici
- wewa
#408 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Mishice, hvala sto ne moram opet jaMis mekinjas wrote:ma ima..... samo ih ti ne znaš.....hamalalija wrote:
Ma nije mi cilj da se naduravam ko je u pravu a ko ne, nego me ovdje proglasise pacijentom jer sam rekao da nema muskarca na dunjaluku koji ne bi drugu zeMsku odradio ukaze li mu se prilika.
Ili oni znaju šutjeti, što je isto dobra osobina kod ljudi.
- Ridjobrki
#409 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja još uvijek pokušavam dokučiti smisao ove teme. 
- wewa
#410 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
svaki post je 2 min manje radnog vremena, to bi otprilike bila jedina vrijednostRidjobrki wrote:Ja još uvijek pokušavam dokučiti smisao ove teme.
- anoush
#411 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ridjobrki wrote:Ja još uvijek pokušavam dokučiti smisao ove teme.
- MedenoSrce
#412 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Mi ostali radimo na tome, a kod tebe sve na pokušaju ts, ts
- Ridjobrki
#413 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Čuj muškarci pitaju žene...
Ženi se govori i naređuje, ženu se ne pita.
- MedenoSrce
#414 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Sladak si.
a očigledno i mlad.
a očigledno i mlad.
- hamalalija
#415 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Kako li ce sada tebe dijagnosticirati, daleko od toga da se ne slazem s tobom, ali ....Ridjobrki wrote:Čuj muškarci pitaju žene...![]()
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#416 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
dijagnoza Brkina: Krajisnik u pokusajuhamalalija wrote:Kako li ce sada tebe dijagnosticirati, daleko od toga da se ne slazem s tobom, ali ....Ridjobrki wrote:Čuj muškarci pitaju žene...![]()
- anoush
#417 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
svaki komentar je suvišanhamalalija wrote:Kako li ce sada tebe dijagnosticirati, daleko od toga da se ne slazem s tobom, ali ....Ridjobrki wrote:Čuj muškarci pitaju žene...![]()
- Ridjobrki
#418 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Što? U čem je sad problem? Nazovimo stvari pravim imenima. 
- hamalalija
#419 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ma ne vole one cuti kako se stvari pravo zovu, one hoce da im se laze.Ridjobrki wrote:Što? U čem je sad problem? Nazovimo stvari pravim imenima.
- wewa
#420 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
ne samo pitaju, nego lijepo pitajuRidjobrki wrote:Čuj muškarci pitaju žene...![]()
- Lobotomija
#421 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Ja volim kad mi svasta kupi a ne pita me.Ili kad mi 'naredi' da trosim njegove pare
- anoush
#422 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
pa zato i kažem da su komentari suvišniRidjobrki wrote:Što? U čem je sad problem? Nazovimo stvari pravim imenima.
odoh nokte lakirati
- hamalalija
#423 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Jah ima razlike izmedju "zeno peri mi noge" ili "ljubavi molim te operi mi noge" a vama ih je svakako prati.wewa wrote:ne samo pitaju, nego lijepo pitajuRidjobrki wrote:Čuj muškarci pitaju žene...![]()
- wewa
#424 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
uporan si, tu ti osobinu priznajemhamalalija wrote:Jah ima razlike izmedju "zeno peri mi noge" ili "ljubavi molim te operi mi noge" a vama ih je svakako prati.wewa wrote:ne samo pitaju, nego lijepo pitajuRidjobrki wrote:Čuj muškarci pitaju žene...![]()
- Mis mekinjas
#425 Re: Muskarci pitaju zene (procitati prvi post)
Nije stvar u tome.....hamalalija wrote:Ma ne vole one cuti kako se stvari pravo zovu, one hoce da im se laze.Ridjobrki wrote:Što? U čem je sad problem? Nazovimo stvari pravim imenima.
Nek ne laprda, i nek pazi da im ne napravi dijete, i nek me nema blizu dok to izgovara da se ne osjećam loše, jer zaboga on bi der'o drugu.
Joj mene budale, pa to je san svake žene da bude napravljena budalom i prevarena.... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa