Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
VenomousV wrote:zasto nosite (ili neki vasi primjerci) roze i ljubicaste majice i kosulje?
Jest' da je tema da mi pitamo njih, ali ne mogoh odoljeti; nevjerovatno je koliko masi muškarca zapravo "stoje" upravo ove boje a oni ih se ustručavaju "furati" da ih ne bi prozvali pederima i sl. Zar boja ima spol/rod/seksualnu orijentaciju? Jasne su mi tinejdžerske i post-adolescentske furke, ali zrelo doba?
Društveni konstrukti su najsuroviji elementi oblikovanja stvarnosti.
Pa dje se nece ustrucavati kad ih i zene a kamoli muskarci nazivaju pederima zbog toga a fakat bez razloga.
Ja rekoh da znam muskaraca kojima ljubicasta stoji san snova.
VenomousV wrote:zasto nosite (ili neki vasi primjerci) roze i ljubicaste majice i kosulje?
Jest' da je tema da mi pitamo njih, ali ne mogoh odoljeti; nevjerovatno je koliko masi muškarca zapravo "stoje" upravo ove boje a oni ih se ustručavaju "furati" da ih ne bi prozvali pederima i sl. Zar boja ima spol/rod/seksualnu orijentaciju? Jasne su mi tinejdžerske i post-adolescentske furke, ali zrelo doba?
Društveni konstrukti su najsuroviji elementi oblikovanja stvarnosti.
Pa dje se nece ustrucavati kad ih i zene a kamoli muskarci nazivaju pederima zbog toga a fakat bez razloga.
Ja rekoh da znam muskaraca kojima ljubicasta stoji san snova.
Zato i rekoh:
Loulou wrote:Društveni konstrukti su najsuroviji elementi oblikovanja stvarnosti.
Mjesec dana, moram prvo da to dobro ispitam. Vidim svaki profil na svakoj drustvenoj mrezi, ispitam s kim se druzi, s kim je bila. E tek ako zadovolji kriterije onda u napad
kiki-miki wrote:Kakvi ste s kuhanjem - na ti ili vi?
znam skuhati tjesteninu, napraviti kvalitetan preliv za nju, ispeći picu, napraviti po koju čorbicu i tako te neke još čarlame znam, kako nebi kad ostanem sam u kući nadrapo...
@ colonel - ja sam sinoc vidjela i prvi put sta si napisao, ako bas toliko zelis poslat cemo te na odmor nije problem.
Ostali, nekima je dovoljno jednom reci, nekima ni 100 puta, e vas druge iduci put kad vidim ovdje da se zajebavate saljem na odmor.
A tek prica o piti...
Da li ikada pozelite da imate iskrenu prijateljicu, zeMsko veoma blisko...kome sve mozete reci..koja vama moze sve reci...nekoga ko je uvijek tu...ali dakle SAMO PRIJATELJICA>..nista sex i tako to?
Ma.Le.Na wrote:Da li ikada pozelite da imate iskrenu prijateljicu, zeMsko veoma blisko...kome sve mozete reci..koja vama moze sve reci...nekoga ko je uvijek tu...ali dakle SAMO PRIJATELJICA>..nista sex i tako to?
definitivo, ali prije ili kasnije to propadne ili sa njene ili sam moje strane