Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
sranjo pravo
Ma uzeti najjeftiniji paket neta, samo da se moze procitati i poslati mail. Mozda ga i odjaviti skroz posto to mogu i sa posla. Prestati kupovati grafice, maticne, hdd... jace/vece jer nece biti potrebe za njima. Vise gledati predstave a skroz prestati konzumirati Hollywoodska sranja. Jednom u godini otici na neki koncert u neku od susjednih drzava, jer one grupe koje gotivim rijetko ili nikad ne dolaze u moj grad. itd...
Koju su lavinu ljudi pokrenuli nisu ni svjesni a i mi nismo svejesni sta nas jos ceka. Uskoro ocekujem zakon da je svako kriminalac ko se napije vode sa izvora a ne kupi flasiranu vodu...
sranjo pravo
Ma uzeti najjeftiniji paket neta, samo da se moze procitati i poslati mail. Mozda ga i odjaviti skroz posto to mogu i sa posla. Prestati kupovati grafice, maticne, hdd... jace/vece jer nece biti potrebe za njima. Vise gledati predstave a skroz prestati konzumirati Hollywoodska sranja. Jednom u godini otici na neki koncert u neku od susjednih drzava, jer one grupe koje gotivim rijetko ili nikad ne dolaze u moj grad. itd...
Koju su lavinu ljudi pokrenuli nisu ni svjesni a i mi nismo svejesni sta nas jos ceka. Uskoro ocekujem zakon da je svako kriminalac ko se napije vode sa izvora a ne kupi flasiranu vodu...
odlicno receno.......
sustinski problem bi bio,sto se sadrzaj dijeli ,a da ga neko prethodno nije upakovao!
sranjo pravo
odlicno receno.......
sustinski problem bi bio,sto se sadrzaj dijeli ,a da ga neko prethodno nije upakovao!
Upravo tako, kao zakon u EU o ljekovitom bilju i cajevima. Nema da naberes nane, kamilice i prodajes na pijaci. Moras se registrirati i licencirati (da ti neko odobri pakovanje) da bi mogao prodavati caj. Vjerovatno ce ubrzo zabraniti i da ga beres za svoje potrebe kao sto su zabranili da pravis/peces rakiju od svog voca.
Volio bi da je istina 12. 12. 2012, nek sve ide u sto persuna.
ma ovo nikako ne ide na dobro eto ja se tjesim kontam ostat ce torrenti ali me nece iznenaditi jednog jutra kad ustanem i da vidim sta ima kad ono i torrenti down hahahaha a ovi amerikanci kao da ima nafte i na internetu pa se bore i pravi naziv ove teme nek se promijeni u KRAJ INTERNETA!!
vracamo se staroj dobroj ulicnoj skoli piraterije
lijepo flas drive ili DVD pa daunlodaj do beskraja i na ulici prodavati , tako ce biti izgleda kao i na Sarajevskim ulicma sada i u USA i EU ..
samo ce stvoriti novi kriminal , nove Cyber Al Kapone gangstere , kao u vrijeme prohibicije u USA
dzaba im pokusavati vazda narod nadje nacin da zaobidje glupe zakone