Not My Idea wrote:kome novac nije najbitniji?govori u svoje ime, drex
![]()
hvala
eto drekalice vidim da te podrzava zenski lobby phahaahha
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
Not My Idea wrote:kome novac nije najbitniji?govori u svoje ime, drex
![]()
hvala
a gard...folovi i ostali fazoni?Not My Idea wrote:kome novac nije najbitniji?govori u svoje ime, drex
![]()
hvala
ej vezo djesi da te zenim xDveze s vezom wrote:ev ti odgovor'Evil.Eddie wrote:veze s vezom wrote:joj pitanjada se upucas odma
![]()
jes bas vala pitanja,aaa nekoliko prethodnih postova sve se vrti oko novca hmm.... ne znam ko je ovdje rekao suvisno
Not My Idea wrote: dzaba tebi sve pare ako ti nemas neki gard, ogromnu dozu samopouzdanja i ako ne znas tacno sta zelis.
znam dosta momaka koji imaju para al ne znaju sastavit dvije recenice kad treba pric djevojci, ma ni u oci ne smiju da pogledaju djevojku..
jos pitanja
kakav gard. ne mece on hranu na stol i sto je bitnije-pice u kaficima na istidrekalica28 wrote:a gard...folovi i ostali fazoni?Not My Idea wrote:kome novac nije najbitniji?govori u svoje ime, drex
![]()
hvala![]()
ništa jel?![]()
dobro da znam.
drekalica28 wrote:a gard...folovi i ostali fazoni?Not My Idea wrote:kome novac nije najbitniji?govori u svoje ime, drex
![]()
hvala![]()
ništa jel?![]()
dobro da znam.
veze s vezom wrote:obecana drugom ...![]()
xD
Eddie....Evil.Eddie wrote: jedno pisem,drugo mislim,trece radim

veze s vezom wrote:piletine na sve srane..dresiras po svomEvil.Eddie wrote:veze s vezom wrote:obecana drugom ...![]()
xD
eto o tome ja pricam sve dobro zauzeto
God have mercy![]()
![]()
![]()
![]()
drekalica28 wrote:Eddie....Evil.Eddie wrote: jedno pisem,drugo mislim,trece radim
Evil.Eddie wrote:
Ti ne bi sarkazam prepoznao ni da ti pruzi ruku i kaze "zdravo ja sam sarkazam"Evil.Eddie wrote:
Ima jedna pjesma "Mladom pevcu treba rupa, stara koka uvek dobra juha"veze s vezom wrote:'ta ce ti stara koka
drekalica28 wrote:Evil.Eddie wrote:
Šta ću kad ne kontaš.![]()
Not My Idea wrote:il nije sarkazam nego te drekalica fura?
ladyblue18 wrote:Ti ne bi sarkazam prepoznao ni da ti pruzi ruku i kaze "zdravo ja sam sarkazam"Evil.Eddie wrote:
veze s vezom wrote:'ta ce ti stara koka
Dokle može, pa za dalje ćemo vidjetiveze s vezom wrote:jah...fidoremilienko wrote:Ima jedna pjesma "Mladom pevcu treba rupa, stara koka uvek dobra juha"veze s vezom wrote:'ta ce ti stara koka...dokle
veze s vezom wrote:a sto kontrApitanje ?Evil.Eddie wrote:veze s vezom wrote:'ta ce ti stara koka
sta ce mi i piletina ..........a pod starom ne mislim penzionerka
veze s vezom wrote:Onda nije do koka i kokica
Not My Idea wrote:ja kontala lejdi dosla da nas žikne a ona gora od nas![]()
veze s vezom wrote:'ta ce ti stara koka
hmmm...nisam sigurna, ali čini mi se da bi trebalo pisati mindF***er.Evil.Eddie wrote:sve mi se cini da je drekalica neki mindF***ing hahaha
drekalica28 wrote: ja nisam stara koka.![]()
ja sam tamann.![]()
toooo taman je trazena rijecdrekalica28 wrote:veze s vezom wrote:'ta ce ti stara koka
ja nisam stara koka.![]()
ja sam tamann.![]()
drekalica28 wrote:hmmm...nisam sigurna, ali čini mi se da bi trebalo pisati mindF***er.Evil.Eddie wrote:sve mi se cini da je drekalica neki mindF***ing hahaha
haj reci da nisam.fidoremilienko wrote:drekalica28 wrote: ja nisam stara koka.![]()
ja sam tamann.![]()
![]()