Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
anthraxQ wrote:Pa kako to vide druge osobe. Koje me ne poznaju. Zanima me. A i ako ima iskustvo nekoga u slicnoj situacini pa da napise sta. Jer ovo jemislim lose-los situacija.
volim je i varam je
ovo dvoje ti nikako ne ide zajedno
ovo vec moze
ne volim je i varam je
volim se i varam je
volim je i ne varam je
Ovo je ono tipično hvalisanje i izigravanje mučenika online.
"Varam svoju dragu ljubav, ali opet mi to ne smeta da sa strane guzim još dvije.
Joj koje sam ja džubre, je li tako drage forumshice? Ali to me opet jako peče,
imajte srce pa se sažalite na mene"
Ovo gore je suštinski sažeto. Ispravite me ako griješim.
I da se razumijemo nemam ništa protiv načina na koji anthrax živi svoj život.
Jebiga može mu se, potrefilo ga da nađe tri žene kojima ovo očigleno
nije problem ili makar mu to tolerišu. Sjajno za njega. Ali nemoj izigravati paćenika majke ti.
anthraxQ wrote:Pa kako to vide druge osobe. Koje me ne poznaju. Zanima me. A i ako ima iskustvo nekoga u slicnoj situacini pa da napise sta. Jer ovo jemislim lose-los situacija.
dale cooper wrote:Ovo je ono tipično hvalisanje i izigravanje mučenika online.
"Varam svoju dragu ljubav, ali opet mi to ne smeta da sa strane guzim još dvije.
nije problem ili makar mu to tolerišu. Sjajno za njega. Ali nemoj izigravati paćenika majke ti.
Sad si me nasmijao, svaka cast. Nego, nije mi poenta da se hvalim, jer u ovome svemu jedina istina je laz. Niti jedna od njih ostati sa mnom nece, logicno. Djevojka jer je varam, druga zbog toga sto je druga. Ali hej ima momka tako da sam i ia drugi, i neka ostanem drugi. Ne dira me to. Ni najmanje ne pokusavam da se hvalim. Jebo to.
Ja te vidim kao jednu veliku sebičnu kukavicu.
Jel ti shvataš da si skroz kontradiktoran. Govoriš da nećeš toj djevojci da kažeš jer ćeš je povrijediti!? Pa de razmisli malo, ako ti je toliko stalo do toga da se ona ne uvrijedi i ako je imalo poštuješ onda je trebaš ostaviti jer u suprotnom samo govori kako malo poštovanja imaš prema njoj i da je zapravo ne voliš nikako.
Ti se ne bojiš da ne povrijediš NJU, ti se bojiš trenutka kad TI padaš u njenim očima. Uspio si u njenim očima stvoriti finu sliku o sebi i stvoriti povjerenje, i sad će ti teško pasti kad to izgubiš.
U svakom slučaju, nezrelo i providno. Pišeš kao da ti je 15, a vjerujem da imaš barem duplo.
dale cooper wrote:Ovo je ono tipično hvalisanje i izigravanje mučenika online.
Sad si me nasmijao, svaka cast. Nego, nije mi poenta da se hvalim, jer u ovome svemu jedina istina je laz. Niti jedna od njih ostati sa mnom nece, logicno. Djevojka jer je varam, druga zbog toga sto je druga. Ali hej ima momka tako da sam i ia drugi, i neka ostanem drugi. Ne dira me to. Ni najmanje ne pokusavam da se hvalim. Jebo to.
Pa onda nastavi i uživaj dok traje. Ali ne kukaj o kletoj sudbini brate mili.
Jel ti shvataš da si skroz kontradiktoran. Govoriš da nećeš toj djevojci da kažeš jer ćeš je povrijediti!? Pa de razmisli malo, ako ti je toliko stalo do toga da se ona ne uvrijedi i ako je imalo poštuješ onda je trebaš ostaviti jer u suprotnom samo govori kako malo poštovanja imaš prema njoj i da je zapravo ne voliš nikako.
Ti se ne bojiš da ne povrijediš NJU, ti se bojiš trenutka kad TI padaš u njenim očima. Uspio si u njenim očima stvoriti finu sliku o sebi i stvoriti povjerenje, i sad će ti teško pasti kad to izgubiš.
U svakom slučaju, nezrelo i providno. Pišeš kao da ti je 15, a vjerujem da imaš barem duplo.
Ovo sam cekao. Da. Istina. Nemam duplo, ali nije ni daleko od toga. Zao mi je sto sam jednu iskrenost bacio... Iskren odnos koji se ne nlazi lako. I nema nazad. I da, taj trnutak padanja u ocima...
Da je njemu stalo do toga da je ne povrijedi i da mu je stalo ne bi pisao ovako nesto po forumu nego bi se izjedao iznutra.
anthraxQ wrote:Ovo sam cekao. Da. Istina. Nemam duplo, ali nije ni daleko od toga. Zao mi je sto sam jednu iskrenost bacio... Iskren odnos koji se ne nlazi lako. I nema nazad. I da, taj trnutak padanja u ocima...
Opet si mjerna jedinica za sebičnost. Žao ti je što ćeš TI izgubiti nekoga ko je iskren. Žao ti je što ona O TEBI neće imati lijepo mišljenje. A šta je sa njom? Ne moraš je voljeti, ali kako nemaš empatije prema drugom ljudskom biću koje ni sa čim nije zaslužilo da je poniziš, iznevjeriš, povrijediš i izdaš na tako ogavan način?