Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Treba mi link/ime benda. Znam da je izvodi stariji sarajevski band. Ime pjesme je "Lejla"(bar ja mislim tako..). Tekst ide nešto ovako "Ja sam uz tebe mlad.. Lej Lej Lej Lejla"
I spot pjesme je u nekom plavom okruženju, a izvođači u bijeloj odjeći. Ovo je koliko se ja sjećam
Last edited by Dr Baltazar on 21/04/2015 23:28, edited 1 time in total.
Ima li neko da sibne neki link ili nesto odakle mogu "nabaviti" domace muzike. Htio bih nabaviti ove novije (u zadnjih par godina) nase zabavne muzike, bez narodnjaka... ali sam ispao iz fola ne znam ni odakle da pocnem traziti... stranu je lako naci na torentima...
Qler wrote:Ima li neko da sibne neki link ili nesto odakle mogu "nabaviti" domace muzike. Htio bih nabaviti ove novije (u zadnjih par godina) nase zabavne muzike, bez narodnjaka... ali sam ispao iz fola ne znam ni odakle da pocnem traziti... stranu je lako naci na torentima...
bila je jedna ko ratna pjesma, kuco sam neke rijeci ali mi ne izlazi na googlu i na youtubeu...imam neke rijeci koje mozda i nisu tacne ali mozda je neko prepozna i dadne mi link ako ima negdje.
ide nesto: ljiljana urasla u vene od igmana. ....pa onda nesto: svemiru je darovala meneeeee
Upratih nekad na TVu neku veselu pjesmu ... na spotu je pravo puno ljudi (tamburaši, gudači, trubači?), negdje u Srbiji/Vojvodini...možda Novi Sad ili neki sličan grad. Nemam pojma kako se zove pjesma ni ko izvodi ali se sjećam pravo puno ljudi na kraju.
karanana wrote:prenosim sa druge teme pa da vidim zna li ko
bila je jedna ko ratna pjesma, kuco sam neke rijeci ali mi ne izlazi na googlu i na youtubeu...imam neke rijeci koje mozda i nisu tacne ali mozda je neko prepozna i dadne mi link ako ima negdje.
ide nesto: ljiljana urasla u vene od igmana. ....pa onda nesto: svemiru je darovala meneeeee
karanana wrote:prenosim sa druge teme pa da vidim zna li ko
Divlje Jagode
Sarajevo, ti i ja??
ne. znam tu, dobra pjesma, ali ova je druga. nema je. kucam ove neke rijeci koje znam u google ali nista.