Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- zeljonista
#401 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Ovo je garantovano slab odziv raje iz bih,da preko aranzmana idu na tekmu,pa
Centrotrans,spasava sto se spasiti moze...a to rade prodajom ovih karata bez aranzmana...
Centrotrans,spasava sto se spasiti moze...a to rade prodajom ovih karata bez aranzmana...
-
kolo naokolo
#402 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Ne bih se slozio s tobom da je ovo spasavanje bilo cega, mada ne iskljucujem to da je slabo raje se odlucilo da ide preko Centrotransa , a i ne cudi kad su im cijene nidje veze...Pa nije raja toliko nepismena da sama sebi ne nadje duplo jeftinije putovanje. Nemaju oni sta spasiti time prodajuci karte kad sve agencije rade na principu sto ne prodaju vrate na dan tekme. Jednostavno raja je trazila da im se omoguci da kupe karte u BiH iz kvote koja je namjenjena nasim navijacima. Na isti nacin dodju karte za BHF i sve oni koji su to trazili a imaju saradnju sa savezom. Oni da su malo pametniji bili, mogli su smanjit malo svoje cijene i organizovati to na principu Let-nocenje-karta i imali bi tri puta vise raje. Kakvi jebeni izleti po nekim spomenicima i slicno....zeljonista wrote:Ovo je garantovano slab odziv raje iz bih,da preko aranzmana idu na tekmu,pa
- coek
#403 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
"sjajno" su nasi "navijaci" docekali reprezentaciju Portugala u Sarajevu na aerodromu ... odron ... pa sta onda da ocekujemo u Lisabonu ...
- star(i)mo
#404 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Oni koji prevale hiljade i hiljade kilometara da bodre nase sigurno nisu bili na aerodromu u Sarajevu...coek wrote:"sjajno" su nasi "navijaci" docekali reprezentaciju Portugala u Sarajevu na aerodromu ... odron ... pa sta onda da ocekujemo u Lisabonu ...
- azrica87
#405 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Sinoć je u Zenicu i Bosnu i Hercegovinu ušla najveća poslijeratna investicija od preko 250 miliona eura vrijednosti: reprezentacija Portugala na čelu sa Ronaldom! Nadam se da će i ona propasti... kao i mnoge druge investicije u našoj zemlji

-
kolo naokolo
#406 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Ja ocekivao da ova tema ozivi a ona zamrla totalno
Ili se je raja obezbjedila vec ili ??? Ima li iko da se skontao nakon veceras da krene ? 
- Edin H.
#407 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Samo da kazem respect
svima koji smo riskirali i kupili karte prije meca u Zenici, bez da smo znali kako ce se zavrsiti mec sinoc.
Jos uvijek smo u igri za plasman na Evropsko prvenstvo, stoga se nadam da ce nam se pridruziti jos raje.
Jos uvijek smo u igri za plasman na Evropsko prvenstvo, stoga se nadam da ce nam se pridruziti jos raje.
-
lady____
#408 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Ja bih rado, ali niko nece da me povedekolo naokolo wrote:Ja ocekivao da ova tema ozivi a ona zamrla totalnoIli se je raja obezbjedila vec ili ??? Ima li iko da se skontao nakon veceras da krene ?
-
Timotije
#409 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Ko ne riskira, taj i ne profitiraEdin H. wrote:Samo da kazem respect![]()
svima koji smo riskirali i kupili karte prije meca u Zenici, bez da smo znali kako ce se zavrsiti mec sinoc.
Vec mi postaje tradicionalno, da ovako pomalo naslijepo pogodim u sridu! I za Tallin sam nam daleko unaprijed uzeo karte, Pariz takodjer, i sve odlucujuce tekme. Puno mi je teze gledati na tv-u, ne znam zasto ali me zivci slome totalno, nisam nimalo ugodan ni za blizu porodicu u tim trenucima. Na stadionu je nekako lakse, valjda se posteno izgalamis, ima ventil. Nadam se da ce ovaj rezultat povuci jos raje, iako sumnjam. Ko je htio taj se vec i osigurao.
- zeljonista
#410 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Nema veze zato ce simpaticna klapa biti u lisabonu... 
- and
#411 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
šteta što podrška izgleda neće biti najveća kada je to najpotrebnije
-
zlajapravaraja
#412 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Ma nikada ne znas s namaand wrote:šteta što podrška izgleda neće biti najveća kada je to najpotrebnije
Siguran sam da su se vec sinoc u dijaspori, ali i BiH, spontano poceli iznajmljivati autobusi i kombiji
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#413 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Ma budimo objektivni. 20 000 je bilo u Parisu,i raja se dosta istrosila. Znam ljude koji su isli iz Sarajeva ,i dizali su kredite da plate put i sve to ostalo. Kriza ej ljudi budimo objektivni. Isto tako i dosta nasih iz dijaspore koji su bili u Parisu nece ponoviti isto to i sa Lisabonom.
Ali nema veze ,ne sumnjam da ce nas gore biti 5-6 hiljada i to vecinom onih fanaticnih,tako da cemo imati kvalitetniju podrsku nego na Bilinom (na zalost ,ali je tako)
Ali nema veze ,ne sumnjam da ce nas gore biti 5-6 hiljada i to vecinom onih fanaticnih,tako da cemo imati kvalitetniju podrsku nego na Bilinom (na zalost ,ali je tako)
-
lajkujMe
#414 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
nadam se da ce nas biti vise nego sto je bilo portugalaca na bilinom polju to jest vise od 10-LIBERO- wrote:Ma budimo objektivni. 20 000 je bilo u Parisu,i raja se dosta istrosila. Znam ljude koji su isli iz Sarajeva ,i dizali su kredite da plate put i sve to ostalo. Kriza ej ljudi budimo objektivni. Isto tako i dosta nasih iz dijaspore koji su bili u Parisu nece ponoviti isto to i sa Lisabonom.
- Edin H.
-
kolo naokolo
#416 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Moja ekipa ce biti dovoljna da nas bude viselajkujMe wrote:nadam se da ce nas biti vise nego sto je bilo portugalaca na bilinom polju to jest vise od 10-LIBERO- wrote:Ma budimo objektivni. 20 000 je bilo u Parisu,i raja se dosta istrosila. Znam ljude koji su isli iz Sarajeva ,i dizali su kredite da plate put i sve to ostalo. Kriza ej ljudi budimo objektivni. Isto tako i dosta nasih iz dijaspore koji su bili u Parisu nece ponoviti isto to i sa Lisabonom.
Ali nema veze ,ne sumnjam da ce nas gore biti 5-6 hiljada i to vecinom onih fanaticnih,tako da cemo imati kvalitetniju podrsku nego na Bilinom (na zalost ,ali je tako)fakat koja su ocekivanja broja nasih navijaca tamo? Lisabon je nekako pre daleko i problem je sto u ratu i poslije rata skoro niko se nije naselio tamo....
-
node1
#417 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
moze li mi neko reci kolika je udaljenost od aerodroma do stadiona luz u lisabonu?
hvala!
hvala!
- poznanik
#418 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Edin H. wrote:Kisa u Lisabonu u utorak![]()

-
kolo naokolo
#419 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Ako ti nesto znaci do trga Rossio gdje je vecina nasih navijaca i smjestena i gdje ce biti okupljanje sa aerodroma:node1 wrote:moze li mi neko reci kolika je udaljenost od aerodroma do stadiona luz u lisabonu?
hvala!
Aerobus 91.1 , 20 min. cijena (€ 3,50)
Bus 44 ili 745, 30 min. cijena (€ 1,50)
Taxijem 15 min. (€ 10-15)
Ne znam tacno u kilometrima ali relativno je blizu u odnosu na dosta zracnih luka po metropolama. Nije povezan tramvajem niti zeljeznicom zato sam i naveo ove opcije taxijem ili busom. Mislim da ti je najbolja opcija uzeti taxi i dati mu adresu tacnu hotela gdje si smjesten.Pogotovo ako vas je vise to se i ne osjeti, vec da se pomices po autobusima i stanicama.
-
Timotije
#420 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
"Operacija Portugal" u mom slucaju odpocinje za par sati. Kisa me malo nasikirala ali padala je i na kraju utakmice prosli put, sjecam se da smo mokri ko cepovi stigli u hotel. Sretan put svima i mislim da ovaj put stvarno imamo sansu za prolaz. Vidimo se na trgu akoBogda.Imam lijepu suhvu...

-
node1
#421 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
kolo naokolo wrote:Ako ti nesto znaci do trga Rossio gdje je vecina nasih navijaca i smjestena i gdje ce biti okupljanje sa aerodroma:node1 wrote:moze li mi neko reci kolika je udaljenost od aerodroma do stadiona luz u lisabonu?
hvala!
Aerobus 91.1 , 20 min. cijena (€ 3,50)
Bus 44 ili 745, 30 min. cijena (€ 1,50)
Taxijem 15 min. (€ 10-15)
Ne znam tacno u kilometrima ali relativno je blizu u odnosu na dosta zracnih luka po metropolama. Nije povezan tramvajem niti zeljeznicom zato sam i naveo ove opcije taxijem ili busom. Mislim da ti je najbolja opcija uzeti taxi i dati mu adresu tacnu hotela gdje si smjesten.Pogotovo ako vas je vise to se i ne osjeti, vec da se pomices po autobusima i stanicama.
hvala prijatelju!
- coek
#422 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Sinoc u Lisabonu nigdje nikog od nasih. Izgleda grad nikog ne interesuje 
-
kolo naokolo
#423 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
Rano je ba koji ti jecoek wrote:Sinoc u Lisabonu nigdje nikog od nasih. Izgleda grad nikog ne interesuje
Roba je tu

- dingosp0
#424 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
od prilike koliko ce biti nasih tamo?
- Eskimko
#425 Re: Portugal - BiH (15. Novembar 2011- Karte/Prevoz...)
dingosp0 wrote:od prilike koliko ce biti nasih tamo?
Ja osobno bi bio zadovoljan ako nas se skupi i 2 000..iz svima poznatih razloga. Nasoj raji iz Bosne je to fakat i predaleko i preskupo a ovima vani dosta problema moze predstavljati slobodni dani...jer imati jos dva tri dana od odmora na kraju godine..eeeee takvih nema bas puno jer se to spuca za ljeto dok kazes piksla. Ima tu jos i ono proslo gostovanje koje je mnogima ostalo u ruznoj uspomeni,meni prvom je to bio glavi razlog za neodlazak...al et nebi ja bio ja kad se nebi predomislio i sad pakujem ruksakic i polako s Bozijom pomoci na put...
Znam da ce biti raje ali nece biti ni izdaleko kao prosli put al bolje ista nego nista,znam da bi svako volio otici da moze ali uvijek ima nesto vise od lijepih zelja