pa normalno, sasvim pametan potez, jos da samo nadjemo nekog da sjebe onog nanija i rjesili smo pola utakmice, opet ce imati 11 portugalaca plus sudije protovi nas-LIBERO- wrote:Neeegoooooo...igra li Sevilja protiv Reala do ovog 11.![]()
Spaha likvidiraj djevojcicu Ronaldinu i gotovo..ha ja..![]()
BiH - Portugal/Portugal - BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- slobodni armirach
#401 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
- RIZVA
#402 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Svih mi darkvudskih bubnjeva,prizivam zle duhove protiv Portugala
- los merengues
- Location: Na obroncima brda Radogost sjeverozapadno od sela Radonići
#403 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Stvarno ne mogu ovih pesimista.. ama bas ne mogu..
valjda bi po toj logici bolje bilo da nismo ni u barazu ha ja! kad vec nemozemo proci
portugal....suplja prica.. kad su mogli slovenci ...mozemo/moramo i mi
Ono sto mene brine jesu domace utakmice, zar stvarno 15.16 17 god a mi jos
nismo u mogucnosti izgraditi/preurediti kakogod barem jedan stadion
kapaciteta 25-30 hiljada mjesta s normalnim terenomi sa svim
pripadajucim sadrzajima
banda lopovska
Nakon baraza ultimautum :ili novi stadion ili bojkot!
Onakav teren u Zenici rekao bih da vise NEodgovara nama nego ikom drugom
treba samo pogledati kako smo odigrali na tepihu u Parizu.. i sa portugalom
u gostima...
tehnicki smo dosta dobri ali fizicki bas i ne stoga los teren samo ide samo nama naustrb
Njima uloga favorita.... nama Euro 2012 u Poljskoj/Ukrajini
valjda bi po toj logici bolje bilo da nismo ni u barazu ha ja! kad vec nemozemo proci
portugal....suplja prica.. kad su mogli slovenci ...mozemo/moramo i mi
Ono sto mene brine jesu domace utakmice, zar stvarno 15.16 17 god a mi jos
nismo u mogucnosti izgraditi/preurediti kakogod barem jedan stadion
kapaciteta 25-30 hiljada mjesta s normalnim terenomi sa svim
pripadajucim sadrzajima
banda lopovska
Nakon baraza ultimautum :ili novi stadion ili bojkot!
Onakav teren u Zenici rekao bih da vise NEodgovara nama nego ikom drugom
treba samo pogledati kako smo odigrali na tepihu u Parizu.. i sa portugalom
u gostima...
tehnicki smo dosta dobri ali fizicki bas i ne stoga los teren samo ide samo nama naustrb
Njima uloga favorita.... nama Euro 2012 u Poljskoj/Ukrajini
- slobodni armirach
#404 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
i za ovu tekmu bi trebalo da se organizuje da ima sto manje baba na tribinama, nemamo nikakve koristi od njih, samo bez veze zauzimaju prostor,
trebaju se grla trosit a one to ne mogu i neznaju
- mire - ložač
#405 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ma eto da se i ja priključim, pokoju glupu da bacim.....
Da li je čaša do pola puna ili prazna???
Umjesto što mislimo unaprijed da smo gotovi, ja kontam da nam je UEFA dala šansu da osvetimo za prošle kvalifikacije... I u pravu je Pape kad kaže da ova ekipa nije ista ---- i NIJE !!! ( Bolji smo za 5 klasa i vrijeme je da Portugal ostane kod kuće jednom)...Ako naši budu igrali protiv njih k'o protiv Francuza, mi smo na konju SIGURNO!!!
A još me je strah da Pape omogući opsadu naših igrača prije tekme - RASTJERAJ PAPE SVE DUŠE TI.... Nek se hladne glave igra i pametno... sponzori i ostala menadžerska govna, "slikaj se s mojim unukom i takve budalaštine - doviđenja dok se tekma ne završi!!!!
I još nešto : LOPTA JE OKRUGLA 11 NAŠIH 11 NJIHOVIH PA KO KOME .....!!!!! Ja mislim da mi prolazimo glat!!!
Da li je čaša do pola puna ili prazna???
Umjesto što mislimo unaprijed da smo gotovi, ja kontam da nam je UEFA dala šansu da osvetimo za prošle kvalifikacije... I u pravu je Pape kad kaže da ova ekipa nije ista ---- i NIJE !!! ( Bolji smo za 5 klasa i vrijeme je da Portugal ostane kod kuće jednom)...Ako naši budu igrali protiv njih k'o protiv Francuza, mi smo na konju SIGURNO!!!
A još me je strah da Pape omogući opsadu naših igrača prije tekme - RASTJERAJ PAPE SVE DUŠE TI.... Nek se hladne glave igra i pametno... sponzori i ostala menadžerska govna, "slikaj se s mojim unukom i takve budalaštine - doviđenja dok se tekma ne završi!!!!
I još nešto : LOPTA JE OKRUGLA 11 NAŠIH 11 NJIHOVIH PA KO KOME .....!!!!! Ja mislim da mi prolazimo glat!!!
-
cranberries
#406 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
nadam se da ce bar pola od ovoga biti i u lisabonu.... trnci me uhvatise koji video... x))
http://www.youtube.com/watch?v=Pi3cbTrS ... r_embedded
http://www.youtube.com/watch?v=Pi3cbTrS ... r_embedded
-
_071_
#407 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Ne treba biti pesimista, ali treba biti realan i reći da je nama jedan izostanak nekoga iz prvi 11 hendikep, a kamoli trojice od četvrotice iz zadnje linije u Parizu. No, Safet najbolje zna sta ce i kako ce, a sigurno je od ostalo nesto od njihove igre iz 2009. godine, tada Ciro nije imao odgovora na Pepeovo mjesto zadnjeg veznog, tu su nas "ubili", a sada cemo trebati biti puno mudriji i namazaniji. Konkretno - izbjeći vlastite gluposti, poput Spahićeve u Parizu. Pape mora zvati Jahića, pa čovjek igra Ligu prvaka, koliko imamo takvih igrača?! Nadarević, Ćiro se kleo u njega?!
Prošli put atmosfera u Zenici realno i nije bila čemu, svi su više slikali Portugalce, nego što su im zviždali, a nakon Dinamo-Real se vidjelo koliko ebavanje Cristine može biti korisno. Sve u svemu, naši moraju biti mangupi u punom smislu te riječi. Lisabon je lijep, Luz je lijep, tamo mozemo svasta, moglo bi se opet otići...
Prošli put atmosfera u Zenici realno i nije bila čemu, svi su više slikali Portugalce, nego što su im zviždali, a nakon Dinamo-Real se vidjelo koliko ebavanje Cristine može biti korisno. Sve u svemu, naši moraju biti mangupi u punom smislu te riječi. Lisabon je lijep, Luz je lijep, tamo mozemo svasta, moglo bi se opet otići...
- denimb
#408 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
slobodni armirach wrote:i za ovu tekmu bi trebalo da se organizuje da ima sto manje baba na tribinama, nemamo nikakve koristi od njih, samo bez veze zauzimaju prostor,![]()
Kako to, staviti strucnjaka na svako prodajno mjesto koji ce ocjenjivati ko moze dobiti kartu a ko ne moze
Ma ja sam davno halalio to, necu cak ni pokusati traziti karte...odvec sam tankih zivaca, tako i kad bi ih uspio nabaviti, ne mogu vise gledati turbo folk na tribinama, i nositi dvojcu, trojcu pijanih na leđima 90 min.
Sve dok ne napravimo neki kulturan stadion, bar onako kao sto imaju Crnogorci i Slovenci, i dok ne bude organizacija na normalnom nivou gdje prolazi, stepenice i ulazi na tribinama nece primati po 2-3 hiljade navijaca tesko da cu ja otici na tekmu.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#409 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Slazem se sa tobom. Ali kako organizovati kome ces prodati kart,kada svi znamo da kod nas to funkcionise po principu 50% karata se talise po steli i preporuci sto iz saveza sto iz centotransa i sl.slobodni armirach wrote:i za ovu tekmu bi trebalo da se organizuje da ima sto manje baba na tribinama, nemamo nikakve koristi od njih, samo bez veze zauzimaju prostor,![]()
Pa ce nam biti k'o protiv Turske i Portugala u Zenici gdje nakon prvih 15 minuta utakmice prestane navijanje i opsti je muk. Pa ako ces samo sjediti i gledati ne kontam zasto ne ostanes kuci,hem ti je udobnije hem ne zauzimas nekome mjesto ko ce ostaviti grlo na tribinama.
Ali jookk hajd amidza,hajd' daidza..hajd' Hamina mala i njena drugarica...hajd' i Samirov sin od 14 godina i njegova djevojka..hajd' Amirov stari ujak i ujna iz Njemacke (svi zajedno 380 godina) ..hajd' Rifet i njegova raja koji su redovni kada se gledaju utakmice Citiya pred televizijom u Refinoj kafani iitd. itd.
I onda se desi opsti debakl da nakon prvih 10 minuta samo ponekad odjekne Bosna Bosna...i to svakih 20 minuta. Ko prosli put bolja je podrska ,duplo,bila u Lisabonu nego na Bilinom sto je apsurd ali je tako...
Last edited by -LIBERO- on 13/10/2011 19:17, edited 1 time in total.
- arzuhal
#410 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Nek' zovu i Pižona da ih savjetuje, dobijamo ih kući 1(2):0, u Lisabonu 0:0 
- DaysleepeR
#411 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Roonie dobio 3 utakmice neigranja. Dakle Capello komotno može da ga ni ne vodi na EURO.
Sad vi meni recite koliko pije vode teza da CR7 MORA na EURO!?
treba igrat lopte pa šta bude to ponavljam cijeli dan
Sad vi meni recite koliko pije vode teza da CR7 MORA na EURO!?
treba igrat lopte pa šta bude to ponavljam cijeli dan
- denimb
#412 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
-LIBERO- wrote:Salzem se sa tobom. Ali kako organizovati kome ces prodati kart,kada svi znamo da kod nas to funkcionise po principu 505 karata se talise po steli i preporuci sto iz saveza sto iz centotransa i sl.slobodni armirach wrote:i za ovu tekmu bi trebalo da se organizuje da ima sto manje baba na tribinama, nemamo nikakve koristi od njih, samo bez veze zauzimaju prostor,![]()
Pa ce nam biti k'o protiv Turske i Portugala u Zenici gdje nakon prvih 15 minuta utakmice prestane navijanje i opsti je muk. Pa ako ces samo sejditi i gledati ne kontam zasto ne ostanes kuci,hem ti je udobnije hem ne zauzimas nekome mjesto ko ce ostaviti grlo na tribinama.
Ali jookk hajd amidza,hajd' daidza..hajd' Hamina mala i njena drugarica...hajd' i Samirov sin od 14 godina i njegova djevojka..hajd' Amirov stari ujak i ujna iz Njemacke (svi zajedno 380 godina) ..hajd' Rifet i njegova raja koji su redovni kada se gledaju utakmice Citiya pred televizijom u Refinoj kafani iitd. itd.![]()
I onda se desi opsti debakl da nakon prvih 10 minuta samo ponekad odjekne Bosna Bosna...i to svakih 20 minuta. Ko prosli put bolja je podrska ,duplo,bila u Lisabonu nego na Bilinom sto je apsurd ali je tako...
Neko bi rekao sarkazam, ali nije istina ziva
Ja sam se posteno nasmijao, protiv Rumunije...naravno, svi su se u datom momentu popeli na stolice (bolje se vidi
Ma cirkus pravi
Last edited by denimb on 13/10/2011 19:22, edited 1 time in total.
- slobodni armirach
#413 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
ma ne valja ovo nikako,cranberries wrote:nadam se da ce bar pola od ovoga biti i u lisabonu.... trnci me uhvatise koji video... x))
uvesce nam opet vizni rezim pred Portugal,
-
Mustang1
#414 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Kod mene vec kamara djevojaka na fb.u ima statuse u stilu "Ronaldo (pa ono srce
) jedva cekam" "Joj jedva cekam da ga vidim uzivo Ronaldo (srce)" ..."Ronaldo povedi me sa sobom (srce)" ...Da ne govorim o babinim sinovima i pederima koji ce takodjer doci zbog Ronalda 
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#415 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
E to je to....i onda 200-300 BHF i 100-200 Robijasa,plus jos par desetina drugih mogu K navijatiBubalo1 wrote:Kod mene vec kamara djevojaka na fb.u ima statuse u stilu "Ronaldo (pa ono srce) jedva cekam" "Joj jedva cekam da ga vidim uzivo Ronaldo (srce)" ..."Ronaldo povedi me sa sobom (srce)" ...Da ne govorim o babinim sinovima i pederima koji ce takodjer doci zbog Ronalda
- armin071
#416 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Na cetri strane cetri navijacke skupine pa da vidis ludila... Al nema od toga nista opet ce tu na tribinama biti par hiljada "rado vidjenih" sa "friskim bh salovima" i picicima pored sebe. A onaj koji bi stvarno navijao i poderao grlo za ovu reprezentaciju on ce najvjerovatnije da kupi kartu sto zbog prodavaca na crno sto zbog mogu mislit cijena, morat ce istu pratiti na tv-u ili negdje na platou. Tuzno ali tako je to.slobodni armirach wrote:i za ovu tekmu bi trebalo da se organizuje da ima sto manje baba na tribinama, nemamo nikakve koristi od njih, samo bez veze zauzimaju prostor,![]()
- arzuhal
#417 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Otvori im oči slatke (srce) i reci kako im CR neće ni doći da ne bi slučajno, nanin korason (srce), iščavrljio nogu na kakvoj roši na Bilinom...Bubalo1 wrote:Kod mene vec kamara djevojaka na fb.u ima statuse u stilu "Ronaldo (pa ono srce) jedva cekam" "Joj jedva cekam da ga vidim uzivo Ronaldo (srce)" ..."Ronaldo povedi me sa sobom (srce)" ...Da ne govorim o babinim sinovima i pederima koji ce takodjer doci zbog Ronalda
- shalla
#418 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Nisam čitao prethodne stranice, jbg ispisali ste 10 stranica u 4 sata
Znam da će mnogi sada ostati u čudu kad ovo napišem ali ja mislim da je ključ zaustaviti Pepeta tj. ne dati mu da on pojede Misketa na način na koji ga je pojeo u Lisabonu. Miske se nažalost do današnjeg dana nije povratio od te tekme. Dakle Nani i Ronaldo jesu najveća opasnost ali se mora naći način da se Pepeta eliminira, dal na način da igraju i Pjanke i Miske (kao protiv francuza) pa ako ovaj uštopa jednog neće i drugog, ne znam, znam da se za to mora naći rješenje...
Znam da će mnogi sada ostati u čudu kad ovo napišem ali ja mislim da je ključ zaustaviti Pepeta tj. ne dati mu da on pojede Misketa na način na koji ga je pojeo u Lisabonu. Miske se nažalost do današnjeg dana nije povratio od te tekme. Dakle Nani i Ronaldo jesu najveća opasnost ali se mora naći način da se Pepeta eliminira, dal na način da igraju i Pjanke i Miske (kao protiv francuza) pa ako ovaj uštopa jednog neće i drugog, ne znam, znam da se za to mora naći rješenje...
- odesveuhonduras
- Location: Ne interesuje me vaše mišljenje o deklinaciji Edinovog prezimena. FaLa :)
#419 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
-LIBERO- wrote:Slazem se sa tobom. Ali kako organizovati kome ces prodati kart,kada svi znamo da kod nas to funkcionise po principu 50% karata se talise po steli i preporuci sto iz saveza sto iz centotransa i sl.slobodni armirach wrote:i za ovu tekmu bi trebalo da se organizuje da ima sto manje baba na tribinama, nemamo nikakve koristi od njih, samo bez veze zauzimaju prostor,![]()
Pa ce nam biti k'o protiv Turske i Portugala u Zenici gdje nakon prvih 15 minuta utakmice prestane navijanje i opsti je muk. Pa ako ces samo sjediti i gledati ne kontam zasto ne ostanes kuci,hem ti je udobnije hem ne zauzimas nekome mjesto ko ce ostaviti grlo na tribinama.
Ali jookk hajd amidza,hajd' daidza..hajd' Hamina mala i njena drugarica...hajd' i Samirov sin od 14 godina i njegova djevojka..hajd' Amirov stari ujak i ujna iz Njemacke (svi zajedno 380 godina) ..hajd' Rifet i njegova raja koji su redovni kada se gledaju utakmice Citiya pred televizijom u Refinoj kafani iitd. itd.![]()
trebaju se navijačke grupe ujediniti i poslati zajedničko pismo Osimu u kome se traži (mka šta traži, zahtijeva) da se karte obezbojede prije svega navijačkim grupama (ne besplatno, naravno)... malo patetike, ovo, ono... mislim da je Švabo dovoljno pametan da zna da je ovo Dan D za našu reprezentaciju i da nam na ovoj utakmici treba navijačka, a ne kazališna publika.
- slobodni armirach
#420 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
odesveuhonduras wrote: trebaju se navijačke grupe ujediniti i poslati zajedničko pismo Osimu u kome se traži (mka šta traži, zahtijeva) da se karte obezbojede prije svega navijačkim grupama (ne besplatno, naravno)... malo patetike, ovo, ono... mislim da je Švabo dovoljno pametan da zna da je ovo Dan D za našu reprezentaciju i da nam na ovoj utakmici treba navijačka, a ne kazališna publika.
i ova tvoja ima mjesta
odlican prijedlog
- mire - ložač
#421 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
Samo da dodam da je ISLAND / Udruženje amaterskih ljubitelja fudbala i piva /dao 3 komada u sred Portugala 07.10.2011.godine a onda gube u gostima od Danske .... Ako su Danci mogli pobijediti i Islanđani utrpati tri, nemam riječi.......
Ovo se mora riješiti u Zenici odmah, bez ikakve diskusije napasti, jer je svejedno da li gubiš sa 5 ili 50-0 ako se to desi nedo Bog....
Isti recept k'o i Pariz / jer mi sada odbrane i nemamo kako treba u prvoj tekmi/
Ovo se mora riješiti u Zenici odmah, bez ikakve diskusije napasti, jer je svejedno da li gubiš sa 5 ili 50-0 ako se to desi nedo Bog....
Isti recept k'o i Pariz / jer mi sada odbrane i nemamo kako treba u prvoj tekmi/
-
nidll
#422 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
I oni traze 'izgovore' kao i mi...Vatra im je, to je definitivno.Bice napeto.I nek' je sretno nasim momcima,pa da opalimo koju prodavacicu ljubavi rego 
- just principe
#423 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
SALIHAMIDZIC SE VRACA
BRAZZO LEGENDOOOOOOOOOOOOO
- mrtva kokoš
#424 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
just principe wrote:SALIHAMIDZIC SE VRACA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- just principe
#425 Re: BiH - Portugal/Portugal - BiH
šime.sparina wrote:just principe wrote:SALIHAMIDZIC SE VRACA![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BRAZZO LEGENDOOOOOOOOOOOOO![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()