Magarece_godine jel ti radis tamo da nam se raspitas oko cjena?Magarece_godine wrote:Ma sluze, kako ne sluze ... govorim iz licnog iskustva
Vjencanja - all about
Moderator: anex
- Zagonetna
#401 Re: Vjencanje
- Magarece_godine
#402 Re: Vjencanje
Ne radim, al sam se ozenio prosle godineZagonetna wrote:Magarece_godine jel ti radis tamo da nam se raspitas oko cjena?Magarece_godine wrote:Ma sluze, kako ne sluze ... govorim iz licnog iskustva
Moj drug imao svadbu tu prošle godine, za oko osamdeset ljudi ... Ostavio im oko četiri milje ... Ručak i piće ...
- Magarece_godine
#403 Re: Vjencanje
Ma bio novembar ... Rodicina svadba, sada imaju i bebuSpaken wrote:Pohladno? u kojem mjesecu je bila svadba?Magarece_godine wrote:Bio jaSpaken wrote:Da li je iko pravio ili bio na svadbi u hotelu Italia u Sarajevu. kakvi su sa pripremom, hranom, jel urade lijepo prostor...brat mi se ženi za par mjeseci i neki su mu preporucili Italiju, al nesto nismo sigurni.
Iskustva ?Zamalo se nismo pomarisali s gazdom, jer je nakon pola sata nestalo hrane, a bilo uplaceno "jedi pij kolko mozes" ... Onda gazda hoce da bije svoju zenu sto to nije fino pripremila ... ma cirkus ... plus bilo je pohladno u sali
heh pa to je i za ocekivat kad kazu sve ukljuceno u cijenu, jesu li bar rijesili taj problem sa hranom il su svatovi gladni ostali![]()
Ma rijesili smo to, ali svi nervozni, svi popili
Ne znam jesul ostali gldani, ja sam se ubio alkoholom na toj svadbi, ko nikad nigdje
-
Spaken
#404 Re: Vjencanje
Pohladno? u kojem mjesecu je bila svadba?
heh pa to je i za ocekivat kad kazu sve ukljuceno u cijenu, jesu li bar rijesili taj problem sa hranom il su svatovi gladni ostali
[/quote]
Ma bio novembar ... Rodicina svadba, sada imaju i bebu
Jebga, mladenci hoce uslugu za koju su platili, nece da se brukaju pred gostima, a ovaj kaze nema vise hrane 
Ne znam jesul ostali gldani, ja sam se ubio alkoholom na toj svadbi, ko nikad nigdje
[/quote]
Hehee hvala za info
moze li se znati gdje si ti pravio svoju svadbu
heh pa to je i za ocekivat kad kazu sve ukljuceno u cijenu, jesu li bar rijesili taj problem sa hranom il su svatovi gladni ostali
Ma bio novembar ... Rodicina svadba, sada imaju i bebu
Hehee hvala za info
- maybelline
#405 Re: Vjencanje
Koliko se uopce krecu cijene torte za vjencanje kod Azre? I neki prijedlog za intiman, sladak restorancic za rucak poslije vjencanja? Hvala! 
- sarajevo_84
#406 Re: Vjencanje
1 kom - 3 KMmaybelline wrote:Koliko se uopce krecu cijene torte za vjencanje kod Azre? I neki prijedlog za intiman, sladak restorancic za rucak poslije vjencanja? Hvala!
Pa sad zavisi za koliko osoba...
-
Spaken
#407 Re: Vjencanje
Ma bio novembar ... Rodicina svadba, sada imaju i bebuSpaken wrote:Pohladno? u kojem mjesecu je bila svadba?
heh pa to je i za ocekivat kad kazu sve ukljuceno u cijenu, jesu li bar rijesili taj problem sa hranom il su svatovi gladni ostali![]()
Hehee hvala za info
nece magarece_godine da nam otkrije gdje je pravio svoju svadbu
-
dina21
#408 Svadba, motel sa salom do 150 osoba
Potrebna mi je pomoc
Udajem se aBd 06.07.2013 i potreban mi je Motel sa salom u Sarajevu. Posto ja nisam iz Sarajeva i nemam tu kuce niti se snalazim bas najbolje, trebao bi mi neki motel u kojem bi se ja mogla spremiti i odatle izaci. Ujedno bi tu docekali moji goste itd., kao sto vec ide kada se dolazi po mladu
Kriteriji su da moze primiti oko 150 osoba, da ima soba u kojoj bi se ja mogla spremiti i po mogucnosti tu ujedno i smjestiti goste poslije svadbe.
Hvala puno
Udajem se aBd 06.07.2013 i potreban mi je Motel sa salom u Sarajevu. Posto ja nisam iz Sarajeva i nemam tu kuce niti se snalazim bas najbolje, trebao bi mi neki motel u kojem bi se ja mogla spremiti i odatle izaci. Ujedno bi tu docekali moji goste itd., kao sto vec ide kada se dolazi po mladu
Kriteriji su da moze primiti oko 150 osoba, da ima soba u kojoj bi se ja mogla spremiti i po mogucnosti tu ujedno i smjestiti goste poslije svadbe.
Hvala puno
- Zagonetna
#409 Re: Svadba, motel sa salom do 150 osoba
Vise info imas na temi vjencanje
http://www.klix.ba/forum/vjencanje-t60038s250.html
a mozda i ovo posluzi http://wog.hayat.ba/
WOG SVADBENI SALON
http://www.klix.ba/forum/vjencanje-t60038s250.html
a mozda i ovo posluzi http://wog.hayat.ba/
WOG SVADBENI SALON
-
vakuolla
#410 Re: Vjencanje
ja sam rezervisala u hotelu Delminium, sala moze primiti do 200 osoba, a u cijenu je ukljucen apartman 24 h. Pogledaj vise informacija na njihovoj web stranici.
-
Spaken
#411 Re: Vjencanje
Jel imao iko iskustva sa Grand hotelom, kakvi su sa uslugom i organizacijom 
-
FlorenceATM
#412 Re: Vjencanje
ja sam se "haman" pa odlučila za Kulin dvor
zvala sam i dobila info (mislim da se konobar javio) da je standarna cijena za stolicu i hranu po osobi 30 KM,
za piće mi nije ništa mogao reći, o tome se kao priča sa gazdom
planiram otići za vikend da se dogovorimo oko detalja, e pa sada da ne bi lupala gluposti, ima li neko možda iskustvo u vezi tog pića kod Kule???
Za mene je idealan scenario kada bi mogli svoje piće služiti (obzirom da neće biti alkohola) mislim da bi mogla uštediti jednu solidnu veš mašinu, a i ako ostane biće za goste poslje svadbe
zvala sam i dobila info (mislim da se konobar javio) da je standarna cijena za stolicu i hranu po osobi 30 KM,
za piće mi nije ništa mogao reći, o tome se kao priča sa gazdom
planiram otići za vikend da se dogovorimo oko detalja, e pa sada da ne bi lupala gluposti, ima li neko možda iskustvo u vezi tog pića kod Kule???
Za mene je idealan scenario kada bi mogli svoje piće služiti (obzirom da neće biti alkohola) mislim da bi mogla uštediti jednu solidnu veš mašinu, a i ako ostane biće za goste poslje svadbe
- Zagonetna
#413 Re: Vjencanje
Možeš u podrumu pića uzeti koliko mislis da treba, ako ti ostane vratiš im.FlorenceATM wrote:ja sam se "haman" pa odlučila za Kulin dvor![]()
za piće mi nije ništa mogao reći, o tome se kao priča sa gazdom![]()
- Zagonetna
#414 Re: Vjencanje
A cijena je? Koliko po osobi plačaš?vakuolla wrote:ja sam rezervisala u hotelu Delminium, sala moze primiti do 200 osoba, a u cijenu je ukljucen apartman 24 h. Pogledaj vise informacija na njihovoj web stranici.
- Zagonetna
#415 Re: Vjencanje
A cijena je? Koliko po osobi plačaš?vakuolla wrote:ja sam rezervisala u hotelu Delminium, sala moze primiti do 200 osoba, a u cijenu je ukljucen apartman 24 h. Pogledaj vise informacija na njihovoj web stranici.
-
vakuolla
#416 Re: Vjencanje
Cijena je 60 KM po osobi, sve ukljuceno i hrana i piće i apartman.
- arra_lee
#417 Re: Vjencanje
Kakva su iskustva sa salonima vjencanica, prijedlozi

- Zagonetna
#418 Re: Vjencanje
http://klix.ba/arra_lee wrote:Kakva su iskustva sa salonima vjencanica, prijedlozi![]()
![]()
- arra_lee
#419 Re: Vjencanje
bila sam neki dan, nisam odusevljena, nekako spolja sve super izgleda ali unutra.. vjencanice nisu u extra stanju nisu prikladne cijenama (nije mi frka ni 1000km platiti al da vrijedi toliko).Zagonetna wrote:http://klix.ba/arra_lee wrote:Kakva su iskustva sa salonima vjencanica, prijedlozi![]()
![]()
- sarajevo_84
#420 Re: Svadba, motel sa salom do 150 osoba
dina21 wrote:Potrebna mi je pomoc![]()
Udajem se aBd 06.07.2013 i potreban mi je Motel sa salom u Sarajevu. Posto ja nisam iz Sarajeva i nemam tu kuce niti se snalazim bas najbolje, trebao bi mi neki motel u kojem bi se ja mogla spremiti i odatle izaci. Ujedno bi tu docekali moji goste itd., kao sto vec ide kada se dolazi po mladu![]()
Hvala puno
To možeš dogovoriti u bilo kojem hotelu u Sarajevu koji rade svadbe, ja sam imala svadbu u Hotelu Sunce u Vogošću, i osim što su cijene sasvim pristojne, ako ne i najniže u Sarajevu, dobili smo apartman, gdje smo mi prenoćili, ujutro doručkovali i kući.
- Nervozna
#421 Re: Vjencanje
Mi smo neki dan rezervisali manju salu u Grandu.Prvo smo isli na informativni razgovor i nakon svega( obisli smo par restorana i hotela) skontali da je najisplativije u Grandu,a da bude slatko,intimno i ostalo...necemo imati pravu svadbu,vec samo poslije vjencanja na rucak.Gospodin koji je zaduzen za to zove se Mirza i jako je prijatan.Spaken wrote:Jel imao iko iskustva sa Grand hotelom, kakvi su sa uslugom i organizacijom
Meni nas kosta 25 Km po osobi( hladna plata,toplo predjelo,glavno jelo i salata).Svako dobije hranu na svom tanjiru,nije da se posluzujes sa ovala,sto mi se jako svidjelo.Tortu cemo donijeti iz Azre,a posto je kod nas manje vjencanje sa 30 osoba,necemo donositi pice-mada ima i ta opcija,vec cemo uzimati po narudzbi sta koji gost zeli,nadamo se da nece biti bas puno zedni
Sprzit cemo jedan cd muzike i to je to
Ja cu samo ujutru na dan vjencanja odnijeti koji buketic cvijeca da stavim na stolove.Javim kako je sve stvarno bilo nakon vjencanja ako Bog da
-
shejtanica1
#422 Re: Vjencanje
ja sam opet bila zadovoljna sa klix, ali da su cijene prenapucane, jesu..arra_lee wrote:Kakva su iskustva sa salonima vjencanica, prijedlozi![]()
![]()
Salon Mladenci ima takodjer lijep izbor, povoljniji su i ima lijep izbor vjencanica, mada ima i onih ofucanih, ruznih
Ima lijepih vjencanica i u skenderiji, kada udjes na onaj ulaz najblizi Coloseumu, sidjes niz stepenice i nastavis do kraja ravno pa skrenes desno pored onog kao kioska, u nastavku tog reda je salon, imaju takodjer lijep izbor i vjencanice su ocuvane
Sretno
- arra_lee
#423 Re: Vjencanje
shejtanica1 wrote:ja sam opet bila zadovoljna sa klix, ali da su cijene prenapucane, jesu..arra_lee wrote:Kakva su iskustva sa salonima vjencanica, prijedlozi![]()
![]()
Salon Mladenci ima takodjer lijep izbor, povoljniji su i ima lijep izbor vjencanica, mada ima i onih ofucanih, ruznih
Ima lijepih vjencanica i u skenderiji, kada udjes na onaj ulaz najblizi Coloseumu, sidjes niz stepenice i nastavis do kraja ravno pa skrenes desno pored onog kao kioska, u nastavku tog reda je salon, imaju takodjer lijep izbor i vjencanice su ocuvane![]()
Sretno
sta je sa salonom u Hrasnom - blizu Bosmala atelier sposa gledala sa slike na netu ocaravajuce, a i dobila sam prepopruke od dvije djevojke.pravo su zadovoljne bile.
- Nisrin
#424 Re: VJENCANJE, POTREBNA POMOC, ISKUSTVO
Gdje kupiti cvjetice za kicenje svatova, kitnju za auta itd??? Osim ovih cvjecara "Agava", "Nerina" itd???
- žuta lala
#425 Re: VJENCANJE, POTREBNA POMOC, ISKUSTVO
Ako ti cijena nije bitna, ja što sam do sad vidjela, najljepše su mi slike: Dz.C. & Dz.C. wedding photography (imaš njihovu facebook stranicu), a ako ti je bitna, onda ti predlažem neke mlade neafirmisane fotografe, koji imaju odlične slike, a uradit će to po pristupačnoj cijeni.raffaelaa wrote:Molim sve forumase, interesuje me fotograf za slikanje tokom vjencanja ima li neko preporuku? iskustva ?
Moja seka je prije nekoliko godina kupila na Baščaršiji, blizu Badema, ne znam tačno gdje se nalazi, al' su stvarno bili prelijepi i po normalnoj cijeni. Znam isto da ima u Staklenom gradu jedna firma, ali oni otvaraju samo po potrebi, imaš njihov broj mobitela napisan na ulazu, pa nazovi (znam da nam je asistentica s fax-a pričala da stvarno u tim cijenama pretjeruju i da su oni bili najpovoljniji, a napravili su predivan aranžman)Nisrin wrote:Gdje kupiti cvjetice za kicenje svatova, kitnju za auta itd??? Osim ovih cvjecara "Agava", "Nerina" itd???
Sretno svima!