BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- ultima_palabra
#401 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Bitno je da postavi bedem u vezi Rahimić - Medunjanin - Zahirović... to je jedini način da se parira u vezi. Ispred njih nek budu Pjanić, Džeko i još jedan... možda Lulić u extra ofanzivnoj ulozi.
-
Korisničkoime
#402 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Koliku Francuzi širinu imaju pokazuje se upravo sad prije par sedmica se vodila rasprava gdje su neki tvrdili da Francuzi nemaju 20 spaćnih igrača, međutim nije baš da ih ove povrede neće oslabiti, Blanc je i ovako puno rotirao neki stalni kostur ekipe teško da se može prepoznati sada i oni koji su manje više bili standardni će faliti tako da će izaći vjerovatno ekipa koja tako u tom sastavu nikad prije nije igrala što nam može biti od prednosti pogotovo kad je odbrana u pitanju.
Sve je na nama na kraju meni je bitnije da pružimo dobru igru da nam se ne ponovi Koševo pa sad nije sramota izgubiti od Francuza samo da nas ne razbucaju, jedno je izgubiti drugo je biti razvaljen.
Također molim Boga da Pape opet ne pokuša neku kamikaze taktiku kao prošli put ili protiv Rumuna, mislim da je svima jasno da 3 ofenzivna vezna protiv Francuza ne idu, da Pjanić nije za defanzivnog veznog niti Ibišević za desno krilo. Što se tiče odbrane tu Sušić zaista ništa ne može, imamo to što imamo i niko ne može od Mravca i Pandže napraviti drugog Spahića pa tako ni Sušić.
Hajde evo ja ću se napraviti mangup pa ću reći da ćemo pobijediti Francuze ili makar igrati neriješeno.
P.S. vidim opet o suđenju protiv B.rusa riječ, prvo mislim da je to suđenje bilo korektno i ispravno a također da će to biti i u Francuskoj.
Sve je na nama na kraju meni je bitnije da pružimo dobru igru da nam se ne ponovi Koševo pa sad nije sramota izgubiti od Francuza samo da nas ne razbucaju, jedno je izgubiti drugo je biti razvaljen.
Također molim Boga da Pape opet ne pokuša neku kamikaze taktiku kao prošli put ili protiv Rumuna, mislim da je svima jasno da 3 ofenzivna vezna protiv Francuza ne idu, da Pjanić nije za defanzivnog veznog niti Ibišević za desno krilo. Što se tiče odbrane tu Sušić zaista ništa ne može, imamo to što imamo i niko ne može od Mravca i Pandže napraviti drugog Spahića pa tako ni Sušić.
Hajde evo ja ću se napraviti mangup pa ću reći da ćemo pobijediti Francuze ili makar igrati neriješeno.
P.S. vidim opet o suđenju protiv B.rusa riječ, prvo mislim da je to suđenje bilo korektno i ispravno a također da će to biti i u Francuskoj.
-
solo2
#403 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ovako nesto:
-------------Begovic---------------
Mujdza--Pandza--Spahic--Papac
--Rahimic--Medunj--Zahirovic--
-------Pjanic--------Lulic---------
-------------Dzeko-----------------
Miske od 67. min (umjesto Rahimica)
Ibisevic od 67. min. (umjesto Medunjanina)
------------Begovic-----------------
-Mujdza--Pandza-Spahic---Papac
--------------Zahirovic-------------
Pjanic--------Miske------------Lulic
-------Ibisevic-----Dzeko-----------
- ultima_palabra
-
Mustang1
#405 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
------------------------Dzeko---------------------------
-----------------------Pjanic----------------------------
---------------Misimovic-Medunjanin------------------
----------------Rahimic-Zahirovic---------------------
Lulic---------------------------------------------Mujdza
-----------------Spahic-Pandza(?)----------------------
-------------------Begovic-------------------------------
Evo recimo ovako bih volio .. Ne bi sigurno bas ovako bila postavka tacna letali bi tamo vamo gore dole
ali posto ne bi Papac mogao igrati na svom mjestu njega staviti na stopera bolji je od Kung-Fu-Pandze 100 % Jedino jos dilema kako bi se snasli Misimovic i Pjanic zajedno da ne bude udaranja oko lopte to im se mora dati do znanja prije utakmice...A ako Ibisevic moze igrati od pocetka onda njega umjesto Medunjanina i gurnut ga u napad a Pjanica vratit gdje je sad Medunjanin...Jest da Misimovic ne igra ali jebaji ga moze pomoci puno sto je dokazao i protiv Bjelorusa
-----------------------Pjanic----------------------------
---------------Misimovic-Medunjanin------------------
----------------Rahimic-Zahirovic---------------------
Lulic---------------------------------------------Mujdza
-----------------Spahic-Pandza(?)----------------------
-------------------Begovic-------------------------------
Evo recimo ovako bih volio .. Ne bi sigurno bas ovako bila postavka tacna letali bi tamo vamo gore dole
- slusaj vamo
#406 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Problem je sto Dzeko naprijed ne moze sam, a koliko ce Ibisevic moci sve i da se vrati je pod velikim upitnikom.solo2 wrote:Ovako nesto:
Zbog toga smo manje vise osudjeni na nesto ovako:
-------Pjanic-------
-----------------------Miske
-----------Dzeko-----------------
Salihovic ce itekako faliti, bez Lulica koji zna biti odlican ali i los, se moze.
- slusaj vamo
#407 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ne moze kada naguras jos trojicu u isti prostor, a Ibricic ti glumi Maradonu i Robbena o istom trosku. Inace moze.trcicu trceci wrote:opet se pjanic i misimovic stavljaju zajedno...ne moze ljudi, ne moze, ni protiv luxa to ne prolazi
-
Corola
#408 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Nakon rafalanja cisto sumnjam da ce ovaj od pocetka.Pape nije zlopamtilo ali pamti
Salihovic nam fali i to bi bilo to.Sto se tice Francuza izgleda da su Irci unajmili kakvog iz vudu plemena.Pa ih samo bocka sa onim iglama za pletenje.
Salihovic nam fali i to bi bilo to.Sto se tice Francuza izgleda da su Irci unajmili kakvog iz vudu plemena.Pa ih samo bocka sa onim iglama za pletenje.
-
chsk
#409 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Kad bi tramvaj mogao igrati, igrali bi puno lakše u napadu, jer ne bi štoperi bili fokusirani većinom na Džeku što puno olakšava Džeki da slobodnije igra. Šteta što nema Salihovića, bio bi tu sigurno neki prekid (za njega ja kažem da je to penal) koji bi prelomio utakmicu, ali o tom po tom.
Ovo za Francuze, a za Lux. kako god da krenemo dobijamo.
Ovo za Francuze, a za Lux. kako god da krenemo dobijamo.
- alphonse kauders
#410 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Šta kažu Francuzi, tj. google translator
"Ranjen u lijevom primicač, Karim Benzema je bio prisiljen na odricanje posljednje dvije sjednice Kvalifikacije za Euro 2012 protiv Albanije (7. listopada) i Bosni i Hercegovini (11. listopada). Eric Abidal, Franck Ribery mogao biti obnovljena.
Kao što se očekivalo i najavio subotu Jose Mourinho, Karim Benzema neće igrati sljedeće dvije utakmice momčad Francuske. Hit u Ligi prvaka prošlog tjedna protiv Ajax Amsterdam , centru ispred Real Madrida pretrpjela oštećenje od dva inča na lijevoj primicač i neće oporaviti na vrijeme da lice na Stade de Albanija Francuska, petak, i Bosne i Hercegovine, nakon u utorak. To je Laurent Blanc potvrdio je svoj plan u ponedjeljak, nakon MRI Clairefontaine prošao njegov napadač. "Medicinsko osoblje je čvrst, rekao reprezentacije. On će napustiti u Madridu. MRI potvrdila da je nepopravljiv. " Novi digitalno napadač onda mogao zamijeniti stari Lyon (Olivier Giroud? Djibril Cisse?). To je drugi paket za Blues nakon toga od Bacary Sagna , koji je pretrpio slomljena fibula nedjelju i zamijeniti Mathieua Debuchy. No, ima nade za Eric Abidal , hit tetive koljena i Franck Ribery, koji je pretrpio grč u tele. "Postoji bolje vijesti za Eric i Frank. Još uvijek se nadam da se oporavim u petak igra protiv Albanije ", kazao je trener Blues. Odluka bit će donesena u narednim danima."
"Ranjen u lijevom primicač, Karim Benzema je bio prisiljen na odricanje posljednje dvije sjednice Kvalifikacije za Euro 2012 protiv Albanije (7. listopada) i Bosni i Hercegovini (11. listopada). Eric Abidal, Franck Ribery mogao biti obnovljena.
Kao što se očekivalo i najavio subotu Jose Mourinho, Karim Benzema neće igrati sljedeće dvije utakmice momčad Francuske. Hit u Ligi prvaka prošlog tjedna protiv Ajax Amsterdam , centru ispred Real Madrida pretrpjela oštećenje od dva inča na lijevoj primicač i neće oporaviti na vrijeme da lice na Stade de Albanija Francuska, petak, i Bosne i Hercegovine, nakon u utorak. To je Laurent Blanc potvrdio je svoj plan u ponedjeljak, nakon MRI Clairefontaine prošao njegov napadač. "Medicinsko osoblje je čvrst, rekao reprezentacije. On će napustiti u Madridu. MRI potvrdila da je nepopravljiv. " Novi digitalno napadač onda mogao zamijeniti stari Lyon (Olivier Giroud? Djibril Cisse?). To je drugi paket za Blues nakon toga od Bacary Sagna , koji je pretrpio slomljena fibula nedjelju i zamijeniti Mathieua Debuchy. No, ima nade za Eric Abidal , hit tetive koljena i Franck Ribery, koji je pretrpio grč u tele. "Postoji bolje vijesti za Eric i Frank. Još uvijek se nadam da se oporavim u petak igra protiv Albanije ", kazao je trener Blues. Odluka bit će donesena u narednim danima."
- slusaj vamo
#411 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Za Misketa ne znam ni moze li od pocetka. Fizikaner nikada nije bio, a tendencija nagore po tom pitanju se odavno osjeti. Steta, ali nema nam druge. Ako ga Pape ne stavi samo zbog tog bezveznog rafalanja i izjave nakon tekme, nije ni on citav. Nismo Brazil da nam takvi igraci rastu ko lubenice.Corola wrote:Nakon rafalanja cisto sumnjam da ce ovaj od pocetka.Pape nije zlopamtilo ali pamti![]()
- BHF_Manijak
#412 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Joj onom ce Kaboulu mrak na oci pasti, taman se kutariso Dzeke u Tottenhamu nakon sto ga je ovaj fakat u crno zavio, kad ono opet mu valja Dzeki na megdan!slusaj vamo wrote:Samo da se Kaboul kako ne povrijedi, sve nade polazem u njega.
Last edited by BHF_Manijak on 03/10/2011 20:18, edited 1 time in total.
-
Corola
#413 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Rafalanje je samo jedan u nizu od razloga koji ce Miske vjerovatno da poljubi klupu.Sad da li od samog pocetka ili u nastavku nebitno.A ni sam Brazil nema neke velike koristi od tih lubenica.malo malo pa ih neko udari po usima.slusaj vamo wrote:Za Misketa ne znam ni moze li od pocetka. Fizikaner nikada nije bio, a tendencija nagore po tom pitanju se odavno osjeti. Steta, ali nema nam druge. Ako ga Pape ne stavi samo zbog tog bezveznog rafalanja i izjave nakon tekme, nije ni on citav. Nismo Brazil da nam takvi igraci rastu ko lubenice.Corola wrote:Nakon rafalanja cisto sumnjam da ce ovaj od pocetka.Pape nije zlopamtilo ali pamti![]()
Sto se tice Francuza bilo bi bitno da Bilal osjeti ozbiljna zatezanja u zadnjem listu makar ovih deset dana.Nesto se bojim duela Mujdza Ribonja.Prosli put ga izvozao k'o budalu.
Znaci ostaje Nasronja,Valbuena itd da nas malo zegaju.
Budu li ovi glavni falili,ici na sve ili nista.A repka se mora pretvoriti u rudarski kombinat Breza.
Last edited by Corola on 03/10/2011 20:19, edited 1 time in total.
- slusaj vamo
#414 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
I protiv Albanije je, koliko se sjecam, bio parlamentaran.BHF_Manijak wrote:Joj onom ce Kaboulu mrak na oci pasti, taman se kutariso Dzeku u Tottenhamu nakon sto ga je ovaj fakat u crno zavio, kad ono opet mu valja Dzeki na megdan!slusaj vamo wrote:Samo da se Kaboul kako ne povrijedi, sve nade polazem u njega.![]()
![]()
-
PAKA1
#415 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Mislim da možemo a i hoćemo da pobijedimo Francuze.Nebitno protiv koga igramo ja uvjek vjerujem u pobjedu naših ZMAJEVA.To mi pravo nitko nemože oduzeti,a to je vjera i nada da BiH pobjeđuje.Nezanima me protivnik.Isto kao što se pribojavamo utakmice protiv Luxa tako se i netko drugi pribojava.Zato Bosanci i Hercegovci budimo istinski navijači naše nam drage reprezentacije i kad dobija i kad gubi.A ostavimo taktike netkome tko je plaćen za to slagali se mi sa tim ili ne.
NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO
P.S. Možemo pobijediti FRANCUSKU
NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO
P.S. Možemo pobijediti FRANCUSKU
- just principe
#416 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
tek sad vidje ovu anketu na SaX-u i zanima me ko su ovih 823 pacijenta
Trajanje ankete: 06.09.2011. - ...
Prognozirajte ishod pretposljednje utakmice kvalifikacija za Euro 2012 između reprezentacija BiH i Luksemburga...
Pobjeda BiH. (6868)
85%
Pobjeda Luksemburga. (823)
10%
Neriješeno. (387)
5%
Ukupno glasova: 8078
- necu
#417 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Pa vidiš da ima nett i u manjem entitetu. 
- BHF_Manijak
#418 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Anamooni...just principe wrote:tek sad vidje ovu anketu na SaX-u i zanima me ko su ovih 823 pacijenta![]()
Prognozirajte ishod pretposljednje utakmice kvalifikacija za Euro 2012 između reprezentacija BiH i Luksemburga...
Pobjeda BiH. (6868)
85%
10%
Neriješeno. (387)
5%
-
Jameka
#419 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Ja sam, kao strastveni navijac Bosne i Hercegovine, kliknula na pobjedu Luxa. Anketa je zafrkancija, pa se tako i glasa. Da je pitanje bilo sa koliko razlike cemo ih nabiti, to bi vec bilo ozbiljnije i mjerodavnije. 
-
Corola
#420 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Bilal definitivno otpada,na Bildu javili.
Hajmo Irci ,jos par njih
Hajmo Irci ,jos par njih
-
Frankyee
#421 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Susic kaze da se najvidse brine Riberija , a izgleda da on nece igrati ( da li je to sigurno ?)
Benzema je na putu za Madrid ,...
ALi ipak su tu , Malouda, Nasri, Diarra u sredini a u odbrani su i dalje jaki kao beton.
Da li neko ima vjerovatnu postavu Francusa ? ko bi mogao da igra napadu , jel Remy sad glavni napadac ili Gomis ?
ALi ipak su tu , Malouda, Nasri, Diarra u sredini a u odbrani su i dalje jaki kao beton.
Da li neko ima vjerovatnu postavu Francusa ? ko bi mogao da igra napadu , jel Remy sad glavni napadac ili Gomis ?
- soccerfan88
#422 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Vala bas anamoniBHF_Manijak wrote:Anamooni...just principe wrote:tek sad vidje ovu anketu na SaX-u i zanima me ko su ovih 823 pacijenta![]()
Pobjeda BiH. (6868)
85%
10%
Neriješeno. (387)
5%
-
Corola
#423 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
U odbrani su zestoko ofalili,pogotovo sa bekovskim pozicijama.Frankyee wrote:Susic kaze da se najvidse brine Riberija , a izgleda da on nece igrati ( da li je to sigurno ?)
- just principe
#424 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
definitivno Rémy ima prednost ispred Bafetimbija koji ce se najvjerovatnije na tribinama naci ( ali mozda i ne ako Benza otpadne )
-
Frankyee
#425 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH
Benzema je vec na putu u Madrid, na lijecenjujust principe wrote:definitivno Rémy ima prednost ispred Bafetimbija koji ce se najvjerovatnije na tribinama naci ( ali mozda i ne ako Benza otpadne )
meni je jedino ostalo u sjecanju kako nas je na Kosevu razvaljivao Riberi ,... dobro da ne igra